Close
Faqja 3 prej 20 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 195
    Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Për: Deklarata historike, Erdogan: Vrasja e armenëve, çnjerëzore

Une personalisht si shqiptar nuk mbeshtes Turqit ne kete rast, por mbeshtes te verteten. Saper turqit as nuk me interesojne fare, une me turqit jam katerciperisht ne dimensione tjera botekuptimi. Por te verteten duhet ta themi ashtu sic eshte.

Nuk merren per prova genocidi, shkrime te wikipedias apo blegerima dhe mjaullima ktej-andej. Duhen fakte, por ja qe fakte ska, dhe meqe fakte ska, atehere ka shume llafe dhe tymnaje. Me pak fjale fukarallek dhe paaftesi per te pasur nje mendim ndryshe dhe pare realitetin ne sy.

si replike per antarin Roni.s
    Ndryshuar për herë të fundit nga Meriamun : 25-04-2014 më 08:14
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Alejkum Selam Nuh,

Nuk jam duke i be te ndershem xhonturqit, por as nuk mund ta pranoj viktimizimin e armeneve ngase ata kan luftu, dhe kete luft e kan humbur sikurse do e kishin humbur kunder çdo kujt qe ndizte rrebelim mbrenda mureve te Perandorise.

Ata lidhen pakt me Rusin, e Turqia ne luft me Rusin,... si doja kishe be ti ? Do i kishe meshirue edhe pse te luftonin ?!

Alejkum selam

Pergjegjesi kollektive nuk ka, nuk kane faj populli. Islami nuk njeh ne asnje moment te historise se tije politiken e tokes se djegur.

Eshte tjeter pyetje se sa pergjegjesi ka ketu turqia e sodit, dhe ne pergjithesi, a ka nevoje ti pershtaten atij qendrimi qe diskutohet e votohet ne tiblis e paris ???.......pse ???.........nuk mund nje france o britani, qe me QINDRA vjet ja u kane bere te zezen popujve te kolonializuar afrikan, aziatik e autoktono amerikan, dhe kete, deri para 50 viteve.....te me aktroje sot rolin e paulusit, kurse deri dje ka qene xhelat......turqia ska aspak nevoje per nje gje te tille.....nese ndryshojne realitetet ekonomike ato prap do te behen MIQ TE NJERI TJETRIT.....

....se dije une erdoganin cka e shtyn te miret me kete pune !!!; mos valle i premtojne futje ne BE ???, dhe lirim nga ndonje akuze per demshperblim per llogarite e allafrangisteve ???....nese po, atehere nuk do ishte pune e madhe ta fole nej gjysem fjale...........PO, nese behet fjale per MARREVESHJE......pra, nese turqise i ofrohet nje "deal"........atehere po, e me se shumti PO, kur turqia aktuale nuk ka asnjecfare obligimi trashegimore te turqise para 100 vjeteve..............xhonturqet kane punuar ashtu sic i kane mesuar, e kush i mesoj ???...baballaret e tyre JO, se ju thonin, ku dini bre ju te prapambeturit, hajt shkoni ne xhami dhe trusni aty, ju s'merrni vesh nga gjanat moderne.........i mesuan pra te HUAJT.....

...e pse habiten armenet, kur turqit punuan ashtu sic i mesuan po ata qe i mesonin armenet...ju erdhi inati se turqit ishin me te shkathet, me talenta, me te shquar per mesimet perendimore, me te spikatur ne zbatim ???.........armenet luajn rolin e kopjacit, ju rrotullon mbi kry ndonje ideee ala cifutjane, qe edhe sot e kesaj dite e rrjepin gjermanine....noshta leshon boje ketu kojshilleku shekullore me faren arabe....por ju mungon mprehtesia dhe vullneti sic e kane cifutet ose arabet....

Nese e vazhdojme me kete llogjike do duhej krejt dynjaja te rrotullohet edhe njehere, dhe te vendoset status quo anno + - 00 !!!

selam

PS:

Une, do te kisha vepruar sic veprojne te gjithe SOT, dhe sic vepruan gjysherit e turqeve me heret.....pergjegjesi INDIVIDUALE....ne litare, atij qe i sprovohet faji !
    albanish by nature

Ironia eshte qe megjithese vete i zoti punes del e kerkon falje e thote se ka patur genocid ndaj armeneve, shqiptaret vazhdojne e teorizojne apo thone te kunderten e kerkojne dhe fakte historike megjithese sja kane idene nga historia. Madje shkojne deri aty sa "i terheqin veshin" Erdoganit. Hajde geje me kete troglodite.

4. 2 antarët më poshtë falenderuan Darius për mendimin e shprehur në këtë postim:

ane (25-04-2014),zANë (25-04-2014)

i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    639

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Ironia eshte qe megjithese vete i zoti punes del e kerkon falje e thote se ka patur genocid ndaj armeneve, shqiptaret vazhdojne e teorizojne apo thone te kunderten e kerkojne dhe fakte historike megjithese sja kane idene nga historia. Madje shkojne deri aty sa "i terheqin veshin" Erdoganit. Hajde geje me kete troglodite.
    imagjino sikur nje dite keta apo pasardhsit e ketyre te thon: serrbet nuk kan bere gjenocid ne Kosove....
    All religions, arts and sciences are branches of the same tree.

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Une personalisht si shqiptar nuk mbeshtes Turqit ne kete rast, por mbeshtes te verteten. Saper turqit as nuk me interesojne fare, une me turqit jam katerciperisht ne dimensione tjera botekuptimi. Por te verteten duhet ta themi ashtu sic eshte.

Nuk merren per prova genocidi, shkrime te wikipedias apo blegerima dhe mjaullima ktej-andej. Duhen fakte, por ja qe fakte ska, dhe meqe fakte ska, atehere ka shume llafe dhe tymnaje. Me pak fjale fukarallek dhe paaftesi per te pasur nje mendim ndryshe dhe pare realitetin ne sy.

si replike per antarin Roni.s
    Cfare prove don ???...........ne kuader te shtetit osman armenet kane qene te shperndare neper krejt turqine, sot nuk i ke as 100 000 fryma ne territorin e turqise aktuale.

Ketu argumentohet ne nje kahje te gabuar shoc....

Pse nuk i akuzojne grekerit ???, edhe grekerit sot nuk jetojne ne tokat e gjysherve te tyre qe i kane banuar me MILENIUME.....pse u shkembyen me marreveshje, pra, jashta LUFTES ???

me nderime
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga roni_s Lexo Postimin
    imagjino sikur nje dite keta apo pasardhsit e ketyre te thon: serrbet nuk kan bere gjenocid ne Kosove....

Mendon se GJERMANIA do ta pranonte shfarosjen e 6 mio. cifuteve, po mos te kish humbur edhe breket ne luften e dyte ???.....mendon se do ta kish pranuar ???...mallo morgen, thojn ne truallsoren....

tung
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Pyetja me e madhe shte, PSE kjo deklarate e erdoganit ???.....cfare miqesie kerkon ???
    albanish by nature

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Na e sill fjalimin e Erdoganit, dhe na e trego ku ai shprehet se Perandoria Osmane ka bere genocid ndaj armeneve.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga roni_s Lexo Postimin
    Per gjerat qe i DIJME VET, nuk ka nevoje te na mesojne te huajt, dhe as qe do te pranonim ndonje mesim te huaj, ashtu sic nuk pranojne turqit se ka patur gjenocid, ashtu sic nuk pranojne armenet se nuk ka patur gjenocid.....mos i ngaterroni gjenat !
    albanish by nature

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Na e sill fjalimin e Erdoganit, dhe na e trego ku ai shprehet se Perandoria Osmane ka bere genocid ndaj armeneve.
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

Faqja 3 prej 20 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •