Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 55
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914

Për: Imami kosovar: Përmbytjet në Serbi, ndëshkim i Allahut

Hoxha mir i ka ber llogarit.Dikush i beri llogarit me 1998-1999,dikush tani me rrebeshe shiu,dikush neser....pas 1-12,13..........100 vitesh,por mir e tha hoxh efendia se Zoti vonon por nuk harron.Nuk vonoi as per ne shqiptaret qe dikur ushqenim me ato pak drithra klasen politike pushtetare,me ca vez pule tinezishte qe i dorzonim per pushtetin e ri popullor ,per ushtrin e tija dhe femijet e tyre qe po benin shkoll e mejtepe gjithandej deri ne Kordov e Londer-Pariz e Allaman.
    Por dijeni edhe nji se Ky Zoti qe nuk harron per te kaluaren nuk harron edhe per te ardhmen.E thyet amenetin...beni kujdes o pusht pushtash pushetaresh e partiashesh te mdhenj e te vegjel.
    Mendoni se Zoti do te harroj :kure me ndihmat e largeta te feve e kombeve tjer vinin ne Kosove per te rindertuar jeten e re per skamnoret,jetimet ,dhe Ti pushtetar me kollare e me bens, qe deri dje te vinte era mushk,mendon se do te harroj Ky Zoti i ujit e i flakes! jo me migjen kurre Vallain.
    Ky hogja eshte pak edhe i ndikuar nga partit., se ndryshe do te duhej jaranat edhe te Daqiqit ti dridh pak,po nejse.

Citim Postuar më parë nga semiku
    Mos je duke menduar per intelektualet si ky me poshte ?
    Po normal. Si i thone, mos na lente perendia pa ekzemplare te ketij kalibri.

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Zoti nuk e ndeshkon personin X, i cili ndoshta as nuk ka qene i lindur, per fajet e personit Y para 10, 20 apo me shume vitesh...
    Zoti nuk gjykon veprimet e komuniteteve, shoqerive dhe shteteve te tera, qe edhe si ka krijuar dhe organizuar vete, por vetem ato te individeve.
    Denimi i nje krjese te Allahut per veprimet e dikujt, me te cilin kjo krijese praktikisht nuk ka asgje te perbashket, pervec eventualisht vendbanimit (edhe pse shpesh qindra km larg njeri tjetrit) nuk eshte dhe nuk mund te jete as i drejte dhe as i justifikueshem.
    Nje Zot i tille, qe denon kolektivisht fajtoret dhe te pafajshmit, te lindur dhe te palindur, gra, burra dhe femije...te nje familje, komuniteti, province apo shteti, nuk eshte dhe nuk do te ishte Zoti i vertete, as Zoti i shkrimeve te shenjta, por nje imitacion perfekt i diaktatoreve dhe diktaturave me antinjerezore te historise.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Nje Zot i tille, qe denon kolektivisht fajtoret dhe te pafajshmit, te lindur dhe te palindur, gra, burra dhe femije...te nje familje, komuniteti, province apo shteti, nuk eshte dhe nuk do te ishte Zoti i vertete, as Zoti i shkrimeve te shenjta, por nje imitacion perfekt i diaktatoreve dhe diktaturave me antinjerezore te historise.
    Anti ,ke degju per Sodomen e Gomoren ,per popullin e Lutit ...epo femijeve e te pafajshmeve te ketyre Zoti i shkrimeve te "shejta" s'ju ka fal minutin

(Kujto) Lutin, kur iu drejtua popullit të tij: "Përse bëni gjynahun më të madh, të cilin askush prej njerëzve nuk e ka bërë më parë?
    Si është e mundur që ju kënaqni epshet tuaja me burrat në vend të grave? Jo, por ju jeni një popull që po i kaloni të gjithë kufijtë."
    Populli i tij nuk dha përgjigje tjetër veçse tha: "Nxirrini jashtë nga vendi juaj, sepse ata kërkojnë të jenë të pastër (nga gjynahet)!"
    Më pas Ne e shpëtuam Nuhun dhe familjen tij përveç të shoqes; ajo ishte ndër ata që mbetën pas.
    Ne derdhëm mbi ta shi gurësh. Shih pra, çfarë fundi kanë kriminelët (jobesimtarët)." (El-Araf: 80-84)
    Ndryshuar për herë të fundit nga ane : 28-05-2014 më 11:25
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Po normal. Si i thone, mos na lente perendia pa ekzemplare te ketij kalibri.
    estagfirullah......
    albanish by nature

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Për: Ja cfare flet nje "hoxhe"!!!

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Qe eshte hoxha debill ,nuk ka diskutim por me debille jane ata qe i shkojne pas.

E si mund te jene ndeshkim per Serbine keto vershime ,ju vrane 10000 veta ,ju perdhunuan 20000 femra ne mesin e tyre edhe femije 12-13 vjec, ju shkaterruan mijera familje ? Jo or mjerane ,Serbia pati nje pervoje qe per 5-6 muaj do ta harroj ,ndersa tragjedite qe pesuan mijera familje kosovare ,sa te jene gjalle s'do harrohen !
    1. Do doja ta di se kush eshte krijuesi i ketyre kriminelve serb?
    2. Cfare faji kishin boshnjaket?
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e Ceni-1
    Anëtarësuar
    18-10-2012
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    832

Përmbytjet si paralajmërim i Kijametit

I Dërguari i Allahut s.a.v.s ka paralajmëruar se: “Nuk do të ndodh Dita e Kijametit derisa njerëzve t’u bie shi nga qielli para të cilit nuk do të mund të mbijetojnë shtëpitë në qytete. Do të mbijetojnë vetëm shatorët e beduinëve! (Ahmedi dhe ibn Hibani).

Ne, sot jemi dëshmitarët të përmbytjeve të shumta, të cilët erdhën si shkak i rrënieve të shumta të shiut. Më së shumti që u skatërruan janë vendbanimet urbane, që ndodhen në fusha… Të kujtojmë përmbyjten e një shteti në Australi (Queensland), ku uji u ndal vetëm në kryeqytetin e tij Brisban! Kemi pasur rastin të shohim përmbytje të mëdha në Evropë dhe Azi…

Këto ditë patëm rastin të shohim se si për dy orë rreshje të shiut të rrëmbyeshëm të përmbytet Rijadi, kryeqiteti i Saudisë, me ç’rast jetën e humbën tre persona. Kësisoj përmbytje do të ketë edhe më shumë. Rasti më i freskët janë edhe përmbytjet në Bosnjë. Me këtë po vërtetohet paralajmërimi i Muhamedit a.s.
    BreziiRi/com
    “Fe e vetme (e pranuar) tek Allahu është Islami” (Ali Imran, 19).

Si i ka rreshkit truri ketyre njerzve...E frikshme!!!

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Si i ka rreshkit truri ketyre njerzve...E frikshme!!!
    Sa horizont te mbyllur qe ke ti Darius. Nuk arrin ta kuptosh kendveshtrimin e hoxhes. LoooooooooooL.

P.s Kisha idene se nuk merrje pjese ne keto debate po paske dale nga rruga e hoxhes edhe ti
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

i/e regjistruar Maska e semiku
    Anëtarësuar
    11-04-2010
    Postime
    1,202

Për: Ja cfare flet nje "hoxhe"!!!

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Semiko, koheve te fundit je ka e ben vetem "papagallin"....cka mendon per hoxhen ???, dhe mendon edhe TI, se massakrat e serbeve duhet per "hire" te miqesise ti "mshehim" ???........apo nuk e ndegjove pjesen ME TE RRENDESISHME te fjalise se tije ???....intencioni i tije nuk ke tek permbytjet, por tek mediumet shqiptare qe jane te intsruktuara ti MSHEHIN realitetet e kaluara per hire te ???....une se di per cfare, ti e din per cfare duhet me i msheh massakrat e serbeve ndaj shqiptareve ???..........pse MENDON i thirri xhemati AMIN ???........hajt lodhma pakez ate trurin e intelektualit qe ma ke....jemi se paku dakor ne piken se HOXHA si person me interess publik, duhet me qene shume me i matur ne ZGJEDHJEN e fjaleve ???, apo je i mendimit se nuk duhet hic ti permend massakrat e serbeve ???..........ka kush i permend ato ???, mediumet per shembull ???

tungi
    Jo zoteri Musa,nuk duhesh mbrojtur gjithcka qe te del perpara qe ka parashenjen e islamit.

Hoxha,pikesepari nuk i permend shqiptaret,por thote muslimanet e Ballkanit ( gjuha shkon ku dhemb dhembi).
    Thote qe Allahu e ka zili gjakun e tyre te derrdhur dhe nuk e harron hakmarrjen !! ... e cfar hakmarrje i pergatiti allahu Servuseve per krimet e tyre ?
    Hakmarrje teper e bute : 38 viktima pati Serbia nga vershimet,ndersa soldateska serbe dhe paramilitaret vrane mbi 10.000 kosovar.Din ti beje allahu llogarit mire,drejtesia e persosur e allahut duhej se paku ti barazonte shifrat.... Po te ishte allahu yt antiserb ,do te urrdheronte te shembej penda ne Gjerdap (lumi Danub) dhe do i kishe tani jo 10.000 serb te vdekur por minimum nja 150.000.
    Por e din qe penden ne Gjerdap nuk munde ta shemb askush,as uji i Danubit e as allahu.Hulumto si inxhinier qe je, te shohish se si eshte ndertuar ajo....allahu i pafuqishem para nje pende,dige e ndertuar nga rumunet dhe serbet ortodoks hehe....Penda ortodokse qendron krenar dhe e sfidon shiun dhe vershimet e allahut hahaha

Ndersa sa i perket asaj qe ndokush i fsheh viktimat shqiptare,per te ruajtur marrdheniet e mira me serbet,eshte nonsens i hoxhes.Kosova si shtet dhe kosovaret as nuk kane marrdhenie zyrtare me serbine e as qe ka arsye qe te heshten viktimat e zhvarrosura te terrorit serb...nuk i kane lane as mediat te ofrohen !!! nuk kuptoj per cilin rast flet ky hoxh !!
    Me fal,por ende nuk keni hoxhe te themi te kalibrit te ish kryetarit te Bashkesise Islame te Bosnjes Mustafa Ceric...kam pasur rastin njehere te takohem me te dhe eshte kenaqesi dhe privelegj .Keto hoxhallare qe na ofroni neper video jane cirkus hesapi,per te qeshur.

Refuzoj si shqiptar te identifikohem me persona te tille,sepse kete fjalim te tij dhe ate te hoxhe Krasniqit e kane publikuar te gjitha mediat ne ish-jugosllavi.Dhe i kane dhene rast te gjitheve,pa perjashtim midis tyre edhe bosnjakeve-musliman te Bosnjes te na fyejne si komb ne menyren me te eger, sepse edhe muslimanet e Bosnjes u lagen nga allahu.
    Cka ja ndien hoxhes me fenotip azijatik per shqiptaret,me rendesi eshte qe te flas budallelleke...."Shloje ezanin se vec po nxena ..."

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •