Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 80
    i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667

Për: “AS”: Serbia e Shqipëria rrezikojnë përjashtimin nga kualifikueset Euro 2016

Te jap nje far te drejte diskoteka. "Loje" e shpifur, gati-gati nje inskenim mizor. Dhe te mendosh qe kombetarja beri nisjen me te mire ndonjehere me sa mbaj mend une. Fitore historike ne Portugali, 2piksh i humbur me danezet. 4pik ne dy ndeshje te para ndaj favoriteve te grupit s'ish pak! Nderkohe qe kombetarja po e rriste lojen, vetbesimin, kish mundesi per pike edhe me serbet. Nje dore tinzare fshihet diku...
    Ulja e banderoles(flamur kombetar s'mund t'i thoje asaj gjeje te mbingarkuar me fotoshop print) ne mesin e fushes ishte tejet e egzagjeruar si ide dhe ku, ne mes te Beogradit, djepit te prodhimit te genocidit nderetnik!
    Maskarallekun/idiotllekun e ndonje horri pa brek, e hengren ne kurriz 11djem fatkeq!! Ne, nqs me ndergjegje te plote jemi autoret e asaj 'pacavureje' te ideuar/ushqyer nen petkun 'patriotik', te na perjashtojne menjehere kur te jepet vendimi! Ne do te ishim edhe me keq se ata egersira qe u futen ne fushe per te rrahur ata djem te cilet fati i kishte sjelle te benin "benjaminin" ne gojen e hienave.

p.s Marrja e statusit kanditat jo shume kohe me pare, kryesimi i samitit te ballkanit prej Edvin Rames ne Gjermani, edhe kjo para pak kohesh, mund t'i kene shtremberuar "zemberekun" ndonje batakciu. A nuk do te mjaftonte nje sipermarrje e tille banditeske ne mes te nje ndeshjeje zyrtare dhe teresisht publike per te baltosur sadopak hapat e hedhura te Shqiperise?? Pse, c'prisnim ne nga atoparlantet e histerikeve tifoze "te perzgjedhur" serbe, te na servirnin llokume speciale?? Me qenlehjet, ofshamat rraciste, le te merrej me pas Uefa, organizatorja e ketyre "vitrinave" te futbollit modern/profesionist....

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar EXODUS për postimin:

Homer (20-10-2014)

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22

Për: “AS”: Serbia e Shqipëria rrezikojnë përjashtimin nga kualifikueset Euro 2016

Platini: Nuk ndaluam dot ngjarjet e Beogradit , tani do të ketë ndëshkime

Kreu i UEFA-s, Mishel Platini i është rikthyer edhe njëherë ngjarjeve të Beogradit. Ai ka komentuar rrëmuajt e shkaktuara gjatë ndeshjes Serbi – Shqipëri, duke deklaruar nuk mundën ta parandalonin dot atë që ndodhi. Sipas Platinisë, do të merren masat dhe do të jepen ndëshkime për fajtorët.
    “Ne jemi gjatë gjithë këtyre viteve në kontakt me serbët, kroatët, kosovarët e shqiptaret. Por këtu ka probleme të mëdha politike.
    Azerbajxhani dhe Armenia ishin në luftë në vitin 2007,dhe ndeshjet mes tyre nuk u luajtën. Me Shqipërinë dhe Serbinë, kjo gjë nuk kishte ndodhur asnjëherë, ndaj dhe nuk e prisnim, pasi mund të merrnim më shumë masa.
    Nëse Shqipërinë nuk do ta kishim vendosur në të njëjtin grup me Serbinë, atëherë nuk duhet ta shortonim as me Maqedoninë e Greqinë, dhe kjo është gati e pamundur, pasi nuk janë vetëm këto vende në pozita të tilla.
    Ne prandaj po punojmë me këto shtete, me presidentët e kryeminstrat, që kanë përgjegjësi kryesore për çështjet e sigurisë kombëtare. Por këto gjëra sërish ndodhin dhe kjo më trishton. Më vjen mirë që futbollistët serbë dhe shqiptarë të Lazios pozuan me njeri tjetrin. Ky është futbolli i vërtetë, ai që duhet të afrojë njerëzit e jo t’i largojë”, u shpreh Platini.

ORA NEWS

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga MaqoKorca Lexo Postimin
    Puna eshte se nje pjese Jo e vogel e popullsise shqiptare nuk ka kuptuar ende cdo te thote ne te vertete te flasesh per Shqiperine e Madhe e car pasoja ka kjo per imazhin tone. Me sa kam pare midis Shqiptareve sidomos te Maqedonise eshte nje tendence qe po rritet. Me fqinjet tane eshte rendesishme ti permersojme marrdheniet. Me Malin e Zi e Maqedonine besoj se duhet ti rruajme lidhjet te cliat besoj se jane relativisht normale. Me Greqine mendoj eshte e nevojshme ti perforcojme ende bashkpunimet pasi ne Shqiperi aktivizohet nje numer i madh i biznesit Grek, ne Greqi jetojne shum Shqiptare qe japin kontribut te madh ne ekonomine Shqiptare plus ne te ardhmen parashikohet nje projekt serioz sic esht gazsjellësi TAP. Kto pa harruar te rruajme interesat tona atje ku duhet. Tani me Serbine, marrdhenie miqesore eshte besoj pak e veshite te kemi brenda nje kohe te shkurter pa u zgjidhur disa gjera. Por Te pakten te arrijme ne nje nivel ku gjendja ne zonen Ballkanit te jete normale.
    Po cfare Shqiperie Etnike, nuk do te prishen kufinjte e shteteve, sa ma heret ta kuptojme aq me mire per ne. Per t'i bashkuar ne nje territor bashkembasit e vet asnje shtet tjeter ballkanik nuk e ka pas shancen me te madhe sesa Serbia, pra kishin kontroll te gjithe ushtrine e Jugosllavise dhe e dime forcen e saj, dhe perseri deshtuan sepse bota ste perkrahe te besh spastrim etnik e te ndryshosh kufinjte. Kur se ka bere Serbia me gjithe ate force ushtarake, ne ta harrojme qe tash e tutje. Vetem ne Bosnje kane arritur te fitojne nje republike brenda federates, kjo per shkak se boshnjaket punonin me mentalitet te Referit.
    'Shqiperia Etnike' eshte propagande e Serbise e cila deshiron t'i paraqese shqiptaret si faktor destabiliteti.
    Shqiptaret e Maqedonise maksimalja qe mund te arrijne eshte zbatimi i Marreveshjes se Ohrit, te tjerat jane endrra.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Po cfare Shqiperie Etnike, nuk do te prishen kufinjte e shteteve, sa ma heret ta kuptojme aq me mire per ne. Per t'i bashkuar ne nje territor bashkembasit e vet asnje shtet tjeter ballkanik nuk e ka pas shancen me te madhe sesa Serbia, pra kishin kontroll te gjithe ushtrine e Jugosllavise dhe e dime forcen e saj, dhe perseri deshtuan sepse bota ste perkrahe te besh spastrim etnik e te ndryshosh kufinjte. Kur se ka bere Serbia me gjithe ate force ushtarake, ne ta harrojme qe tash e tutje. Vetem ne Bosnje kane arritur te fitojne nje republike brenda federates, kjo per shkak se boshnjaket punonin me mentalitet te Referit.
    'Shqiperia Etnike' eshte propagande e Serbise e cila deshiron t'i paraqese shqiptaret si faktor destabiliteti.
    Shqiptaret e Maqedonise maksimalja qe mund te arrijne eshte zbatimi i Marreveshjes se Ohrit, te tjerat jane endrra.
    Nje dron me flamur te trojeve autoktone nuk do thote se gjithe ata qe perkrahen ate ne stadiumin e Beogradit perkrahin edne idene e Shqiperise se ashtuquajtur te madhe ,droni ishte vetem nje simbolik hakemarrese ne kohen e duhur ndaj sjelljeve skandaloze para dhe gjate ndeshjes .Nuk besoj se ka shqiptar qe beson qe Cameria do i baskohet Shqiperise ,apo Plava e Gucia ,Ohri e Manastiri etj etj .Ti gezojme e zhvillojme keto troje qe i posedojme ,kjo duhet te jete prioritare per cdo shqiptar,jo thellimi ne nje iluzion qe te qon ne qorrsokak.Duke qene te zhvilluar mund te arrijme qe se paku camet te demshperblehen per pronat e tyre qe mendoj se do jete arritja me e madhe per ceshtjen came .
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Nje dron me flamur te trojeve autoktone nuk do thote se gjithe ata qe perkrahen ate ne stadiumin e Beogradit perkrahin edne idene e Shqiperise se ashtuquajtur te madhe ,droni ishte vetem nje simbolik hakemarrese ne kohen e duhur ndaj sjelljeve skandaloze para dhe gjate ndeshjes .Nuk besoj se ka shqiptar qe beson qe Cameria do i baskohet Shqiperise ,apo Plava e Gucia ,Ohri e Manastiri etj etj .Ti gezojme e zhvillojme keto troje qe i posedojme ,kjo duhet te jete prioritare per cdo shqiptar,jo thellimi ne nje iluzion qe te qon ne qorrsokak.Duke qene te zhvilluar mund te arrijme qe se paku camet te demshperblehen per pronat e tyre qe mendoj se do jete arritja me e madhe per ceshtjen came .
    Zonja ane e thash edhe me heret, flamuri do te duhej te vihej ne dron por flamuri i Shqiperise, e jo flamuri i 'Shqiperise Etnike' pasi krejt shtetet e Ballkanit po mendojne se ky ka qene provokim nga Shqiperia, pra atje je shku si ekip i nje shteti. Jo ka shqiptare qe dojne bashkim, por e thashe se ja serbet kane patur shancen me te mire per bashkim ne nje shtet, por nuk ia kane arritur,... e se kane arritur ata me gjithe ate armatim e diplomaci e lufte, sdo ta arrijme as ne. Serbet i njohim krejt se jane qelbesira (99% te stadiumit therret 't'i vrasim shqiptaret e kroatet').

T'i zhvillojme keto qe i kemi, edhe une jam per kete, por nuk mund te matemi me fqinjet dhe nese i provokojme vetem do te humbasim, dhe keto shtete qe i kemi perreth menxi nuk presin te hakmerren ne menyra te ndryshme.

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069

.Nuk besoj se ka shqiptar qe beson qe Cameria do i baskohet Shqiperise ,apo Plava e Gucia ,Ohri e Manastiri etj etj .Duke qene te zhvilluar mund te arrijme qe se paku camet te demshperblehen per pronat e tyre qe mendoj se do jete arritja me e madhe per ceshtjen came .
    Nuk ka Shqiptar qe nuk e beson qe do vije nje dite qe do jene te gjithe bashke.Nuk besoj se kjo do arrihet me lufte si ne Kosove por si rezultat i nje procesi normal i vajtjes se hakes te i zoti me metoda Amerikano-Europiane.
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069

Sa per tre pikshin ne tavoline e kemi te fituar.Ja kemi marre doren gjyqeve me serbin ne
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga shitesi Lexo Postimin
    Nuk ka Shqiptar qe nuk e beson qe do vije nje dite qe do jene te gjithe bashke.Nuk besoj se kjo do arrihet me lufte si ne Kosove por si rezultat i nje procesi normal i vajtjes se hakes te i zoti me metoda Amerikano-Europiane.
    Une shqiptare jam por nuk besoj se te gjitha trojet shqiptare do behen bashke ,Shqiperia e Kosova po se eshte proces i pashmangshem pasi shumica e popullesise eshte shqiptare dhe te dyjat jane shtete te pavarura qe ne te ardhmen mund te vendosin te bashkohen por Cameria p.sh eshte non sens ...me sa di une ne ato troje ska mbet shqiptar me ,gjysma jane perzen gjysma jane asimilu qe edhe sikur te ishte i mundur bashkimi popullesia e atjeshme s'do pranonte .
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Une shqiptare jam por nuk besoj se te gjitha trojet shqiptare do behen bashke ,Shqiperia e Kosova po se eshte proces i pashmangshem pasi shumica e popullesise eshte shqiptare dhe te dyjat jane shtete te pavarura qe ne te ardhmen mund te vendosin te bashkohen por Cameria p.sh eshte non sens ...me sa di une ne ato troje ska mbet shqiptar me ,gjysma jane perzen gjysma jane asimilu qe edhe sikur te ishte i mundur bashkimi popullesia e atjeshme s'do pranonte .
    I here the se nuk bashkohet askush, e tesh po thu Kosova po. E pjesa e Ilirides qe jane 90% Shqiptar a s'po ta mushin menjen me u shkeput dhe ne nje te ardhme me u bashku a ? E qato Bujanvc e Medvegj e Lugin ? E do ne Malci e do e do e do. Hajt ane shko se a tu t'prit Nuha me Cenin me debatu per pune mjekrre e ferexheje
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

i/e regjistruar Maska e semiku
    Anëtarësuar
    11-04-2010
    Postime
    1,202

E pse ta perjashtojne edhe Shqiperine !!!
    Cfare faji kemi NE ?!!!
    Kjo eshte padrejtesi edhe vetem te thuhet,e lere me te perjashtohet.
    Kete pretendim munde ta bejne vetem keta te UEFAs dhe askund tjeter.Nese e shohim problemin nga aspekti juridik nuk ka gjygj ne Bote qe e pranon as ta diskutoje kete.
    I ashtequajturi "provokimi shqiptar - droni me flamur" nuk mundet ne asnje menyre ti hidhet faji pales shqiptare,...as FSHF,as futbollisteve e as tifozeve te paqene.
    Ndersa palen serbe si organizator te ndeshjes pa kurrnjefar problemi munde ta vish ne pergjegjesi per te gjitha leshimet ... dhe keshtu duhet te veproj edhe UEFA.Ndryshe do te ishte Skandal.
    Rri qetë dhe fol Shqip !

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •