Close
Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 109
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    pėrjashtuar
    Postime
    1,008

Pėr: A jane hioxhallaret antikombetar?

Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    Nje musliman thote qe ky hoxha eshte t..p, tjetri hero, i katerti ashtu, kurse i pesti keshtu!
    Ja pra une jam "percares".

"1 budalla e hedh gurin..., 100 te tjere mundohen ta nxjerrin"

Kush eshte percaresi (1-shi) ketu?

Qelloja.

*
    klipp&klar

2. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Norēa.li pėr postimin:

Cen Durimmadhi (02-12-2013)

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    Nje musliman thote qe ky hoxha eshte t..p, tjetri hero, i katerti ashtu, kurse i pesti keshtu!
    Ja pra une jam "percares".
    ...o hemafroditi i vogel i forumit shqiptare.....po edhe te provokosh nuk din bre lal.....

mrekulli fare.....
    albanish by nature

O Nuhe..., po ē'ka duhet me u provu he djal i mir?!
    Po a nuk e kupton shqipen?
    Ky flet me mllef ndaj flamurit tone, ku jo me me pak keqardhje pranon uljen e flamurit te tij jeshil!
    Pastaj ti ke te drejte, pasi ky dy fjale shqip dhe kusurin harapēe, e juve e keni si hero, kete hoxhen.
    mbajeni me shendet, por mos e torturoni mendjen si te sajoni fjalet e hoxhes, pasi nuk duan perkthim!
    Te pakten kur shprehet ne shqip...
    Po perse juve do te justifikoni gjithmone njerez qe shprehen me bindje per hesapin e tyre..., juve fare mire
    mund te jepni mendimin tuaj lidhur me temen, jo te shfajsoni njeri, pasi ai hoxha nuk kerkon avukat mbrojtes.
    Mėsoi tė tjerėt me jetėn tėnde dhe jo me fjalėt e tua

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar mė parė nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    O Nuhe..., po ē'ka duhet me u provu he djal i mir?!
    Po a nuk e kupton shqipen?
    Ky flet me mllef ndaj flamurit tone, ku jo me me pak keqardhje pranon uljen e flamurit te tij jeshil!
    Pastaj ti ke te drejte, pasi ky dy fjale shqip dhe kusurin harapēe, e juve e keni si hero, kete hoxhen.
    mbajeni me shendet, por mos e torturoni mendjen si te sajoni fjalet e hoxhes, pasi nuk duan perkthim!
    Te pakten kur shprehet ne shqip...
    Po perse juve do te justifikoni gjithmone njerez qe shprehen me bindje per hesapin e tyre..., juve fare mire
    mund te jepni mendimin tuaj lidhur me temen, jo te shfajsoni njeri, pasi ai hoxha nuk kerkon avukat mbrojtes.
    Niki, po tregom ore ti dicka mbi ate flamurin e famshem mbi te cilin mendon se folen hoxha....kur folen per flamurin, e ka ndermend "pushtetin"....dhe nuk thote me shume se eshte rrezuar pushteti islam, dhe na ka ardhe nje pushtet i HUAJ....ata qe nuk e hetojne kete, i kendojne kenge e ngrehin valle GJYMTYRIMIT qe ja kemi bere vetvetes....eshte nje konstantim mbi realitetin politik te asaj kohe.

Mos u ben vegel e interesseve te kota niki....ki shoku hemafrodit me kesisoj tema urretjtese dhe nxitese e kalon tane diten, e une e pyes vehten kajher se ju tjeret, qe aty ketu tregoni se keni pakez sinqeritet ne ate cka thoni, cfare kurrizi keni ???.......Jakup Hasipi, SI ASKUSH tjeter, ka kontribuar per ceshtrjen kombetare, ka qene ne rradhe te pare te ushtrise kombetare, nje nder inciciatoret kryesore te saje, mos them se arsyeja e rezistences shqiptare ne pergjithesi ne iliride, nje atdhetare i madh, qe e la leverkusen e gjermanise, e la rrogen per 3000 deutsche mark te gjermanise, e erdhi per me jetuar nga sadakaja ne sllupcanin e kumanoves, por, me nje mission.....dhe missioni i tije ka qene shume i qarte, dhe barte edhe sot frutet.

Si i ka polarizuar ai shqiptaret e trevave te kumanoves per fe e per atdhe, ASKUSH nuk e ka bere, dhe se zorr do ta beje nje tjeter ne nje te ardhme te afert dicka te tille mendoj....dhe ka dale ki cfare gjysmenjeriu ketu dhe e njollos nje figure kaq te respektuar nder shqiptaret e te gjithe trevave, nje viktime te politikes shtazarake, nje hero ne kuptimin e fjales....dhe si e ben ???.........ne menyren me te turpshme qe mund ta imagjinoje nje mendje e semure e nje fundesire rruge, duke ja nxjere nga konteksti nje fjalim tejet te qarte dhe pa keqekuptim.

Ndegjoje cka thot, dhe eja me trego, se ndoshta nuk mar vesh une shqipe....edhe pse e kam njohur hoxhen personalisht, ndoshta ju dini te lexoni ndermjet rreshtave, dhe naj shpaloni ketu neve intencionin e vertete te rahmetliut..........

Une nje gje me sukses deri sot e kam injoruar, dhe e kam ndermend akoma ta injoroj, MUNDESINE e futjes se percarjes nder shqiptaret, pikerisht duke perdore edhe taktiken me te keqe sec e perdorte shqau per 100 vjet.....rrotullimin fjaleve....kete mund te ta beje vetem shqiptari, se shkau nuk e fol gjuhen tende, je se nuk do ta bente nje gje te tille, do ta bente, po qe se ta kish shqipen gjuhe nene !, kjo forme e antishqiptarizmit mbetet ekskluzive ne doren tone, me te vetmin fakt, qe mos kemi DYSHIM, po qe se e hetojme nje antishqiptare qe i rrotullon fjalet per perfitime te armikut....jo kot tradhetia NE SEJCILEN KULTURE qe e ka shpik njeriu deri ne ditet tona denohet me VDEKJE !!!

me nderime
    albanish by nature

mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804

Le ti trajtojme te gjithe si individe dhe jo si grup. Deportim per ne anadoll per kete ekstremist antishqiptar(per qoflargun me te cilin eshte hapur tema) por edhe per te gjithe tipat si ky.Eshte e turpshme se si mund ta ndegjoje cjerrjn e tij prej mesjetari dhe nuk e nxjerre per veshi jashta xhamise dhe jashta Kosoves.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 02-12-2013 mė 11:35
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Niki, po tregom ore ti dicka mbi ate flamurin e famshem mbi te cilin mendon se folen hoxha....kur folen per flamurin, e ka ndermend "pushtetin"....dhe nuk thote me shume se eshte rrezuar pushteti islam, dhe na ka ardhe nje pushtet i HUAJ....ata qe nuk e hetojne kete, i kendojne kenge e ngrehin valle GJYMTYRIMIT qe ja kemi bere vetvetes....eshte nje konstantim mbi realitetin politik te asaj kohe.

Mos u ben vegel e interesseve te kota niki....ki shoku hemafrodit me kesisoj tema urretjtese dhe nxitese e kalon tane diten, e une e pyes vehten kajher se ju tjeret, qe aty ketu tregoni se keni pakez sinqeritet ne ate cka thoni, cfare kurrizi keni ???.......Jakup Hasipi, SI ASKUSH tjeter, ka kontribuar per ceshtrjen kombetare, ka qene ne rradhe te pare te ushtrise kombetare, nje nder inciciatoret kryesore te saje, mos them se arsyeja e rezistences shqiptare ne pergjithesi ne iliride, nje atdhetare i madh, qe e la leverkusen e gjermanise, e la rrogen per 3000 deutsche mark te gjermanise, e erdhi per me jetuar nga sadakaja ne sllupcanin e kumanoves, por, me nje mission.....dhe missioni i tije ka qene shume i qarte, dhe barte edhe sot frutet.

Si i ka polarizuar ai shqiptaret e trevave te kumanoves per fe e per atdhe, ASKUSH nuk e ka bere, dhe se zorr do ta beje nje tjeter ne nje te ardhme te afert dicka te tille mendoj....dhe ka dale ki cfare gjysmenjeriu ketu dhe e njollos nje figure kaq te respektuar nder shqiptaret e te gjithe trevave, nje viktime te politikes shtazarake, nje hero ne kuptimin e fjales....dhe si e ben ???.........ne menyren me te turpshme qe mund ta imagjinoje nje mendje e semure e nje fundesire rruge, duke ja nxjere nga konteksti nje fjalim tejet te qarte dhe pa keqekuptim.

Ndegjoje cka thot, dhe eja me trego, se ndoshta nuk mar vesh une shqipe....edhe pse e kam njohur hoxhen personalisht, ndoshta ju dini te lexoni ndermjet rreshtave, dhe naj shpaloni ketu neve intencionin e vertete te rahmetliut..........

Une nje gje me sukses deri sot e kam injoruar, dhe e kam ndermend akoma ta injoroj, MUNDESINE e futjes se percarjes nder shqiptaret, pikerisht duke perdore edhe taktiken me te keqe sec e perdorte shqau per 100 vjet.....rrotullimin fjaleve....kete mund te ta beje vetem shqiptari, se shkau nuk e fol gjuhen tende, je se nuk do ta bente nje gje te tille, do ta bente, po qe se ta kish shqipen gjuhe nene !, kjo forme e antishqiptarizmit mbetet ekskluzive ne doren tone, me te vetmin fakt, qe mos kemi DYSHIM, po qe se e hetojme nje antishqiptare qe i rrotullon fjalet per perfitime te armikut....jo kot tradhetia NE SEJCILEN KULTURE qe e ka shpik njeriu deri ne ditet tona denohet me VDEKJE !!!

me nderime
    Ti qe i kupton te gjitha, pa me thuaj pse at'here fill pas flamurit flet harapēe...?
    E ē'lidhje ka flamuri yn me "pushtetin me emer JISU"...?
    Kur kendon ai hoxha patriot, a mos po i knon Atdheut a?!
    Hajt se me duket se ti je ma keq se ai haxha..., pasi po na e kthen fjalimin armiqesor anitadhetar te tij, sikur
    veprat e shekspirit..., ku sipas tradites na duhet jo vetem ti perkthejm, por edhe ti analizojme!
    Shko mer ti me gjith at hoxhen tan!
    Deri kur te degjohet nje hoxhe qe te denoje hapur sketerren e Turqise, te ngre lart Atdheun e tij, deri kur te mos vere
    flamujt me ngjyre te jeshile dhe me zhgarravina..., mbi ate me shqiponjen tone dykrenare, deri kur mos te flase
    kunder heronjve kombetare, deri kur te rrespektoje si ē'do bashkatdhetar diten e flamurit, deri kur mos te llapi n'harapēe e tyrkēe,
    por te kendoje gjuhen ma te bukur n'Evrop, deri kur mos te bej thirrje per zhihad e te rri atje ku duhet si njeri qe i ka kushtuar jeten
    Zotit, pra te perhape fjalen e mire dhe te urt, paqe dhe dashuri vellazerore midis shqiptaresh, ai far hoxhe ( kush do te jete ) me mjekrren e piset le
    te pellase sa te doje ne jevgjitēe, kujt nuk po iu behet fare von, por me vjen keq per juve qe i mbani ison...
    Pasi lodheni kot te justifikoni tipa antikombetar, qe nxisin sherr dhe deformojne identitetin tone!
    Kete kuptoj une dhe jo vetem une..., ti shih sa te duash endrra ne diell, jemi ne Evrope dhe jo ne arabistan, pra edhe ty te lejohet liri mendimi.
    Une nuk flas vetem per nje hoxhe..., po e njejta vlen edhe per nje prift! Por qe zakonisht prifti lutet nder te tjera edhe per flamur e Atdhe!
    Pershendetje
    Mėsoi tė tjerėt me jetėn tėnde dhe jo me fjalėt e tua

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Citim Postuar mė parė nga Norēa.li Lexo Postimin

"1 budalla e hedh gurin..., 100 te tjere mundohen ta nxjerrin"

Kush eshte percaresi (1-shi) ketu?

Qelloja.

*
    Hasipi ,Muhameti, Xhoshua, Kēira, Krasniqi, Janullatosi... dhe hajvant qe blegerojne mbas tyre.
    .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga iliria e para : 02-12-2013 mė 14:41
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

....hoxha foli mendimin e vet.E tani ketu ne forum kemi dy"tabore",njera ane thote se hoxha e ka gabim dhe se veprimtarija e tij edhte thjesht antikombetare(anti Shqiptare),kurse pala tjeter shprehet se hoxha e ka mire dhe i japin mbeshtetje ketu ne forum,mbeshtetje te parezerv.
    ....Tani pyetja eshte e thjesht,kush ka te drejt ???!!!heheheeh....Pra,kemi te bejme me"njerez"taleban,te cilet edhe ne varr i varrosin me flamur arab.Keta"njerez",nentoke serborusoturq,bejne punen per te cilen paguhen,porse nuk e di per keta te forumit qe mbeshtesin kete hoxhe a paguhen a jo???!!!..Sido qe te jete,nje gje eshte e qart,keta mjergullues qojne Atedheun ne humnere.

Citim Postuar mė parė nga semiku Lexo Postimin
    He,nuk te impresionon Haxhi Vehbi Dibra, por me siguri ndonje hoxhe Wehabist.
    Nuk do behet kombi Shqiptar ashtu sic enderroni JU...Kombi shqiptar duhet te jete punedashes,arsimdashes dhe mbi te gjitha Shqiptari duhet te jete Nacionalist.
    Kete ja kerkon edhe koha, edhe fqinjet.
    Gjithsesi JU pakica ReferoNuhMusiste vazhdoni te shihni enderra Wehaboselafiste - askujt nuk i pengoni pos qe e budallepsni veten tuaj !

P.s: ti hapesi i temes Hioxhallaret ... kujdes me tastaturen I-ja eshte afer O-se
    Pėrsėri nuk e kuptova se ēdo tė bėhet me popullin shqiptar nga veprimtaria e vehabistėve (Vehabi ka qen baba i Muhammedit qė ju i quani vehabista, i cili i shkreti ishte kundra djalit tė tij,ju nė fakt shani baban e tij qė ishte kundra tij,pra birit tė tij).Kjo i bjen sikur un ta ofendoj baban tėnd pse ti shkruan marrėzira kėtu, i cili ėshtė kundra teje.Pra un skam tė bėj me ideologjn e babait tė tij por tė vet Muhammedit birit tė Abduluehhabit.Pra i keni hyp gomarit rikverc qė nė vend tė ofendojmė njeriun e vėretė ju ofendoni baban e tij qė ska lidhje me lėvizjen e djalit tė tij.
    Dhe pasi thua se na nuk i pengojmė askujt ,atėher pse po mėrziteni juve nga karrikja pėr shqiptarinė?
    Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.

Citim Postuar mė parė nga Ura e Cekajve Lexo Postimin
    Feja Islame, fatkeqesia me e madhe qe i ka ndodhe Shqiptarit
    Dhe shiqo kush e prmban kėtė :
    3 antarėt mė poshtė falenderuan Ura e Cekajve pėr mendimin e shprehur nė kėtė postim:

ane (02-12-2013),Darius (02-12-2013),dielli1 (02-12-2013)

E dini kush mungn kėtu : Mesia,ka shkoni duhet edhe emrin etij ta shėnoni sepse lirisht keni lejen time dhe tė tij,bile keni kritika pėr kėtė dhe nji minus tė madh qė e keni harruar tė ngratin.
    Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.

Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •