Mesia4ever Ti shpesh fol si lopa kur e lshon baglen ku tmuje, kur nuk ki info paloje edhe kēyr ēka po thojn tjert edhe lexo. Shko n'Maqedoni edhe ki shum Shqiptar (ortodoks) qe sot i thojn veten Maqedon. Ki raste edhe n'Sanxhak e Greqi.
Mesia4ever Ti shpesh fol si lopa kur e lshon baglen ku tmuje, kur nuk ki info paloje edhe kēyr ēka po thojn tjert edhe lexo. Shko n'Maqedoni edhe ki shum Shqiptar (ortodoks) qe sot i thojn veten Maqedon. Ki raste edhe n'Sanxhak e Greqi.
Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman
Ramushi eshte nje kripto-katolik. Ti e din fort mir kete.
Perpos Milloshevicit i cili na shpalli luft, tani edhe partia e Ramushit shpalli luft kunder muslimanizmit, ēfar t'i them un ? Hero ?! Hero i boleve t'mia po,. !
Ramushi s'eshte komandant me, s'eshte askushi, dhe si personalitet publik i cili kerkon te na qeveris, nuk ka te drejt te na shpall LUFT !
Sespe t'i shpalles dikujt luft, nuk dmth, se vetem ti ke te drejt te sulmosh, jo ! Duhet te presesh qe edhe te tjeret te sulmojn !!
Fushata anti-Ramush,.. tani ka fillaur !
///
Ne keto momente me kujtohet qe para disa muajsh kur doli Fatos Lubonja dhe kritikoi ashper Ramush Haradinajn,ata qe e mbronin ishin po te njejtet persona qe sot po e shajne.
Si rrotullohet bota.
Le dévoué (30-12-2013)
S'eshte kercėnim, eshte thjesht nje sygjerim qe t'merrni mesim nga lindja dhe azia para se t'i quani shqiptaret e besimit Islam "turqi e arab",.. apo edhe t'ua jepni destinacionin per ne Turqi, sikur t'ishit zot te kesaj toke !
Nuk besoj se jam intolarant me juve, perkundrazi, durimi im shkoj deri n'at gjendje saqe nuk i'a ktheve as Ures se cakovicit, as mesias e as KFNC, qe te gjithe te krishter e besimtar, dhe te gjithe fyen sic dijn te fyejn pisat e mjere !
Po ta perkujtoj Libanin, ku te krishteret tradhtuan muslimanet dhe i kthyen pushken popullit te tyre ! Pas kesaj, muslimanet nuk u hakmarren, por thjesht, te krishteret mbeten si dhivēa e mjerana qe sot e kesaj dite, njihen si tradhtar e te vetposhtruar !
///
Shqiperia nuk eshte as Azi as lindje e mesme,asnjehere shqiptaret nuk jane ndare duke thene "ju" dhe "ne"(sic i ndan ti shpesh) ,ata jane nje komb,pavaresisht se me fe te ndryshme.Ka tipa qe ju quajne juve turq dhe arabe,shume gabim bejne,por ka edhe nga ata qe ne ortodokseve na quajne greke apo shkije sic e kane qejf nga Kosova.Ne nuk duhet te kontrollojme mendimin e cdo njeriu,por duhet te kontrollojme ofendimet e hapura dhe kercenimet.
Asnjehere nuk ju kam quajtur *grek, perkundrazi ! Kur IliryanPatrioti hapi nje teme duke kerkuar antar qe t'ju luftonin me janullatosin, isha un njeri nder ata qe i'a bera bajat temen !
Per mua s'qojn pesh keto loje fjalesh *grek-shkije*, sepse e di qe jeni shqiptar dhe qe flisni e jetoni ne detaj afer si un !
Un vetem i'a perkujtova shembullin e Libanit, thjesht, qe mos t'mendojn tipat me lart qe ne hajm "bari" dhe qe mund te luajn e te na fyejn si te duan ata, madje edhe duke na shpallur luft te hapur !
Ne dim edhe te mbrohemi, sikurse dim edhe te jetojm ne paqe e toleranc te plot per njeri tjetrin.
///
Ti jeton ne boten e cudirave . Une nje gje di , kush ka shume fjale ka 0 veprime !
Per mua bujrum hyni ne natyre , edhe filoni ju 10/20/30 kokrat te beni lufte guerila . Gjysma juaj iku per lesh ne Siri , edhe ajo qe ngelet do iki per leshe ne shqiperi .
Keshtu me ne fund do pastrohet shqiperia nga mbetjet anadollake . A kujton ti se shqiptaret tremben .
Po na shpalni lufte te hapur gjasme per te na trembur . Kurse une ju them , beheni realitet cfare prisni . T ju heqim qafe njehere e mire , ju arabeve shqipfoles qe parasitoni emrin shqiptar .
Per ate zot , momenti qe do hyni ne natyre , eshte momenti , qe trevat shqiptare do pastrohen nga ju . Edhe ma merr mendja nuk do zgjas as 1/2 ore .
Une nuk konsideroj armik n.1 as serbin , as turkun , as grekun , as maqedonasin apo kujdo tjeter . Per mua armiku n.1 jeni ju talibanet shqipfoles , se nga brendesja edhe nen rrogoz me mish edhe shpirt punoni nate e dite , per te shembur cdo themele te asaj qe sot quhet shqiperi .
Krijoni Kontakt