Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 57 prej 57

Tema: dashuri

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-03-2015
    Postime
    4

Pėr: dashuri

Faleminderit per opinionet tuaja .
    Perfundimi eshte qe edhe pse u perpoqa me mish e me shpirt qe ajo te me falte ,mendova qe pas gjerave qe ndodhen ditet e fundit mendova se cdo gje do rregullohej .
    Sot i dha fund cdo gjeje jo me fjale por me vepra ,hodhi poshte cdo gje qe une bera per te ,e harroi faktin qe kur te gjithe e braktisen vetem une i qendrova prane .
    faleminderit per komentet

2. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar dashuri pėr postimin:

Busy Girl (19-03-2015)

Omelsin me krip Maska e Busy Girl
    Anėtarėsuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Here and there I'm everywhere
    Postime
    4,491

Dashuri me vjen shum keq por mos u merzit cdo gje qe ndodh e ka nje te mire.
    "Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-03-2015
    Postime
    4

U bera cope e mishe per ate njeri , e kam ndihmuar pa kusht ,kur me thoshte qe sjame mire une ngrihesha dhe i shkoja asaj afer , nuk e kuptoj ,per shkak te nje gabimi te hedhi cdo gje posht .
    Deshira e saj per mua ishte urdher , kur ate e flaken si lecke ,une i qendrova prane ,nuk e lejova ate qe binte ne toke . asnjehre nuk e kam genjyer ,mashtruar .
    Nuk jame sjelle me asnje njeri ne jeten time aq mire , prape nuk e kuptoj perse e beri ,me flaku mua si lekce kur ajo e di sesi eshte te flakin si lecke .
    Nese ajo kerkon qe te pajtohemi ,nuk kam per ta pranuar une .
    me jepni keshilla qe ajo te pendohet per ate qe beri

5. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar dashuri pėr postimin:

Busy Girl (20-03-2015)

Omelsin me krip Maska e Busy Girl
    Anėtarėsuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Here and there I'm everywhere
    Postime
    4,491

Keshilla ime o dashuri eshte mos bej asgje vetem keshtu mund ta kuptoj fshije ate emer e veri nje viz te madhe zere se nuk do egzistoj ateher do e shohesh ne i ke interesar ndonjeher.Gjithsesi mos u habit nga cdo rezultat shiko jeten tate ploteso boshllikun e lene askush nuk eshte aq i forte te te humb buzeqeshjen.
    "Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821

Nis aty ku mbaron,por nuk mbaron aty ku nis lol.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar mė parė nga dashuri Lexo Postimin
    U bera cope e mishe per ate njeri , e kam ndihmuar pa kusht ,kur me thoshte qe sjame mire une ngrihesha dhe i shkoja asaj afer , nuk e kuptoj ,per shkak te nje gabimi te hedhi cdo gje posht .
    Deshira e saj per mua ishte urdher , kur ate e flaken si lecke ,une i qendrova prane ,nuk e lejova ate qe binte ne toke . asnjehre nuk e kam genjyer ,mashtruar .
    Nuk jame sjelle me asnje njeri ne jeten time aq mire , prape nuk e kuptoj perse e beri ,me flaku mua si lekce kur ajo e di sesi eshte te flakin si lecke .
    Nese ajo kerkon qe te pajtohemi ,nuk kam per ta pranuar une .
    me jepni keshilla qe ajo te pendohet per ate qe beri
    Ti e lendove, ajo te lendoi me qellim. Ashtu si u bere ti pishman qe ja the ate fjale, ashtu ka per t'u bere dhe ajo nese te do. Thjesht lerja kohes. Mos bej asnje hap per te cilen do pendohesh neser.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-12-2014
    Postime
    15

keshilla qe te jap une eshte qe tja lesh kohes ne dore . koha do tregoje dicka .
    Une kuptova qe ajo goca priti qe ti te beje nje gabim dhe pastaj ajo te hidhte si lecke , kjo eshte dicka shume e rende .
    Nuk arrij te kuptoj sesi nje person e flak nje miqesi ose dashuri per shkak te nje gabimi ,kundrejt nje personi qe te ka qendruar afer dhe nuk te ka braktisur,nje person qe e ke pasur krahe kudo (kjo eshte te vesh duart ne koke )
    Lerja kohes ,
    Injoroje

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •