Postuar më parë nga
lace
Albo Asnje Ketu Nga ata qe ti pretendon se Jane PROTESTANT Nuk Jane Protestant Por jane vetem besimtar,Nuk Kane Fe,Kane vetem Besim, Nuk Jane As Orthodoks,ask Katolik,as protestant,as mysliman etj, Pretendimet e tua qe nuk le shkrim pa permendur PROTESTANT,eshte thjeshte nje perpjekje e deshtuar, Skribet,Farisenjte,saducenjte,kane qene njohes te mire te Ligjit te mojsiut gjithashtu ata kritikonin edhe udhehiqnin ligjin ,dhe ishin ata qe e Kryqezuan Jezusin,,,, NJe lloje Sikurse Janullatosi Me shoke ,Bashke Me Papen Etj, Prandaj ,Ato vajosjet e kishes tuaj,Ato perrrallat tradicjonale qe bene kisha juaj i bene vetem per te bere Larmi sherbimesh per tu dukur sa me Fetar,,,,Mjer ai njeri qe e konsideron veten Fetar te nje grupimi te caktuar,,, sa per djeni Une sjam Protestant,,,jam thjeshte Besimtar skam Fe,kam vetem Besim,//// Dhe NJe Keshill Albo--- e di kur do jeshe ne Rregull per argumentat ti Zoteri? Vetem ne Momentin qe ju te hiqni Idhujtarine o te mjeret ju!! Ashtu nuk bindej Populli i Izraelit dhe gjithmone binde ne idhujtari,,,edhe thoshin keto jane perendite qe na lane te paret tane,,,,Keshtu qe edhe ti sipas tradites ndiq traditen e te pareve te tu Peshkopeve,dhe profterinjeve Bashke me Idhujt,,,ose Inkon sic i thoni ju me zbutje!!! Vetem kur te hiqni keto gjera atehere mund te argumentosh drejete,,,Sepse i vetmi Frymezim eshte Krishti Jezus dhe jo Inkona ,,,Mbajini Idhujt qe ju a la ajo perandoresha e famshe e religjonit /////////// Sinodit VII Ekumenik, i cili u mblodh në Nikea në vitin 787. Ky Sinod u thirr nga perandoresha Irini për të luftuar herezinë ikonoklaste (åßêïíïìá÷ßá). Në Sinod morën pjesë 367 etër, të cilët rivendosën kultin e ikonave në kishë
Pra ky Sinod u mboldh nga nje grua me ndikim te madh perandoresh Irini se i pelqenin Inkonat edhe idhujt
Albo Bene mire ti shikosh gjerat Realisht Nqs se do te argumentosh ,argumento vetem kur mos te perulesh me perpara Idhujve !!
Krijoni Kontakt