Close
Faqja 12 prej 15 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 142
    Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Për: Aspak vëllazërore. Irinej bekon Shqipërinë me flamurin serb

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    [SIZE=5][B]At Nikolla Marku: Irinej erdhi vetëm................ ikë të largohet sepse dita që rri ai rëndon vetveten dhe na rëndon neve historinë.
    http://www.albeu.com/shqiperi/at-nik...-serbi/155991/
    Ta shkurtojm pakez:

Ne mes te tiranes vjen greku dhe serbi, dhe te tregojne sa te respektojne, duke ta mohuar te drejten e ekzistences ne kosove, dhe kete e bejne brenda murrnajave te kishes. Pyetja e vetme qe duhet parashtruar ketu eshte: SA SHQIPTARE eshte kisha orthodokse shqiptare e rep. se shqiperise ???

tung
    albanish by nature

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Albo;3740876

[SIZE=3
    Patriku i Serbise dhe Kisha Orthodhokse e Shqiperise, mundesoi nje ure komunikimi e bashkepunimi mes dy popujve,[/SIZE] qe as politika nuk e ka realizuar dot ne dy dekadat e fundit. Mllefet tuaja ndaj Patrikut nuk kane te bejne as me personin e as me deklaraten e tij, kane te bejne me faktin se ju nuk e perligjni dot ekzistencen tuaj si njerez pa "armiq". Flaket e urrejtjes e luftes duhet t'i mbajme gjithmone ndezur. Larg qofte ajo dite ku shqiptaret e serbet te jetojne ne paqe me njeri-tjetrin!

Komunizmin e lame pas, tani kemi perqafuar nacionalizmin. Te shohim sa do na mbajne edhe ethet e nacionalizmit...

Krishti e Kisha na meson ne te krishtereve:

Lum ata që përpiqen për paqen, sepse ata do të quhen bij të Perëndisë.

Albo
    Sa interesant jane keto delet shqipfolese te Perendise ..jane rast sui generis ,po cfare ure komunikimi e bashkepunimi mes dy popujve kishte kur mesazhi i Patriku serb nuk dallon aspak nga mesazhet e qeverise serbe ?
    Pse ai mund te jete edhe ortodoks edhe nacionalist serb e ju jo ..pse nuk merrni mesim nga vet ai apo jeni duke prentenduar se jeni orodoks me te mire se Patriku serb e Janulla?!!
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776

Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Ti anita, vazhdo keshtu, bravoooo

Me kete ritem, shpejt do te gjindesh me trembedhjetemije e nenteqind e shtedhjete e kater mesazhe..., do thyesh rekordin! :-)
    Po ndonje here ndalu, merr fryme e pastaj shkruaj, se te pushon zemra pastaj!

Emo se m'bere kureshtare te shohe numrin e postimeve t'mia. Thashe me paskan vjedhur fjalekalimin e s' di gje. Me duhen edhe 10000 postime per te arritur shifren qe permend ti. Dhe peraferisht 10 a 12 vjet po postova me kete tempo.

Apo ste pelqeu qe shava prijesin shpirteror te kriminelve,ate qe i bekonte sahere ata niseshin te digjnin shpite e kosovareve, te vrisnit nenat me foshnje bashke , te vrisnin e dhunonin femije ...... Nese mendon ti se patriku i nderuar se dinte ku shkonin e cfare benin ata, je krejt gabim zotrote.

PS Arberesh , une edhe kur shkruj shpejt marr fryme pa problem. Mos ki merak per zemren time, eshte shume e forte ajo. Ka mbijetu live pamje tmerruese qe na i ofronin te bekuarit e Irinejit. 13000 postime jane pune e vogel fare....
    Ndryshuar për herë të fundit nga anita340 : 06-06-2014 më 04:29

4. Anetarët më poshtë kanë falenderuar anita340 për postimin:

Kanina (06-06-2014)

i/e regjistruar Maska e par
    Anëtarësuar
    10-09-2010
    Postime
    818

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Ta shkurtojm pakez:

Ne mes te tiranes vjen greku dhe serbi, dhe te tregojne sa te respektojne, duke ta mohuar te drejten e ekzistences ne kosove, dhe kete e bejne brenda murrnajave te kishes. Pyetja e vetme qe duhet parashtruar ketu eshte: SA SHQIPTARE eshte kisha orthodokse shqiptare e rep. se shqiperise ???

tung
    Aspak shqiptare,
    eshte kishe e sherbimeve sekrete greke dhe serbe, te kishe ndjekur mbreme opinionin e b, fevziut tek klan tv, 2 minoritar greke mbronin drejtimin e kishes ortodokse ndersa 2 ortodokse shqiptare nuk mbeshtetnin drejtimin e kishes siq ben janullatos me minoritar te tjere,
    At nikolla marku duhet te marr drejtimin e kishes ortodokse qe ka gjak SHQIPTARE dhe sekser te sherbimeve sekrete fqinj.
    Morali & Miresia
    Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

kjo thenia "gjak shqiptari" eshte bere boze. Me shume gjak shqiptari kane greket e sotshem se sa ata qe i bien gjoksit me te madhe se jane shqiptar.
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    kjo thenia "gjak shqiptari" eshte bere boze. Me shume gjak shqiptari kane greket e sotshem se sa ata qe i bien gjoksit me te madhe se jane shqiptar.
    Korcar ,mund te justifikoni e mbroni veprimet e asaj dite por ska gje ne bote qe justifikon turpin e ortodokseve shqiptare ,keni ftuar e vazhdoni te mbroni nje person qe ka bekuar vrasesit e pjeses tjeter te popullit tuaj .Ndoshta tani si ortodoks e shihni veten me te afert me serbet( dhe mendoni se edhe ata kane te njejten ndjenje anasjelltas gje qe nuk eshte apsolutisht e vertete) se me shqiptaret tjere(musliman ,katolik ,ateist ,agnostik e deist) por duhet ta keni parasysh qe femijet e juaj ne te ardhmen mund te mos jene besimtar siq jeni ju por vetem shqiptare ...
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

Anëtarësuar
    10-09-2010
    Postime
    818

Citim Postuar më parë nga par Lexo Postimin
    Aspak shqiptare,
    eshte kishe e sherbimeve sekrete greke dhe serbe, te kishe ndjekur mbreme opinionin e b, fevziut tek klan tv, 2 minoritar greke mbronin drejtimin e kishes ortodokse ndersa 2 ortodokse shqiptare nuk mbeshtetnin drejtimin e kishes siq ben janullatos me minoritar te tjere,
    At nikolla marku duhet te marr drejtimin e kishes ortodokse qe ka gjak SHQIPTARE dhe Jo sekser te sherbimeve sekrete fqinj.
    nje korrigjim ne artikulimin e opinionit qe kam dhene me siper qe te mos keqkuptojne antaret e fsh
    Morali & Miresia

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,380
    Postimet në Bllog
    22

Citim Postuar më parë nga par Lexo Postimin
    Aspak shqiptare,
    At nikolla marku duhet te marr drejtimin e kishes ortodokse qe ka gjak SHQIPTARE dhe sekser te sherbimeve sekrete fqinj.
    O shoku paro qe e dashke kaq shume cobanin e Elbasanit e na e ben shqiptar te vertete, nje pyetje kisha une per ty:

- Mire ju "shqiptaret e vertete" na dashkeni cobanin e Elbasanit ne krye te Kishes, dhe ne "shqiptaret e shitur" dashkerkemi Kryepeshkopin Anastas "grekun" ne krye te Kishes. Kete na e mesoi kokezbathuri i adoptuar i Toptaneve ne TV Klan. Po kesaj pyetjes tjeter nuk na i ka dhene pergjigje njeri:

- Zoti Vete, ke do ne krye te Kishes Orthodhokse ne Shqiperi?

Cfare pyetje ben edhe ti o Albo! Ky di paroja i rritur ne komunizem se c'eshte Zoti!

Albo

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin

Albo
    Shko pyete vetë

Ç'a mban e gjora tokë për mbi !!

Enveri j'u vje hakut juve se lat nam me kultet dhe liderët fetarë. Ore po ju paskeni qenë duke plasur për një çikë injorancë dhe Enveri nuk e paskësh ditur !! Po t'a dinte i gjori patjetër që Kishat dhe Xhamiat do t'jua kishte bërë me dhjetë kate
    Ndryshuar për herë të fundit nga Wordless : 06-06-2014 më 09:55
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

Anëtarësuar
    10-09-2010
    Postime
    818

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    O shoku paro qe e dashke kaq shume cobanin e Elbasanit e na e ben shqiptar te vertete, nje pyetje kisha une per ty:

- Mire ju "shqiptaret e vertete" na dashkeni cobanin e Elbasanit ne krye te Kishes, dhe ne "shqiptaret e shitur" dashkerkemi Kryepeshkopin Anastas "grekun" ne krye te Kishes. Kete na e mesoi kokezbathuri i adoptuar i Toptaneve ne TV Klan. Po kesaj pyetjes tjeter nuk na i ka dhene pergjigje njeri:

Cfare pyetje ben edhe ti o Albo! Ky di paroja i rritur ne komunizem se c'eshte Zoti!

Albo

Jo do ishim ndakord me predikimet e atij minoritarit se nuk po kujtohet si quhej, nese e ke pare emisionin ai minoritari pse nuk I pergjigjej pyetjes per 2 ish themeluesit e kishes ortodokse qe nuk eshte shkruar asnje shkronje, sig qe nuk kam njohuri shume ne ceshtjet fetare, por pse duhet qe kryepshkopi I ortodoksise shqiptare te ftoj nje kryepeshkop qe deklaron qe shqiptaret nuk duhet te ekzistojne ne ballkan apo qe shkodra ka qene serbe,
    Fqinjit duhet ti tregosh ku eshte gardhi perndryshe te te han therrimet nen kembe,

Nese jemi rritur ne komunizem kjo nuk te ben ty apo dike tjeter te paragjykosh se sa besim kemi ne ZOT
    Morali & Miresia

Faqja 12 prej 15 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •