Close
Faqja 6 prej 27 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 269
    Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Për: Hoxha shqiptar omer bajrami arsyeton martesën me vajzën e axhës

Citim Postuar më parë nga Cen Durimmadhi Lexo Postimin
    per pyetjen meine LLoqka: JA ose PO ose po po si ta duash ti! Loqke deutsch- mujke vecse gjuhen e Dom Gjergjit nuk mundesh dhe kjo e kuptoj qe te shqeteson, nejse kopfhoch (ose unten)!
    Cka me shqeteson ???

Habe auch eine frage: pra kam edhe une nje pyetje:
    sipas kuranit : Profeti Muhamed a eshte martuar me vajzen e halles se tij me Zejnepen?
    Dhe a ka qene Zenepja edhe ish-gruaja e djalit te adoptuar nga Profeti pra ish-gruaja e Zaidit?

Te lutem mu pergjigj me a eshte e veretet apo jo!
    Ting tong!
    Per kesisoj pyetje te thjeshta ka literature te mjaftueshme ne treg.....edhe ne shqip, ose ne gjermanisht....prandaj, mos i lodh forumistet me pyetje te thjeshta. Nese don konkretisht me dijt dicka, atehere pyet se cka don me dijt.....

Perndryshe, nuk na sqarove se "cfare" kompleksesh kane shqiptaret musliman me te qenurit musliman.....nese nuk e ke hetuar, te vetmet institute shqiptare ne perendim qe funksionojn si sahati i hoxhes jane xhamite........pra, shqiptaret musliman, nese kane komplekse, atehere dijne edhe ti sherojne ato....fol pra, cka deshe te na thuash me ato gjysemfjalite me larte....se nuk te kuptova, une se paku nuk te kuptova...

tungi
    albanish by nature

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

per pyetjen meine LLoqka: JA ose PO ose po po si ta duash ti! Loqke deutsch- mujke vecse gjuhen e Dom Gjergjit nuk mundesh dhe kjo e kuptoj qe te shqeteson, nejse kopfhoch (ose unten)!

Habe auch eine frage: pra kam edhe une nje pyetje:
    sipas kuranit : Profeti Muhamed a eshte martuar me vajzen e halles se tij me Zejnepen?
    Dhe a ka qene Zenepja edhe ish-gruaja e djalit te adoptuar nga Profeti pra ish-gruaja e Zaidit?

Te lutem mu pergjigj me a eshte e veretet apo jo!
    Ting tong!
    Po ,eshte e vertete dhe sherrin kesaj "dashurie" ia pane me se shumti femijet jetim ,pas ketij akti Muhamedi e ndaloi adoptimin e nje femijeve jetim.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

te gjithe ju qe shkruani ne kete teme punoni per serbine. asnji nga ju nuk eshte mysliman. jeni shqiptar te shitur.
    happen tema the till vetem per the lene pershtypjen qe shqiptaret jane large evropes, kane mentalitet arab.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    te gjithe ju qe shkruani ne kete teme punoni per serbine. asnji nga ju nuk eshte mysliman. jeni shqiptar te shitur.
    happen tema the till vetem per the lene pershtypjen qe shqiptaret jane large evropes, kane mentalitet arab.
    "kane mentalitet arab" te lutem bej nje nder vetes edhe shif se si falen ne qender te kryeqytetit ose qyteteve te tjera per raste te ndryshme festa, protest per armet etc. Shif se si kane filluar te vishen disa edhe se si predikojne rreth fese vet. Shumica dalin me shpate edhe deklarojne qe jemi popull mysliman. Asnjehere s'kemi per tu pranuar nese vazhdojme keshtu!
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    "kane mentalitet arab" te lutem bej nje nder vetes edhe shif se si falen ne qender te kryeqytetit ose qyteteve te tjera per raste te ndryshme festa, protest per armet etc. Shif se si kane filluar te vishen disa edhe se si predikojne rreth fese vet. Shumica dalin me shpate edhe deklarojne qe jemi popull mysliman. Asnjehere s'kemi per tu pranuar nese vazhdojme keshtu!
    99% e shqiptareve pine alkol, han mish derri
    99% e shqiptareve nuk vene ne xhami
    99% e shqiptareve nuk i kane emrat arab
    99% e shqiptareve vishen me rroba perendimore

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Po vazhduam te bejme keto veprime si ne foto ashtu do ngelemi. Mos te permend veprime te tilla se si abuzojme me gjinine femer tamam si ne Arabi. Jane cfare jane perse nuk e mbajne besimin per vete po dalin ne sheshe??? Ose bejne vidio qe eshte ok te martohesh me kushurinj??? Ose vishen sikur jane Taliban i kam pare vet ne Durres & Tirane, nuk behet fjale per 1 e 2 por me shumice, te hapnin barkun ishin edhe djem te rinj!
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 18-12-2013 më 11:02
    I LOVE GOD

j&g

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

Pyetja:

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Po ,eshte e vertete dhe sherrin kesaj "dashurie" ia pane me se shumti femijet jetim ,pas ketij akti Muhamedi e ndaloi adoptimin e nje femijeve jetim.
    Une me te vertete nuk e dija kete fakt! Kur profeti i tyre ka bere vete inces dhe ne ketu vazhdojme e diskutojme ende me ndjekesit e kesaj ideologjie te sjelle ne fund te fundit me dhune nga pushtuesi.....
    NO COMMENT!
    Allahu ekberr hiqni preket se u err!

Afrimi po revolucionohet Maska e Mus_Nuha
    Anëtarësuar
    18-12-2013
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    13

Pyetja:

Une me te vertete nuk e dija kete fakt! Kur profeti i tyre ka bere vete inces dhe ne ketu vazhdojme e diskutojme ende me ndjekesit e kesaj ideologjie te sjelle ne fund te fundit me dhune nga pushtuesi.....
    NO COMMENT!
    Ndigjo une cka te mesoj......Po qe se kjo forme e "pytjes" te kish qene nje dukuri UNIKE, nje realitet i RI, nje NOVUM historik, do te kish arsye per diskutime, pikerisht forumisti Nuh_Musa e ceki nje shembull nga kendi tjeter, qe u keqkuptua tejmasse, por qe ne fakt pasqyroje qarte dhe pa KEQKUPTIME anen tjeter te monedhes qe pikerisht JU qe kaq ashper e kundershtoni ate djalin ne video aman e KUPTONI....aty ish intencioni, te u pasqyrohen dy REALITETE te njejta, por qe i kuptoni ndryshe, dhe kjo eshte GJENEZA e problemeve ne forumin tend, se njerezit vijne ketu me qendrime te GATUARA dhe me cdo kusht i mbrojn qendrimet e tyre duke e bastardizuar keshtu NATYREN e nje forumi. Me vjen keq qe edhe ti nuk je objektiv !
    Biznesi eshte Jeta....dhe suksesi te vjen falas !

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

99% e shqiptareve i thon vetës musliman
    99% e shqiptareve nuk i thon vetës kristian
    … ///

Afrimi po revolucionohet Maska e Mus_Nuha
    Anëtarësuar
    18-12-2013
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    13

Muslimani DOEMOS e legjitimon vdekjen e vet, vrasjen e tjetrit, dhe kete EKSKLUZIVIKISHT nepermjet te mesimeve fetare. Kjo eshte ceshjtje CIVILIZIMI. Koha MODERNE njeh regullativa te ndryshme si per shmangjen e nje konflikti paraprakisht, rrjedhojene nje konflikti te hapur, trajtimin e njeriut gjate nje konflikti, pas nje konflikti etj......nese LUFTA eshte a priori e denueshme, rrjedhimisht gjithecka qe ka te beje me luften eshte e denueshme. Kjo aman nuk do me thene se nuk ka LUFTE !!!, a ka LUFTE ???.......atehere ka edhe pasoja te llojeve te ndryshme, mbi te cilat njeriu gjate pervojes se hidhur qe ka mesuar me kohen ka gjete nje doremarje me to. Nje MUSLIMAN ka rregullativa qe ja meson feja e vet, te cilat ne shkalle te larte jane te perputhshme me regullativen bashkkohore qe i njeh bota e civilizuar.

Clidhje ka pra shkalla e BESIMIT me kete ???, nese ka LUFTE, nuk ka nevoje per me u hamend me nivelin e BESIMIT tend personal.....paradoksi eshte se paqja edhe arrihet dhe sigurohet vetem me LUFTE.....
    Biznesi eshte Jeta....dhe suksesi te vjen falas !

Faqja 6 prej 27 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •