ja pra ky eshte problemi jot..ngaterrimi i nocioneve..se si mund ta quash ti fenomen pellitjen e njerezve ordinere poshte e perpjete vetem ti e di..mesoje mire kush eshte fenomen i dashur..mos hapro keshtu..
ka..jam i sigurte per kete..ndoshta jo me dhjetra por ka..ashtu siq ka edhe prifterinj qe bejne te njejten gje..ashtu siq ka edhe dreqer qe cka nuk mundohen te bejne..ashtu siq ka me dhjetra kriminele qe shetisin te lire..perdhunues e sadista ..pedofila e homofila..ti gjitha i ka nje shoqeri njerezore..por keto nuk bejne fenomen i dashur..kur arrijne cakun e fenomenit atehere shqetesohet shoqeria , reagon shteti e pushteti..ju tregon rrugen apo vendin..e une ndoshta nuk jam edhe aq i informuar por nuk kam pare ndonje shqetesim shoqerie nga pellitja e kakupit apo kakarisja e dom x..nuk kam pare shqetesim ne shtet e pushtet qe te ngrihet ne kembe dhe te reagoje..nuk kam pare gazeta serioze apo shtyp bulevardi ta ket qare bithen per shurrana te tille..e kur kemi kaq shume inflacion gazetaresk qe veq presin te ndodhe dicka sado e paperfillshme qe ta fryjne per dite e muaj te tere..vetem dicka kam pare ..kam pare shqetesim e urrejtje te ca forumniste injorante qe nga shperlarja e trurit i fryjne keto tullumbace sa qe ju behen aq te medha dhe jua zene syte dhe nuk shohin me shume se hunda e tyre..pra shqetesim forumesh e asgje me teper..shperlarje truri nga te dyja krahet..Ke dhjetera hoxhallare , qe me mish edhe me shpirt tentojne ta shperbejne berthamen e kombit shqiptare ... madje mund te te sjell nja 30 video te ndryshme ne youtube , le me pastaj c fare punohet nen rrogoze..
sinqerisht te ishit kaq shume te shqetesuar me dukuri te tjera te shoqerise shqiptare kushedi sa e paster do ishim bere si shoqeri..por juve ju ka mbete ore te militantizmi apo trushpelarja partiake apo fetare..
te jesh i sigurte qe nuk me pengon fare as cka thote kakupi apo maluki e as edhe presidenti vete..sinqerisht nuk me plas per asnje..e sidomos cka flasin njerezit ordinere si puna e ketij hoxhes..Fakti qe ty mbase te pengon kjo ceshtje , nuk dmthne se te tjeret nuk kane te drejte ta denoncojne ate . Madje kurre flasim per nje ceshtje kaq te redesishme !
Krijoni Kontakt