Close
Faqja 61 prej 87 FillimFillim ... 1151596061626371 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 601 deri 610 prej 862
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,174
    Postimet në Bllog
    22

Për: Armët kimike siriane: Tërhiqet kryeministri Rama, JO planit pë çmontimin në Shqi

Citim Postuar më parë nga cool_shqype Lexo Postimin
    Kur miku te kerkon ndihme ne dite te veshtire ta kerkon se ka nevoje per te....dhe ne si gjithmone do te tregojme sa kafsherisht jemi sjelle e sillemi me miqete.
    Kemi 60 vjet qe Shqiperine e kemi bere nje kazan me mbetje kimike e te cfar do lloji, pesticided e kimikatet, farerat gjenetikisht te modifikueshme dhe preparatet/hormonet per rritjen artificiale te gjese se gjalle, grabitja dhe keqperdorimi i lendeve kimike ushtarake me 97 si dhe vandaliizmi ne uzinen e superfosfatit kane bere vendin ne nje shkalle degradimi rrenqethes.....po ne e kemi mbushur cep me cep me plehra e kemi shkaterruar e zhukur qenie te gjalla e gjelberim kudo...bile pashe qe nje pepino aldente ishte kapur me 500 zogj te vrare sot POR ASNJE QENIE DERI ME SOT NUK THA GJE E NUK U CUAM TE BENIM ATE QE DUHEJ BERE.........POR NE KETO 3-4 DITET E FUNDIT SHOQERIA E NDRYSHKUR KOMEDIA CIVILE E TEHEQUR PER HUNDE NGA POLIKQENERIT E TE GJITHA FLAMUREVE U RILINDEN DHE ME PAFTYRESI DHE ME PA DITURI E QELBEZUAN VENDIN ME SHPIFJE E SERIALE FILMASH FRIKE, ULERITEN DHE ME NE FUND BENE ATE QE KEMI BERE GJITHNJE BUDALLEK MBAS BUDALLEKU DHE VETNDERSHIM PAS VETNDERSHKIMI......NE NUK NDRYSHOJME JEMI PO ATO INJORANTE QE TURKU LA PAS.
    1. SHBA nuk i kerkoi Shqiperise te marri persiper kete nisme, kryeministri yne doli partizan e vullnetar para se SHBA ti kerkonte ndihme.

2. Nese SHBA ngre telefonin e merr kryeministrin e Shqiperise, e i ben kerkesen zyrtare, ky nuk i thote PO ka marre fund, por i thote, me duhet ta diskutoj me qeverine time, me duhet ta debatoj ne Kuvend, me duhet te shikojme si reagon shoqeria civile ndaj ketij plani. Cfare do te na ofroni ne kembim te ndihmes qe po u japim, qe t'iu them shqiptareve se perse behet fjale? A e beri kryeministri yne kete transparence me ministrat e deputetet e tij, pale me popullin e thjeshte? Jo nuk e beri prandaj sot rri si i dhje..i ne Tirane pasi kujton se te jesh kryeminister do te thote te jesh Kryecifligari i cifligut Shqiperi.

3. Shoqeria civile nuk u terhoq prej hunde nga politika, shoqeria civile terhoqi prej hunde politiken kesaj rradhe. Shqiptaret u ngriten ne protesta spontane te paorganizuara nga partite politike, por nga vete shqetesimi qe qytetaret e atij vendi kane. Ata jane sovranet e Shqiperise, as Amerika, as kryeministri, as pushtetaret. Dhe ajo ngritje e ato protesta te menjehershme te shqiptareve, i kallin tmerrin politikes e pushtetit. Dhe kjo eshte gje e mire pasi edhe kryeministri yne kokebosh mesoi qe po e shkeli ne kallo popullin shqiptar, e gjen veten te varur me koken poshte tek Ura e Lanes.

Albo

2. 4 antarët më poshtë falenderuan Albo për mendimin e shprehur në këtë postim:

DYDRINAS (15-11-2013),loneeagle (15-11-2013),mesia4ever (15-11-2013),skender76 (15-11-2013)

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,591
    Postimet në Bllog
    1

Për: Armët kimike siriane: Tërhiqet kryeministri Rama, JO planit pë çmontimin në Shqi

Kur miku te kerkon ndihme ne dite te veshtire ta kerkon se ka nevoje per te....dhe ne si gjithmone do te tregojme sa kafsherisht jemi sjelle e sillemi me miqete.
    Kemi 60 vjet qe Shqiperine e kemi bere nje kazan me mbetje kimike e te cfar do lloji, pesticided e kimikatet, farerat gjenetikisht te modifikueshme dhe preparatet/hormonet per rritjen artificiale te gjese se gjalle, grabitja dhe keqperdorimi i lendeve kimike ushtarake me 97 si dhe vandaliizmi ne uzinen e superfosfatit kane bere vendin ne nje shkalle degradimi rrenqethes.....po ne e kemi mbushur cep me cep me plehra e kemi shkaterruar e zhukur qenie te gjalla e gjelberim kudo...bile pashe qe nje pepino aldente ishte kapur me 500 zogj te vrare sot POR ASNJE QENIE DERI ME SOT NUK THA GJE E NUK U CUAM TE BENIM ATE QE DUHEJ BERE.........POR NE KETO 3-4 DITET E FUNDIT SHOQERIA E NDRYSHKUR KOMEDIA CIVILE E TEHEQUR PER HUNDE NGA POLIKQENERIT E TE GJITHA FLAMUREVE U RILINDEN DHE ME PAFTYRESI DHE ME PA DITURI E QELBEZUAN VENDIN ME SHPIFJE E SERIALE FILMASH FRIKE, ULERITEN DHE ME NE FUND BENE ATE QE KEMI BERE GJITHNJE BUDALLEK MBAS BUDALLEKU DHE VETNDERSHIM PAS VETNDERSHKIMI......NE NUK NDRYSHOJME JEMI PO ATO INJORANTE QE TURKU LA PAS.
    Kush eshte "miku" se s`po e kuptoj, mos e ke fjalen per SHBA?? nese flet keshtu nuk rron ne kete realitet.. Ato farera gjenetikisht te modifikueshme i futi dhe i propagandoi SHBA ne Shqiperi, prandaj u shkaterrua bujqesia dhe po keshtu edhe `97 ishte veper e amerikes, mbaje mikun per vete zoteri, mos jua impono te tjereve, se bashku me edin e amerikes.
    Dhe pasi ne beri keto me ne fund, "miku" dhe sherbetori i tij k/ministri yne deshi te na fute ne dhoma gazi dhe te na mbyste te gjitha, si forme eksperimenti per te pare se cilet do te rezistonin me shume, porosi e amerikes kjo (se eksperimentet me kafshe i kishte bere),..., dhe po ne jemi budallenj ke te drejte, sot filluam te leme pak nga budallallaku yne, ..., se paku te kerkonim doreheqjen e ketij k/m mizor dhe me tendenca shfarosese ndaj popullit. Persa i takon "mikut", ate le ta mbaje per vete k/ministri si agjent i tyre qe eshte
    Duaje te afermin tend si veten

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-03-2011
    Postime
    1

Ishte vendimi më i drejtë, në fakt nuk vendosi Rama por sovrani(populli) , për mendimin tim Berisha që u mundua të fitoj poena politik keto ditë duhet të kujtoj Gerdecin si "perlen" e tij .

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Për: Armët kimike siriane: Te rinjte ne protesta ne mbare vendin, qeveria hesht

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    ni mbeshtetes te fuqishme qe patem e hupem

hupem shansin te ishim izraeli i ballkanit dhe europes

kanquni hippies dilni e hidhni valle neper qytet cullak high on LSD
    "Amerikanet" e dine se shqipetaret, edhe shumica absolute e atyre qe kane protestuar, nuk jane anti-amerikan, por kane protestuar dinjitetshem kunder nje veprimi, te cilin do e kundershtonin edhe vete qytetaret amerikan, nese Obama apo qeveria amerikane do te tregonte gatishmeri per importim te armeve te njejta per ti shkaterruar etj. ne territorin e SHBA-ve...
    Perkundrazi, cdo amerikan qe ka sado pak simpati dhe respekt per Shqiperine dhe shqiptaret, lere me miqte amerikan, duhet te ndjehet shume mire me reagimin civil dhe demokratik te shqipetareve dhe Shqiperise, qe ndoshta nuk eshte pare asnjehere deri sot ne territorin e ketij vendi.
    Une s'kam lexuar detajet e vendimit dhe ende nuk e di se a behet fjale per vendim perfundimtar kunder importimit te armeve ne fjale, por nese eshte keshtu, atehere lirisht mund te thuhet se eshte nje hap historik i shqipetareve dhe Shqiperise, ne radhe te pare i shoqerise civile.
    Njekohesisht duhet te jete edhe leksion per SHBA-te dhe per shume vende tjera te botes, se edhe shqipetari ka dinjitet dhe krenari qytetare dhe kombetare, dhe nuk duron cfaredo poshterimi para gjithe botes.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 15-11-2013 më 15:30

i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    1. SHBA nuk i kerkoi Shqiperise te marri persiper kete nisme, kryeministri yne doli partizan e vullnetar para se SHBA ti kerkonte ndihme.
    Albo
    Sigurisht qe i kerkoi deri sa vete ambasadori i saj e vertetoi kete duke pohuar se "do te zhgenjeheshin nga nje pergjigjie pupblike negative nga ana e qeverise".

2. Nese SHBA ngre telefonin e merr kryeministrin e Shqiperise, e i ben kerkesen zyrtare, ky nuk i thote PO ka marre fund, por i thote, me duhet ta diskutoj me qeverine time, me duhet ta debatoj ne Kuvend, me duhet te shikojme si reagon shoqeria civile ndaj ketij plani. Cfare do te na ofroni ne kembim te ndihmes qe po u japim, qe t'iu them shqiptareve se perse behet fjale? A e beri kryeministri yne kete transparence me ministrat e deputetet e tij, pale me popullin e thjeshte? Jo nuk e beri prandaj sot rri si i dhje..i ne Tirane pasi kujton se te jesh kryeminister do te thote te jesh Kryecifligari i cifligut Shqiperi.
    Albo
    Thelle besoj se Kryeministri i ka thene verbalisht PO ne telefon por ana tjeter e telefonit i ka kerkuar qe ta diskutoje me qeverine gjithashtu.

3. Shoqeria civile nuk u terhoq prej hunde nga politika, shoqeria civile terhoqi prej hunde politiken kesaj rradhe. Shqiptaret u ngriten ne protesta spontane te paorganizuara nga partite politike, por nga vete shqetesimi qe qytetaret e atij vendi kane. Ata jane sovranet e Shqiperise, as Amerika, as kryeministri, as pushtetaret. Dhe ajo ngritje e ato protesta te menjehershme te shqiptareve, i kallin tmerrin politikes e pushtetit. Dhe kjo eshte gje e mire pasi edhe kryeministri yne kokebosh mesoi qe po e shkeli ne kallo popullin shqiptar, e gjen veten te varur me koken poshte tek Ura e Lanes.
    Albo
    Politikanet dhe politika ne Shqiperi nuk kane frike nga asgje por KJO I NGJASONTE NJE SHERRI MIDIS POLITIKANESH PER ARSYE QE SHUM THJESHTE MERREN ME MEND duke perdorur 20 lekshat per butafori e replike rruge, ku populli i vene ne koma ketu e shum dekada me trurin kallo nga problemet as qe e merr me mend se c'po i luhet. Ne nuk e dime se c'presione e poshtersish luhen midis Rusve e Amerikaneve ne ate vend (Siri) por deri sa zgjodhem bashkesin dhe sidomos shtetin me te fuqishem ne bote si parner ne duhet qe ti pergjigjemi ketij parneriteti me te gjitha mndesite.....por jemi mesuar vetem te kerkojme e mos te japim..... as e para e as e fundit.
    Po te pyes dicka:
    -A nuk mundej qeveria e SH.B.A. duke patur te gjitha mjetet demokratike e te fshehta, instumentat teknike e ushtarake ta bente kete operacion fare pa zhurme dhe pa dijen e askujt, bile as te qeverise Shqiptare ???? Por zgjodhi nje "partner" qe kishte nje fare pervoje dhe ndodhej prane origjines se problemit.
    each second is eternity as eternity is now,
    and now, now is forever

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974

Se pari, eshte nje fitore historike e qytetarise kunder tiranise se Rames.

Se dyti, Rama sot ka firmosur vdekjen e tij politike. Praktikisht eshte nje kufome poltike. Frika e shesheve te demokracise e ka shtyre te terheqe ate qe ka premtuar me deshire.

Se treti, te gjitha ato qe thame ne qe ishim kunder armeve kimike u konfirmuan nga Rama, keshtu qe i pranojme apollogjite nga ata qe mbrojten te kunderten.

Se katerti, Rama eshte tallur me popullin, duke e shtyre ne nje zemerate e shqetesim ta jashtezakonshem dhe duhet te mbaje pergjegjesi.

Dhe se fundi, por jo per nga rendesia, jam krenar me vitalitetin e njerezve ne Shqiperi.
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024

Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Kush eshte "miku" se s`po e kuptoj, mos e ke fjalen per SHBA?? nese flet keshtu nuk rron ne kete realitet.. Ato farera gjenetikisht te modifikueshme i futi dhe i propagandoi SHBA ne Shqiperi, prandaj u shkaterrua bujqesia dhe po keshtu edhe `97 ishte veper e amerikes, mbaje mikun per vete zoteri, mos jua impono te tjereve, se bashku me edin e amerikes.
    Dhe pasi ne beri keto me ne fund, "miku" dhe sherbetori i tij k/ministri yne deshi te na fute ne dhoma gazi dhe te na mbyste te gjitha, si forme eksperimenti per te pare se cilet do te rezistonin me shume, porosi e amerikes kjo (se eksperimentet me kafshe i kishte bere),..., dhe po ne jemi budallenj ke te drejte, sot filluam te leme pak nga budallallaku yne, ..., se paku te kerkonim doreheqjen e ketij k/m mizor dhe me tendenca shfarosese ndaj popullit. Persa i takon "mikut", ate le ta mbaje per vete k/ministri si agjent i tyre qe eshte
    O zoteri te lutem ........respektoj mendimin tend megjithse eshte i mbushur me mentalitet e fjali te kohes se mao maos vellait e stalin kus babas......SH.B.A. ja dhe qeveria e saj gjate ketij shekulli si dhe te atij qe kaluam kane qen shum afer popullit Shqiptar dhe vendimeve per fatin e tyre qenesor.
    MENTALITETIN NUK TA NDRYSHOJ DOT POR FAKTET LE TE THUHEN ............miku i mire ne dite te veshtira duket........jo me llafe por me vepra.
    Te fala vellait jugo, rus, kinez, vitnamez.........
    each second is eternity as eternity is now,
    and now, now is forever

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

te pakten edi i la me protestu nuk i vrau edhe ne fun va plotsoi kerkesat e budallejve

qfar do te kishte bo sala?
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

O zoteri te lutem ........respektoj mendimin tend megjithse eshte i mbushur me mentalitet e fjali te kohes se mao maos vellait e stalin kus babas......SH.B.A. ja dhe qeveria e saj gjate ketij shekulli si dhe te atij qe kaluam kane qen shum afer popullit Shqiptar dhe vendimeve per fatin e tyre qenesor.
    MENTALITETIN NUK TA NDRYSHOJ DOT POR FAKTET LE TE THUHEN ............miku i mire ne dite te veshtira duket........jo me llafe por me vepra.
    Te fala vellait jugo, rus, kinez, vitnamez.........
    ne kurr skemi pas vepra per llafe jemi numer ni
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

11. Anetarët më poshtë kanë falenderuar derjansi për postimin:

cool_shqype (15-11-2013)

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974

te pakten edi i la me protestu nuk i vrau edhe ne fun va plotsoi kerkesat e budallejve

qfar do te kishte bo sala?
    Kur qeveriste PD ka pasur mijera protesta te Rames dhe te te tijeve, edhe te dhunshme. Kjo proteste ju dha edhe nje leksion se cdo te thote qytetari, dhe jo proteste me trimat e Tom Doshit.
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

13. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Ingenuous për postimin:

DYDRINAS (15-11-2013)

Faqja 61 prej 87 FillimFillim ... 1151596061626371 ... FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •