Mua ti nuk me thua dot kurre shkije ... une me shkjaun nuk kam bashkejetuar asnje dite ... kurse ti po ... Dhe ke shfrytezuar ne maksimum kete bashkejetese ... se te ishte ndryshe ti nuk do qendroje aq gjate nen shkjaun ...por do kishe bere pushke tere kohen me te ... se me mire i vdekur se sa me shkjaun qe urreje kaq shume ...
Une nuk di asnje fjale serbisht ... kurse ti e flet shume mire ... dhe e perdor sa here ta do puna ...
Une jam shume me teper Shqiptar e nacionalist nga ty ... une asnje pushtues nuk e kam bere vella ... askujt nuk i kam marre as zakone e as Fe ... kurse ti qe je bere vlla me pushtuesin Turk,jam i bindur qe pas disa kohesh do behesh dhe vella me pushtuesin serb ... se e keni zakon ju ... e beni armikun vella ... se edhe me Turkun nuk u bete vellezer me nje here ... brezi i pare luftoi e derdhi gjakun ... kurse brezat e tjere pak nga pak u bete vellezer ju ... mendo ta dinin stergjysherit tuaj te brezit qe e luftoi turkun e derdhi gjakun kunder tij qe ju pasardhesit e tij do beheshit vellezer me armikun e tyre ... te garantoj qe Ata do kishin tredhur veten e tyre per te mos ju sjelle juve ne jete ,qe ne kete menyre ta ndalonin kete gje te ndodhte ... Edhe femijet tuaj do harrojne qe ky brez luftoi me serbin ... dhe pak nga pak do behen vellezer me serbin... te garantoj une qe keshtu do ndodhe ... si i thone asaj fjales,molla bie nen molle ,e gjaku nuk genjen kurre ...
Kurse une dhe pasardhesit e mi do mbetemi gjithmone ketu,pa vellezer,por Shqiptare ... sic kemi mbetur ne shekuj !!!
Krijoni Kontakt