Close
Faqja 63 prej 87 FillimFillim ... 1353616263646573 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 621 deri 630 prej 862

Për: Armët kimike siriane: Tërhiqet kryeministri Rama, JO planit pë çmontimin në Shqi

Citim Postuar më parë nga Ingenuous Lexo Postimin
    Po ca flet o burre?

Kam qene pjesemarres ne ket proteste diten e sotme qe nga ora 12:30 deri para pak minutash, ka qene nje ndjesi e shkelqyer, nje proteste krejtesisht qytetare dhe apolitike. Me djem e vajza te reja, te guximshem, te sjellshem, te paster e qytetare te mirefillte. Bravo te gjitheve per sjelljen e treguar, vetem kjo proteste disa ditore detyroi qeverine te thote Jo. Respekte te gjitheve.

Ndersa Rama doli vullnetar per helmet se mendonte te perfitonte ndonje mbeshtetje nga Washingtoni dhe bile nxori vete edhe vjedhjen e votave ne Korce per te humbur vemendjen nga gjema e helmeve dhe nuk diti ta menaxhonte situaten hic dhe renien nuk e pati te lehte, por perplasje ne toke me turp qe i pamundeson te jete me kryeminister.
    Nuk shava sjelljen, e kisha fjalen per numrin e protestuesve. Duhet te ishin dyfishi i protestave politike, aq sa e mbush PS e PD se bashku. Menyra si u protestua ishte perfekte.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Për: Armët kimike siriane: Tërhiqet kryeministri Rama, JO planit pë çmontimin në Shqi

Qyfyre dhe Pink,

Fjalim dhe qendrim kontradiktor.

Rama pohon se ne cilesine e KM i pati thene PO ne parim SHBA-ve dhe po diskutonte detajet teknike, nder to edhe disa benefite anesore per Shqiperine, si pastrimi i zonave te kontaminuara ne epokat e meparshme.

Nderkaq, sot ne oren 17.00, pohon se Shqiperia u thote JO, pasi nuk i ka kushtet!

Tani, po i themi JO SHBA-ve sepse nuk kemi kushte, apo sepse nuk duam si rrjedhoje e presionit politik dhe tradhetise se PD-se e me rradhe!?

Sepse, ne rast se kushtet nuk i kemi, sic pohojne ka kaq dite protestuesit e ndryshem, nuk i kishim as perpara 1 apo 2 muajsh, kur Rama u paska thene PO ne parim SHBA-ve!!

Pra, miq te nderuar, ju lutem te mos e hani kallup fjalimin e Rames por ta lexojme dhe analizojme me kujdes!
    Jam dakord me cfare ke thene.

Nuk dua ta politizoj situaten se fundja nuk me intereson. Ajo qe me intereson eshte qe Shqiperia nuk do i pranoj armet. Por kush nuk e kupton qe armet nuk i ndaloj Rama por populli thjesht eshte i verbuar. Kush nuk e kupton qe Rama ne fillim tregoj gadishmeri per ti pranuar armet eshte i verbuar. Lexoni NY time, LA time, etc. qe thuhet qe qe Qeveria shqiptare u tregua e gatshme per ti pranuar armet. Te nxjerresh Ramen hero ne ket rast eshte kulmi!
    I LOVE GOD

j&g

3. Anetarët më poshtë kanë falenderuar loneeagle për postimin:

shigjeta (16-11-2013)

Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Jam dakord me cfare ke thene.

Nuk dua ta politizoj situaten se fundja nuk me intereson. Ajo qe me intereson eshte qe Shqiperia nuk do i pranoj armet. Por kush nuk e kupton qe armet nuk i ndaloj Rama por populli thjesht eshte i verbuar. Kush nuk e kupton qe Rama ne fillim tregoj gadishmeri per ti pranuar armet eshte i verbuar. Lexoni NY time, LA time, etc. qe thuhet qe qe Qeveria shqiptare u tregua e gatshme per ti pranuar armet. Te nxjerresh Ramen hero ne ket rast eshte kulmi!
    Cilet artikuj?

Per mendimin tim eshte cmenduri te besosh qe proteste me pak mijera veta (2000 vete thoshte New York Times me duket) i nderroi mendjen qeverise, kur ka pasur protesta me dhjetra mijera ne Shqiperi qe nuk kane dhene rezultate.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Me ne fund shpetuam.
    Sepse po te kishte qene rama pak kok forte do kishte thene PO, ndersa protestusit do i kish shperndare me force .
    Mérite ka PD-ja qe e futi ramen ne kurth duke i treguar popullit kush eshte rama i vertete, i cili qe ne diten e pare te qeverisjes anulloi ligjin e ri-ciklimit te plehrave ndersa diten e 40-te ftoi Putinin che Barakun te stkokonin helmet me te rrezikshme te botes.
    Merite kane edhe fqinjet te cilet do i kene bere kercenim edi rames per mos pranimin e ketyre armeve ne rajonin ballkanik.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Cilet artikuj?

Per mendimin tim eshte cmenduri te besosh qe proteste me pak mijera veta (2000 vete thoshte New York Times me duket) i nderroi mendjen qeverise, kur ka pasur protesta me dhjetra mijera ne Shqiperi qe nuk kane dhene rezultate.
    Bej nje research ne google edhe shif gjithe mediat e huaja qe konfirmojne se Qeveria Shqiptare tregoj gadishmeri per pranimin e armeve. Gjithashtu Arvizu dha intereviste mbreme ku e konfirmoj. 10K protestues???? seriozisht e ke???? Ne protesta kane qene me qindra mijra jo 10K. Protesta u zhvilluan jashte edhe brenda Shqiperise. Nejse nuk konsiderohet proteste se nuk dogjen e shkaterruan si bene 1/21. Vetem kur shkaterrohet & digjen konsiderohen "protesta joqesharake". Populli shqiptare kete here tregoj kulture edhe shqetesim edhe te bashkuar bene ndalimin e armve. Te ishte i bindur Rama e kishte thene JO qe ne fillim po nuk priste. Me vjen keq qe verbohen disa mbas bindjeve politike edhe harrojne popullin e vet!
    Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 15-11-2013 më 16:11
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Po ca flet o burre?

Kam qene pjesemarres ne ket proteste diten e sotme qe nga ora 12:30 deri para pak minutash, ka qene nje ndjesi e shkelqyer, nje proteste krejtesisht qytetare dhe apolitike. Me djem e vajza te reja, te guximshem, te sjellshem, te paster e qytetare te mirefillte. Bravo te gjitheve per sjelljen e treguar, vetem kjo proteste disa ditore detyroi qeverine te thote Jo.
    .
    per nje vendim te tille protesta duhet te ishte e dhunshme. ashtu sic jane protestat ne france, gjermani, itali. proteste e qete per mua do te thote qe femijet dilnin aty per te kaluar diten, per te mos vajtur ne shkolle, dhe shumica e tyre nuk e dinin fare se per ca behesh fjale.

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Shpetuam per momentin
    "Më e mira është armike e së mirës"

Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Bej nje research ne google edhe shif gjithe mediat e huaja qe konfirmojne se Qeveria Shqiptare tregoj gadishmeri per pranimin e armeve. Gjithashtu Arvizu dha intereviste mbreme ku e konfirmoj. 10K protestues???? seriozisht e ke???? Ne protesta kane qene me qindra mijra jo 10K. Protesta u zhvilluan jashte edhe brenda Shqiperise. Nejse nuk konsiderohet proteste se nuk dogjen e shkaterruan si bene 1/21. Vetem kur shkaterrohet & digjen konsiderohen "protesta joqesharake". Populli shqiptare kete here tregoj kulture edhe shqetesim edhe te bashkuar bene ndalimin e armve. Te ishte i bindur Rama e kishte thene JO qe ne fillim po nuk priste. Me vjen keq qe verbohen disa mbas bindjeve politike edhe harrojne popullin e vet!
    Me sill nje artikull se une nuk gjeta.

Qindra mijera?

Rama i tha JO dhe kjo djeg mesa duket me shume se armet kimike qe mund te vinin. Ky eshte turpi qe vazhdon ketu ne forum.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Qyfyre : 15-11-2013 më 16:32

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

...

Fjalim dhe qendrim kontradiktor.

Rama pohon se ne cilesine e KM i pati thene PO ne parim SHBA-ve dhe po diskutonte detajet teknike, nder to edhe disa benefite anesore per Shqiperine, si pastrimi i zonave te kontaminuara ne epokat e meparshme.

Nderkaq, sot ne oren 17.00, pohon se Shqiperia u thote JO, pasi nuk i ka kushtet!

Tani, po i themi JO SHBA-ve sepse nuk kemi kushte, apo sepse nuk duam si rrjedhoje e presionit politik dhe tradhetise se PD-se e me rradhe!?

Sepse, ne rast se kushtet nuk i kemi, sic pohojne ka kaq dite protestuesit e ndryshem, nuk i kishim as perpara 1 apo 2 muajsh, kur Rama u paska thene PO ne parim SHBA-ve!!

Pra, miq te nderuar, ju lutem te mos e hani kallup fjalimin e Rames por ta lexojme dhe analizojme me kujdes!
    Terheqja e nje vendimi apo qellimi per shkak te kundershtimit masiv te qytetareve nuk eshte domosdoshmerisht dobesi dhe gabim, por obligim i cdo udheheqesi te pergjegjshem, te mencur dhe demokratik...
    Vendimi per te cilin po diskutohet nuk ishte dhe nuk eshte i pa alternative.
    Rama dhe qeveria shqipetare, por edhe SHBA-te, sic duket kane bere llogari te gabuara duke e nencmuar teper sensibilitetin dhe reagimin e mundshem te qytetareve dhe popullit shqipetar ndaj kesaj ndermmarrje.
    Shumica e vendeve qe deri so nuk kane pranuar importimin dhe shkaterrimin e ketyre armeve ne territorin e tyre, e kane bere pikerisht per shkak te reagimeve te pritshme nga qytetaret. Jo sepse nuk kane disa here mundesi me te medha se Shqiperia per ta kryer kete detyre ne menyre shume me efikase, te shpejte dhe te sigurte se Shqiperia. Qe Shqiperia resp. cdo Kryeminister i Shqiperise ka kujdes te vecante ndaj marredhenjeve me SHBA-te dhe nuk do te thoshte menjehere jo, as atehere kur paraqitet nje kerkese e tille, eshte absolutisht e njohur dhe e kuptueshme.

Jotransparenca e Rames dhe Qeverise jane ceshtje tjeter dhe bashkpergjegjese per gjithe situaten e krijuar deri ne keto momente. Por ndoshta edhe kjo ishte pjese e planit te Rames per te arsyetuar disi kundershtimin e nje kerkese te SHBA-ve?! Keshtu qe eshte e kote te shpekulohet panderpre, sic po behet qe disa dite dhe deri ne keto momente per ate se cfare ka bere, ka thene, nuk ka bere, nuk ka thene...Rama. Asnje nga ne dhe 99,999...% te atyre qe shkrujne nuk e kane asnje informate te sigurte apo plotesisht te sigurte per aktivitetin dhe vendimet konkrete te Rames ne gjithe procesin qe ka sjelle situaten deri ne kete pike. Kemi te bejme kryesisht me shpekulime te ndryshme dhe pjeserisht edhe me propagande politike te kundershtarit politike (PD-se), qe domosdoshmerisht e ka shfrytezuar rastin per te perfituar nga situata.

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974

Tani zgjedhje te parakohshme.
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

Faqja 63 prej 87 FillimFillim ... 1353616263646573 ... FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •