Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 72 prej 72

Për: Prezantohet projekti i Tramit në Tiranë: Kombinat- Kinostudio në 24 minuta

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Vija llogjike qe pavaresisht se vjedh apo shfrytezon fondet publike (se kjo eshte ideja) e justifikojme se na paska bere me shume pune se paraardhesi. Ki mendjen ne mesim qyfyre. lol
    Nuk e thashe asnjehere kete, thjesht bera nje pershkrim te shkurter te karrieres se Rames si kryetar bashkie ne Tirane.

Kunja_01 Maska e Duke_Of_Arberia
    Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Për: Prezantohet projekti i Tramit në Tiranë: Kombinat- Kinostudio në 24 minuta

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    S'po te flas per gjithe Tiranen pasi nuk jam ekspert. Po te lagja ime si per shembull afer 21shit per disa vite pas 1990 nuk kishte me vend ndertimi. U mbush cdo pellembe shesh me pallate ilegale sa te mbaruara e ca te filluar e len pergjys sa per te zen token. Se cilat zene me shume hapesire ato ilegalet, apo apo qe u ka dhene leje Rama, nuk di ta them. Duhen pare numri i lejeve te ndertimit sipas viteve dhe mbase mesojme ndonje gje se si kane ecur.

Un nuk thashe se Rama ka bere nje pune te perkryer. Thashe qe mandatin e pare beri pune, e dy te tjeret asgje. Ai ka te gjitha arsyet per te kerkuar dhe 10 mandate, se s'ka budalla qe heq dore nga mundesia per te bere miliona, por eshte populli i Tiranes ai qe e voton.
    Jam dakort me ato qe thua.
    Tani ti po flet per lejet e ndertimit (qe shumicat jane ne kontradikte te theksuar me rregullat elementare te ndertimit, urbanistikes, ekologjise, estetikes etj etj) marre mbas viteve 90.
    Besoj edhe ne kete pjese jemi te gjithe dakort qe betonizimi i Tiranes e ka zanafillen diku rreth vitit 1994.
    Por ama bumi i ndertimeve, besoj edhe ne kete pjese jemi te gjithe dakort, ka filluar me ardhjen e rames ne krye te bashkise se Tiranes.

PS: Jo shume larg zones se 21-shit kam jetuar vete. Me shume sesa ndertime fill mbas viteve 90, pati me shume nga ato shtesat e shemtuara, ose garazhd betoni personal perpara pallatit, duke zene hapesiren publike te pallateve..
    Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •