Pozitivisht
Negativisht
Në vend numëro
Nuk më intereson
Po nqs nuk e ka mbushur,ca do thuash ? Nuk eshte ky i vetmi rast ku njerez qe jane me vjetersi shume te madhe pune ne nje vend pune,sivjet kane levizur. Une njoh personalisht disa te tille,dhe kane kaluar ne ato vende pune ku kane qene PS,PD,LeShelI e me radhe...nderkohe qe sivjet ,cuditerisht jane hequr per motivacione nga me te ndryshmet.
migena hoxha (24-03-2014)
Unë e kisha fjalën për rastin konkret !! Ndërsa për rastet e tjera siç thua ti, mirë jua bëjnë që i heqin se me lekë në dorë ose në këmbim të votave e kanë zënë atë vënd pune... ashtu si dhe këta që po i zëvëndësojnë![]()
Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !
Babi im do dhe 3 vjet te dali ne pension,,,keto 3 vite cfare duhet te bej?????
E kuptoj shqetesimin tend Migena. Dhe babi im ne prag pensioni u hoq, por nga qeveria e meparshme, dhe ai kishte nje jete te tere aty. Nese kerkon nje pergjigje ketu s 'ke per ta marr kurre. Fatkeqesisht kjo eshte politika ne Shqiperi. Punesohesh, shkarkohedh per bindje politike, jo per aftesite apo aftesite qe ke. Nje parti iken, nje parti vjen. Vetem emri ndryshon.
Feelings change - memories don't.
migena hoxha (24-03-2014)
behuni me LSI qe te mos ju heqin nga puna, keta derrat han majtas e djathtas
jeshét prèmè ne aliarèm
jeshèm more jeshèm
po drita skeshèm
More,20 vjet ne nje vend pune dhe ti thua e kane zene me leke e me vota ? Kur? Perpara 20 vjetesh? Ca ben avokatin e djallit kot? 20 vjet ne nje vend pune,te Thesari i X qyteti dhe te Posta e X qyteti...ca komenti ke ? Te levizesh nje punetor 20 e kusur vjet nga nje vend punr dy zgjidhje ka...ose je idiot(qe kjo eshte e vertete per shokun Kryeminister) ose do besh vend per ato 300.000 vende te reja pune. Te heqesh nje punetor me vjetersi pune te njejte me institucionin ,per te permbushur ne njefare menyre nje premtim elektoral qe eshte dhene nen dozen e forte te coca cola,eshte katastrofe. Megjithate,mire tu behet(nuk e kam me ju migena,e kam ne pergjithesi) se keta duan kaq e me keq.
Sic tha dhe de Maistre, Every nation has the govermebt it deserves.
Sa po te ben pershtypje tani?! Kur une thosha mu hoq babai nga puna per arsye politike sme besonit. Kishte dhe mbi 20 vjet pune.Ca simpantizant pd-st ketu arriten deri atje qe thoshin do e kete merituar, apo kaluan ne ofendime personale.. Mesohuni te mbani te njejtin qendrim, jo vetem te ngrini zerin kur t'ju leverdisi.
Feelings change - memories don't.
Nuk e di veq ma ajo shprehja " O Sales o Lales " nuk po egzistojke kur hyshim ne Kuffi. Fal Edi Rames u hiq kjo shprehje nga kufitaret ne Skyperi.
Harrova si thoshin tash ma ndryshe![]()
Krijoni Kontakt