Close
Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 90
    Updating.... Maska e Wordless
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Pėr: Te krishteret kosovare , turpi i tolerances mes shqiptareve.

Citim Postuar mė parė nga Le dévoué Lexo Postimin

Mjekrra ime s'i hyn ne pune askujt.
    Mua po, dhe jo vetėm e jotja !
    Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar mė parė nga Wordless Lexo Postimin
    Mua po, dhe jo vetėm e jotja !
    Un s'jam kundėr sikur motra yte te ma rruaj.
    … ///

i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anėtarėsuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900

Feja ime eshte Islami !

Mjekrra ime s'i hyn ne pune askujt.
    Puna eshte qe sduhet ti hyj kujt ne pune mjekrra juj,por se kam parasysh se sa e quan veten bashkekombas shqiptar,se kam parasysh nese je vertet pro islamizmit ashtu siē ishin tepart tuaj ,apo mbase ke ber nryshim radikal dhe do te islamizohesh dhe te besh edhe ti siē bejn Harab & Turq qe martohen me vajza xhaxhai vajz daje tezje halle e ku ta di une ,nese je dakort me kete tip martese dhe kundershto ato pikpamje qe kan pas farefisi yt,i bie te ju them me keq ardhje qe ju jeni thjesht te ndikuar nja nge grusht lekes hqe ju japin hoxht e sodit,tecilt i kan rrogat 3000€uro ne muaj e perēka per te sjedh rrym te re te muslimanismit radikal ne trojet tona,do te kshidhoja te lexosh me shum historin per ta kuptu se ēar t mire na ka sjedh Turkomanizmi Me konvertimin e shqiptarve ne musliman.
    Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anėtarėsuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

vetem nje mashkull legen shan nga motra ne internet ... nje keshille po ta jap ... mos shaj shqiptaret nga motra ...shqiptaret nuk jane si ty qe marton e shkel kusherira te para ... ketej nga ne kane vdek njerez per sharje te tilla !!!
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar mė parė nga KNFC Lexo Postimin
    vetem nje mashkull legen shan nga motra ne internet ... nje keshille po ta jap ... mos shaj shqiptaret nga motra ...shqiptaret nuk jane si ty qe marton e shkel kusherira te para ... ketej nga ne kane vdek njerez per sharje te tilla !!!
    Kur te hyje ne puna leshi i huaj, prit qe dikush te del e t'ia rruan ! Ne preferenc, gjinia femerore ngase na eshte lejuar deri ne 4 gra. Perndryshe, rri ne qoshin tend, e mos fol !
    … ///

Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar mė parė nga mitjuk Lexo Postimin
    Puna eshte qe sduhet ti hyj kujt ne pune mjekrra juj,por se kam parasysh se sa e quan veten bashkekombas shqiptar,se kam parasysh nese je vertet pro islamizmit ashtu siē ishin tepart tuaj ,apo mbase ke ber nryshim radikal dhe do te islamizohesh dhe te besh edhe ti siē bejn Harab & Turq qe martohen me vajza xhaxhai vajz daje tezje halle e ku ta di une ,nese je dakort me kete tip martese dhe kundershto ato pikpamje qe kan pas farefisi yt,i bie te ju them me keq ardhje qe ju jeni thjesht te ndikuar nja nge grusht lekes hqe ju japin hoxht e sodit,tecilt i kan rrogat 3000€uro ne muaj e perēka per te sjedh rrym te re te muslimanismit radikal ne trojet tona,do te kshidhoja te lexosh me shum historin per ta kuptu se ēar t mire na ka sjedh Turkomanizmi Me konvertimin e shqiptarve ne musliman.
    o mitjuk,

Pse nuk e ngrite zėrin kundėr protestanizmit ne Kosove ? Eshte rryme e re e krishterizmit, jan edhe ultra-evangjelistėt qė shėtisin nėpėr rrugat e Tiranes sikur bullgarkat ne nacionalet e Italise ?!

Kcyr punen tende,
    … ///

Updating.... Maska e Wordless
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Nuk ke se si tė jesh kundra kur ta lejon edhe feja !
    Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979

Citim Postuar mė parė nga KNFC Lexo Postimin
    Shko mer langaraq po na jipke kshilla ti. Ato rob qe rujn nerin e familjes nuk i fusin hunet ke leshi dynjos. Ti po e pate me aq merak leshin e muslimonve mir te thot La devou coji motren dhe t'na e rruj. Kjo kshill vle per t'gjith ato qe kan probleme me leshin.

Kosova dhe Shqiptaret kane probleme shume me te medha se sa qe pretendohet te jete problem feja.

Ne Kosove papunesia eshte shume e larte dhe se dita – dites vetem sa rritet e shtohet.

Varferia tek populli yne eshte ne gjendje alarmante. Kemi njerez e familje te cilet jetojne ne varferi te skajshme.

Edhe ata qe punojne pagat i kane shume te ulta, ndersa cmimet e gjerave ushqimore dhe gjerave esenciale per te jetuar jane shume te larta.

Problem ne Kosove jane privatizimet e egra te pronave publike, ku me pastaj pa pune mbesim shume punetor respektivisht shume familje.

Problem tjeter eshte se ne Kosove po bisedohet e negociohet per te drejtat e minoriteteve e vecmas te minoritetit serb. Kurse per shumicen Shqiptare as qe behet fjale. E kjo me se miri shihet me faktin se nga Kosova me se shumti largohen te rinjet dhe familjet Shqiptare.

Problem me i madh per Kosoven, se vete debate per fene, jane bisedimet (negociatat) te njepasnejshme me Serbine, e ku kesaj te fundit (Serbise) po i mundesohet qe ne vazhdimesi te kete hisedare ne ceshtje e rregullim te brendshem ne Kosove.

Problem per Kosoven jane Komunat Serbe ne Kosove te krijuara me decentralizim ne baza (vija) etnike nga Pakoja e Ahtisarit dhe bisedimet ndermjet Qeverise-ve te Kosoves se pasluftes dhe Serbise.

Problem per Kosoven jane 10 Kryetar Serb te ketyre Komunave Serbe te zgjedhurit e Ivica Dacicit – Kryeministrit dhe Ministrit te Brendshem te Serbise (zedhendesit te kasapit te Ballnakit Millosheviq), e ku keta Kryetar llogaridhenje do japin vetem ne bazen e tyre – Beograd.

Problem per Kosoven eshte eshte Amnistia e Strukturave Ilegale e Kriminele te Beogradit ne Kosove. E ku tanime keto struktura po legalizohen ne Policine e Kosoves etj.

Pra problemet e Kosoves jane shume me te medha se sa qe po pretendohet te jete FEJA. Historikisht Shqiptaret asnejhere nuk kane pasur probleme nderfetare, sepse gjithnje kane bashkepunuar ndermjet veti. Por gjithnje e gjithmone Shqiptaret problem kane patur me Okupues te ndryshem ne kohra te ndryshme. E problem tjeter i Shqiptareve dhe Kosoves, eshte se edhe ne kohra te ndryshme edhe tani jane udheheqesit e tyre politik te cilet per mbijetuar politikisht jane ne gjendje te bejne percarje tek populli me ane te figurave politike, me ane te subjekteve politike , e tani edhe me ane te besimit fetar. Prandaj keto debate per fene, ne kete periudhe kohore kur Kosova dhe Shqiptaret jane ne nje udhekryq pa udhekryq, jane shume te demshem per Kosoven dhe Shqiptaret. Keto debate per fene ne kete kohe i shkojne shtati vetem armiqeve tane ne kete rast Serbise, sepse do te jete perfituese duke arritur qellimet e saja brenda Kosoves. E ne fakt shume qellime edhe ja ka arritur ti realizoj. Po ashtu perfitues te ketyre debateve per fene, jane edhe ata udheheqes “Shqiptar” te cilet kane mundesuar qe Beogradi ne vazhdimesi te kee hisedare brenda Kosoves, dhe me ane te ketyre debateve per fene mundohen ti mbulojne te gjitha problemet tjera qe ka Kosova dhe Shqiptaret. Andaj mendoj se ne Shqiptaret nuk duhet shume te shpenzojme energjine tone rreth debatit per Fene, sepse kemi shume e shume probleme tjera si ne aspektin Ekonomik e Social, e posaqerisht ne ate Politik te cilat duhet ti zgjedhim ne Interes tonin. E per fatin e keq, keto probleme vetem sa rriten e shtohen.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Kulture dhe edukate muslimane.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •