Close
Faqja 23 prej 27 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 269
    i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430

Për: Hoxha shqiptar omer bajrami arsyeton martesën me vajzën e axhës

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Skenderbeu nuk ishte i "derguar" i Zotit ,as nuk pretendoi se Zoti i dha nje "liber" te shenjt ..martesat ndermjet kusherinjeve ishin tradite ne famijet mbretesore apo fisnike ne mesjete ne Evrope pasi ata nuk i dinin pasojat e ketyre martesave ,kur i pane me vone i ndaluan .Justifikimi i veprimit te Muhamedit dhe kuranit me veprimet e te tjereve ty si musliman te ben hipokrit dhe qesharak .
    nuk e bera per justifikim e solla thjesht si evindentim.Po te ishte per justifikim kisha sjelle nja 20 vargje biblike qe nga Martesa e Maries me Jozefin qe ishin Kushurinj e me rradhe.Megjithese ne shume gjera Bibla i ka gabime keto dhe sjane te verteta.

Gabime biblike rreth pararadhesve te Musait, se i jati u martua me hallen e tij

20
    Amrami mori për grua Jokebedën, motrën e atit
    të tij; dhe ajo i lindi Aaronin dhe Moisiun. Exodi 6

Gabimi biblik se Abrahami u martua me motren prej babait

11 Abrahami u përgjegj: "E bëra sepse thoja me veten time: "Sigurisht, në këtë vend nuk kanë frikë nga Perëndia; dhe do të më vrasin për shkak të gruas sime".
    12 Përveç kësaj ajo është në të vërtetë motra ime, bijë e babait tim, por jo bijë e nënës sime; dhe pastaj u bë gruaja ime.(Zanafilla 20/11-12)
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430

Krishteret e pranojne Jakobin si profet ane.

10
    Kur Jakobi pa Rakelën, bijën e Labanos, vëllai i nënës së tij, dhe delet e Labanos, vëlla i nënës së tij, ai u afrua, e hoqi rrasën nga
    gryka e pusit, dhe i dha ujë kopesë së Labanos, vëllait të nënës së tij.
    11
    Atëherë
    Jakobi puthi Rakelën, ngriti zërin dhe qau.
    12
    Pastaj Jakobi e njoftoi Rakelën se ishte i një gjaku me të atin dhe ishte bir i Rebekës. Dhe ajo vrapoi t'ia tregonte të
    atit.
    13
    Sapo Labano dëgjoi lajmet e Jakobit, birit të motrës së tij, vrapoi drejt tij,
    e përqafoi, e puthi dhe e çoi në shtëpinë e tij. Dhe Jakobi i tregoi Labanos tërë ato
    gjëra.
    14
    Atëherë Labano i tha: "Ti je me të vërtetë nga mishi dhe gjaku im!". Dhe
    ai qëndroi një muaj me të.
    15
    Pastaj Labano i tha Jakobit: "Pse je fisi im duhet të më shërbesh pa marrë asgjë? Më thuaj sa duhet të jetë paga jote".
    16
    Tani Labano kishte dy bija: e madhja quhej Lea dhe e vogla Rakela.
    17
    Lea kishte sy të perënduar, por Rakela ishte e hijshme dhe e pashme.
    18
    Prandaj Jakobi e donte Rakelën dhe i tha Labanos: "Unë do të të shërbej shtatë vjet për Rakelën, bijën tënde më të vogël".
    19
    Labano iu përgjigj: "Më mirë të ta jap ty se sa një njeriu tjetër; rri me mua".Zanafilla 29
    Ndryshuar për herë të fundit nga Xhemis : 28-12-2013 më 07:18
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Citim Postuar më parë nga beta85 Lexo Postimin
    Keta njerez lere qe nuk kane fe, por jane te çmendur! Si ka mundesi qe vajza e agjes te jete gruaja e jote?!!

Nga po dalin keta te çmendur me keso mjekra dhe keso rroba arabe? Çfare ndodi me kombin tone?Ky njeri eshte 100% i semure.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750

Mua me duken me te semuar ata/ato qe merren me budallalleqet qe flet ky..,,hoxhe''
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791

@E panjohura, nuk e di se cilit besim i perket, por me aq sa te njoh ne forum te vlersoj si person. Ate çfare po thote hoxha ne fjale, e ka lejuar Zoti me fjalen e tij, Kur'anin. (Kjo eshte per muslimanet, ne rast se nuk je muslimane, nuk do t'kete rendesi per ty)
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

i/e regjistruar Maska e Westwoods
    Anëtarësuar
    11-12-2013
    Postime
    41

Citim Postuar më parë nga Xhemis Lexo Postimin
    Skenderbeu ishte 46 vjec kur martoi Doniken 23 vjec, Vajza e Skenderbeut, Vojsava u martua me me Stefan Balshë Cërnojeviçin, princ i Malit të Zi, i cili ishte dhe kushëriri i parë i Vojsavës (Stefani ishte, sipas tij, një nga djemtë e Marës, motrës së Skënderbeut, martuar me Jovan Cërnojeviçin, princ i Malit të Zi).
    Qe kur i paskeni bere pemen gjenealogjike ju mjekroshat Gjergj Kastriotit? Sikur eshte harram te flasesh per ate qe e beri Allahun te ngrje benevreket e te shfaroset nga trojet e arbrit! Ikni mer palaco! I thoni edhe vetes shqiptare pale. Vemje te mykura qe cdo aspekt te jetes e shfrytezojne per te nxjerre ne pah perversitete dhe degradime morale. Po na tregokeni edhe histori pale! Ju duket vetja si kalifet e shkretetirave qe prodhojne te ashtu-quajtura fakte duke ngrit menderen perpjete 5 here ne dite per frymezim.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Westwoods : 28-12-2013 më 12:10

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-01-2010
    Postime
    1,126

Vajza e Gjergj Kastriotit quhej Irena dhe eshte martuar ne Italine e Jugut. Per kete me shume lexoni Vicens Dorsa. Mos kepusni perralla arabe. Sigurisht incesti eshte nje semundje qe gjendet kudo, por ne pjesen e krishtere ai kundershtohet me force.Raste te tilla ka dhe do te kete edhe ne kete komunitet, por keto kurre nuk pranohen nga shoqeria. Per keto gjera referojuni historianeve dhe jo shpifjeve.

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anëtarësuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Njerez qe kryejne marredhenie me kusherinjte e pare,jane te degjeneruar,te semure dhe te zhveshur nga c'do vlere njerezore.Ne Shqiperi kusherinjte e pare jane pare gjithe kohes afersisht si vellezer e motra ... keto jane zakone te popujve zhapiko-gabel te shkreterirave ... nuk kane asgje te perbashket me ne ... Keto gjera gjejne zbatim ne mase vetem ne vendet e ketyre popujve,ku mbizoteron injoranca dhe prapambetja ... qe e zhveshin njerezimin nga shume vlera e norma ...

Ne asnje vend apo shoqeri te zhvilluar ... ose me sakte ne asnje popullsi te bardhe, SI JEMI DHE NE SHIPTARET keto gjera nuk predikohen dhe nuk quhen normale ... Kudo ka inceste apo gjera te ngashme,po asnje dogme fetare,shoqerore apo ligjore nuk predikon apo favorizon gjera te tilla ...

U lini jevgjiteve te shkretetirave zakonet e tyre ... mos merrni dhe ato qe ne nuk i kemi ne gen ... Shqiptaret nuk mund te bejne felliqesira te tilla.

DHE NESE NDONJE DJALE NGA SHQIPERIA NE KETE FORUM MBRON KETO FJALIMET E KETIJ HOXHES PERVERS ... DO I KERKOJA VETEM A DO KISHTE GUXIMIN QE TA DIKSUTONTE ME FAMILJEN E TIJ APO SHOQERINE E TIJ SE ATIJ PERSONALISHT I DUKET NORMALE TE MARTOHET APO TE BEJE SEKS ME VAJZEN E XHAXHAIT ...jAM I BINDUR QE ASKUSH NUK MUND TA BEJE ,SE PER SHOQERINE TONE ESHTE KREJT TABU DHE E PAPRANUESHME NJE GJE E TILLE!!!

PRA TE DASHUR PERKRAHES TE HOXHES,SADO TE DESHIRONI QE SHQIPERIA TE KTHEHET NE NJE SHOQERI TE DEGJENERUAR EVGJITO-ARABE,DHE JU VETE E DINI SE GJERA TE TILLA KETU NUK KANE PER TE NDODHUR KURRE !!!

HOXHA PO TE DOJE,ME QE DEL ME DEKLARATA TE TILLA LE TE SHQYEJE MOTRA,MBESA E KUSHERIRA TE VETA . VE BAST QE DO JA KETE VENE SYRIN NDONJE MBESE 8-9 VJECARE ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga KNFC : 28-12-2013 më 15:24
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anëtarësuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900

Citim Postuar më parë nga KNFC Lexo Postimin
    Njerez qe kryejne marredhenie me kusherinjte e pare,jane te degjeneruar,te semure dhe te zhveshur nga c'do vlere njerezore.Ne Shqiperi kusherinjte e pare jane pare gjithe kohes afersisht si vellezer e motra ... keto jane zakone te popujve zhapiko-gabel te shkreterirave ... nuk kane asgje te perbashket me ne ... Keto gjera gjejne zbatim ne mase vetem ne vendet e ketyre popujve,ku mbizoteron injoranca dhe prapambetja ... qe e zhveshin njerezimin nga shume vlera e norma ...

Ne asnje vend apo shoqeri te zhvilluar ... ose me sakte ne asnje popullsi te bardhe, SI JEMI DHE NE SHIPTARET keto gjera nuk predikohen dhe nuk quhen normale ... Kudo ka inceste apo gjera te ngashme,po asnje dogme fetare,shoqerore apo ligjore nuk predikon apo favorizon gjera te tilla ...

U lini jevgjiteve te shkretetirave zakonet e tyre ... mos merrni dhe ato qe ne nuk i kemi ne gen ... Shqiptaret nuk mund te bejne felliqesira te tilla.

DHE NESE NDONJE DJALE NGA SHQIPERIA NE KETE FORUM MBRON KETO FJALIMET E KETIJ HOXHES PERVERS ... DO I KERKOJA VETEM A DO KISHTE GUXIMIN QE TA DIKSUTONTE ME FAMILJEN E TIJ APO SHOQERINE E TIJ SE ATIJ PERSONALISHT I DUKET NORMALE TE MARTOHET APO TE BEJE SEKS ME VAJZEN E XHAXHAIT ...jAM I BINDUR QE ASKUSH NUK MUND TA BEJE ,SE PER SHOQERINE TONE ESHTE KREJT TABU DHE E PAPRANUESHME NJE GJE E TILLE!!!

PRA TE DASHUR PERKRAHES TE HOXHES,SADO TE DESHIRONI QE SHQIPERIA TE KTHEHET NE NJE SHOQERI TE DEGJENERUAR EVGJITO-ARABE,DHE JU VETE E DINI SE GJERA TE TILLA KETU NUK KANE PER TE NDODHUR KURRE !!!

HOXHA PO TE DOJE,ME QE DEL ME DEKLARATA TE TILLA LE TE SHQYEJE MOTRA,MBESA E KUSHERIRA TE VETA . VE BAST QE DO JA KETE VENE SYRIN NDONJE MBESE 8-9 VJECARE ...
    Vet kurani origjinal thot qe Muhamed efendi e citoi duke then po e risjedh kete fe per popullin ma t prishur harab,kush se di ta mesoj dhe kjo eshte e vertet pavarsisht interpetimit te hoxhve sipas deshires tyre,ne kuran paranohet Krishti,ndersa hoxhallart kan shpadh luft kundra te krishterve diçka qe ne kuran nuk permendet.
    Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.

10. Anetarët më poshtë kanë falenderuar mitjuk për postimin:

gilberto (29-12-2013)

i/e regjistruar Maska e gilberto
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Vendndodhja
    Durres Albania
    Postime
    128

Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    @E panjohura, nuk e di se cilit besim i perket, por me aq sa te njoh ne forum te vlersoj si person. Ate çfare po thote hoxha ne fjale, e ka lejuar Zoti me fjalen e tij, Kur'anin. (Kjo eshte per muslimanet, ne rast se nuk je muslimane, nuk do t'kete rendesi per ty)
    shko re thyj qafen ne arabi ti me gjith kuranin tend e me gjith gocen e axhes. ktu osh tok shqiptare, nuk ka vend per magjypat islamik.
    si sju vjen turp kur mundoheni te arsyetoni me frazen '' eshte fjal e allahut'' ... pyyyy rrac e digjeneruar

Faqja 23 prej 27 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •