Postuar më parë nga
lace
O Albo ,,,Me Vjen Keq Qe Po Ta Them ,,por Le Nam ,,C'fare po thua qe tradita eshte Nena e Bibles? Albo Bibla eshte e frymezuar nga Zoti,,jo nga Tradita Se Le Nam ,,,e Bera Biblen Mitologji Greke,,,Nejse Ju Keni Ngjashmeri me Mitologjin se Idhujtar jeni ..
O Albo C'fare po thua? nuk shpetim jashte kishes ortodokse? Nuk ungjill te vertet? C'fare po thua ooooooooooooooo Vella Ke Lojtur Mendesh,, Kush eshte prifti edhe kisha qe ofron shpetimin e shpirtit,,Prandaj ti albo beson se do te shpetoj Janullatosi,dhe inkonat e kishes? Hajde Gabim Hajde,,
Eljisa Ja kush eshte e verteta,,,,,,,,,, Askush nuik vjen tek Ati pervecse nepermjet meje,, keshtu tha jezusi,, Une jam rruga une jam jeta,,,, Dhe jo kisha Katolike dhe ortodokse,,/ Askush nuk vjen tek Zoti nqs se nuk eshte i thirur./ Mos degjo blasfemite e njerezve dhe herezine,,boll ta keshe frike Zotin dhe te degjosh Fjalen e perendise,te pranosh me shpirte e me zemer qe Jezusi erdhi per te falur mekatet dhe vdiq ne kryq per ty,dhe u ringjall, dhe lere jezusin dhe frymen e shenjte te udheheq jeten tende,,,dhe nqs se bene keshtu jam i bindur qe sdo jeshe e humbur dhe as e manget,,Perendia adhurohet ne fryme,jo ne godine,perendia adhuroet ne shpirt e zemer ,jo tek peshkopi,,
Krijoni Kontakt