Close
Faqja 62 prej 87 FillimFillim ... 1252606162636472 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 611 deri 620 prej 862
    i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Për: Armët kimike siriane: Tërhiqet kryeministri Rama, JO planit pë çmontimin në Shqi

Der Standard
    Shqiperia nuk do te behet vend mbeturinash

Nje nder lajmet kryesore te dites

Vendimi i Shqiperise ne google-News (germanisht):

https://www.google.de/search?hl=de&g...=nws&tbs=sbd:1

Anglisht:
    https://www.google.de/search?hl=en&g...=nws&tbs=sbd:1

Për: Armët kimike siriane: Tërhiqet kryeministri Rama, JO planit pë çmontimin në Shqi

Citim Postuar më parë nga Ingenuous Lexo Postimin
    Se pari, eshte nje fitore historike e qytetarise kunder tiranise se Rames.

Se dyti, Rama sot ka firmosur vdekjen e tij politike. Praktikisht eshte nje kufome poltike. Frika e shesheve te demokracise e ka shtyre te terheqe ate qe ka premtuar me deshire.

Se treti, te gjitha ato qe thame ne qe ishim kunder armeve kimike u konfirmuan nga Rama, keshtu qe i pranojme apollogjite nga ata qe mbrojten te kunderten.

Se katerti, Rama eshte tallur me popullin, duke e shtyre ne nje zemerate e shqetesim ta jashtezakonshem dhe duhet te mbaje pergjegjesi.

Dhe se fundi, por jo per nga rendesia, jam krenar me vitalitetin e njerezve ne Shqiperi.
    Analize qesharake.

Populli i kerkon te thote JO. Rama thote JO. Dhe kjo do te thote se eshte tallur me popullin dhe ka firmos vdekjen e tij politike. Analize perfekte per Forumin Shqiptar.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-12-2002
    Vendndodhja
    Shqipri
    Postime
    128

Kur qeveriste PD ka pasur mijera protesta te Rames dhe te te tijeve, edhe te dhunshme. Kjo proteste ju dha edhe nje leksion se cdo te thote qytetari, dhe jo proteste me trimat e Tom Doshit.
    Nje nder gjerat qe me acaron me shume eshte kjo puna e protestave.Paten me mijera protesta per punen e zgjedhjeve,greve urie,e t e tjera,nuk i ngacmoi per asnje moment qeveria,kur deshen dhunen morren pergjigjen e duhur.Nuk e marr vesh pse krenohen me punen e mosreagimit te policise?A thua se sapo dolem nga regjimi i Gadafit?

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    te pakten edi i la me protestu nuk i vrau edhe ne fun va plotsoi kerkesat e budallejve

qfar do te kishte bo sala?
    na qenka merzit derjansi qe s'erdhen armek kimike.... do t'kaloje po he....

Behu i zgjuar dhe mos bej krahasimin me 21 Janarin...

Edushi protesten e beri per Meten, ndersa tashi flene ne nje krevat...
    Protesta e Edushit nisi duke rraf police t'pa-armatosur e perfundoi duke tentu me fut makine me dinamit brenda n'oborrin e kryeministrise...

Kesaj radhe nuk u prek asnje fije bari.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Bohhhhh. Qenke naive ti mor djale. Sa vjec je?!! Sja vlen me harxhu kohe me ty. Budalliqe ke thene. Mah.
    Se pari, eshte nje fitore historike e qytetarise kunder tiranise se Rames.

Se dyti, Rama sot ka firmosur vdekjen e tij politike. Praktikisht eshte nje kufome poltike. Frika e shesheve te demokracise e ka shtyre te terheqe ate qe ka premtuar me deshire.

Se treti, te gjitha ato qe thame ne qe ishim kunder armeve kimike u konfirmuan nga Rama, keshtu qe i pranojme apollogjite nga ata qe mbrojten te kunderten.

Se katerti, Rama eshte tallur me popullin, duke e shtyre ne nje zemerate e shqetesim ta jashtezakonshem dhe duhet te mbaje pergjegjesi.

Dhe se fundi, por jo per nga rendesia, jam krenar me vitalitetin e njerezve ne Shqiperi.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974

Qyfyre dhe Pink,

Fjalim dhe qendrim kontradiktor.

Rama pohon se ne cilesine e KM i pati thene PO ne parim SHBA-ve dhe po diskutonte detajet teknike, nder to edhe disa benefite anesore per Shqiperine, si pastrimi i zonave te kontaminuara ne epokat e meparshme.

Nderkaq, sot ne oren 17.00, pohon se Shqiperia u thote JO, pasi nuk i ka kushtet!

Tani, po i themi JO SHBA-ve sepse nuk kemi kushte, apo sepse nuk duam si rrjedhoje e presionit politik dhe tradhetise se PD-se e me rradhe!?

Sepse, ne rast se kushtet nuk i kemi, sic pohojne ka kaq dite protestuesit e ndryshem, nuk i kishim as perpara 1 apo 2 muajsh, kur Rama u paska thene PO ne parim SHBA-ve!!

Pra, miq te nderuar, ju lutem te mos e hani kallup fjalimin e Rames por ta lexojme dhe analizojme me kujdes!
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

Dhe persa i perket protestes, ishte perseri qesharake ne krahasim me cdo proteste politike qe eshte bere vitet e fundit.

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Qyfyre dhe Pink,

Rama pohon se ne cilesine e KM i pati thene PO ne parim SHBA-ve dhe po diskutonte detajet teknike, nder to edhe disa benefite anesore per Shqiperine, si pastrimi i zonave te kontaminuara ne epokat e meparshme.

Nderkaq, sot ne oren 17.00, pohon se Shqiperia u thote JO, pasi nuk i ka kushtet!

Tani, po i themi JO SHBA-ve sepse nuk kemi kushte, apo sepse nuk duam si rrjedhoje e presionit politik dhe tradhetise se PD-se e me rradhe!?

Sepse, ne rast se kushtet nuk i kemi, sic pohojne ka kaq dite protestuesit e ndryshem, nuk i kishim as perpara 1 apo 2 muajsh, kur Rama u paska thene PO ne parim SHBA-ve!!

Pra, miq te nderuar, ju lutem te mos e hani kallup fjalimin e Rames por ta lexojme dhe analizojme me kujdes!

Lere kur tha qe duhej t'mbahej ne fshehtesi, prandaj....

E gjith media boterore fliste, ndersa ky na thote sekret....

Mbreme, arvizuja e nxorri Ramen edhe me laskuriq se ne fotot e tij...
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Qyfyre dhe Pink,

"Nderron mendje" vetem ne forumin shqiptar lexohet. Shtypi i gjithe botes e thote thjesht "Shqiperia i thote JO Armeve kimike". Sa per Ramen, si po si jo, pdistat nuk mund ta lavderojne, eshte e thjeshte.

Une per vete e thash troc, po tha PO do kerkoj rrezimin e qeverise, po tha JO do i them bravo. Dhe kete bera. Kurse shumica ketu qe hiqen si te shqetesuar po luteshin qe te vinin armet kimike, se ashtu mund te realizohej endrra e rrezimit te qeverise. Kjo JO qe erdhi sot ishte si lajm vdekje. Ra dhe forumi ne qetsi per ca ore pas deklarates.

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974

Po ca flet o burre?

Kam qene pjesemarres ne ket proteste diten e sotme qe nga ora 12:30 deri para pak minutash, ka qene nje ndjesi e shkelqyer, nje proteste krejtesisht qytetare dhe apolitike. Me djem e vajza te reja, te guximshem, te sjellshem, te paster e qytetare te mirefillte. Bravo te gjitheve per sjelljen e treguar, vetem kjo proteste disa ditore detyroi qeverine te thote Jo. Respekte te gjitheve.

Ndersa Rama doli vullnetar per helmet se mendonte te perfitonte ndonje mbeshtetje nga Washingtoni dhe bile nxori vete edhe vjedhjen e votave ne Korce per te humbur vemendjen nga gjema e helmeve dhe nuk diti ta menaxhonte situaten hic dhe renien nuk e pati te lehte, por perplasje ne toke me turp qe i pamundeson te jete me kryeminister.
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

Faqja 62 prej 87 FillimFillim ... 1252606162636472 ... FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •