Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 55
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008

Për: Imami kosovar: Përmbytjet në Serbi, ndëshkim i Allahut

*

Nejse,
    injoranteve, ashtu keshtu, nuk iu ben pershtypje asgje, sidomos injoranteve te cilet nuk dijne gje tjeter pos ta urrejne ate qe nuk e njohin, gjgjs per ate ku jane me se shumti injorante.

Pa marre parasysh fjalorit te ketij hoxhes, botekuptimit te tij etj. etj.,
    ...ky ka shume te drejte.
    Kjo ka te beje me Ligjin Shkak-Pasoje (Cfare te mbjellesh ate dhedo ta korresh). Ky ligj s'ka nevoje per intervenime por ai ndodhe automatikisht.

Prandaj, s'ke c'i ben qe jemi me shumice injorante. E keqja me e madhe eshte se jemi injorant krenare (kryelarte) me injorancen tone.

*
    klipp&klar

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Norça.li për postimin:

Nuh Musa (29-05-2014)

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Për: Ja cfare flet nje "hoxhe"!!!

Citim Postuar më parë nga semiku Lexo Postimin
    Jo zoteri Musa,nuk duhesh mbrojtur gjithcka qe te del perpara qe ka parashenjen e islamit.
    Aty ku perzihet islami, aty me ke mua, ketu mos te kesh dyshim.

Pikerisht, hoxha thot se "e dij se kan me e cit ne bbc, e, e, e...."......dhe ??....jo n' BBC, por te forumi shqiptare.....tash mbetet vetem te sqarohet se CILI MESAZH percillet pra ???..........se nje SHQIPTARE ja kujton serbise te keqen pasiqe eshte emocionuar me eshtrat e nje foshnje qe eshte vrare nga serbet ???, dhe se nje xhemat i terre i bashkangjitet ne lutjen e tije qe Allahu ti shkaterroje ZULLUMQARET ???....nuk don TI drejtesi ???, apo nuk don ajo te shprehet ne kete forme ???....OK, jam edhe une dakor....ne kete forme JO....pra po pyes prap, PSE ki MOMENT (vetem 1:48 min.) erdhi ketu ne kete forum ???

Ki kujdes, ne boten atje jashte, i kane zgjedhe menyrat dhe format e URREJTJES te drejteperdrejte, e DHJET here me te vrazhde se kjo e hoxhes, dhe i quajn "mendim i lire" dhe "qendrim i djathte"....pra, urrejtja mbi baza nacionale (apo i urrejti hoxha "orthodokset" gjetiu, e jo vetem serbet zullumqare ???)....ne shkupin tand rrihen shqiptaret cdo dite, ju shkaterrohen pronat....

Ke pare ne ndonje MEDIUM maqedon te dale nje MAQEDON, dhe ti kritikoje njerezit e tije per ate qe jav bejne shqiptareve ???

Jemi ne shqiptaret, respektivisht shoku jone iliria, me LIBERAL qe i kritikojme njerezit tane, dhe kete, vetem per nje fjale goje.....asnje shqiptare nuk ka dale me rreh serb, me jav shkaterru pronat....vetem nje fjale goje.....PSE ???.....argatin e kujt e ben TI dhe shoket tjere ketu ???........ka nje te vertete ne ate qe them se DUHET TE JU BEJE SHQIPTARE ???..........KU tjeter ne bote, tek cili popull europjan, qofshin edhe magjupet, e sheh nje njeri ta SHES njeriun e vet, qofte i keq e i kuq ai, ta shes TE ARMIKU ???..........kujt i shkon ne llogari pozitive kjo ceshtje, pos serbit ???..........cka eshte pra intencioni, me ju ndihmuar serbeve, ose me i NDAL hoxhollaret tane te folin pa piken e diplomacise, ose me ju transportuar shqiptareve me qarte se shqiptari nuk eshte i ketille (ne jena me te mencem, apo ???), aman, cka me bo, infekti arab, ai e ka bere te ketille.....

- kush don te ju ndihmoje serbeve, le te shkoje ne serbi, le ta marre shtetesine, le te inkuadrohet ne ushtrine e tyre, dhe le te beje plane per aneksimin e kosoves......
    - kush don qe hoxhollaret te behen me te matur dhe me diplomatik ne gjuhen e tyre, duhet te luftoje per ta ngrejt nivelin e pergjitheshem te arsimit dhe ditunise, por jo ne llogari te serbise....
    - kush don ta luftoje islamin, thjeshte, benu jomusliman, inkuadrohu ne institutet perkatese joislame, POR JO NE LLOGARI TE SHQIPTAREVE, duke ja u ngul thiken pas shpine sic bejne me kete propagande amatareske qe na ben gaz i botes.....

Hoxha,pikesepari nuk i permend shqiptaret,por thote muslimanet e Ballkanit ( gjuha shkon ku dhemb dhembi).
    Thote qe Allahu e ka zili gjakun e tyre te derrdhur dhe nuk e harron hakmarrjen !! ... e cfar hakmarrje i pergatiti allahu Servuseve per krimet e tyre ?
    Hakmarrje teper e bute : 38 viktima pati Serbia nga vershimet,ndersa soldateska serbe dhe paramilitaret vrane mbi 10.000 kosovar.Din ti beje allahu llogarit mire,drejtesia e persosur e allahut duhej se paku ti barazonte shifrat.... Po te ishte allahu yt antiserb ,do te urrdheronte te shembej penda ne Gjerdap (lumi Danub) dhe do i kishe tani jo 10.000 serb te vdekur por minimum nja 150.000.
    Por e din qe penden ne Gjerdap nuk munde ta shemb askush,as uji i Danubit e as allahu.Hulumto si inxhinier qe je, te shohish se si eshte ndertuar ajo....allahu i pafuqishem para nje pende,dige e ndertuar nga rumunet dhe serbet ortodoks hehe....Penda ortodokse qendron krenar dhe e sfidon shiun dhe vershimet e allahut hahaha
    Ku ndryshon LLOGJIKA jote ketu me ate te hoxhes Fatmir ???..........per qebdrimin e hoxhes jame bile shume me dakor, ngase hoxha e ka obligim HAKUN (nuk ben dallim ndaj muslimaneve, por kjo ka te beje me konceptin e UMMETIT, dhe eshte shume me e nderlikuar se sic kuptohet ketu siperfaqesisht), kurse TI ???........pse e perdore te njejten llogjike ???, e din pse ???, sepse koncepti i jot mbi shqiptarine eshte i njejte si ai i hoxhes mbi UMMETIN, ergo, qendrime te njejta, me kahje te ndryshme politike, kuptueshem, ngase interesset jane te ndryshme....se paku aman e paske kuptuar se une jam inxhinjer, e jo intelektual.....

Ndersa sa i perket asaj qe ndokush i fsheh viktimat shqiptare,per te ruajtur marrdheniet e mira me serbet,eshte nonsens i hoxhes.Kosova si shtet dhe kosovaret as nuk kane marrdhenie zyrtare me serbine e as qe ka arsye qe te heshten viktimat e zhvarrosura te terrorit serb...nuk i kane lane as mediat te ofrohen !!! nuk kuptoj per cilin rast flet ky hoxh !!
    Me fal,por ende nuk keni hoxhe te themi te kalibrit te ish kryetarit te Bashkesise Islame te Bosnjes Mustafa Ceric...kam pasur rastin njehere te takohem me te dhe eshte kenaqesi dhe privelegj .Keto hoxhallare qe na ofroni neper video jane cirkus hesapi,per te qeshur.
    Nje....kosova nuk ka marredhenje me serbine per te vetmen arsye, sepse serbise nuk ja qok per kosoven, aman HIC....sa per kosoven, motrat me te mira, bile bazuar ne servilitetin qe e tregojne disa, edhe nuset me te bukura ne prag te lindjes bashke me foshnjen ne bark jav kishim dhane....

Dy....hoxhollaret shqiptare jane te stermbushur me rhetoriken e ideologjise panarabiste, dakor pra, ketu ka nevoje urgjente per ndryshime, dhe natyrisht se edhe do te ndodhin ato ndryshime, ngase hoxhollaret jane aktualisht shtresa me e arsimuar shqiptare, se paku nivelin e arsimit e kane me te larte se tjeret....per kete nuk kam edhe dyshimin me te vogel. Une personalisht njoh plot hoxhollare te ketij "kalibri", ku ne vemendje te pare qendron VETKRITIKA....por mos kije dyshim ne sinqeritetin e hoxhollareve tane, merre shembull Fatmirin, duke e dijtur se i ben pikesepari dem vetvetes ("e dije se do ta nxjern ne bbc - pra, ish i vetedijshme se cka ben), prap ju lut Allahut ti shkaterroje zullumqaret, se i kane bere dem te tmerrshem popullit shqiptare.....kete KURAJO duhet njihere me e patur ne shpirt ju shoket e mi te nderuar....hoxhollaret shqiptare nuk japin pese pare, nuk je ben syri pet nga friga, kur eshte ne pyetje DREJTESIA.....

Refuzoj si shqiptar te identifikohem me persona te tille,sepse kete fjalim te tij dhe ate te hoxhe Krasniqit e kane publikuar te gjitha mediat ne ish-jugosllavi.Dhe i kane dhene rast te gjitheve,pa perjashtim midis tyre edhe bosnjakeve-musliman te Bosnjes te na fyejne si komb ne menyren me te eger, sepse edhe muslimanet e Bosnjes u lagen nga allahu.
    Cka ja ndien hoxhes me fenotip azijatik per shqiptaret,me rendesi eshte qe te flas budallelleke...."Shloje ezanin se vec po nxena ..."
    Eeeeeh, dhe KUSH eshte fajtore per kete ???, HOXHA qe foli budallakia, apo ato qe ja mbajten by...then neper dynja ???........pra, KUSH eshte baba i zullumit ???....Fatmiri apo Iliria ????

Ne truallsoren kesaj i thuan "per inat te nuses do ta plasi djalin"....SHPRESOJ keshtu te jete, dhe mua se paku me mbetet nje cik shprese se fajtore per kete eshte ditunia e dobet qe e kemi, dembelleku, e jo ndonje plan djallezore per ta shkaterruar popullin tone me thika te ketilla qe na ngulin....shpresoj se iliria eshte thjeshte nje dumdum, e jo punetore i ndonje gruppi me interesse antishqiptare.....e kap kete ???

Me nderime......
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga Norça.li Lexo Postimin
    *

Nejse,
    injoranteve, ashtu keshtu, nuk iu ben pershtypje asgje, sidomos injoranteve te cilet nuk dijne gje tjeter pos ta urrejne ate qe nuk e njohin, gjgjs per ate ku jane me se shumti injorante.

Kjo ka te beje me Ligjin Shkak-Pasoje (Cfare te mbjellesh ate dhedo ta korresh). Ky ligj s'ka nevoje per intervenime por ai ndodhe automatikisht.

Prandaj, s'ke c'i ben qe jemi me shumice injorante. E keqja me e madhe eshte se jemi injorant krenare (kryelarte) me injorancen tone.

*
    ...me vule.....absolut e vertete !!!
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Sa horizont te mbyllur qe ke ti Darius. Nuk arrin ta kuptosh kendveshtrimin e hoxhes. LoooooooooooL.

P.s Kisha idene se nuk merrje pjese ne keto debate po paske dale nga rruga e hoxhes edhe ti

- ku e ke hunden ???....kthehu merre se te ka rra....ti 50 vjet nuk ke patur piken e idese se cka eshte feja........ti je shkeput me vetdeshire nga vala me e madhe e ndjenjave mbi jeten, mbi te cilen lundron njerezia qe nga ajo dite kur i ka leshuar shpellat.....je ka kupton ???, ne kete senz, ti nga qielli i hapur je fut VET ne shpelle....keto mesele jane "televizor me boja" per ju shpellaret.....lere Darin rehat, se si duket paska ndodhe nje mrekulli...., e nxjere aty ketu koken nga shpella ne drite....e kunderta pra ndodh, kerkon ta hap horizonit....

tungi
    albanish by nature

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

*

Nejse,

*
    Deklaraten e hoxhes nuk duhet kushtuar rendesi ,fundja hoxhe hesapi ,s'mund te dal nga kornizat e absurditeteve te fese qe perfaqeson por ata qe perkrahin kete deklarate jane duke vrare per se dyti ata 100000 persona qe u vrane ne menyren me c'njerezore dhe perdhunojne per se dyti ato 20000 femra ..cuditem se si nuk reagojne familjaret e te vrareve !
    Nje shembull ,Norca , e zeme se une jam me e pasur e me e fuqishme se ti dhe vije ty dhe te vraje pjestare te familjes ,duke perfshire edhe femijet ne djep ,njerezit e mij te perdhunojne femrat e familjes tende ,te djegi shtepine ,me nje fjale te gjymtojne fizikisht ,ekonomikisht e emocionalisht .Tani pas 15 viteve allahu idiot i kuranit vendos te me ndeshkoj ,duke me vershuar nje pjese te oborrit ,vershime qe duke marr parasysh gjendjen tiem ekonomike eshte e perballueshme dhe pas disa muajve do e harroj fare kete ndodhi ...do ishe i kenaqur me kete hakmarrje ?
    Ndryshuar për herë të fundit nga ane : 29-05-2014 më 06:09
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Për: Ja cfare flet nje "hoxhe"!!!

Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    1. Do doja ta di se kush eshte krijuesi i ketyre kriminelve serb?
    2. Cfare faji kishin boshnjaket?
    1.Allahu!
    2.Allahu e dine me se miri !
    Madeleine Albright

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Deklaraten e hoxhes nuk duhet kushtuar rendesi ,fundja hoxhe hesapi ,s'mund te dal nga kornizat e absurditeteve te fese qe perfaqeson por ata qe perkrahin kete deklarate jane duke vrare per se dyti ata 100000 persona qe u vrane ne menyren me c'njerezore dhe perdhunojne per se dyti ato 20000 femra ..cuditem se si nuk reagojne familjaret e te vrareve !
    Nje shembull ,Norca , e zeme se une jam me e pasur e me e fuqishme se ti dhe vije ty dhe te vraje pjestare te familjes ,duke perfshire edhe femijet ne djep ,njerezit e mij te perdhunojne femrat e familjes tende ,te djegi shtepine ,me nje fjale te gjymtojne fizikisht ,ekonomikisht e emocionalisht .Tani pas 15 viteve allahu idiot i kuranit vendos te me ndeshkoj ,duke me vershuar nje pjese te oborrit ,vershime qe duke marr parasysh gjendjen tiem ekonomike eshte e perballueshme dhe pas disa muajve do e harroj fare kete ndodhi ...do ishe i kenaqur me kete hakmarrje ?
    Une s'besoj qe ke mundesi as minimale per t'i kuptuar keto gjera, megjithese ne dukje jane fare te thjeshta.
    Fare e thjeshte te thuash, ja, Ligji Shkak-Pasoje, dhe morri fund e tera.
    Cdo njeri, e gjithe bota, universi... kane te bejne me kete Ligj.
    Shkencetari e quan Shkak-Pasoje, besimtari e quan ndryshe (te njejten gje) dhe tjetri e quan krejt ndryshe... mund ta quajsh edhe Ligj Natyre... Nuk ka rendesi se si e quan sa ka rendesi te njohesh se pakut perafersisht si funksionin.
    Keshtuqe, kush nuk eshte i interesuar te dije per kete gje (Ligj), mbetet injorant (me vetedeshire) pergjithmone.

*
    klipp&klar

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Une s'besoj qe ke mundesi as minimale per t'i kuptuar keto gjera, megjithese ne dukje jane fare te thjeshta.
    Fare e thjeshte te thuash, ja, Ligji Shkak-Pasoje, dhe morri fund e tera.
    Cdo njeri, e gjithe bota, universi... kane te bejne me kete Ligj.
    Shkencetari e quan Shkak-Pasoje, besimtari e quan ndryshe (te njejten gje) dhe tjetri e quan krejt ndryshe... mund ta quajsh edhe Ligj Natyre... Nuk ka rendesi se si e quan sa ka rendesi te njohesh se pakut perafersisht si funksionin.
    Keshtuqe, kush nuk eshte i interesuar te dije per kete gje (Ligj), mbetet injorant (me vetedeshire) pergjithmone.

*
    Pashe Zotin , fut ne funksion trurin apo vetem e mban per se rendi?
    Po cfare ligji shkak-pasoje eshte ky more .a jeni ne vete a jo ,demet e Serbise jane vetem deme te vogla ekonomike dhe te perballueshme
    Madeleine Albright

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Pashe Zotin , fut ne funksion trurin apo vetem e mban per se rendi?
    Po cfare ligji shkak-pasoje eshte ky more .a jeni ne vete a jo ,demet e Serbise jane vetem deme te vogla ekonomike dhe te perballueshme
    Oj kryeijnorante ekryeidiote e forumit.

Keto jane vetemse demet e jashtme, te cilat mund t'i shohe gjithesejcili, me perjashtim te IDIOTEVE si puna jote.
    Demet e mbrendshe te mos i perpemdi se s'ke tru per kete gje!!!

Sikur ta kishe pasur nje gram tru, se paku nuk do te kishe folur por kishe heshtur. Keshtuqe edhe ti me cdo kusht don ta vertetosh se sa IDIOTE e papareqe je!!!

klipp&klar

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Oj kryeijnorante ekryeidiote e forumit.

Keto jane vetemse demet e jashtme, te cilat mund t'i shohe gjithesejcili, me perjashtim te IDIOTEVE si puna jote.
    Demet e mbrendshe te mos i perpemdi se s'ke tru per kete gje!!!

Sikur ta kishe pasur nje gram tru, se paku nuk do te kishe folur por kishe heshtur. Keshtuqe edhe ti me cdo kusht don ta vertetosh se sa IDIOTE e papareqe je!!!

Ok idiot ok ,allahu i beduineve mire e paska ndeshku Serbine ..Serbia eshte ndare shume e kenaqur me kete lloj ndeshkimi ..edhe nje motiv me shume per te vazhduar te vrase te tjeret ne te ardhmen ...me keso ndeshkime qesharake allahu i jep vullnet Serbise ..

P.S eshte duke qendruar ende Jezusi ne Vatikan apo ka nderruar vendbanim? hahahhahah
    Madeleine Albright

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •