Un kam nje propozim. Derisa te zgjidhet puna e Lazaratit dhe te ndalohet gjithe prodhimi i hashashit ne vend, te mos behet asnje arrestim tjeter per ceshtje me pak te rendesishme.
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Nuk ka nevoje ta thuash ti , jane me te zgjuar se ty ata dhe kane kohe qe e vene ne praktike kete qe po thua ti tani. Rrofshin muslimanet me mjekrra qe te justifikojme punen.
P.s Edhe problemin e gjobave e kane zgjidhur e ja vene njeri tjetrit. Policia bashkiake ja ve policise se shtetit dhe anasjelltas.
Probleme si Lazarati ka ne shume vende te botes ... madje edhe te zhvilluara ... ke Italine qe ka Mafia, Kamorra, Ndragheta e shume organizata te tjera ... si ndodh qe ka ne shume vende te tjera te botes ... po lufta kunder terrorizmit eshte primare ne te gjitha vendet ... sepse demet qe mund te sjelle jane shume me te medha ... dhe fakti qe shtetet luftojne ne fillim njerezit me keto prirje si keta flliqesirat tregon qe keta perbejne problem shume me te madh per njerezimin , ju pelqen apo nuk ju pelqen shume veteve ketu !!!
Edhe ne Spanje e ne Irlane ka probleme me narkotiket,por ama nese behet fjale per organizata terroriste si ETA ne Spanje apo IRA ne Irlande,shteti gjithmone u jep prioritet goditjes se ketyre organizatave ne fillim,pastaj narkotikeve e krimeve te tjera ...
Me shpjegon dot ndonjeri nga ju qe i mbroni se per cfare arsye apo ideali nuk shkojne vete te luftojne e te vdesin atje keta felliqesira , po marrin me qafe persona te tjere qe bien viktime nga fukaralleku apo nga propaganda e ketyre maskarenjve ?Ketyre maskarenjve u shkofshin gjithe femijet bashke me gjithe sojin e sorrollopin qe kane per te luftuar ne Siri .
Ndryshuar për herë të fundit nga KNFC : 12-03-2014 më 11:56
THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL
Mbase problemi me i madh nuk eshte ky,por eshte nga problemet me te medhenj.Ky eshte nje problem qe si nje kancer mund te preke shoqerine shqiptare me pasoja shume te renda.Dhe kancerin sa me shpejt ta godasesh,aq me mire eshte. Nuk jane muslimane shqiptare keta ... keta jane te rrymave ekstremiste Tekfiriste ... njerez qe po tu lihet dore e lire mund te sjellin shume deme ne shoqerine shqiptare.
THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL
Te mos pelqesh dicka dhe te jesh i pafuqishem te argumentosh ''perse-ne'' tregon mungese llogjike dhe paaftesi ne komunikim. Une po ashtu ka shume gjera qe nuk i pelqej ne shoqerine shqiptare por ato mbeten thjeshte personale dhe nuk kam pse i quaj kancer nese nje pjese e madhe e shqiptareve gjejne veten tek to. Njerezit jane te tille qe kane deshira dhe pelqime te ndryshme dhe persa kohe ato nuk ndikojne ne jeten time apo te shoqerise ne pergjithsi nuk ka pse te jene problem. Mund te ma thuash c'fare te shqeteson ty? Mjekrra e tyre?
Ndryshuar për herë të fundit nga angmokio : 12-03-2014 më 12:43
Norça.li (15-03-2014)
degjo ktu ti mer, qe me tregon aftesit mendore mua.
pak problem teduket ty qe kta imamet ishin te vet shpallur dhe jo te vendosur nga komuniteti mysliman, pak te duket ty qe kta kan derguar dy femij te jetojn atje ne mes te luftes dhe 70 te rritur, duke i mashtruar se po luftojn nji luft te shenjt . pak te duket ty qe kan shkatruar ato nenat , qe i presin femijet te kthehen nga nji luft qe sju takon atyre,
nese ke ndonji prove kundra shtetit , ,shko deshmo ne gjukat, per vllezrit e tu mysliman , e mos me derdellis forumeve.
nese do mendimin tim, qe pak rendsi ka, ju islamistave me toleranc spo jua dalim dot se po na hipni ne qaf kerkoni gjithmon e me shume.
ju doni zduk komplet si far e te shkoni te jetoni atje ne mes te siris, se skeni lidhje fare me popullin shqiptar.
Krijoni Kontakt