Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 66
    I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

"Liderët shqiptarë e urrejnë islamin"

Miroljub Jevtic: Liderët shqiptarë e urrejnë islamin

Miroljub Jevtic, serbi që e shpalli veten si ekspert të islamit thotë se liderët shqiptar e urrejnë popullin e tyre dhe çdo gjë shpirtërore siç është feja islame veç që të duken sa me evropian.

Kështu ai ka shkruar në njërën pjesë të librit të tij "Islam i Albanci" (Islami dhe shqiptarët). Përveç kësaj, ai i ka quajtur liderët kosovarë barinj me rroba evropiane, të cilët termin ateizëm e mësuan prej Serbisë.

"Të ashtuquajtur ‘lider të shqiptarëve’ për shkak të kompleksit evropian e urrejnë popullin e vet dhe çdo gjë shpirtërore siç është Islami tek ta, prandaj ne jemi fitues kur kjo ndodhë ngase çdo herë kur populli shqiptar pret me së shumti nga liderët e tyre, atëherë zhgënjehet nga ta sepse janë më se të gjithë pa moral shpirtëror dhe janë plle e ateizmit që arrita personalisht të ua imponoj në literaturën e tyre dhe krenohem me këtë gjë ngase janë patriot që si term e mësuan këta barinj me rrobe evropiane nga ne”,

“Liderët laik shqiptar do të krenohen me ortodoksizmin tonë apo kryqin katolik ne Kosovë në kohën kur atje janë religjion minoritar dhe çdo gjë autoktone që i ruajti si shumicë nga sllavizmi ishte Islami dhe shumë shpejt duke mos e vërejtur shqiptarët, hanë si ne, pinë si ne, flenë dhe argëtohen si ne dhe brenda njëzet vitesh Serbia do të ketë këtë krahinë pjesë të sajën duke llogaritur edhe në Shqipërinë”.

http://shqip.republika.mk/?p=127088
    … ///

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Le dévoué për postimin:

Sayan2003 (08-01-2014)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979

Për: "Liderët shqiptarë e urrejnë islamin"

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Miroljub Jevtic: Liderët shqiptarë e urrejnë islamin

Miroljub Jevtic, serbi që e shpalli veten si ekspert të islamit thotë se liderët shqiptar e urrejnë popullin e tyre dhe çdo gjë shpirtërore siç është feja islame veç që të duken sa me evropian.

Kështu ai ka shkruar në njërën pjesë të librit të tij "Islam i Albanci" (Islami dhe shqiptarët). Përveç kësaj, ai i ka quajtur liderët kosovarë barinj me rroba evropiane, të cilët termin ateizëm e mësuan prej Serbisë.

"Të ashtuquajtur ‘lider të shqiptarëve’ për shkak të kompleksit evropian e urrejnë popullin e vet dhe çdo gjë shpirtërore siç është Islami tek ta, prandaj ne jemi fitues kur kjo ndodhë ngase çdo herë kur populli shqiptar pret me së shumti nga liderët e tyre, atëherë zhgënjehet nga ta sepse janë më se të gjithë pa moral shpirtëror dhe janë plle e ateizmit që arrita personalisht të ua imponoj në literaturën e tyre dhe krenohem me këtë gjë ngase janë patriot që si term e mësuan këta barinj me rrobe evropiane nga ne”,

“Liderët laik shqiptar do të krenohen me ortodoksizmin tonë apo kryqin katolik ne Kosovë në kohën kur atje janë religjion minoritar dhe çdo gjë autoktone që i ruajti si shumicë nga sllavizmi ishte Islami dhe shumë shpejt duke mos e vërejtur shqiptarët, hanë si ne, pinë si ne, flenë dhe argëtohen si ne dhe brenda njëzet vitesh Serbia do të ketë këtë krahinë pjesë të sajën duke llogaritur edhe në Shqipërinë”.

http://shqip.republika.mk/?p=127088
    Shkrim i jashtzakonshem. Real dhe aktual. I kom shiju cdo germ te ktij shkrimi.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Sayan2003 Lexo Postimin
    Shkrim i jashtzakonshem. Real dhe aktual. I kom shiju cdo germ te ktij shkrimi.
    Besoj edhe kete fjaline e fundit :
    si ne dhe brenda njëzet vitesh Serbia do të ketë këtë krahinë pjesë të sajën duke llogaritur edhe në Shqipërinë
    Per ata qe kane pak mend ,deklarata e tij ka kete mesazh ,dobar albanac je islamicki albanac!
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin

Per ata qe kane pak mend ,deklarata e tij ka kete mesazh ,dobar albanac je islamicki albanac!
    E di si i thojn ksaj? Po hongre m*ut derr quhesh. Kjo osht ajo qe ka dash Serbi , nuk e arriti me luft por me diplomaci. Pjes e ksaj diplomacie solli si rezultat trut e tuja t'dhje*ra dhe t'barinjve politikan kosovar.

6. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Sayan2003 për postimin:

referi_1 (08-01-2014)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Sayan2003 Lexo Postimin
    E di si i thojn ksaj? Po hongre m*ut derr quhesh. Kjo osht ajo qe ka dash Serbi , nuk e arriti me luft por me diplomaci. Pjes e ksaj diplomacie solli si rezultat trut e tuja t'dhje*ra dhe t'barinjve politikan kosovar.
    I mjeri ti per trute qe ke ..Serbia me vite ka tentu ta paraqes Kosoven si vend islamik e ti na thu ketu eshte kunder islamizmit te kosovareve ..sikur te kishte mundesi do te bente Afganistan o budalla ,armiku i Serbise jane laiket jo islamiket .
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

I mjeri ti per trute qe ke ..Serbia me vite ka tentu ta paraqes Kosoven si vend islamik e ti na thu ketu eshte kunder islamizmit te kosovareve ..sikur te kishte mundesi do te bente Afganistan o budalla ,armiku i Serbise jane laiket jo islamiket .
    Po sigurisht, kurse ne për inati te Serbise, do t'bëhemi shkie si ta ! Oj ane, a ke femi ti ? A ke familje qe t'kalosh pakes kohe me ta ?
    … ///

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Oj ane, a ke femi ti ? A ke familje qe t'kalosh pakes kohe me ta ?
    C'familje thua? Kush e merr per burr kete
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

10. Anetarët më poshtë kanë falenderuar angmokio për postimin:

Sayan2003 (08-01-2014)

dEaD rAceR Maska e unreal
    Anëtarësuar
    02-04-2003
    Postime
    528

Sa shpejt kapin grepin e Mirolubit keta flliqanat islamik

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

kjo deklarata e ketij shkavelles eshte thike me dy teha, e kape nga e kape, perseri do prehesh. Keshtu qe nuk do t`ua preferoja si relevance te thirreni ne ate deklarate.
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Saktesisht...

Serbise nuk i konvenon nje Shqiperia resp. nje shqiptari evropiane, por nje shqiptari sa me islamike dhe sa me e prapambetur, ne menyre qe edhe dekadat dhe shekujt e ardhshem te mund te luaj rolin e fuqise rajonale dhe kinse mburojes anti-islamike ne Ballkan dhe Europe. Shqiptaret e qyteterur dhe me vlera evropiane (perendimore) jane konkurrence gati e paperballueshme dhe shume e kushtueshme per Serbine.

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •