Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 57

Tema: dashuri

i/e regjistruar Maska e Aferim
    Anėtarėsuar
    11-02-2015
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    497

Pėr: dashuri

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Pse nje mashkull eshte siper femres?! S'mund te jene perbri njeri-tjetrit me mire?!( jo ne ate kuptim gjithashtu. )
    Sigurisht qe jo ne ate kuptim. Turp te kete ai ose ajo po e moren ndryshe.
    Derisa te jete Shqiperia gjysmake, shqiptaret kane per t'u ndjere inferiore edhe ne trojet e tyre.

..Mos me prek!! Maska e Lulke
    Anėtarėsuar
    18-11-2014
    Postime
    1,680

Citim Postuar mė parė nga Aferim Lexo Postimin
    Lulke, duaje burrin kushtoji vemendje e rendesi. Ndryshe nga une, ti ke kete mundesi. Une as kam mundesi te dashuroj as te me dashurojne.
    Flm per keshillen Aferim normal qe do i kushtoj rendesi , do e dua dhe do e respektoj po me siguri duhet te martohem njehere qe ti bej kto . Po ti cne ? Pse ske mundesi ?!
    It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .

Anėtarėsuar
    11-02-2015
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    497

Citim Postuar mė parė nga KORCARI 2 Lexo Postimin
    Ēa ke pire bre byrazer?
    Mos me lendo, te lutem....jam i riu me i lenduar ne bote - i lire por peng i vetvetes sime.

PS. Me gjeresisht, shih firmen time.
    Derisa te jete Shqiperia gjysmake, shqiptaret kane per t'u ndjere inferiore edhe ne trojet e tyre.

Anėtarėsuar
    11-02-2015
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    497

Citim Postuar mė parė nga Lulke Lexo Postimin
    Flm per keshillen Aferim normal qe do i kushtoj rendesi , do e dua dhe do e respektoj po me siguri duhet te martohem njehere qe ti bej kto . Po ti cne ? Pse ske mundesi ?!
    Mos pyet per gjera qe s'je ne gjendje te ndihmosh njeriun qe vuan nga to.... Busy ka mundesi por me pyetjet sikur me shume me ve ne rrezik sesa do me ndihmoje.

..Mos me prek!! Maska e Lulke
    Anėtarėsuar
    18-11-2014
    Postime
    1,680

Ok pra ēa te them un ty? Kur ti i fut sterkomshin vetes lale. Nuk kam ēa tboj me shum se kaq .
    It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .

Anėtarėsuar
    11-02-2015
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    497

Citim Postuar mė parė nga Lulke Lexo Postimin
    Ok pra ēa te them un ty? Kur ti i fut sterkomshin vetes lale. Nuk kam ēa tboj me shum se kaq .
    Ē'eshte sterkomshin?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

ki durim, per disa persona duhet disa kohe qe te falin dike…ti tani thjesht duhet ti tregosh qe akoma e do, pra mos u mundo ta injorosh
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-03-2015
    Postime
    4

Tani me thote qe cdo gje ka marre fund , por do flasim si njerez te zakonshem asgje me shume, po erdhen gjerat te vijne gradualisht , si e kuptoni ju ?

i/e regjistruar Maska e Shkenca
    Anėtarėsuar
    29-09-2012
    Postime
    1,424

Cdokush e meriton nje Shance te dyte...jemi njerez dhe si te tille u gatuam me dobesite tona...ndonjehere ndodh te lendojme njeriun qe me se shumeti e duam...mendoj, qe njehere duhet falur, por jo me shume...nese gabimi perseritet s'ja vlen me falja...
    Jam e sigurte qe ti tanime e ke kuptuar edhe gabimin, por edhe vleren e asaj qe e lendove...keshtu qe, per gjerat qe i do, lufto t'i arrishe dhe kur t'i arrishe lufto per t'i mbajtur(thote nje fjale e urte) ....por, mos gabo dhe njehere te dyte!
    Hajt suksese..
    ೋღ♥ღೋ ══════════C6H12O6═════════ೋღ♥ღೋ

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar mė parė nga dashuri Lexo Postimin
    Tani me thote qe cdo gje ka marre fund , por do flasim si njerez te zakonshem asgje me shume, po erdhen gjerat te vijne gradualisht , si e kuptoni ju ?
    Do te thote qe s'te ka falur akoma. Dije qe dhe po te fali nuk ka per t'i harruar kurre ato fjale. Mbase beni mire qe s'flisni per nje fare kohe, te reflektoni te dy. Koha do e tregoje, se a jeni per njeri-tjetrin apo jo. Eshte ne favorin tend mendoj fakti qe shikoheni perdite dhe e keni me te lehte ta thyeni akullin.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 18-03-2015 mė 19:41
    Feelings change - memories don't.

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •