Une mendoj qe nuk ka asnje ndikim ne qeverin e Rames.Pasi qe 100 ditet e kaluara nuk ka asnje ndryshim Shqiperia , eshte duke u bere edhe me keq, nuk shpresoj se do te kete dite pozitive.
Pozitivisht
Negativisht
Në vend numëro
Nuk më intereson
Une mendoj qe nuk ka asnje ndikim ne qeverin e Rames.Pasi qe 100 ditet e kaluara nuk ka asnje ndryshim Shqiperia , eshte duke u bere edhe me keq, nuk shpresoj se do te kete dite pozitive.
Gjate 100 diteve jane hequr nga puna 100 mije persona ... pa llogaritur grabitjet dhe vrasjet qe kan ndodhur
Ndryshuar për herë të fundit nga Bau : 12-03-2014 më 11:17
Nje vrime ne uje. Asgje qe te kenaqe syrin kur e sheh dhe veshin kur e degjon. Thjesht fjale boshe, veprime te pamenduara mire, incidente dipllomatike ne rajon dhe me gjere, dyftyresia e shperberjes se armeve kimike dhe shuplaka e rende qe iu dha nga populli, vllai I Erdoganit per te cilin Kosova eshte Turqi dhe Turqia eshte Kosove. Njerezit skane me shansin dhe luksin te udhetojne me furgon dhe te kryejne pune ne kohe rekord por u duhet te presin autobusin tek agjensia si ne kohe te kukudhit. Nje frik dhe panik I perhapur ne popull se pa prit pa kujtuar nderkohe qe pret ne radhe diku apo rruges per ne pune etj te shperthen ndonje makine e parkuar e te ben gjemen. Skafet filluan perseri te uturijne ne terrin e nates madje u alarmuan edhe pepinot nga ana tjeter te cilet kishin tete vite qe e benin gjumin te qete. Edhe shume gjera tjera qe po te nisja ti permendja te gjitha do duhej nje nate e gjate dimri e kohe me bollek. Por mbi te gjitha me ben pershtypje imazhi I Edvinit I cili ka kercyer si kaposhi mbi grumbull te plehut I rrethuar nga disa pula te tipit mim kodheli dhe zonjeza gjoshaj dhe ajo qe cmendi Francen znj Kumbaro, te cilat I perdor sikur te ishin mantenuta.
No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future
nuk mund te shikosh frutin Brenda 100 ditesh apo 300 ditesh cdo gje mer vijen e duhur Brenda 2 vitesh ose 3
cdo qeveri e do keto kohe
Sala ben gam gam gam me budallan bashan jo kshu jo ashtu kur ishte po ky kriminel qe shkatroj vendein
Mendimi im eshte se keto banda xhihadi tritoli etc etc po te ishte Sala company akoma do ishin te lir
Lejeni Te bej punen dhe boll gam gam keta te sales
mbas 4 vitesh votoni nese ske ber gje mer rrugen nese po populli voton per 4 vite te tjera
por vetem Sala company jasht![]()
Partizoni
Duke u zhvilluar nga dita ne dite, drejt permiresimit. Shume mire.
Prisni ca kohe dhe shikoni shifrat dhe s'ka nevoje fare per votim.
Fitorje nga dita ne dite, tahmem ashtu si ne kohe te qoftelargut. Pa na thuaj ti shoqe per cfare zhvillimesh e ke fjalen? Jeton me realitetin shqiptar apo jo? Nuk e kupton dot qe shallvar kuqi ka ngrehur nje stan me lepuj dmth me mim kordhelera dhe gra te tjera qe u dridhet laku kembes sapo shikojne qe ne fytyren e kryetarit ka icik pakenaqesi.
E harrova qe ishte pro per sjelljen e armeve kimike ne shqiperi, madje beri edhe marreveshje te fshehta
No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future
Meriamun pa na thuj pak ai shallvar bluja jot birish qfar kishte ne stane? Kush guxote me i kthy fjal ati ose kush guxon edhe sot e ksaj dite edhe pse nuk "asht" ma kryetar
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Cudi qe ka me shume vota qe e vleresojne pozitivisht punen e qeverise, ne nje forum ku votohej per nje fitore te thelle te PD ne zgjedhje.
Krijoni Kontakt