There is a special place in hell for women who don't help other women.
Madeleine Albright
Eh Jarigas,
…pasi ra fjala, edhe po ta them :
Ne krishterizem, siç e din,... te gjithe lindin mekatar ! Prandaj, vie proçesi i pagezimit, se po vdiç individi si jo i krishter, ai do te digjet ne ferrin e perjetshem !
Ne Islam, çdo i sapolindur, lind mysliman, ne natyrshmerin qe e Krijoi ZOTI, pra pa mekate, i pa-ndikuar nga askush, qoft edhe femiu i nje satanisti, budisti, ateisti apo çfardoqoft, ai lind : MUSLIMAN !
E pas kesaj,.. jeni ju ata qe i beni katolik, ortodoks, deriiii ne momentin qe te vetedijsoheni e t'beheni musliman duke deshmuar per 1-shmerin e ZOTIT !
… ///
Tash sinqerisht seriozisht. Ma mire me u konvertu ne nje fe e me besu ne nje Zot edhe pse menyra e te besuarit mund te jet e gabuar, se sa te mbetesh krejt i paFe.
Allahu ju thote edhe te vrisni njerez, ju urdheron qe t'i luftoni krejt qafirat (perfshire te krishteret te cilet Kurani i fut ne rangun e kafirave) por ju i mbysni vetem ata qe mundeni. Une kam nje sugjerim per ju, hajt shkoni luftoni Rusine ta shohim se cka ndodhe pastaj.
Jo ti sipas logjikes tende lindesh pa mekat pasi ti je mysliman. Qaq di qaq fole.
Ju thoni se prinderit e femijeve i konvertojne ne nje fe tjeter. Atehere pra si lindi mosbesimi, kush e konvertoi myslimanin e pare ne 'te pafe'.
Mos i ik pyetjes, sqaroja shqiptarit kete veprim. Ti e konsideron normal qe nje femi te kryeje seks me 51 vjecar?! Apo edhe ti thua si nje shok i imi se ne arabi femijet rriten me shpejt, femijet 9 vjecar disi duken 17 a 18 vjecar. O te zotet e mendjes a e di se cfare i thashe une. 'Me i hanger foret ma shet kete rrene'. Une i kam perfunduar qeshtjet me Somaline e Afganistanin e Pakistanin, ti qe u merr lakmi do te behesh sikur ata.
Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 25-04-2014 më 15:50
Besimtari me i rrezikuar dhe i rrezikshem eshte "besimtari i thjeshte" qe interesohet "ta kuptoje cdo dispozite te fese"...
Sepse ne shumicen e rasteve behet fjale per njerez qe nuk jane ne gjendje t'i kuptojne dhe interpretojne drejte ato dispozita.
Prandaj, per shumicen e "besimtareve te thjeshte" eshte me mire te degjojne, lexojne dhe pervetesojne interpretimet e hoxhes se besueshem.
Ju ma me deshire e shhni nje shqiptar me dinamit rreth trupit e kamikaz sesa te krishtere... asgje nuk folet kunder kamikazit shqiptar mysliman qe i vrau mbi 50 vete ta pafajshem ne Irak para pak kohesh, kur ta pranon nje shqiptar besimin krishter atehere krejt dilni kunder. Bote e cmendur.
Oj ti grue e keqe, ka logjike te fort ne ate qe e thash por sic thot Zoti, ajo eshte per te zgjuarit qe kan intelekt !
Shih cka i prêt koto t'konvertuarat e tua :
Korontinet 14
34: Gratë tuaja të heshtin, sepse nuk u lejohet të flasin, por duhet të nënshtrohen, sikurse thotë edhe ligji.
35: Dhe në qoftë se duan të mësojnë ndonjë gjë, le të pyesin burrat e tyre në shtëpi, sepse është e turpshme për gratë të flasin.
… ///
Fatkeqesia me e madhe e jotja eshte se ti je sakat nga trute dhe sinqerisht une te ngushelloj se je vertete per gjynah. Me siper vjen e thua se te krishteret duan te bejne test e provim per tu pranuar ne fe. Ketu vjen e na thua se afganistani eshte vend i bekuar. I ke pare ata te krishteret e afrikes qendrore. Ka prej tyre kanibale qe hane mish njeriu. Ti besoj se ndihesh krenare me te tille vellezer kanibale te krishtere.
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Zoti yt a nuk ishte kamikaz? Me mire dinamit se vdes ne vend se sa te gjymtohesh i kryqezuar ne hava. Ky eshte shembulli i dashurise se te krishtereve , lemeri per se gjalli?
Sa shkruan e harxhon kohen ne forum merr ore shembull nga zoti yt dhe shko tregoji botes dashurine i gjymtuar ne kryq.
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Zoti im vdiq per mekatet e botes, jo se ishte kamikaz (sic thua ti) por sepse drejtesia e kerkon qe shkelesi te paguaje. Shkelesit jemi ne njerezit, per kete kush pranon besimin krishter themi se ka pranuar Jezusin si Shpetimtarin e tij. Keta 20 shqiptare myslimane mirepriten ne besimin krishter.
...Por ai morri mekatet tona, Kryqi eshte fuqia e Perendise. Jezusi nuk vrau aske dhe u ringjall poashtu. Ti se kupton Ungjillin per kete e kundershton, po ta kuptoje do ta pranoje. Mos harro se Bibla thote po ashtu se Jezusi u Ringjall.
Kamikazet dhe pedofilet ju lejme juve ndersa ne anojme kah Zoti.
Krijoni Kontakt