Close
Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 109
    krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Pėr: A jane hioxhallaret antikombetar?

Citim Postuar mė parė nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    ne fakt ky eshte fenomen i pergjithshem .
    ja pra ky eshte problemi jot..ngaterrimi i nocioneve..se si mund ta quash ti fenomen pellitjen e njerezve ordinere poshte e perpjete vetem ti e di..mesoje mire kush eshte fenomen i dashur..mos hapro keshtu..

Ke dhjetera hoxhallare , qe me mish edhe me shpirt tentojne ta shperbejne berthamen e kombit shqiptare ... madje mund te te sjell nja 30 video te ndryshme ne youtube , le me pastaj c fare punohet nen rrogoze..
    ka..jam i sigurte per kete..ndoshta jo me dhjetra por ka..ashtu siq ka edhe prifterinj qe bejne te njejten gje..ashtu siq ka edhe dreqer qe cka nuk mundohen te bejne..ashtu siq ka me dhjetra kriminele qe shetisin te lire..perdhunues e sadista ..pedofila e homofila..ti gjitha i ka nje shoqeri njerezore..por keto nuk bejne fenomen i dashur..kur arrijne cakun e fenomenit atehere shqetesohet shoqeria , reagon shteti e pushteti..ju tregon rrugen apo vendin..e une ndoshta nuk jam edhe aq i informuar por nuk kam pare ndonje shqetesim shoqerie nga pellitja e kakupit apo kakarisja e dom x..nuk kam pare shqetesim ne shtet e pushtet qe te ngrihet ne kembe dhe te reagoje..nuk kam pare gazeta serioze apo shtyp bulevardi ta ket qare bithen per shurrana te tille..e kur kemi kaq shume inflacion gazetaresk qe veq presin te ndodhe dicka sado e paperfillshme qe ta fryjne per dite e muaj te tere..vetem dicka kam pare ..kam pare shqetesim e urrejtje te ca forumniste injorante qe nga shperlarja e trurit i fryjne keto tullumbace sa qe ju behen aq te medha dhe jua zene syte dhe nuk shohin me shume se hunda e tyre..pra shqetesim forumesh e asgje me teper..shperlarje truri nga te dyja krahet..

sinqerisht te ishit kaq shume te shqetesuar me dukuri te tjera te shoqerise shqiptare kushedi sa e paster do ishim bere si shoqeri..por juve ju ka mbete ore te militantizmi apo trushpelarja partiake apo fetare..

Fakti qe ty mbase te pengon kjo ceshtje , nuk dmthne se te tjeret nuk kane te drejte ta denoncojne ate . Madje kurre flasim per nje ceshtje kaq te redesishme !
    te jesh i sigurte qe nuk me pengon fare as cka thote kakupi apo maluki e as edhe presidenti vete..sinqerisht nuk me plas per asnje..e sidomos cka flasin njerezit ordinere si puna e ketij hoxhes..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e [Elita]
    Anėtarėsuar
    15-02-2013
    Vendndodhja
    Larg!
    Postime
    454

Profesioni ska te beje me kombin. Nese nje hoxhe eshte antikombetare kjo nuk te jep te drejte te fusesh te gjithe ne nje thes. Ndjenja kombetare eshte dicka individuale si per hoxhen, juristin, mjekun, bariun etc. Profesioni apo niveli I arsimit nuk te ben te jesh pro apo anti kombit.

3. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar [Elita] pėr postimin:

Norēa.li (01-12-2013)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    hej medet..te kam thene moj qe nuk je e afte te me gjykosh mua..ja edhe ketu ja fute kot..nuk quajta xhamine gjiriz por internetin..nuk shkoi ne xhami dhe e mori kete video ky injoranti i forumit tone por e mori ne internet..nuk quajta debila mijera njerez por kete jakupin apo shefqetin apo debila si ky..une jam i sigurte qe nuk jane mijera si keta..gjithsesi ti nuk ke aftesine e komentimit te shkrimeve te mia..je driteshkurter ..

.
    NUk shkoi ne xhami por ky fjalim eshte mbajtur ne xhami apo xhiriz siq e quan ti ( i dhe vetes autogol) dhe fansat e ketyre debillave siq quan ti jane xhemati i tyre ,njeh persona te mencur qe kane idhuj debillat ..une per vete jo ,keshtu qe malok ups malesor tjeter here hidhi edhe nje sy shkrimeve para se te postosh se duke dashur ti dalesh ne ndhme besimtareve ti pavetedije apo nga injoranca i quan debilla !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga [Elita] Lexo Postimin
    Profesioni ska te beje me kombin. Nese nje hoxhe eshte antikombetare kjo nuk te jep te drejte te fusesh te gjithe ne nje thes. Ndjenja kombetare eshte dicka individuale si per hoxhen, juristin, mjekun, bariun etc. Profesioni apo niveli I arsimit nuk te ben te jesh pro apo anti kombit.
    Nje imam apo nje prift nuk eshte vetem nje profesion por kane rolin edhe te udheqeseve shpirteror keshtu qe mos ja fut kot me keto paralelizma ,hoxha ne fjale ka qene imam ne Kumanove e LIkove ,ka pas mijera njerez qe jane ndiku dhe ende ndikohen nga fjalet e tij .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

ja pra ky eshte problemi jot..ngaterrimi i nocioneve..se si mund ta quash ti fenomen pellitjen e njerezve ordinere poshte e perpjete vetem ti e di..mesoje mire kush eshte fenomen i dashur..mos hapro keshtu..

..
    Si mund ti quash njerez te thjesht e pa ndikim imamet e xhamive kryesore te trojeve shqiptare ,nuk e di me te vertete cfare ndikimi kane te popullata( e zhytur ne varferi e injorance) apo shtiresh qe nuk e di ?

Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    Degjojen me vemendje kte imam se si flet kunder kombit dhe simboleve kombetare!!!
    Ky nuk eshte i vetmi, ka shume kesish. Youtube po na i afron keta duke "mos patur" mundesi te shkojme ne per xhamia te ndrysheme... Ēfare mendoni per keta hoxhallare qe flasin keshtu?

E di qe gjithe hoxhallaret nuk jane te ketij mendimi, kam pare asish qe mbi minare vene falmurin shqiptar por...
    Tani e paskeni zbuluar kėtė shkencė juve?Haruat se nė islam,kombi ka rėndėsi vetėm simbolike.Kurse nacionalizmi nė islam dėnohet me rriddet (felėshim).Islami ka qėllime tė larta sublime pėr njerėzimin dhe jo tė ulta nacionaliste,shoviniste,rrevizioniste,kapitaliste. .etj.
    Muslimanėt janė nji komb,me nji fe,me nji gjuhė kryesore,me tė njėjtat tė drejta dhe parime...
    Mė duket se juve jeni prapa shum ose keni ngelur nė klasė dhe jeni pėrsėritėsa sepse jeni vetėm disa si ma problematikėt qė vėshtirė na kuptojnė edeh pėrbėrjen elementare tė fesė.
    Iliria,cunami kėndej nga na nuk ka pėrfunduar,por tash fillon cunami 2 ai i shkatėrrimit tė inorancės afetare...
    Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    NUk shkoi ne xhami por ky fjalim eshte mbajtur ne xhami apo xhiriz siq e quan ti ( i dhe vetes autogol) dhe fansat e ketyre debillave siq quan ti jane xhemati i tyre ,njeh persona te mencur qe kane idhuj debillat ..une per vete jo ,keshtu qe malok ups malesor tjeter here hidhi edhe nje sy shkrimeve para se te postosh se duke dashur ti dalesh ne ndhme besimtareve ti pavetedije apo nga injoranca i quan debilla !
    grricu grricu..te pakten mos mi deformo ato qe them une pa ha mu.t sa te duash pastaj..i ke shume qejf autogolat pasi duket ta kan futur mire dhe mire..dhe te kan lene me pasoja ne tru sa qe edhe kur lexon lexon ze prapthi..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Hoxha Jakup Asipi ka luftuar shume per te drejtat e shqiptareve ne Maqedoni, per te nuk ishte e rendesishme simbolika por mireqenia e shqiptareve.
    Nėse dėshiron ta dish tė vėrtetėn duhet tė jesh i gatshėm ta pranosh.

10. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar optimus.prime pėr postimin:

[Elita] (02-12-2013)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga optimus.prime Lexo Postimin
    Hoxha Jakup Asipi ka luftuar shume per te drejtat e shqiptareve ne Maqedoni, per te nuk ishte e rendesishme simbolika por mireqenia e shqiptareve.
    Per cfare mireqenie e ke fjalen ..per zhveshjen e shqiptareve nga identiteti i tyre kombetar dhe shendrrimi i tyre ne arab ..per kete "mireqenie" e ke fjalen?

PO sikur thone se ky hoxha ishte debill ,ke ndonje koment?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ane : 01-12-2013 mė 18:38

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

grricu grricu..te pakten mos mi deformo ato qe them une pa ha mu.t sa te duash pastaj..i ke shume qejf autogolat pasi duket ta kan futur mire dhe mire..dhe te kan lene me pasoja ne tru sa qe edhe kur lexon lexon ze prapthi..
    Ste kam deformuar asnje fjale ,ti je ai qe quajte hoxhen Jakup Hasipi ,debill e injorant duke harruar qe ky debill e injorant ka qene e eshte udheheqes shpirteror per shume shqiptar me besim musliman ,nese ti p.sh ndjek mesimet e nje debilli e injoranti ,debill e injorant duhet te jesh edhe ti ,smund te jete ndryshe ,p.sh anetari Optimus eshte njeri prej tyre sipas teje
    Nga menyra banale e te shprehurit qe te karakterizon ,perhere e me shume bindem se skam gabuar aspak ne 'koordinanat" qe ti kam vendos kohe me pare
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ane : 01-12-2013 mė 18:42

Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •