Ty skam cka te sqaroj se ti e di me mire se une se a urrej shqiptaret myslimane a jo?! Ti po i urrejshe budistet, si e di une kete, epo une e di se po ma merr mendja. Sa here te kam treguar ty se une kam shoke myslimane edhe me mjekrra dhe nuk kam armiqesi me ta, pra edhe praktikante edhe jo praktikante.
Si fyhet ore Muhamedi, me nje postim te nje hadithi ku tregon se ne moshen 54 vjecare morri nje grua 9 vjecare apo te nje hadithi ku thote se Muhamedi kishte fuqi seksuale sa 100 burra dhe kishte nate kur flente me te gjitha grate ne nje nate?! Ore zoteri kjo eshte fakt islam ketu une spo fyej myslimanet shqiptare sepse 99% e tyre madje as nuk e dijne se kane ndodhur keto. Une e faliminderoj Hadithet qe na tregojne kete pasi edhe kete e marrim argument shtese per t'ia argumentuar shqiptareve se Muhamedi nuk ishte Profet. Ti spranon as Bibel, as logjike te shendoshe, skam qare vlla pa shku ne Hadithe e Kuran me te pru argumenta kunder fese islame. Skam asgje kunder arabeve, gjermaneve, grekeve, turqeve, sme lidh asgje me ta, ama bash hiq dhe as qe dua te kem kurrfare lidhjesh me ta pervecse njerezore, jam pavaresuar moti nga ta.
Krijoni Kontakt