Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 56
    i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Për: Kërcënon me bombë spitalin: Gjinekologu më pa gruan lakuriq

problem, do kisha qe do punonte me turne,

te tjerat jane tejkaluar tani.

p.s

se me kujtove nji mikun tone Narin,

qe kur i propozun me u martu me nji paralleshe, tha ajo ka pasur nji shofer dashnor.
    Nari jeton ne K....

pararresha o nga tirana.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Kjo eshte turp i madh qe shqiptaret i paraqet si njerez te rrezikshem. Problemi eshte se disa njerez si ky shqiptar nuk e dijne se kur shkon ne Zvicerr atehere duhet t'i respektosh ligjet dhe rregullat e asaj shoqerie. Po nuk i respektove vetem do te shkatrrosh veten dhe asgje nuk do te perfitosh as ti e as shqiptaret qe ndodhen aty. Ose mos shko vlla ne Zvicerr sepse po ua meshel rrugen shqiptareve normale qe ne Zvicer shkojne te punojne per nje jete me te mire por edhe per te pasur mundesine t'i ndihmojne familjes qe e kane ne Kosove. A jemi njerez normale apo jemi talibane qe skane mundur te qesin ne drite dicka me bomba. Ke kerku Zvicer per hajr te qofshin rregullat e asaj shoqerie, ste pelqen Zvicrra, Kosova e Shqiperia jane te hapura per ty qe te kthehesh. Ste pelqen dicka, mundohu te nderrosh ne menyre demokratike me dialog e me argumenta se me bomba nuk ndrrohet dicka per te miren e shqiptareve. Ne vitin 2013 po jetojme si nuk i kemi mesuar ende keto gjera, popuj te ndryshem ndertojne raketa per te shkuar ne hene ne ende gjerat me te thjeshta nuk i mesojme.

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Kjo eshte turp i madh qe shqiptaret i paraqet si njerez te rrezikshem. Problemi eshte se disa njerez si ky shqiptar nuk e dijne se kur shkon ne Zvicerr atehere duhet t'i respektosh ligjet dhe rregullat e asaj shoqerie. Po nuk i respektove vetem do te shkatrrosh veten dhe asgje nuk do te perfitosh as ti e as shqiptaret qe ndodhen aty. Ose mos shko vlla ne Zvicerr sepse po ua meshel rrugen shqiptareve normale qe ne Zvicer shkojne te punojne per nje jete me te mire por edhe per te pasur mundesine t'i ndihmojne familjes qe e kane ne Kosove. A jemi njerez normale apo jemi talibane qe skane mundur te qesin ne drite dicka me bomba. Ke kerku Zvicer per hajr te qofshin rregullat e asaj shoqerie, ste pelqen Zvicrra, Kosova e Shqiperia jane te hapura per ty qe te kthehesh. Ste pelqen dicka, mundohu te nderrosh ne menyre demokratike me dialog e me argumenta se me bomba nuk ndrrohet dicka per te miren e shqiptareve. Ne vitin 2013 po jetojme si nuk i kemi mesuar ende keto gjera, popuj te ndryshem ndertojne raketa per te shkuar ne hene ne ende gjerat me te thjeshta nuk i mesojme.
    Ke e ka cu te gjinekologja, jo te gjinekologu

Pse po talleni kur e dimë të gjithë se këshu ka qenë tradita e shqiptarit denbabaden.Por ky shqipja është ngutur dhe ësht dashur ti tregon personelit se nuk ka dëshir që gruan e tij ta kontrollon nji mashkull,duke e ditur fort mirë se nuk është në Kosovë.Sepse evropjanët janë kafshë dhe për ta është njisoj dhe skan ndjenja dhe xhelozi për kësi punë.
    Mesia :
    Ste pelqen dicka, mundohu te nderrosh ne menyre demokratike me dialog e me argumenta se me bomba nuk ndrrohet dicka per te miren e shqiptareve.
    Demonkracia është traditë e grekëve të lashtë para 2000 v. dhe jo e shqiptarëve që duajnë me zorr të na bëjnë sikur ata.Lereni këto pallavrat e dreqit.
    Ne vitin 2013 po jetojme si nuk i kemi mesuar ende keto gjera,
    Dhe nuk i mësojmë kurrë sepse krejt janë të huaja për shqiptarët dhe për natyrën tonë dhe kundra traditës shqiptare.Përkundrazi kësaj demonkracisë po ja shohin sherrin më së pari mu ata që e kan përqafuar dhe tani dreqi don që edhe ti ta përqafoshë dhe të bëhesh si ata.
    popuj te ndryshem ndertojne raketa per te shkuar ne hene ne ende gjerat me te thjeshta nuk i mesojme.
    Ata poppujt lirisht le të shkojnë në hënë e në marsë dhe në djall vafshin,por le të na lënë neve njerëzve dhe botën rehat sepse po vuajmë nga marrëzit e tyre të pafundme,dhe a tërë bota është në siklet të madh prej tyre.
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

[QUOTE=referi_1;3692329]Pse po talleni kur e dimë të gjithë se këshu ka qenë tradita e shqiptarit denbabaden.Por ky shqipja është ngutur dhe ësht dashur ti tregon personelit se nuk ka dëshir që gruan e tij ta kontrollon nji mashkull,duke e ditur fort mirë se nuk është në Kosovë.Sepse evropjanët janë kafshë dhe për ta është njisoj dhe skan ndjenja dhe xhelozi për kësi punë.

Ne fakt une shqiptare jam edhe s'kam degjuar keshtu raste te ankohet burri pse shkon gruaja tek doktori. Pothuajse shumica e femrave shqiptare kane lindur me doktor burr, s'do te thote gje. Ku gjejne kohe te mendohen per xhelozi njehere, une kur shkoj tek doktori them o zot te dal mire edhe pse nje kontroll i thjesht, perseri kam frike. Robve iu ngelet kohe te shpalosin xhelozi. Xhelozia ka vend ku shpaloset jo tek doktori pse eshte burre. Po te kishte bere ndonje akt tjeter qe ishte i turpshem do thoja ka te drejte, por pse pa gruan, good god people get a life. Ata e kane pune as qe i intereson ke shikojne edhe sa shikojne!
    I LOVE GOD

j&g

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar më parë nga referi_1 Lexo Postimin
    Pse po talleni kur e dimë të gjithë se këshu ka qenë tradita e shqiptarit denbabaden.Por ky shqipja është ngutur dhe ësht dashur ti tregon personelit se nuk ka dëshir që gruan e tij ta kontrollon nji mashkull,duke e ditur fort mirë se nuk është në Kosovë.Sepse evropjanët janë kafshë dhe për ta është njisoj dhe skan ndjenja dhe xhelozi për kësi punë.
    Mesia :
    Demonkracia është traditë e grekëve të lashtë para 2000 v. dhe jo e shqiptarëve që duajnë me zorr të na bëjnë sikur ata.Lereni këto pallavrat e dreqit.

Dhe nuk i mësojmë kurrë sepse krejt janë të huaja për shqiptarët dhe për natyrën tonë dhe kundra traditës shqiptare.Përkundrazi kësaj demonkracisë po ja shohin sherrin më së pari mu ata që e kan përqafuar dhe tani dreqi don që edhe ti ta përqafoshë dhe të bëhesh si ata.

Ata poppujt lirisht le të shkojnë në hënë e në marsë dhe në djall vafshin,por le të na lënë neve njerëzve dhe botën rehat sepse po vuajmë nga marrëzit e tyre të pafundme,dhe a tërë bota është në siklet të madh prej tyre.
    E ke qa

......

Ne fakt une shqiptare jam edhe s'kam degjuar keshtu raste te ankohet burri pse shkon gruaja tek doktori. Pothuajse shumica e femrave shqiptare kane lindur me doktor burr, s'do te thote gje. Ku gjejne kohe te mendohen per xhelozi njehere, une kur shkoj tek doktori them o zot te dal mire edhe pse nje kontroll i thjesht, perseri kam frike. Robve iu ngelet kohe te shpalosin xhelozi. Xhelozia ka vend ku shpaloset jo tek doktori pse eshte burre. Po te kishte bere ndonje akt tjeter qe ishte i turpshem do thoja ka te drejte, por pse pa gruan, good god people get a life. Ata e kane pune as qe i intereson ke shikojne edhe sa shikojne!
    Kjo është problemi se shqiptarët si shkuan andej dhe morën të ligat e tyre nën pretekstin e demonkracisë.Dhe ju besuan pastaj u prenë në besë duke kujtuar se ai është evropjan me kulturë të (poshtër) lartë dhe ja la në besim çunin,por nuk e dinte se filani ishte homoseksual dhe pedofil ndodhi ajo që ndodhi,por fëmisë ju shkatërrua jeta.
    E dim neve që ata e kan atë punë dhe janë sikur kafshët,por neve e dimë se ata janë edhe të sëmurë psiqikisht dhe ndodhin gjëra që sta pret mendja.
    Kafsha jeton për bar,kurse njeriu për moral.
    Ndryshuar për herë të fundit nga referi_1 : 30-10-2013 më 16:15
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,969
    Postimet në Bllog
    22

Nje 1999, erdhen ne Amerike refugjate nga Kosova. Mes tyre edhe nje familje nga Presheva. Burre, grua dhe tre femije. Gruaja ishte shtatzene dhe kish nevoje per kujdes mjekesor.

E shpien tek gjinekologu ne Amerike, burri para, gruaja nga pas burrit dhe ne krah te burrit perkthyesi shqiptar, qe qelloi te ishte nje miku im.

Doktoresha i kerkon te shtrihet ne krevat gruas.

- Zhvishu grua e shtriu aty, - perseriti burri fjalet qe perkthyesi sapo i tha.

- Si ndiheni ne pergjithesi? - pyet doktoresha.

- Gruaja ndihet mire fare - pergjigjet burri.

- Kur ka qene hera e fundit qe keni patur periodat para shtatzanise?

- 23 mars, - pergjigjet burri.

Doktoresha e merr perkthyesin shqiptar prej krahu, dalin te dy jashte dhomes dhe i thote:

- Me fal, por gruaja mos eshte gje memece apo ka ndonje problem qe nuk flet?

- Jo, gruaja eshte ne rregull - i thote perkthyesi.

- Po si shpjegohet atehere qe cdo pyetje qe une i bej asaj, ne vend qe ajo te pergjigjet, pergjigjet burri i saj?

Ne ate pike mikut tim, zere se i ra pika ne koke, dhe tha se ishte mbase momenti ku eshte ndier me keq ne jeten e tij. I turperuar e skuqur ne fytyre i thote:

- Nuk di cite them, mbase kjo eshte dicka kulturore apo ne traditen e tyre.

Doktoresha mbaroi viziten dhe ne fund te vizites, pasi pacientja po dilte nga dhoma, leshon fjalet:

"Edhe kjo gje, ne 20 vjetet e eksperiences sime si gjinekologe, nuk me kish bere vaki!"

Kurse burri nga Presheva e Kosoves doli e i thosh perkthyesit te tij shqiptar:

- "Cfare spitale jane keto ne Amerike! Spitale te mira kena vete ne Presheve!"

Kur lexova kete lajmin e sotem, mu kujtua ajo histori, dhe me duhet ti them mikut tim:

- "Lavdi Zotit qe qelloi gjinekologia femer e jo mashkull, se paska edhe me keq!"

Albo

9. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Albo për postimin:

Gentian_gr (30-10-2013)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

Mire qe doktoresha nuk e pyeti burrin te dali jasht, pasi ne keto rast kur shikojn qe burri pergjigjet per gruan, suppozojn se ka nje marrdhenie abusive, dhe burri e kontrollon...dhe vet do me irritonte nese pyesja gruan dhe burri pergjigjet, biles e kam ven re dhe me prinderit e pleqve...kisha nje paciente 80 vjece, qe sadoqe nuk pergjigjej gjithe pyetjet desha qe ajo te me jepte pergjigjet sesa vajzat e saj qe as nuk jetonin me maman...pshm kur e pyesja "si je me shendet"...nje nga vajzat e saj "eshte per mbrekulli, vec sot qe i dhemb barku"...pyesja nje pyetje tjeter, prap ato me pergjigjeshin, mundoja ti injoroja dhe te shikoja vetem pacientet...dhe me von morra vesh qe plaka kishte nje liste me probleme, plus kishte nje "mass" ne uterus, qe suppozohej te jet kanceroze...eshte e pranueshme te refuzosh te marresh informacione nga familiaret dhe te kerkosh nje perkthyes, sepse eshte me "reliable source" per informacionet e pacientit
    Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 30-10-2013 më 16:31
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Citim Postuar më parë nga referi_1 Lexo Postimin
    Kjo është problemi se shqiptarët si shkuan andej dhe morën të ligat e tyre nën pretekstin e demonkracisë.Dhe ju besuan pastaj u prenë në besë duke kujtuar se ai është evropjan me kulturë të (poshtër) lartë dhe ja la në besim çunin,por nuk e dinte se filani ishte homoseksual dhe pedofil ndodhi ajo që ndodhi,por fëmisë ju shkatërrua jeta.
    E dim neve që ata e kan atë punë dhe janë sikur kafshët,por neve e dimë se ata janë edhe të sëmurë psiqikisht dhe ndodhin gjëra që sta pret mendja.
    Kafsha jeton për bar,kurse njeriu për moral.
    Ti je me te vertete per tu qare halli...!
    Po si deshe ti, te lindte vete, at'here keq ti jipet ndihme mjeksore, keq ti ndihmojne..., keq kur vijne keta njerezoret afrikanet dhe aziatiket qe
    ja mbathin nga syte kembet nga vendet e tyre te lindjes, vijne ne Evrope dhe pastaj kerkojne te japin leksion humanitar dhe gjykojne si kafshe popujt
    evropian..., une do ti lija te pillnin si lopet neper fusha...! Kete meritojne disa debila ( burra fanatike fetar ), por me vjen keq per grate, qe s'kane faj!
    Si mundet te gjykohet per kafshe nje evropian, kur eksodi i jevgjiteve fillon me pajisjen me dokumente humanitare dhe mbaron me foshnjat qe jane
    ne lindje e siper ne Jevgjitostan,qe ende s'kan hapur syte te shohin driten....., por qe idete i kane te qarta; evropianet jane kafshe!- pasi jane bamires dhe zemergjere.
    Te etiketosh nje evropian si "kafshe" eshte njelloj sikur te beshtysh per siper kokes..., dihet ku do te bjere!
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •