Kuptohet direkt me ke je, kur flet si artikull i RD.
Pozitivisht
Negativisht
Në vend numëro
Nuk më intereson
Kuptohet direkt me ke je, kur flet si artikull i RD.
Te drejten eksluzive per te kritikuar qeverine e rilindjes PPSH-se e paska vetem RD..
Kjo po qe eshte llogjike. Tahmem llogjike kerbaci apo sic i thonin ne konfidence armiqte e partise, llogjike partizani, e kuptova dhe flm shume qe na ndricove.
No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future
Keshtu eshte kur nuk e mer 90 % te paster ate te shkreten![]()
Çuditem se si Shqipëtarët tanë trima shkojnë dhe bëjnë heroin në Siri kur kanë mundësi më afër !!
Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !
Une dhe te dua s'di te shaj qeverine e opoziten keshtu si ti, se nuk lexoj as RD e as ZP. Per te drejtat ekskluzive, i permend vet dhe pastaj i pergjigjesh vetes.
Se di si ke fytyre te hiqesh si asnjeanes. Thoje te tema tjeter te shash rrote k... eshte turp, por te q... motren eshte normale.
Imagjino car Kryeministrash kemi dhe kemi pasur ne...njeri ofendon njerin nga organet me te cmuara per mashkullin dhe vazhdimesine e jetes ne planet duke e krahasuar me Saliun (),tjetri i thote Deputetit nga karrigia e KMinistrit motra jote prostitute apo motra jote keshtu e ashtu !!!
Mire na e bejne qe tallen...kur ka debila qe i votojne,pse mos tallen ! Po me e keqja dhe me patologjikja eshte qe kur ka psikopater qe edhe pasi shikojne skandale te tilla,prap nuk e pranojne dhe e mbrojne akoma...kjo eshte me e rrezikshmja ,se eshte shenje qe keta nuk do ti largoje njeri,po do ti mbajne aty se kane qejf kur behen objekt talljeje. Mjere ju per trute tuaja lol
Nje shembull elegant per ta pershkruar kete qe thash me siper,eshte dhe videoja e me poshtme...por edhe me domethenese eshte buzeqeshja perverse dhe traptallese e Petro Koqit kur flet kjo trushkulura !
Ndryshuar për herë të fundit nga BlooD_VenoM : 21-03-2014 më 23:40
O dythundrak, a ke vesh ti apo degjon me ndonje organ tjeter qe ne tjeret se kemi? Ne videon ku perplaset ish-kryeministri Berisha me T.Ballen ne asnje moment Berisha nuk i thote atij "te q motren". Por edhe sikur ti thote mire ja ben se fundja ashtu kallepi pa nder dhe pa seder eshte Balla meqe rri e llap per familjet e tjereve.
Bau Mjau
No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future
nderroni numerin e diteve se po arrijme tek e dyqinta...
Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!
Krijoni Kontakt