Postuar më parë nga
Nuh Musa
Aty ku perzihet islami, aty me ke mua, ketu mos te kesh dyshim.
Pikerisht, hoxha thot se "e dij se kan me e cit ne bbc, e, e, e...."......dhe ??....jo n' BBC, por te forumi shqiptare.....tash mbetet vetem te sqarohet se CILI MESAZH percillet pra ???..........se nje SHQIPTARE ja kujton serbise te keqen pasiqe eshte emocionuar me eshtrat e nje foshnje qe eshte vrare nga serbet ???, dhe se nje xhemat i terre i bashkangjitet ne lutjen e tije qe Allahu ti shkaterroje ZULLUMQARET ???....nuk don TI drejtesi ???, apo nuk don ajo te shprehet ne kete forme ???....OK, jam edhe une dakor....ne kete forme JO....pra po pyes prap, PSE ki MOMENT (vetem 1:48 min.) erdhi ketu ne kete forum ???
Ki kujdes, ne boten atje jashte, i kane zgjedhe menyrat dhe format e URREJTJES te drejteperdrejte, e DHJET here me te vrazhde se kjo e hoxhes, dhe i quajn "mendim i lire" dhe "qendrim i djathte"....pra, urrejtja mbi baza nacionale (apo i urrejti hoxha "orthodokset" gjetiu, e jo vetem serbet zullumqare ???)....ne shkupin tand rrihen shqiptaret cdo dite, ju shkaterrohen pronat....
Ke pare ne ndonje MEDIUM maqedon te dale nje MAQEDON, dhe ti kritikoje njerezit e tije per ate qe jav bejne shqiptareve ???
Jemi ne shqiptaret, respektivisht shoku jone iliria, me LIBERAL qe i kritikojme njerezit tane, dhe kete, vetem per nje fjale goje.....asnje shqiptare nuk ka dale me rreh serb, me jav shkaterru pronat....vetem nje fjale goje.....PSE ???.....argatin e kujt e ben TI dhe shoket tjere ketu ???........ka nje te vertete ne ate qe them se DUHET TE JU BEJE SHQIPTARE ???..........KU tjeter ne bote, tek cili popull europjan, qofshin edhe magjupet, e sheh nje njeri ta SHES njeriun e vet, qofte i keq e i kuq ai, ta shes TE ARMIKU ???..........kujt i shkon ne llogari pozitive kjo ceshtje, pos serbit ???..........cka eshte pra intencioni, me ju ndihmuar serbeve, ose me i NDAL hoxhollaret tane te folin pa piken e diplomacise, ose me ju transportuar shqiptareve me qarte se shqiptari nuk eshte i ketille (ne jena me te mencem, apo ???), aman, cka me bo, infekti arab, ai e ka bere te ketille.....
- kush don te ju ndihmoje serbeve, le te shkoje ne serbi, le ta marre shtetesine, le te inkuadrohet ne ushtrine e tyre, dhe le te beje plane per aneksimin e kosoves......
- kush don qe hoxhollaret te behen me te matur dhe me diplomatik ne gjuhen e tyre, duhet te luftoje per ta ngrejt nivelin e pergjitheshem te arsimit dhe ditunise, por jo ne llogari te serbise....
- kush don ta luftoje islamin, thjeshte, benu jomusliman, inkuadrohu ne institutet perkatese joislame, POR JO NE LLOGARI TE SHQIPTAREVE, duke ja u ngul thiken pas shpine sic bejne me kete propagande amatareske qe na ben gaz i botes.....
Ku ndryshon LLOGJIKA jote ketu me ate te hoxhes Fatmir ???..........per qebdrimin e hoxhes jame bile shume me dakor, ngase hoxha e ka obligim HAKUN (nuk ben dallim ndaj muslimaneve, por kjo ka te beje me konceptin e UMMETIT, dhe eshte shume me e nderlikuar se sic kuptohet ketu siperfaqesisht), kurse TI ???........pse e perdore te njejten llogjike ???, e din pse ???, sepse koncepti i jot mbi shqiptarine eshte i njejte si ai i hoxhes mbi UMMETIN, ergo, qendrime te njejta, me kahje te ndryshme politike, kuptueshem, ngase interesset jane te ndryshme....se paku aman e paske kuptuar se une jam inxhinjer, e jo intelektual.....
Nje....kosova nuk ka marredhenje me serbine per te vetmen arsye, sepse serbise nuk ja qok per kosoven, aman HIC....sa per kosoven, motrat me te mira, bile bazuar ne servilitetin qe e tregojne disa, edhe nuset me te bukura ne prag te lindjes bashke me foshnjen ne bark jav kishim dhane....
Dy....hoxhollaret shqiptare jane te stermbushur me rhetoriken e ideologjise panarabiste, dakor pra, ketu ka nevoje urgjente per ndryshime, dhe natyrisht se edhe do te ndodhin ato ndryshime, ngase hoxhollaret jane aktualisht shtresa me e arsimuar shqiptare, se paku nivelin e arsimit e kane me te larte se tjeret....per kete nuk kam edhe dyshimin me te vogel. Une personalisht njoh plot hoxhollare te ketij "kalibri", ku ne vemendje te pare qendron VETKRITIKA....por mos kije dyshim ne sinqeritetin e hoxhollareve tane, merre shembull Fatmirin, duke e dijtur se i ben pikesepari dem vetvetes ("e dije se do ta nxjern ne bbc - pra, ish i vetedijshme se cka ben), prap ju lut Allahut ti shkaterroje zullumqaret, se i kane bere dem te tmerrshem popullit shqiptare.....kete KURAJO duhet njihere me e patur ne shpirt ju shoket e mi te nderuar....hoxhollaret shqiptare nuk japin pese pare, nuk je ben syri pet nga friga, kur eshte ne pyetje DREJTESIA.....
Eeeeeh, dhe KUSH eshte fajtore per kete ???, HOXHA qe foli budallakia, apo ato qe ja mbajten by...then neper dynja ???........pra, KUSH eshte baba i zullumit ???....Fatmiri apo Iliria ????
Ne truallsoren kesaj i thuan "per inat te nuses do ta plasi djalin"....SHPRESOJ keshtu te jete, dhe mua se paku me mbetet nje cik shprese se fajtore per kete eshte ditunia e dobet qe e kemi, dembelleku, e jo ndonje plan djallezore per ta shkaterruar popullin tone me thika te ketilla qe na ngulin....shpresoj se iliria eshte thjeshte nje dumdum, e jo punetore i ndonje gruppi me interesse antishqiptare.....e kap kete ???
Me nderime......
Krijoni Kontakt