Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 56
    i/e regjistruar Maska e semiku
    Anëtarësuar
    11-04-2010
    Postime
    1,202

Për: Kur tyxharët e marrin fenë në brina

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ???

Luta eshte ne pushtet.....kurse Ganiu ne kafehane.....CILI nga keto dy "blegereon" ???......hajt qelloja....

Pastaj, "blegeroj" Irfani, e Alma i paketoj shtate valixhet.....blegeron Shefqeti, si "cunami" vershohen mediumet me blegerimet e tija, kurse ai rrin kembekryq dhe trashet.....

A dole ne shkup sic te urdherova me u sjell njehere rrotull per 360° dhe te me tregosh se cka te shohin syte ???

Me ngjan si "comical Ali" ose "baghdad bob".....e din kush ishte comical ali ???, apo ke qen shume i rri asaj kohe ???

tung
    Bashke me Irfan barkmadhin,Shefqetarabin blegeron edhe TI ... por kot,nuk te shitet propaganda,per kete edhe je gjith mllef.
    I vogel je islamikus te me tregosh kush eshte "Chemical Ali" ( jo comical - analfabet !), sepse bashke me kembet qe i pastron ne legen e ke edhe koken atje.

Me shkrimet e tua dhe "diturine" qe ke,nuk shkoj as ne nevojtore

i/e regjistruar Maska e semiku
    Anëtarësuar
    11-04-2010
    Postime
    1,202

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Perndryshe, duhet ta kuptosh se sidomos nga kenveshtrimi yt fetar, e ke te pamundur te gjykosh gjerat mjaft neutral dhe drejte.
    Prandaj , mos e provo fare se do te deshtosh cdo here.
    Plotesisht Dakord.
    Ai qe merr pozita te ngurta dhe perfaqeson religjiozitetin e verber,domozdo eshte krejtesisht subjektiv... Pafundesisht subjektiv...Kur lexon debate midis religjiozeve apo kur sulmojne njerez qe nuk mendojne si ata ,cdo here kjo pale munde te thote me fjalet e tyre cka te duan,cka ti bjere ne mend dhe prap te kene te drejte.Jane plotesisht te bindur qe kane te drejte,dhe ska bir nane qe i bind, se paku te marrin ne shqyrtim nje kendveshtrim tjeter,apo te lejne anash per nje moment subjektivizimin e vet.
    Religjioni eshte terren i pershtatshem per "argumentime" te pa fund, pa ndonje qellim dhe synim...

Ne religjion nuk ka asgje objektive,dhe cdo tentim per te biseduar eshte i deshtuar....Posacerisht me tipat qe sjellin argumente "jam shkolluar ne perendim" ,"nuk ke lexuar libra te trashe " " jam shoqeruar me Hindus,Arab,Maroken"

P.s: perndryshe me pelqen toni yt i shtruar dhe argumentativ por ben gabim me tipa te till.Me ta duhet ashper,me te njeten monedhe ,deri sa te qetesohen !

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Per ty do ishte me mire te merrje nje gur mulliri ta lidhje ne qafe e te hidheshe ne det sesa te hedhesh balte mbi gjera qe sja ke idene se cfare mund te kushtojne. Zoti i ka ne dore te gjitha edhe zemrat e njerezve, inshAllah nuk perfundon ne purgator, ne mes teje dhe djallit zgjedh ty, njeriun.
    Sipas teje...!

Megjithate, ketu nuk po diskutohet per ekzistencen apo jo te Zotit, qe eshte ceshtje private e secilit, por per ideologji fundamentaliste dhe ekstremiste fetare, te cilat po tentohet te infiltrohen dhe promovohen ne Kosove dhe troje shqipetare ne pergjithesi.

Ja cfare thuhet p.sh. ne librin "Der Begriff der Religion: Interdisziplinäre Perspektiven" nga Mathias Hildebrandt dhe Manfred Bocker:

"Typologjia tregon se fundamentalizmi (fetar) eshte nje levizje qe ka struktura organizative, institucione dhe anetare, dhe si reaksion militant cdo here edhe qellime politike: qe fese ti sigurohet perseri roli i duhur dhe formues ne shoqeri, ne disa raste deri ne vendosjen e nje diktature teokratike."

"Religjiiozitetit fundamentalist paraqitet ne nje mori formash te ndryshme organizative. Pikenisja eshte shpesh nje qendrim kundershtues i botes (realitetit), qe organizohet permes (vet-)izolimit hapesinor dhe simbolik si komunitet apo rreth kulturor."
    "[I]...Strategjia e pushtimit te botes mund te modifikohet per arsye pragmatike, kur fundamentalistet per shkak te raportit te forces jane te detyruar te adoptojne strategji tjera."
    "Sie nje levizje e mirefillt politike fundamentalizmi... ne thelb eshte i politizuar, ndonese menyra e veprimit per qellimin politik te luftes kunder sekularizimit varet nga raportet konkrete te forces dhe nga ideologjia."

"Fundamentalizimi leviz jashte spektrit demokratik, pasi qe eshte kundershtar i deklaruar i nje shoqerie pluraliste dhe nje shteti sekular dhe bashkekohor. Keshtu fundamentalizmi mohon karakteristikat themelore te demokracive liberale dhe kushtetuese." ...

Pra, ky (fundamentalizmi dhe ekstremizmi ne forma te ndryshme) eshte thelbi i tematikes dhe diskusionit, jo besimi i thjeshte apo i zakonshem ne Zotin.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 11-12-2013 më 22:52

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Keto jan teza ateiste qe s'duan t'shohin atome besimi ne qeverisje, dhe kjo shpjegon tonin e tyre te frikshem, sikur t'flisnim per apokalipsin po e morren besimtaret pushtetin !.

Feja duhët ta kete rolin e saj ne politik, e kjo ne asgje nuk e stopon avancimin e nje shteti bashkohor !
    Perjashtimi i fese, dhe lufta kunder besimit krijon kundershtarin e saj fetar, qe heret a vone, do ta mund shtypesin, si ne Turqi pershembull !
    … ///

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

"Analize" e kote, qe qellim te vetmin e ka shfryerjen e mllefit dhe ofendimin e paarsyetueshem te tjereve...
    Cka sheh si "ofendim" ne profilimin me larte ???.........akuza se jeni kryekeput te indoktrinuar me nje ideologji te tejkaluar ???.....ju jeni truc me tru ne vitet e 80-a.....kane ndryshuar vetem "armiqet".....nga shqau ju kane dale tash "muslimanet"......qe mos te behet shume qesharake ceshtja, i quanit me heret "vehabiste", duke i ndare keshtu nga trungu "shqiptare" (tipik kjo "ndarja", ceshtje ndergjegjeje, shih njejte edhe ndarjen ne turk, arab, grek, serb).....pasiqe ngadale me ditunine qe jav "dhunojme" e perceptoni dot realitetin, keni filluar me i quajtur se pakti me emnin e sakte "selefij"....pra, pikerisht kjo "injornca" e thelle mbi ceshtjen dhe kembengulja ne "qendrim" ne ate injorance (ngase nuk ja vle me u mare me ata ne detaj, humbje kohe) ju MASHTRON jo vetem mbi realitetin ne te cilini beni vetem "shlajf", pa mos levize dot, por edhe jeni plotesisht te bindur, se beni pune te ndershme, pune hajri, dhe pikerisht pune AKTUALE, pune DITE !!!..........kurse prane jush, aty afer, me LEHTESI kalon treni i quajtur KOHA.....shih edhe njehere realitetin....Lutfi Haziri eshte ne pushtet, ne POZITE aktive, kurse ju e ktheni realitetin dhe i beni krah aty kafehanexhiut......Alma u "perjashtua", kurse Irfan Salihu rrin akoma kembekryq.....keto vetem dy raste aktual. Shembuj per me jav pasqyruar dallimin mes realitetit dhe teorise !

Natyrisht se kete e quan OFFENDIM !!!, cka ndryshe....une NUK PRES me shume !

Do te ishte e tepruar dhe ndoshta edhe genjeshter, nese do te pohoja se jam njeriu me liberal ne bote, ne Europe, ne Kosove apo ne vendin ku jetoj, por pa asnje dyshim mund te them se ne gati cdo aspekt te rendesishme jam mjaft liberal dhe tolerant. Ketu nuk ben perjashtim as feja..
    Meqe je LIBERAL, argumentoma atehere SHAMINE NE SHKOLLE (pro shamise, JO kontra).....kete si detyre shtepie !...une qe para dy vjet ju kame paralajmeruar se shamia do te vije me ate siguri sic vjen "amini" ne fund te el fatihase (proverb gjerman i "shqiptarizuar")..........

Shkupi, Prizreni, Manastiri, Shkodra, Selaniki, dhe qytetet tjera shqiptare deri para 100 vjet kane qene vende KOZMOPOLITE, MULTIFETARE, MULTIETNIKE......kur parisi, londoni, e berlini vegjetonin ne monotonine e homogjenitetit nacional....PIKERISHT sot, kur keto faktore (kozmopolitizmi) jane prezent ne qytetet perendimore, ato kane mare karakterin tipik te nje qyteti qe i lakmohena.......tregoma pra, LIBERALIZMIN tend..........e DON nje prishtine me kinez, filipinci, nigerian, maroken, sudanez......nuk te vjen ne prishtine suedezi, norvegjezi, amerikani.....jooooooo o burr i dheut....do te vijne arabet me fustana, nigerianet me tenxhere te medhaja ku e zijne mishin e capes e dhise....don te jesh perendimore ???.....e pra, keshtu je perendimore.....ne kojshillek me nje indian qe kur e gatuan "birjanin" e vet, i vjen nderteses nje jave era "curry".....mustafen e kupton kur i cane ne katin e peste ne ballkon drunjet, do ta kuptoje edhe kur nje Lakshmi nga india do ta bente te njejten gje ???

A je akoma "liberal" ???

Ceshtje tjeter eshte se njeriu nuk mundet dhe nuk duhet te jete tolerant ndaj cfaredo ideologjie, veprimi, vendimi, sjellje... Ne te kunderten, do te duhej te legjitimohej edhe nazizmi hitlerizmi, fashizmi, kolonializmi, fundamentalizmi, ekstremizmi, terrorizmi, banditizmi, tradhetia kombetare... e keshtu me radhe.
    Si tash ???.............nje hap para, DY hapa mbrapa, dhe akoma thua qe je liberal dhe tolerant ???, ti nuk din te doremiresh me nje dukuri nga MJEDISI jot, qe e kultivon me qindra vjet (shamine), e don te me mesosh mua se si perceptohen realitetet ne spektrin e ligjit......toelranca fetare, te drejtat themelore, dinjiteti i njeriut ne pergjithesi....jane me karakter krejt tjeter qe te futen truc ne ate tenxheren me hitlerizmin, fashizmin, fundamentalizmin....njera eshte ceshtje politike, tjetra eshte ceshtje humanizmi....shamia nuk eshte POLITIK, eshte HUMANIZEM, per kete edhe sja ke haberi se si te doremiresh me shamnine !!!!....pra, kuptohet, nese i "tollovit" qellimisht hesapet, atehere jam diskriminues (jo tolerant, e me se paku liberal), nese i tollovit pa qellim (gje qe ben ti dhe disa tjere), atehere jame thjesht i PADITJTUN, i kufizuar ne dituni, qe ti perceptoj sakte gjerat !

Lufta ime eshte qartazi per nje shoqeri sa me demokratike, pluraliste, tolerante, te lire dhe te drejte dhe te zhvilluar, dhe kunder ideve dhe ideologjive politike dhe/ose fetare qe qaratzi kane qellime te kunderta dhe ne thelb jane kunder lirive dhe te drejtave elementare te njeriut/idividit. Natyrisht se jam edhe kunder atyre qe keqperdorin sistemin demokratik per ta demtuar kombit, vendin dhe te ardhmen e shumices se qytetareve. Ky nuk eshte nacionalizem, por vetem obligim i zakonshem i cdo qytetar te interesuar qe ka sadopak simpati ose der ne njefar mase edhe ndjenja pergjegjesie ndaj vendlindjes, familjes, rrethit, kombit ose vendit ne pergjithesi.
    Ne nje vend ku sundon ligji, ku sundon e drejta, aty nuk ka nevoje ti keshe keto brenga qe i shkruan !, pra, a priori eshte sundimi i LIGJIT.....per kete kosova nuk ka perspektive per progress ne asnje kahje.

Perndryshe, duhet ta kuptosh se sidomos nga kenveshtrimi yt fetar, e ke te pamundur te gjykosh gjerat mjaft neutral dhe drejte.
    Prandaj , mos e provo fare se do te deshtosh cdo here.
    Islami ka nje fuqi jashtzakonisht te larte per ti INFEKTUAR njerezit me PAQE dhe DASHURI (karshi synymit te njejte qe e ka krishterimi, islami njeh edhe mekanizma per ta jetesuar kete princip, dhe e deshmon me referenca te hatashme per ata qe i vleresojne gjerat sakte dhe drejte).....dhe ketu eshte kuintesenca....une jam ketu per cka ???..........per te ju bere shqiptare.....po te kisha "deshire" te ju beja musliman, do te isha hoxhe ne ndonje xhami....sakte, se UNE xhamine e shoh si nje MJET te pershtatshem per ta arrijt ate synymin e lartepermendur, infektimin e njerezve injorante me paqe, urtesi, dashuri, mireqenje.....sepse jeni JU ata (TI respektivisht jo, por pjesa dermuese e atyre qe mendon se kame probleme me ta), qe pikerisht shqiptarin e quani turk, arab, por edhe grek e serbe.......filtroj shkrimet e mia, dhe gjeje NJE fjale, ku e kame akuzuar nje bashkebisedues me keto njolla ????......dhe do te shohesh dhe vertetohesh, se jo UNE, por JU keni problem me mua !!!, une me juve skam asnje problem....perndryshe, ata qe kane me mua problem jane te paket, i numerojm ne nje dore....dhe mire qe jane ashtu.....

Une nuk i shikjo gjenat nga kendi FETARE.....nuk te bej propagande fetare.....islami tematizohet per nje arsye te vetme....sepse jemi MUSLIMAN....kur diskutoj me nje serb per ceshtjen e kosoves, aty nuk ka asnje moment, qofte edhe sa rrahja e kapakeve te syve, perzirje te fese......edhe nese tjetri tenton ta kthej ceshtjen ne ate drejtim (sidomos serbet e kane zakon ta viktimizojne veten per krishtin), me mua JO !!!

Problemet apo konfliktet qe ti vazhdimisht i ke me tjeter kur diskuton keso temash nuk jane domosdoshmerisht dhe cdo here rezultat i intolerances dhe injorances se tjereve, sic beson ti.

Aman cdohere jo, sakte ???

tung
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Pse, cila eshte alternativa tjeter sipas teje?
    Pasiqe diku 600 000 shqiptare jetojne ne vendet gjermanefolese, si alternative do te thoja "zvicer, austri ose gjermani".....NE (ku bej pjese edhe une), do ta benim shqiptarine ne fakt ZVICER, po mos te kishim ne vendlindje truthate e derdimena te pashkollum.....

tungi
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga semiku Lexo Postimin
    Bashke me Irfan barkmadhin,Shefqetarabin blegeron edhe TI ... por kot,nuk te shitet propaganda,per kete edhe je gjith mllef.
    I vogel je islamikus te me tregosh kush eshte "Chemical Ali" ( jo comical - analfabet !), sepse bashke me kembet qe i pastron ne legen e ke edhe koken atje.

Me shkrimet e tua dhe "diturine" qe ke,nuk shkoj as ne nevojtore
    Oooo, semik shkupi, je jashtzakonisht i "shajshet" kur nervozohesh.....comical ali dhe chemical ali jane dy pale kepuc te ndryshme.....ja psakam qelluar kur thashe se ndoshta ke qene shume i rri asaj kohe....

Comical ali ish ministri per informate i saddamit, i cili dy ore para se te bjere qendra e baghdadit folte ne televizor per kapitulimin e afert te amerikaneve, dhe se ushtaret amerikan vetemse kane filluar massovikisht te "vetevriten"....nofken e mori nga gazetaria perendimore si mbeshtetje pikerisht tek nofka "chemikal ali"......perderisa comical ali i argetonte njerezit me propaganden fantaste, ai tjetri, chemical ali e kapi litarin, sepse puna e tije nuk ish aq qesharake, ai ish pergjegjesi kryesore per vrasjen e kurdeve ne 1988 me gaz helmues.....

tung
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Sipas teje...!

Megjithate, ketu nuk po diskutohet per ekzistencen apo jo te Zotit, qe eshte ceshtje private e secilit, por per ideologji fundamentaliste dhe ekstremiste fetare, te cilat po tentohet te infiltrohen dhe promovohen ne Kosove dhe troje shqipetare ne pergjithesi.

Ja cfare thuhet p.sh. ne librin "Der Begriff der Religion: Interdisziplinäre Perspektiven" nga Mathias Hildebrandt dhe Manfred Bocker:

"Typologjia tregon se fundamentalizmi (fetar) eshte nje levizje qe ka struktura organizative, institucione dhe anetare, dhe si reaksion militant cdo here edhe qellime politike: qe fese ti sigurohet perseri roli i duhur dhe formues ne shoqeri, ne disa raste deri ne vendosjen e nje diktature teokratike."

"Religjiiozitetit fundamentalist paraqitet ne nje mori formash te ndryshme organizative. Pikenisja eshte shpesh nje qendrim kundershtues i botes (realitetit), qe organizohet permes (vet-)izolimit hapesinor dhe simbolik si komunitet apo rreth kulturor."
    "[I]...Strategjia e pushtimit te botes mund te modifikohet per arsye pragmatike, kur fundamentalistet per shkak te raportit te forces jane te detyruar te adoptojne strategji tjera."
    "Sie nje levizje e mirefillt politike fundamentalizmi... ne thelb eshte i politizuar, ndonese menyra e veprimit per qellimin politik te luftes kunder sekularizimit varet nga raportet konkrete te forces dhe nga ideologjia."

"Fundamentalizimi leviz jashte spektrit demokratik, pasi qe eshte kundershtar i deklaruar i nje shoqerie pluraliste dhe nje shteti sekular dhe bashkekohor. Keshtu fundamentalizmi mohon karakteristikat themelore te demokracive liberale dhe kushtetuese." ...

Pra, ky (fundamentalizmi dhe ekstremizmi ne forma te ndryshme) eshte thelbi i tematikes dhe diskusionit, jo besimi i thjeshte apo i zakonshem ne Zotin.
    Pse jetojme ne godina 850 metreshe, e jo ne shpella ???

Si fene, si sekularizmin, NJERIU i mban gjalle, duke ju thure atyre VLERA.....per nje fetare VLERA e fese ka me shume "peshe" se VLERA e sekularizmit.....kjo, duke u bazuar ne bindjen e tije qe e ka fituar nga pervoja vetjake (rrethi, ditunia) dhe qe e ka te mbjellur ne inteligjencen emocionale te tije (familja, kultura), qe me ne fund i kushtezon reflekse instinktive (intuitive) kur ndeshet papritmas me tjetrin, i cili nga ana e tije reagon poashtu NJEJTE...

.....LUFTA mes ketyre DY VLERAVE eshte ne te dy kahjet e legjitimuar.....e kupton se paku kete ???.........nese JO, atehere nuk shoh problem qe ti te jetosh ne nje shpelle, une per veten dua te jetoj ne katin e 55....

tung
    albanish by nature

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Nuk ka ne perendim njeri me arsim te larte, e qe ka te njejtin senz te nacionalistit si puna juaj....THJESHTE NUK KA !!!......nacionalistet perendimore te tipit juaj jane kryekeput asocial (sic tha norca) !!!, njerez pa arsim, ose me arsim fare te dobet...te tille qe dijen me se shumti te dallojn te bardhen nga e zeza...dhe thats all....
    O dudum Musa, po Jörg Haider, pa arsim eshte??!!
    Nacionalizmi ne ditet tona eshte semundje.....
    A nuk the se edhe ti je nacionalist??!! Qe je i semure, duket nje ore larg, por veshtire se e ke nga nacionalizmi......!

slami ka nje fuqi jashtzakonisht te larte per ti INFEKTUAR njerezit me PAQE dhe DASHURI (karshi synymit te njejte qe e ka krishterimi, islami njeh edhe mekanizma per ta jetesuar kete princip, dhe e deshmon me referenca te hatashme per ata qe i vleresojne gjerat sakte dhe drejte)....
    Hajt na sill ndonje "reference" profetike........ahahahahahahaaha.....lllogje e llogje boshe, pa as edhe nje fakt!! Tipike per nje dudum!!!
    ....sakte, se UNE xhamine e shoh si nje MJET te pershtatshem per ta arrijt ate synymin e lartepermendur, infektimin e njerezve injorante me paqe, urtesi, dashuri, mireqenje.....
    ......ahahahahahahahahah...."infektim" po, pa dyshim, por jo me "paqe, urtesi, dashuri,mireqenie"......veç nese ne filozofine e dudumave si ti, me "dashuri" nenkuptohet te therritesh nder ata qe urrejne "te krishteret" si Shefqet Krasniqi, apo te quash grate shqiptaret te "perdala", siç ben Irfan Saliu....!!! Krimbat nuk dine se ç'eshte "dashuria" dhe mendojne se nese pellasin pa pushim per "paqe e dashuri", kjo tregon se ata e kuptojne nje gje te tille......logjike krimbash!!

Pasiqe diku 600 000 shqiptare jetojne ne vendet gjermanefolese, si alternative do te thoja "zvicer, austri ose gjermani".....NE (ku bej pjese edhe une), do ta benim shqiptarine ne fakt ZVICER, po mos te kishim ne vendlindje truthate e derdimena te pashkollum.....
    tungi
    O Tunxh, po a nuk jane 99% e "shqiptareise" tende myslimane??!!.........me ne fund e shprehe edhe vete barasvleren ndermjet Islamit dhe "truthateve dhe derdimenave".....te lumte!!!

Comical ali ish ministri per informate i saddamit, i cili dy ore para se te bjere qendra e baghdadit folte ne televizor per kapitulimin e afert te amerikaneve, dhe se ushtaret amerikan vetemse kane filluar massovikisht te "vetevriten"...tung
    .....ahahahahahah....pak a shum si dudumat e sojit tend qe pellasin dite e nate per triumfin e Islamit......!!

Pse jetojme ne godina 850 metreshe, e jo ne shpella ???
    Ndoshta sepse s'jemi profeta te sojit te Muhamedit??!!!
    Jarigas

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    O dudum Musa, po Jörg Haider, pa arsim eshte??!!
    ...psssst !!!, aty ku nuk mer vesh, mbylle.....rahmetli hajdari shok shtepie e kish saifulislam gaddafin, dhe shitnin shtetnine e austrise interesxhijve si kompirat ne pazare.......e djathta europjane eshte rryme POLITIKE....per kete nuk behet fjale, behet fjale per nacionalistet e rruges, per ato me springerstiefel, bomberjacket, tatuazha nacionalsocialiste dhe koka te qethura......sepse GJUHA e forumisteve tane, bashke me ty, kur folin per nacionalizmin, e kane ndermend ate POLITIK, aman tabihatet, hujet, i kane si te atyre te rruges.....e kape ???.....sikur nuk jav pranoj ATEIZMIN, ashtu nuk jav pranoj edhe NACIONALIZMIN.........qe te dyja per klientelen e forumit shqiptare jane televizor me boja !

A nuk the se edhe ti je nacionalist??!! Qe je i semure, duket nje ore larg, por veshtire se e ke nga nacionalizmi......!
    Prej asaj sortes qe ti edhe ne ender nuk do ta arrijsh.....

Hajt na sill ndonje "reference" profetike........ahahahahahahaaha.....lllogje e llogje boshe, pa as edhe nje fakt!! Tipike per nje dudum!!!
    Ne supermarket i ke, menjehere pas perimeve ne raftin e dyte, aty ku rrijn smokit dhe aerokremat (je i njoftuar me prodhimet e jugosllavise ???)....

......ahahahahahahahahah...."infektim" po, pa dyshim, por jo me "paqe, urtesi, dashuri,mireqenie"......veç nese ne filozofine e dudumave si ti, me "dashuri" nenkuptohet te therritesh nder ata qe urrejne "te krishteret" si Shefqet Krasniqi, apo te quash grate shqiptaret te "perdala", siç ben Irfan Saliu....!!! Krimbat nuk dine se ç'eshte "dashuria" dhe mendojne se nese pellasin pa pushim per "paqe e dashuri", kjo tregon se ata e kuptojne nje gje te tille......logjike krimbash!!
    Gjysmo, kur nuk ke fjalore, pse mundohesh kot ??.......po na lodhe me vocabularin e kufizuar 100 fjalesh qe e ke !!!.....edhe irfani edhe shefqeti u kenaqen, vetem trashen, e ti then karthija large pas gardhit, perderisa ata ne fushen e sportit lozin e kenaqen....

O Tunxh, po a nuk jane 99% e "shqiptareise" tende myslimane??!!.........me ne fund e shprehe edhe vete barasvleren ndermjet Islamit dhe "truthateve dhe derdimenave".....te lumte!!!
    ???....lidhja kausale ku eshte ????.....c'lidhje ka njera me tjetren, apo te "mashtroj" intuicioni prap......muslimanet, jane evlija ???....per te "njeqinden" here ju pyes....je ka mendon se "truthate" eshte synonym per nje "musliman", ngase, sipas radakes tende te nje gjysmaku vetem shqiptaret musliman jane te "pashkollum", apo ???

.....ahahahahahah....pak a shum si dudumat e sojit tend qe pellasin dite e nate per triumfin e Islamit......!!
    Lere ti triumfin e islamit.................si jav ka ngul Großkreuz mbreme ne minuten e '87 shkiluuuuuuuuuuuuuuup.............a dhem jari, dhemb ???, 12 pike, dhe prap euroleague !!!

Ndoshta sepse s'jemi profeta te sojit te Muhamedit??!!!
    Ate dite kur do folish ti nje fjale te mencme, ate dite do te behet qameti.....pra, mbroje dynjane nga shkaterrimi, dhe shkruaj llogje edhe me tutje....

tungi
    albanish by nature

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •