Close
Faqja 10 prej 40 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 399
    Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anėtarėsuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Pėr: Ramush Haradinaj ne lufte kunder islamisteve

Citim Postuar mė parė nga Le dévoué Lexo Postimin
    Me t'vertet, ju te krishteret s'keni fije TOLERANCE dhe Fal ZOTIT qe keni ngel keshtu sic edhe na u paraqiteni : Si shkie shqipfolės !
    Me kete mentalitet qė keni, ju sikur kerkoni ndarjėn nga pjesa dėrmuese e shqiptareve te besimit ISLAM !

Mbledhni mend nga shetet e azise dhe te lindjes se cfar ndodhi me tradheti te tilla !
    Mua ti nuk me thua dot kurre shkije ... une me shkjaun nuk kam bashkejetuar asnje dite ... kurse ti po ... Dhe ke shfrytezuar ne maksimum kete bashkejetese ... se te ishte ndryshe ti nuk do qendroje aq gjate nen shkjaun ...por do kishe bere pushke tere kohen me te ... se me mire i vdekur se sa me shkjaun qe urreje kaq shume ...

Une nuk di asnje fjale serbisht ... kurse ti e flet shume mire ... dhe e perdor sa here ta do puna ...

Une jam shume me teper Shqiptar e nacionalist nga ty ... une asnje pushtues nuk e kam bere vella ... askujt nuk i kam marre as zakone e as Fe ... kurse ti qe je bere vlla me pushtuesin Turk,jam i bindur qe pas disa kohesh do behesh dhe vella me pushtuesin serb ... se e keni zakon ju ... e beni armikun vella ... se edhe me Turkun nuk u bete vellezer me nje here ... brezi i pare luftoi e derdhi gjakun ... kurse brezat e tjere pak nga pak u bete vellezer ju ... mendo ta dinin stergjysherit tuaj te brezit qe e luftoi turkun e derdhi gjakun kunder tij qe ju pasardhesit e tij do beheshit vellezer me armikun e tyre ... te garantoj qe Ata do kishin tredhur veten e tyre per te mos ju sjelle juve ne jete ,qe ne kete menyre ta ndalonin kete gje te ndodhte ... Edhe femijet tuaj do harrojne qe ky brez luftoi me serbin ... dhe pak nga pak do behen vellezer me serbin... te garantoj une qe keshtu do ndodhe ... si i thone asaj fjales,molla bie nen molle ,e gjaku nuk genjen kurre ...

Kurse une dhe pasardhesit e mi do mbetemi gjithmone ketu,pa vellezer,por Shqiptare ... sic kemi mbetur ne shekuj !!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KNFC : 29-12-2013 mė 19:54
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

2. 2 antarėt mė poshtė falenderuan KNFC pėr mendimin e shprehur nė kėtė postim:

Llapi (29-12-2013),mesia4ever (30-12-2013)

Citim Postuar mė parė nga KNFC Lexo Postimin
    Mua ti nuk me thua dot kurre shkije ... une me shkjaun nuk ka bashkejetuar asnje dite ... kurse ti po ... Dhe ke shfrytezuar ne maksimum kete bashkejetese ... se te ishte ndryshe ti nuk do qendroje aq gjate nen shkjaun ...por do kishe bere pushke tere kohen me te ... se me mire i vdfekur se sa me shjaun qe urreje kaq shume ...

Une nuk di asnje fjale serbisht ... kurse ti e flet shume mire ... dhe e perdor sa here ta do puna ...

Une jam shume me teper Shqiptar e nacionalist nga ty ... une asnje pushtues nuk e kam bere vella ... askujt nuk i kam marre as zakone e as Fe ... kurse ti qe je bere vlla me pushtuesin Turk,jam i bindur qe pas disa kohesh do behesh dhe vella me pushtuesin serb ... se e keni zakon ju ... e beni armikun vella ... se edhe me Turkun nuk u bete vellezer me nje here ... brezi i pare luftoi e derdhi gjakun ... kurse brezat e tjere pak nga pak u bete vellezer ju ... mendo ta dinin stergjysherit tuaj te brezit qe e luftoi turkun e derdhi gjakun kunder tij qe ju pasardhesit e tij do beheshsit vellezer me armikun e tyre ... te garantoj qe Ata do kishin tredhur veten e tyre per te mos ju sjelle juve ne jete ,qe ne kete menyre ta ndalonin kete gje te ndodhte ... Edhe femijet tuaj do harrojne qe ky brez luftoi me serbin ... dhe pak nga pak do behen vellezer me serbin... te garantoj une qe keshtu do ndodhe ... si i thone asaj fjales,molla bie nen molle ,e gjaku nuk genjen kurre ...

Kurse une dhe pasardhesit e mi do mbetemi gjithmone ketu,pa vellezer,por Shqiptare ... sic kemi mbetur ne shekuj !!!
    Kjo qė thua ti vetėm nė mendjen tėnde kėshtu qendron.Para se tė vjen turku ju dhe skenderbeu ishte vllazėruar me serbin dhe malazezin.Nėna e sklėnderbeut ishte serbe.Shum fise shqiptare u asimiluan nė sllavė pra nė malazez dhe serbė.
    Bashkėjetesa me ta ka qen nga dhuna.
    Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar mė parė nga referi_1 Lexo Postimin
    Kjo qė thua ti vetėm nė mendjen tėnde kėshtu qendron.Para se tė vjen turku ju dhe skenderbeu ishte vllazėruar me serbin dhe malazezin.Nėna e sklėnderbeut ishte serbe.Shum fise shqiptare u asimiluan nė sllavė pra nė malazez dhe serbė.
    Mbreteresha aktuale e Britanise dhe praktikisht e gjithe shtepia mbreterore jane me prejardhje gjermane...
    Megjithate, pavaresisht luftes se gjermaneve kunder anglezeve, askush nuk vjen tek ideja per ta kritikuar mbretereshen aktuale te Britanise dhe shtepine mbreterore per prejardhjen e tyre, lere me per ti akuzuar per kete gje. Aq me pak kur eshte ne pyetje prejardhja e baballareve dhe nenave te mbreterve apo udheheqesve antik.

Edhe sulltanet dhe mbreterit e ndryshem musliman jane martuar me sllave, serbe apo femra te krishtere.
    Pasardhesit e tyre te perbashket nuk jane akuzuar dhe nuk mund te akuzohen as sot per kete situate.
    Pse duhej te vlente per Skenderbeun dhe familjen e tij nje standard tjeter!?

Nenat e sultaneve te PO. ne shumicen e rasteve kane qene femra te krishtera nga Shqiperia, Greqia, Serbia, Bullgaria, Rusia, etj. Dhe sulltani nuk ka qene vetem i pari i Perandorise, por edhe i pari i fese islame!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Antiproanti : 29-12-2013 mė 19:59

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anėtarėsuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Une nuk kam thene ndonjehere qe jam vella me serbin ... aq me pak te jem ndjere si vella me serbin ... Kurse ju qe quani vella pushtuesin turk ... shume shpejt do quani vella edhe pushtuesin serb ... kjo eshte e thjeshte si 1 plus 1 qe bejne 2 ...
    Une vellezer kam vetem ata qe me ka bere nena dhe ne rast se behet fjale per nacionalizem kam vetem shqiptaret ... keshtu ka qene dhe keshtu do te mbese ... Kurse takemi juaj e keni zakon dhe tradite qe pushtuesin ta beni vella ... prandaj ketu do jemi ... shume shpejt do jeni vellezer edhe me serbin !!!
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Neper krejt Ballkanin kishte martesa te perziera por jo aq shume saqe te rrezikonin identitetin e banoreve perkates. Cili fis shqiptar u asimilua ne serb dhe malazez?! Nuk mund te humbet gjuha e tradita kollaj, 500 vjet ke qene i pushtuar nga Turqia ku eshte luftuar cdo shkolle shqipe dhe perseri nuk ke humbur gjuhen e traditat e te me thua se serbet kete asimilim mund ta benin vetem me nje martese?!

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar mė parė nga Le dévoué Lexo Postimin
    Po ju vret juve ndoshta o dyftyrėsa ! Ne jeten reale s'ju degjohet zeri, kurse ne forume i publikoni investimet sekrete te serbis, qe vetem ju i dinit !!
    Sepse lincohesh deri ne ate shkalle saqe te quajne edhe Milloshevic, kripto katolik (vet vlla ti se di cka d.m.th. kjo fjale) pastaj me fushate tjeter te eger. Shiqo me cfare vrazhdesie luftohet Ramush Haradinaj i cili ishte edhe komandant i UCK-se ne rajonin e Dukagjinit, kjo behet per t'i frikesuar edhe qytetaret e thjeshte, por shpresoj se nuk do te bien pre e kesaj vrazhdesie. Ne asnje vend normal ne bote nuk ndodhe kjo vetem se dikush e shpreh nje mendim apo kritike, cudi po na del perseri se ne qenkemi gjithmone me te mencurit. Kjo behet per t'i frikesuar te tjeret, se po fole dicka kunder kemi me ta nxire jeten ty dhe familjes tende. Per kete pak njerez marrin guxim te ju kritikojne.

Neve nuk e kemi psikoza se pse dikush ka ndėrruar prejardhjen,kjo ėshtė zgjedhje individuale.Por juve keni sėmurje mendore se pse shqiptarėt janė mė afėr turqve dhe arabėve.
    Ka shum fise shqiptarėsh qė u asimiluan nė sllavė dhe ata tani nuk luftojnė pėr kauzėn shqiptare por pėr atė serbe.Kėtu nė maqedoni ka fshatra tė tėrė shqiptarėsh qė kan qen me fe ortodokse dhe tani pėr 2-3 gjenerata janė bėrė sllavė dhe luftojnė pėr kauzėn sllave.
    DHee neve e dim kėtė rrealitet dhe kjo nuk na pengon fare.
    KNFC :
    Une nuk kam thene ndonjehere qe jam vella me serbin ... aq me pak te jem ndjere si vella me serbin ... Kurse ju qe quani vella pushtuesin turk ... shume shpejt do quani vella edhe pushtuesin serb ... kjo eshte e thjeshte si 1 plus 1 qe bejne 2 ...
    Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.

Illyrian patriot :
    O taliban akoma nuk e keni mesuar se ju jeni fatkeqesja e njerezimit , a nuk e dini qe ju shtypeni brenda 1 ore , sic po ju shtypin europianet edhe amerikanet sa here te duan kurre te duan .
    Evropianėt dhe amerikanėt kanė lėnė prapanicėn nė avganistan dhe tani po tėrhiqen tė turpėruar.Nėse nuk besoni pyetni ata shqiptarėt qė janė atje se si 24 orė rrinė me pampersa.Sepse populli avgan edhe pse i varfėr por krenar dhe trim,ata janė bindur vetėm nji Zoti,dhe ata nuk i nėnshtrohen asnji zoti tė rrejshėm sikur qė bėni juve.Ata mposhtėn kolonizatorėt anglez dhe i qėruan,poashtu i mposhtėn komunistėt rusė,dhe tani po ju afrohet fundi edhe amerikanėve tė cilėt kan mbetur nė mes tė dėshtimit dhe turpit.
    Nesėr kur tė humbin amerikanėt cilin zot da ta adhuroni?Apo kujtoni se ata janė imortal?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691

Respektet maksimale per Ramush Haradinaj.

mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804

Kethimi ne mesjete kete te sjelle ,luften me njeritjetrin perjetesisht. Primitivizmin tone e shfrytzojne te huajt dhe sa here qe levizim nje meter perpara na gjuajn nje kopil qe te merremi edhe 10 vjet.Cka ka thene Ramushi te gjithe e dine dhe ai nuk e ka krehur gjuhen politikisht qe te tingelloje sa me korrekt dhe me specifik se per cilen kategori thote. Te gjithe ne Kosove dhe me gjere e dine se ai ashtu si i ka quajtur ka nenkuptuar grupacionet e sektave te ndryshme fetare sektave muslimane ekstremiste qe i dine te gjithe ne Kosove dhe me gjere ( sot ke me qindra qe luftojne edhe ne Siri )..pra te gjithe e dine se nuk ka thene per cdo njeri me mjekerr ne Kosove. Ne vend qe te perkrahin Ramushin ose bile te shuajn per kete ndihme falas qe ua ben Ramushi per te ruajt fene e tyre te trasheguar ( sic e quajn tek ne" islami vendor tradicional" ) ata i keqinterpretojne fjalet dhe shumezojne numrin e "armiqeve " ndaj Ramushit. Kjo menyre e sjelljes dhe shprehjes duke i marre ne mbrojtje ekstremistat qe i bejne dem Kosoves dhe ceshtjes se pergjithshme kombetare e tregon fytyren e vertete edhe te "islamit autokton" . Te presesh gjithmone nga ata qe sakrifikuan gjithcka te te pastrojne berrllokun dhe te gjitha te keqiat por ,edhe me keq edhe ta pengojsh kjo eshte nje dukuri barbare.Eshte nje qyqarllek primitiv i perdeftuar here pas here,ju qe nuk shkrepet asnjehere as plumbin dhe as gojen se hapet kunder serbit tash e keni kollaj kunder Ramushit. Ne kete kohe qe ne jetojme ,per nje qytetrim te nje populli ka pushuar nevoja per fete ,por edhe kush do ta mbaje le ta mbaje per vetveten. Asnje fe qe praktikohet ne trojet shqiptare nuk ka asnje gje shqiptare. Por,pasi nuk u pengon adoptimi i besimeve te te huajve athere mbani per vehten tuaj.Shqiptaria na takon te gjitheve ndersa feja gjithsecilit qe e ka adoptuar.Edhe nje gje feja eshte ceshtje bindje dhe jo trashigimie ( babai im shkoi edhe ne Haxh ndersa une nuk e praktikoj fene dhe emri im eshte emri i fundit arabo-turk tek soji im ,me mua ka perfunduar tjetersimi dhe ka filluar kethimi kah vetvetja -kombi qe plotesisht me mjafton per te qene i lumtur si njeri)... Nese nuk i ndihmoni Ramushit dhe cilitdoqoft qe ka nje qellim te mire ,leni rehat. Shtremberimi i qellimshem qe ti jepet nje pergjithesim dhe sulja ndaj Ramushit eshte nje hileqarllek qe e bejne ata qe e kane shit shpirtin jashta qenjes se tyre shqiptare.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 30-12-2013 mė 11:04
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

Faqja 10 prej 40 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •