Juve ieni thjesht nje zgjatim i Sali Berishes. Vetem pellisni e therrisni lart e poshte kot me kot. Mire juve qe jeni pa lidhje si njerrz, po Sala 16 vjet pushtet si i la keta mafioze rrugeve e parrlamenteve?
Ik flini gjume tani!
Juve ieni thjesht nje zgjatim i Sali Berishes. Vetem pellisni e therrisni lart e poshte kot me kot. Mire juve qe jeni pa lidhje si njerrz, po Sala 16 vjet pushtet si i la keta mafioze rrugeve e parrlamenteve?
Ik flini gjume tani!
Kliko për të mësuar se përse nuk duhen marrë seriozisht ato që shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU
Ja,ka gallata forumi apo jo![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Tom Doshi, Armando Prenga, Mark Frroku, jane me flagrantet!
S'kane bere asgje te keqe, vetem se kane ngrohur qelite ne shume shtete perendimore, per vrasje, prostitucion, rrjet droge etj etj!
Edhe disa nga keta e kane te ndaluar pergjithmone te shkelin ne disa shtete perendimore, perndryshe i pret mandati i arrestit!
Po me ke jane ne koalicion keta trimat? Oups, me ate gjatoshin, mister 20%, Savrima Rama!
Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!
Bozdo: Rama i kërkon Abu Dabit të ndërpresë financimin e ndërtimit të bulevarditBasha: Nëse qeveria ka vullnet ne jemi gati të nisëm zbatimin e projektit
“Edi Rama po investohet ditë për ditë dhe me çdo mjet për të bllokuar ndërtimin e bulevardit të ri të Tiranës. Në dhjetor 2013 bllokoi fondin për shpronësimet, në shkurt 2014 urdhëroi në mënyrë të jashtëligjshme INUK, siç e dëshmoi dhe vendimi i Gjykatës Administrative të bllokojë punimet. Në mars, duke shkelur edhe vendimin e gjykatës, Rama bllokon sërish punimet për ndërtimin e bulevardit. Paralelisht me keqpërdorimin e INUK për bllokimin e punimeve, Edi Rama urdhëroi prefektin të bllokojë buxhetin e Tiranës. Akti i fundit, më i rëndi dhe më i paimagjinueshmi, është kërkesa që Edi Rama i ka bërë Fondit të Abu Dabit për të ndërprerë financimin e projektit më të rëndësishëm të Tiranës në 70 vitet e fundit”. Kjo eshte akuza me e re qe vjen nga nenkryetari i Bashkise Enno Bozdo.
Ne nje deklarate per mediat ai tha sot se “është ky një rast i paprecedent në botën e qytetëruar që një kryeministër i nisur thjesht dhe vetëm nga politika e verbër e konfliktit dhe xhelozia, të kërkojë ndërprerjen e financimit për një projekt që i shërben qytetarëve”
Bozdo gjithashtu argumentoi veprimet e qeverise per bllokimin e ketij projekti:
Kronologjia e bllokimit të bulevardit:
1. Bllokimi i VKB për shpronësimet në dhjetor 2013.
2. Bllokimi i projekt-buxhetit. Këshilltarët e majtë kërkuan me ngulm heqjen e zërit të financimit për projektin e bulevardit.
3. Në shkurt 2014 bllokimi nga INUK i punimeve i cilësuar i jashtëligjshëm nga Gjykata
4. Në mars 2014 edhe pasi Gjykata Administrative kishte dhënë masën e sigurisë për projektin dhe kishte autorizuar vazhdimin e punimeve, INUK bllokon sërish punimet.
5. Bllokimi nga ana e Prefektit e buxhetit të Bashkisë 2014-2015.
6. Bllokimi i procedurave të financimit nga Ministria e Financave përcaktuar në marrëveshjen ndër-qeveritare të ratifikuar në Parlament me Ligjin Nr. 150/2013 datë 06.05.2013 me financuesit e projektit Fondin e Abu Dabit.
MAPO
Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës
I di ti i di, s'ka nevoje te t'i dokumentoje une....
T'i ka denoncuar ambasada amerikane qe ne vitin 2008, para meje!
Pastaj halabakerine rruges ne parlament, keta trimat e kane promovuar! Bej nje kerkim te vogel ne youtube dhe do bindesh edhe vete.
Ja po te nis une ndonje link:
https://wikileaks.org/plusd/cables/09TIRANA535_a.html
https://wikileaks.org/gifiles/docs/8...-albania-.html
http://www.standaard.be/cnt/dmf20140109_00920936
http://www.lacapitale.be/898787/arti...ute-en-albanie
Gjithsesi ti je i prirur t'i besosh vetem burimeve te partise...
Na thote partia qe 1+1=3, eshte e vertete!
Na thote partia se rrethi ka forme katrori, eshte e vertete!
Na thote partia se dielli rrotullohet rreth tokes, eshte e vertete!
Ja ketu diferencojme neve bashke!
Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
S'po te flas per gjithe Tiranen pasi nuk jam ekspert. Po te lagja ime si per shembull afer 21shit per disa vite pas 1990 nuk kishte me vend ndertimi. U mbush cdo pellembe shesh me pallate ilegale sa te mbaruara e ca te filluar e len pergjys sa per te zen token. Se cilat zene me shume hapesire ato ilegalet, apo apo qe u ka dhene leje Rama, nuk di ta them. Duhen pare numri i lejeve te ndertimit sipas viteve dhe mbase mesojme ndonje gje se si kane ecur.
Un nuk thashe se Rama ka bere nje pune te perkryer. Thashe qe mandatin e pare beri pune, e dy te tjeret asgje. Ai ka te gjitha arsyet per te kerkuar dhe 10 mandate, se s'ka budalla qe heq dore nga mundesia per te bere miliona, por eshte populli i Tiranes ai qe e voton.
Krijoni Kontakt