Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 57

Tema: dashuri

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-03-2015
    Postime
    4

Post dashuri

pershendetje miq te forumit,kerkoj opinionet tuaja te sinqerta

para disa kohesh njoha nje vajze ,qe ka shume vlera ,ka shume cilesi te mira .
    u miqesova shume shpejte me me ate , ka pak kohe qe ne jemi zene dhe fajin e kam une .
    Me te ja kaloja shume mire ,i hapeshim njeri tjetrit per cdo gje ,
    tani nuk flasim sepse une i thashe disa fjale qe ajo nuk i meritonte , bera gabimin me te madh qe thashe ato fjale ,ajo u lendua shume ,se nuk e priste nga une
    une u pendova por tani .........
    Ajo me tha qe shoqeria jone mori fund perfundimisht dhe rruget tona ndahen ketu .
    ajo nuk pranon qe te flasi me mua ,dua qe te flas me te te por ajo nuk pranon , as miremengjes nuk me thote me , kerkoj qe te flas me te por nuk pranon .
    nje dite i bllokova rrugen dhe aty folem , gjate bisedes kuptova qe ajo ishte akoma e lenduar nga fjalet e mia , gjate bisedes kuptova qe gjerat mes nesh do rregulloheshin por disa dite me vone ,ajo me ben bllok ne cel ,fb ,whaatcap ,viber kudo . dhe kjo pa arsye ,
    me ate vajzen shikohem dite per dite ,jemi ne te njejten klase ose grup . e pashe qe kur morem pergjigjet e provimeve ajo u gezua e pashe ne fytyre ,u gezua per mua qe kisha dale mire . para dy ditesh gjate leksionit ishim ulur shume large njeri tjetrit , une po perpiqesha ta shikoja me stil dhe ajo me stil me donte te me shikonte mua dhe shikimet tona u perplasen jo nje here por disa here dhe kontakti sy me sy zgjaste disa sekonda , e kuptova qe situata qe ishim nuk i pelqente .

Ka kaluar goxha koha nga zenka jone , ndihem tmerresisht keq , me mungon verte shume prania e saj , besoj se kame rene ne dashur me ate vajze dhe tani po e kuptoj kete gje ,tani qe nuk flasim po kuptoj qe une e dua ate vajze , eshte shume vajze e mire dhe me cilesi ,mallkoj veten time qe i thashe ato fjale qe me cuan ne kete situate ,eshte here e pare per mua qe me dalin lote kur e mendoj ate . e mendoj cdo dite ,edhe ne enderr me del , nuk e di , nuk e di a do rregullohet si fillim shoqeria jone edhe te tjerat pastaj
    ju faleminderit

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763

Pėr: dashuri

Kur duam dike nuk e lendojme !!!
    Por ........dhe nqs ndodh padashje kerkojme te falur dhe koka e falur nuk pritet.Ti vazho ti flasesh , ti buzeqeshesh dhe besoj se shume shpejt do ta kuptoje sa e rendesishme eshte per ty.

Omelsin me krip Maska e Busy Girl
    Anėtarėsuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Here and there I'm everywhere
    Postime
    4,491

Mbas kesaj qe tha Ksanthii qe e ka thene shume mire kape njeher per qafe e shtrengoje fort thuaji qe te ka marre malli
    "Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Duhet te besh durim te fitosh prape zemren e saj. Mbase ajo e kupton qe je penduar dhe nese vertet te do, e theksoj, nese vertet te do, do te fali.
    Po cfare i the i uruar?! Sa fuqi e efekt shkaterrues kane fjalet e thena dhe ashtu ne inat e siper. Kujdes kur i nxirrni! Jo te gjithe i kapercejne kollaj e dine te falin.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Kerkoja prap,miqesin ne fb.

i/e regjistruar Maska e Aferim
    Anėtarėsuar
    11-02-2015
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    497

Bej durim ama mos harro se gjithnje mashkulli eshte siper femres (jo ne ate kuptim) keshtu qe mos nenvlereso veten t'i gjunjezohesh aq shume, ngase as edhe nje femer nuk meriton nje gje te tille, pavaresisht ndjenjave tua te paimagjinueshme te strukturuara brenda kornizes se te qenit i dashuruar. Kaq.

i/e regjistruar Maska e Aferim
    Anėtarėsuar
    11-02-2015
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    497

Citim Postuar mė parė nga Aferim Lexo Postimin
    pavaresisht ndjenjave tua te paimagjinueshme te strukturuara brenda kornizes se te qenit i dashuruar. Kaq.
    Ē'po mendoja me fjalet ketu?

i/e regjistruar Maska e KORCARI 2
    Anėtarėsuar
    26-12-2012
    Vendndodhja
    Thesaloniqi
    Postime
    360

Citim Postuar mė parė nga dashuri Lexo Postimin
    pershendetje miq te forumit,kerkoj opinionet tuaja te sinqerta

para disa kohesh njoha nje vajze ,qe ka shume vlera ,ka shume cilesi te mira .
    u miqesova shume shpejte me me ate , ka pak kohe qe ne jemi zene dhe fajin e kam une .
    Me te ja kaloja shume mire ,i hapeshim njeri tjetrit per cdo gje ,
    tani nuk flasim sepse une i thashe disa fjale qe ajo nuk i meritonte , bera gabimin me te madh qe thashe ato fjale ,ajo u lendua shume ,se nuk e priste nga une
    une u pendova por tani .........
    Ajo me tha qe shoqeria jone mori fund perfundimisht dhe rruget tona ndahen ketu .
    ajo nuk pranon qe te flasi me mua ,dua qe te flas me te te por ajo nuk pranon , as miremengjes nuk me thote me , kerkoj qe te flas me te por nuk pranon .
    nje dite i bllokova rrugen dhe aty folem , gjate bisedes kuptova qe ajo ishte akoma e lenduar nga fjalet e mia , gjate bisedes kuptova qe gjerat mes nesh do rregulloheshin por disa dite me vone ,ajo me ben bllok ne cel ,fb ,whaatcap ,viber kudo . dhe kjo pa arsye ,
    me ate vajzen shikohem dite per dite ,jemi ne te njejten klase ose grup . e pashe qe kur morem pergjigjet e provimeve ajo u gezua e pashe ne fytyre ,u gezua per mua qe kisha dale mire . para dy ditesh gjate leksionit ishim ulur shume large njeri tjetrit , une po perpiqesha ta shikoja me stil dhe ajo me stil me donte te me shikonte mua dhe shikimet tona u perplasen jo nje here por disa here dhe kontakti sy me sy zgjaste disa sekonda , e kuptova qe situata qe ishim nuk i pelqente .

Ka kaluar goxha koha nga zenka jone ,
    tmerresisht keq , me mungon verte shume prania e saj , besoj se kame rene ne dashur me ate vajze dhe tani po e kuptoj kete gje ,tani qe nuk flasim po kuptoj qe une e dua ate vajze , eshte shume vajze e mire dhe me cilesi ,mallkoj veten time qe i thashe ato fjale qe me cuan ne kete situate ,eshte here e pare per mua qe me dalin lote kur e mendoj ate . e mendoj cdo dite ,edhe ne enderr me del , nuk e di , nuk e di a do rregullohet si fillim shoqeria jone edhe te tjerat pastaj
    ju faleminderit
    Kur te vesh brisk ne faqe vetem atehere do ta kuptosh se ēfare eshte dashuria!

i/e regjistruar Maska e JuliusB
    Anėtarėsuar
    06-08-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    620

Citim Postuar mė parė nga Aferim Lexo Postimin
    Ē'po mendoja me fjalet ketu?
    Shet golf 4 nji vit i perdorm ?

10. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar JuliusB pėr postimin:

Busy Girl (13-03-2015)

..Mos me prek!! Maska e Lulke
    Anėtarėsuar
    18-11-2014
    Postime
    1,680

Ai qe te lendon njehere i behet rruge per tjeter here. Te jem ne vend te asaj goces mbas ktyre qe kan ndodhur nuk te shoh me shum se shok . Me fal ee qe jam kaq e drejteperdrejte por mua me pelqen ti them gjerat troc .
    It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •