Close
Faqja 24 prej 27 FillimFillim ... 142223242526 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 269

Për: Hoxha shqiptar omer bajrami arsyeton martesën me vajzën e axhës

Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Nga po dalin keta te çmendur me keso mjekra dhe keso rroba arabe? Çfare ndodi me kombin tone?Ky njeri eshte 100% i semure.
    Tani po vjen cunami 2,por nga ky cunami ska pë të shpëtuar asnji.Kur do vish pas 20 viteve këtej nga neve do të jesh shum i dëshpëruar dhe do të bjen infarkti se sa jemi shtuar.Zoti ua shtoftë mërzinë derisa të pëlcitni nga inati.
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anëtarësuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900

Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    @E panjohura, nuk e di se cilit besim i perket, por me aq sa te njoh ne forum te vlersoj si person. Ate çfare po thote hoxha ne fjale, e ka lejuar Zoti me fjalen e tij, Kur'anin. (Kjo eshte per muslimanet, ne rast se nuk je muslimane, nuk do t'kete rendesi per ty)
    ti keke i gatshem me ki kusherinat e tua keke i gatshem djali i axhes tend me tja plas barkun barot motres tende kjo eshte pa ftyrsi kjo eshte felligeshti po Kuranin kush dreqin e ka shkru po ku e thot zoti me ba luft mes njerzimit mes krijesave te veta ku e ke pa ket marri veç ne islam,feja kristiane e quan mekat edhe vetvrasjen,ne bibel thuhet zoti ta ka fal jeten dhe zoti di kur ta merr,ndersa ne islamizmin radikal vetvrasja dhe marrja e jetve te pa fajshem qofshin edhe te fajshme quhet heroizmi islamik i.Ky eshte anti vler fetare kush jeni ju qe flisni ne emrin e zotit ne çdo moment,ne fen katolike thuhet mos e permend zotin tend edhe nese duhet te perbehesh edhe nese ste besojn kur ti thua diçka sa do e vertet te jet ajo,kurse ne kuran thuhet ka than zoti me q.i.vajzen e tezes te halles te mixhes te dajs sepse e ka than zoti o ju zoti jua zhduk faren e keqe .
    Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.

mitkuk:
    o ju zoti jua zhduk faren e keqe .
    Po ndodh e kundërta,fara e juaj po shkon në zhdukje kurse e muslimanëve në rritje...për fat të keq të juajin...
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anëtarësuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900

Citim Postuar më parë nga referi_1 Lexo Postimin
    mitkuk:
    Po ndodh e kundërta,fara e juaj po shkon në zhdukje kurse e muslimanëve në rritje...për fat të keq të juajin...
    Po me vjen keq qe e paske marr si personale une s thash e zhdukt muslimanizmin,megjithate pun per ty qe e paske marr si te pergjithsushme ,une thjesht kam than faren e keqe jo fen e keqe nese ty te duket vetja i keq dhe ke probleme me vetveten po me vika keq.
    Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anëtarësuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Citim Postuar më parë nga mitjuk Lexo Postimin
    Po me vjen keq qe e paske marr si personale une s thash e zhdukt muslimanizmin,megjithate pun per ty qe e paske marr si te pergjithsushme ,une thjesht kam than faren e keqe jo fen e keqe nese ty te duket vetja i keq dhe ke probleme me vetveten po me vika keq.
    Po ti me derrin merresh?? ashtu me referin ??? nuk e kupton nivelin e ketij kafshe injorante qe nga momenti qe ndan faren e racen e njeriut ne baze te perkatesise fetare ???ne na quan nje race me Europen sepse jemi te krishtere,kurse veten e quan race arabe sepse eshte musliman??? sipas funderrinave si ky raca shqiptare nuk ekziston fare ... keta e kane marre ne qafe kombin tone ne shekuj ... gjithsesi ky eshte vertet per te ardhur keq ... ka shkallen e injorances nga me te medhate qe kam hasur ne kete forum ...megjithese sinqerisht dyshoj shume qe nuk ka gjak shqiptari ... duhet te jete turqeli Maqedonie ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga KNFC : 28-12-2013 më 18:56
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga mitjuk Lexo Postimin
    Vet kurani origjinal thot qe Muhamed efendi e citoi duke then po e risjedh kete fe per popullin ma t prishur harab,kush se di ta mesoj dhe kjo eshte e vertet pavarsisht interpetimit te hoxhve sipas deshires tyre,ne kuran paranohet Krishti,ndersa hoxhallart kan shpadh luft kundra te krishterve diçka qe ne kuran nuk permendet.
    Thjesht per kurrejshtje, ne cilen Sure e ajet kur'anor thuhet kjo ?

Ne e dim qe arabet tentuan shume here te e vrisnin edhe Muhamedin a.s., dhe dua thjesht nje prove te kesaj qe e thua (nuk e di, sa eshte e vertet personalisht).
    … ///

Citim Postuar më parë nga KNFC Lexo Postimin
    Po ti me derrin merresh?? ashtu me referin ??? nuk e kupton nivelin e ketij kafshe injorante qe nga momenti qe ndan faren e racen e njeriut ne baze te perkatesise fetare ???ne na quan nje race me Euorpen sepse jemi te krishtere,kurse veten e quan race arabe sepse eshte musliman??? sipas funderrinave si ky raca shqiptare nuk ekziston fare ... keta e kane marre ne qafe kombin tone ne shekuj ... gjithsesi ky eshte vertet per te ardhur keq ... ka shkallen e injorances nga me te medhate qe kam hasur ne kete forum ...megjithese sinqerisht dyshoj shume qe nuk ka gjak shqiptari ... duhet te jete turqeli Maqedonie ...
    Endej paska injorantë që mendojnë se janë shqiptar të pastër?Po ty turku për 500 vite të ka pas nër këmbë ore mjeran dhe kushedi saherë na kan ndërruar letërnjoftimin.Termi shqiptar ka dalë këto 100 vitet e fundit poashtu edhe flamuri .. dhe neve jemi nji përzierje turko-albanezë të pagëzuar me emrin shqiptarë.
    A nuk e din ti se gati çdo i dyti evropjan e ka gjenin mongol nga xhingis kani?Ore tataroshqiptar..atëher paramendoi shqiptarët se sa afër janë me turqit..

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anëtarësuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Endej paska injorantë që mendojnë se janë shqiptar të pastër?Po ty turku për 500 vite të ka pas nër këmbë ore mjeran dhe kushedi saherë na kan ndërruar letërnjoftimin.Termi shqiptar ka dalë këto 100 vitet e fundit poashtu edhe flamuri .. dhe neve jemi nji përzierje turko-albanezë të pagëzuar me emrin shqiptarë.
    A nuk e din ti se gati çdo i dyti evropjan e ka gjenin mongol nga xhingis kani?Ore tataroshqiptar..atëher paramendoi shqiptarët se sa afër janë me turqit..
    Jaaak Ptuuu ... race e felliqte ... o koktej sperme turko-arabo-mongolo-evgjite !!!

Fol per veten ti fare e keqe ... e pranove qe je race turku ... po dukeshe ti qe je turqeli ...

Une jam gjak shqiptari ... jam i bardhe une ... dhe mbi te gjitha e ndjej me zemer e shpirt qe jam SHQIPTAR !!! Felliqesirat si ti nuk ja zhduken dot emrin per 500 vjet te pareve te mi,e jo me ti sot mua !!!

Flamuri yne ka qene ai flamur qe i ka bere qendrese races tuaj te felliqur kur u dyndet ne keto toka ... eshte dhe ai flamur qe sot ju vret syte ... po gjithmone do valevitet mbi kokat tuaja per t'ju kujtuar qe ne keto toka ekziston akoma ajo raca qe per 500 vjet nuk e shfarroset dot !!!
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

..Jo jo"zotni"termin Shqipe e Shiptar e gjene te shkruar qe ne"fillimshkrimet"(e ke nen thonjeza,duke patur parasysh qe sipas te gjitha gjasavet Shqipja duhet te jete shkruar edhe perpara,porse turqit i kane djegur Kishat e Manastiret tona,nga mllefi i humbjeve qe paten me Gjergj Arijanitin e me Skenderbeun,e bashke me to shume dokumente)e Gjuhes sone.E gjen ne vepren e Gjon Buzukut,kur thoterimat tane luftuan porsi shqipet e maleve tona...Ata(luftetaret e GJERGJIT),fluturonin si Shqipet, etj etj.E gjen edhe tek Frang Bardhi kur shprehet ne vepren qe mbron Skenderbeun kundrejt nje autor i bosnje thote:
    se shqiponjat tona fluturonin furishem mbi hordhite e egra mongoloturke....E gjen edhe tek KUVENDI I ARBERIT,ne vjetin e Krishtit 1703....Pra Fjalen Shqipe e EMERTUAN ETERIT TANE ME GJAKUN E TYRE.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

....e ju qe vetequheni turq,askush nuk u ndalon qe te merrni grate e vellezerve tuj per gru,as tezet,as qupat e axhes,e te dajes,e te halles...Martohuni me grat e shpise se i kini me afer,heheh.Tekefundit hoxha qeshtu po u thote,se te njejten gje ka bere edhe muhamdi(pedofili)...Fene ne mullare e keni,kah te silleni per mullare lidhi,tjeter nuk dini...

Faqja 24 prej 27 FillimFillim ... 142223242526 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •