Close
Faqja 13 prej 15 FillimFillim ... 31112131415 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 142
    i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Për: Aspak vëllazërore. Irinej bekon Shqipërinë me flamurin serb

Citim Postuar më parë nga par Lexo Postimin
    Aspak shqiptare,
    eshte kishe e sherbimeve sekrete greke dhe serbe, te kishe ndjekur mbreme opinionin e b, fevziut tek klan tv, 2 minoritar greke mbronin drejtimin e kishes ortodokse ndersa 2 ortodokse shqiptare nuk mbeshtetnin drejtimin e kishes siq ben janullatos me minoritar te tjere,
    At nikolla marku duhet te marr drejtimin e kishes ortodokse qe ka gjak SHQIPTARE dhe sekser te sherbimeve sekrete fqinj.
    minoritaret i pashe,i kishte ftuar fevzoja dhe nuk ishin perfaqesues te kishes ortodokse,sepse ajo nuk ishte prezente ne emision por perfaqesonin vetem veten e tyre.Po 2 ortodokset shqiptare qe ishin kundra kryepeshkopit kush jane,Zheji(qe eshte ateist) dhe kush tjeter?

i/e regjistruar Maska e par
    Anëtarësuar
    10-09-2010
    Postime
    818

Citim Postuar më parë nga Archon Lexo Postimin
    minoritaret i pashe,i kishte ftuar fevzoja dhe nuk ishin perfaqesues te kishes ortodokse,sepse ajo nuk ishte prezente ne emision por perfaqesonin vetem veten e tyre.Po 2 ortodokset shqiptare qe ishin kundra kryepeshkopit kush jane,Zheji(qe eshte ateist) dhe kush tjeter?
    ishte mesa me kujtohet ortodoks I camerise qe kerkoj pse nuk eshte mbajtur nje mesh per nje martir ortodoks I vrare ne luften e kosoves apo ne maqedoni, I vrare per ceshtjet shqiptare, 2 minoritaret e anashkaluan duke u shpjeguar qe nuk e kishte kerkuar ndokush kete mesh.
    Morali & Miresia
    Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.

Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar më parë nga par Lexo Postimin
    ishte mesa me kujtohet ortodoks I camerise qe kerkoj pse nuk eshte mbajtur nje mesh per nje martir ortodoks I vrare ne luften e kosoves apo ne maqedoni, I vrare per ceshtjet shqiptare, 2 minoritaret e anashkaluan duke u shpjeguar qe nuk e kishte kerkuar ndokush kete mesh.
    Atehere e ke fjalen per Ardit Bidon,qe nuk eshte ortodoks,por cam mysliman.Ndersa kjo kerkesa pa kuptim per te bere nje meshe per nje person qe nuk e ka kerkuar kush,ska fare sens.Pershpirtjet behen per cdo person qe paraqitet ne nje kishe dhe e kerkon kete,dhe nuk di ti jete refuzuar dikujt,nuk behet me urdhera politike apo me provokime.

Ne emision ishte edhe nje person qe eshte mysliman,Ilir Kulla,qe tha fjalet me te mira per kryepeshkopin.

i/e regjistruar Maska e par
    Anëtarësuar
    10-09-2010
    Postime
    818

po dhe ilir kulla ishte dhe e komplimentoj per ringritjen e kishes, po ama kulla ishte qe pyeti pse nuk eshte shkruar asnje germe per 2 ish themeluesit e kishes autoqefale shqiptare,
    zheji tha qe jam ortodoks dhe shkoj ne kishen e elbasanit, sa per binon tha shume manipulime per meshat qe behen ne gjuhen greke ne sarande dhe perreth.
    Ndryshuar për herë të fundit nga par : 06-06-2014 më 11:00
    Morali & Miresia
    Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Albo;

- Zoti Vete, ke do ne krye te Kishes Orthodhokse ne Shqiperi?
    meqenese duhet te komunikoje me SHQIPTARET i bie te doje nje shqiptar,historikisht kalate merren me mire nga brenda.

Cfare pyetje ben edhe ti o Albo! Ky di paroja i rritur ne komunizem se c'eshte Zoti!
    Ti ku je rritur mo albo?- vetem kuriozitet.

Archon
    Atehere e ke fjalen per Ardit Bidon,qe nuk eshte ortodoks,por cam mysliman
    ai u prezantua si shqiptar nga krahina e camerise,kete mysliman po e shton ti.

Ne emision ishte edhe nje person qe eshte mysliman,Ilir Kulla,qe tha fjalet me te mira per kryepeshkopin.
    prape me etiketime o Archon,keta jane shqiptare me pare.Pse cdo person jo te krishtere e quani ''musliman''.Shume mire keta mund te jene ateiste.
    Ky Iliri tha vertet fjalet me te mira per kryepeshkopin ne aspektin intelektual,profesional etj etj (te njejten gje e them dhe une) por nuk e pranonte si kryepeshkop te kishes shqiptare,njejt si Zheji i cili ne kundershtim me cfare thua ti u deklarua besimtar (laik dhe jo ateist).
    MOS I NDY TEMAT no name

Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar më parë nga freeopen Lexo Postimin

ai u prezantua si shqiptar nga krahina e camerise,kete mysliman po e shton ti.

prape me etiketime o Archon,keta jane shqiptare me pare.Pse cdo person jo te krishtere e quani ''musliman''.Shume mire keta mund te jene ateiste.
    Ky Iliri tha vertet fjalet me te mira per kryepeshkopin ne aspektin intelektual,profesional etj etj (te njejten gje e them dhe une) por nuk e pranonte si kryepeshkop te kishes shqiptare,njejt si Zheji i cili ne kundershtim me cfare thua ti u deklarua besimtar (laik dhe jo ateist).
    Po flas per prejardhjen familjare,njelloj sic u etiketuar Zheji si ortodoks,duke mos qene praktikant te themi,per te mos e quajtur ateist

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Citim Postuar më parë nga Archon Lexo Postimin
    Po flas per prejardhjen familjare,njelloj sic u etiketuar Zheji si ortodoks,duke mos qene praktikant te themi,per te mos e quajtur ateist
    Besoj se besimi nuk trashegohet,ndoshta e kam gabim.
    MOS I NDY TEMAT no name

EPIROT Maska e EDLIN
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bëhen qinglat
    Postime
    1,527

O shoku paro qe e dashke kaq shume cobanin e Elbasanit e na e ben shqiptar te vertete, nje pyetje kisha une per ty:
    Cili eshte kriteri qe percakton se kur nje çoban eshte,dhe kur nuk eshte shqiptar , po minoritar grek kur mund te quhet nje çoban ?
    Epiri është dhe do të mbetet gjithmonë shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri

Citim Postuar më parë nga anita340 Lexo Postimin
    Emo se m'bere kureshtare te shohe numrin e postimeve t'mia. Thashe me paskan vjedhur fjalekalimin e s' di gje. Me duhen edhe 10000 postime per te arritur shifren qe permend ti. Dhe peraferisht 10 a 12 vjet po postova me kete tempo.

Apo ste pelqeu qe shava prijesin shpirteror te kriminelve,ate qe i bekonte sahere ata niseshin te digjnin shpite e kosovareve, te vrisnit nenat me foshnje bashke , te vrisnin e dhunonin femije ...... Nese mendon ti se patriku i nderuar se dinte ku shkonin e cfare benin ata, je krejt gabim zotrote.

PS Arberesh , une edhe kur shkruj shpejt marr fryme pa problem. Mos ki merak per zemren time, eshte shume e forte ajo. Ka mbijetu live pamje tmerruese qe na i ofronin te bekuarit e Irinejit. 13000 postime jane pune e vogel fare....
    Ironi e denje per dythundraket...
    Por po te vazhdosh keshtu, do ti kesh edhe 20000
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Zoteri Arbereshi patriarku Irinej se pari nuk eshte dashur hiq te lejohet te shkele ne Shqiperi, ky eshte gabim i Shqiperise dhe Kosoves, qe 100 vjet shtet as nuk ka diplomaci as nuk ka shtet e pa keto nuk ka perparim. Te lejohet te shkele ky njeri ne Shqiperi e Kosove eshte sikur me leju Bin Ladenin ta vizitoje Nju Jorkun ne vitin 2003. Ketu ska logjike te shendoshe, e per injorance shume shqiptareve ska kush jau kalon. A e di ti se ky ka bekuar njerez qe kane dhunuar gra e vajza te popullit tend?! Kjo s'eshte krishterim vlla, me dhunu seksualisht nje vajze apo nje grua te martuar eshte satanizem e jo krishterim. Feja ua ka marre mendet shume njerezve por per kete ne kete forum jane anetaresuar njerez si une qe te i qortojme keta njerez. Si mund ta bekoje Kishen e Krishtit nje njeri qe bekon kriminele qe te masakrojne njerez vetem se i perkasin kombit tjeter?! Keto pyetje shtrojani ndergjegjes suaj se pari pastaj ejani e na u pergjigjni. Ska faj Referi kur na flet per demonkraci, se ngjarje te tilla jane demonkraci e jo demokraci.

11. 2 antarët më poshtë falenderuan mesia4ever për mendimin e shprehur në këtë postim:

EDLIN (10-06-2014),PoQari (31-08-2014)

Faqja 13 prej 15 FillimFillim ... 31112131415 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •