Cka ti...!?
Ti je nder ata qe po e promovoni God AG, vetem pse ua permendi shamine dhe muslimanizmin, dhe i shajti disa politikane qe i urreni etj..., jo une!
Gold AG eshte nder myhybte e Unikkatilt, te cilet ti po i quan te mjere dhe po t'dhimbsen.
http://www.youtube.com/watch?v=C9xMaUrslF0
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Antiproanti : 25-02-2014 mė 03:56
o Anti,
Gold-Ag eshte njeri si gjithe te tjeret, asnjehere s'kam then se eshte perfekt ! Ky prap do e vazhdoj me muziken e tij, me shokt e tij sic jan noizy (katolik) e kompani, edhe ēka tani ? Me kangen 8-minutshe, thjesht e ka ngrit nivelin lart ! SHUME LART, e jo si do tjere qe i futen politikes, kam fjalen per Memli Krasniqin dhe Genc Prelvukaj qe kan veshur kostumet e politiqyqarit ne promovim te vlerave qe pordhon PDK-eja !
PS : Tash aman, mos dil nga Memli tek i atii tij, se m'doket se po te shoh !
///
Jo, jo, mos u frikeso...!
Une vetem po e denoncoj hipokrizine e paskrupullt nga ti dhe te disa tjere ketu, per te cilet sic duket nuk vlene asnje parim apo rregull kur eshte ne pyetje "lufta per fene".
Ne momentin kur dicka konsideroni te favorshme per fene tuaj, mikun e beni armik, armikun mik, te mirin e beni te keq dhe anasjelltas, te pamoralshmen e beni te moralshme ose se paku e paraqinti si te tille e keshtu me radhe...
Shpesh s'verehet asnje dallim ne mes te sjelljes suaj dhe atyre ( sidomos politikaneve qe s'ju pelqejne) qe i shani dhe mallkoni ketu. Bile ata qe i shani ne krahasim me juve shpesh duket se jane shume me parimor ose se paku deshmojne shume me teper shtylle kurrizore se disa nga ju, ne "luften" tuaj "per fene".
Krijoni Kontakt