Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 56

Për: Kërcënon me bombë spitalin: Gjinekologu më pa gruan lakuriq

Citim Postuar më parë nga referi_1 Lexo Postimin
    TË gjith janë për të qarë hallin pasi na kan shkatërruar çdo gjë,sepse kërkush nuk lishon vendlindjen dhe të afërmit e tij për pikë qefi,por sebeb kushteve të rënda ekonomike dhe embargove që i kan qitur ato perëndimorët kundra popujve,duke ua marrë të tërë mirëqenien e tyre dhe i kan lënë në mes të embargove dhe luftrave fetaro-civile..Shuqur endej po ha bukën time dhe rri në shtëpin time.
    Pra nuk rrojnë ata se janë njerëz të civilizuar por përkundrazi se janë ujqër dhe më të këqin sepse sot rrojnë të poshtërit,hajdutët,mashtruesit,vrastarët,kriminelë t.Pastaj nga perëndimi vijnë vetëm se bombat atomike,embargot dhe luftërat,kurse nga lindja kan ardhur drita dhe fetë udhëzime për njeriun.Por kështu kur sot i ndershmi nuk ka respekt por ka hajduti dhe katili.
    Sot kështu ka ardhur koha që ujkut ti thuash qengj kurse qengjit ujk.

Kur njeriu e ka jetën në rrezik mund të haj edhe mish thivi,mund të pij edhe alkohol,mund të shaj fenë..etj.Vetëm disa gjëra i ka të ndaluara :
    - Nën dhunë nuk guxon të vrasë njeri tjetër,më mirë është të vritet vetë ose ta lejojnë ta vrasin.
    - Nuk guxon të bëj vepër imorale,ma mir e ka të vritet.
    Përkundrazi ne jemi njerëz me regulla sikur në lojë edhe atë me rregulla precize.E jo sikur ju keni hyr në fushë të pelivanit pa i ditur rregullat.
    Pra nuk na thotë feja se nuk duhet ta shoh gjinekologu mashkull nëse jeta e saj është në rrezik,sepse në islam ma shum çmohet jeta e njeriut se çdo gjë tjetër në botë.Qëllimi është kur ka mundësi.

NEve nuk do të linim kështu qofshun edhe armiqt tanë të përbetuar,sepse ndihmesa e njerëzve është virtyt.Tek e fundit më mirë ti lësh kështu sesa ti shkatërrosh psiqikisht dhe ti marrish njerëzit në qafë.

Ti nuk je zoti i tyre dhe nuk i ke krijuar ato dhe ti nuk mundesh ti duash ma shum se çi don krijuesi i tyrehe ai për këtë shkak ka krijuar rregulla morale për sigurin e tyre,për tua ruajtur nderin,gjakun (shëndetin) dhe pasurinë.Kurse ti me teket e tua vetëm se dëm mundet tju bësh,sepse ti nuk din se çka është mirë dhe çka është keq për ta.Por juve gjithmon jetën e shikoni ashtu sipas prizmmit darvino-ateist pseudo krishterë.

Këta janë të njëjtit ujqër që ishin dje,poashtu janë edhe sot,si i thonë shqiptarët ujku qimen e ndërron por tabijatin jo.Dhe mjaft më me ato pallavra dhe lotë krokodili duke luajtur këtu viktimën..
    Ti me perralla me ujq e dhelpra, shko mer se po me vjen per te vjell!!!
    Po paske qene i çuditshem ti, un kujtova se ti po luaje lojen..., por ti e paske me ter mend, mjer ti!
    E çpune ka krijuesi ketu, po na ben moral humanitar, pikerisht ti qe nuk perfaqeson as'kend, por mgjs thua; "neve", kush!?
    Juve qe hidhni bomba nga pazaret deri ne xhamite, juve qe nuk pranoni te vrisni por pranoni me deshire te vriteni, por me bomba ne brez, ku me
    qellime tinzare shfarosni njerez te pafajshem vetem per aresyen se keshtu i meson imami dhe hamami...
    tani vjen ketu te na japesh leksion se si dhe kur duhet ngrene mishi i derrit, o kur pihet o jo alkoli, shko mer karabush...!
    Me thuaj pash nderin, ne ç'medrese e ke bere shkollen, gjithnje nese hyn ne kategorine e nje shkolle...
    Ty t'hangert thia vesht, po ti jo vetem qe flet per çart, por hecen me zik-zak si gaforrja!!!
    Fjalet e tua jane te denja per nje maroken o sudanez, por jo per nje shqiptar!
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

Mesia :
    Demokracia eshte sistem politik i dalur nga nje shoqeri e pergjegjshme ku nuk i lihet krejt pushteti vetem nje personi ku ai vendose vet arbitrarisht vetem per te miren e nje klani partiak, por i lejohet popullit qe te vendose. Tjeter gje eshte qe tek ne nuk funksionon sic duhet, nuk eshte faji i demokracise, eshte faji i Kosoves si shoqeri.
    Kjo është sistem i djallit pasi e din djalli se populli si popull i paedukatë munde t secili ta mashtron me nji pije.Pra kjo me fjalë popullore don të thotë kur dy budallenj të mbivotojnë dhe kështu fiton krimineli dhe haduti dhe ta lejojnë 99 të këqia sikur homoseksualitetin në emër të demonkracisë.
    Në islam ligjvënësi suprem është Allahu,sepse Ai ka krijuar njerëzimin dhe ai e din se çka është mirë dhe çka është keq për natyrën e tij e jo budallenj dhe ahmakët të vëndosin për fatin e njerëzve që sot erdhën në dunja dhe ju duket vetja se kushedi sa kan jetuar dhe se ata i din fshehtësit e botës..
    Tjeter gje eshte qe tek ne nuk funksionon sic duhet, nuk eshte faji i demokracise, eshte faji i Kosoves si shoqeri.
    Po de është fai i evropës që nuk të futën në evropë sikur gërkun,pra me gjith tesha,kurse neve duhet kadal kadal dhe pikë për pikë,helbete gabon sërish nga e para..sikur po kalojmë në majë të perit.
    Une marr te mirat e shtetit ku jetoj, une nuk marr jeten materialiste te perendimit pasi kjo bie ndesh me ate cka ndiej ne zemer dhe e di qe ajo jete nuk me kenaq dhe nuk me ben te lumtur. Une nuk behem si askush perpos si mesia4ever, 500 vjet lejome te jetoj midis Berlinit, Tokios, Abu Dhabit une nuk marr te keqijat qe t'i ofron ai sistem i jetes, une mbes per gjithmone mesia4ever.
    Ti jo se ke ngrënë shuplakat e bacit,kurse fëmit e tu total do ti merr dhe do ti mëson derxhalli dhe do ti largon nga ty dhe do ti xhvesh nga çdo ndjenjë fetare dhe morale.
    Asgje spo vuan ti ne Kosove, nese vuan eshte per shkak te injorances ose per shkak te keqmenagjimit te shtetit nga partia ne pushtet. Ku nuk ka organizim ka deshtim. Kush eshte me i pasuri e me i perparuari? Eshte ajo shoqeri qe din te organizohet dhe te mobilizohet per te miren e saj.
    Ende ligj te punes nuk ka ne Kosove, shefi mund te te mbaje ne pune sa te doje dhe kur te doje te te largoje nga puna, qe me ka rene rasti te shoh kesi raste ne Kosove. Ose ekziston ligji por vetem ne leter. Nese eshte vetem i shkruar vetem ne leter atehere eshte njejte sikur ta shkruash ate ligj ne kete forum apo ne nje veb faqe.
    Kush i përmban këto debilë në pushtet neve ose evropa?
    Nuk i ka fajet Amerika apo Evropa per kete, keto probleme duhet t'i zgjedhin vet shqiptaret e jo te presim gjithmone nga Amerika kur ne ta bejme 'mess'.
    Po de tani pasi na kan marrë të gjitha dhe kemi mbetur me preshin në dor,tani i kemi fajet vetë na.Normal se i kemi fajet ne kur vetë pa dhun rrinia jonë po ri nëpër kafene,klube nate,bingo,bastore,...që ti ka çel evropa,sepse sguxon ti mbyllish në sistemin demonkratik.
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

dEaD rAceR Maska e unreal
    Anëtarësuar
    02-04-2003
    Postime
    528

Nuk kam rrugedalje tjeter...me duhet ta hapi nje klinike.
    Une, gjinekologu i verbert.

i/e regjistruar Maska e teta
    Anëtarësuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005

nuk di pse behet kaq shum zhurm,ne hyrje te spitalit para vizites nenshkruhen rregullat dhe obligimet qe pacienti duhet te pranoi dhe rrespektoi gjate hospitalizimit apo edhe vizitave.

tjeter here te kujtohet te lexoi perpara kushtet dhe nese i pershtaten te vazhdoi tutje,nese jo mbrapa marrsh.

ps.
    me therret mberm nje pacient: doc i ka hyre femijes kornflex ne hund ca te bej?
    i them ,duhet ta sjellesh ne vizite.
    po thot ai,ajo do lageshtohet shpejt e mbase do ta hudh.
    ok mos e sill i them une.
    po kam frike se i ndodh dicka- thot ai.
    per ate po te rekomandoi ta sjellesh i them une
    por ka teshtit mbi 30 here dhe mbase e ka hudh-thot ai
    ok mos e sill - them une
    po ca do behet nese i shkon te fyti pyet ai
    ose mund ta gelltis ,ose ti shkoi te rruga e frymes -i them une
    ok thot ajt se do ta gelltis se do zbutet shum.
    ok i them une ,mbasi po mendon ashtu
    naten
    naten

do vazhdonim gjithe naten konverzacionin,ai donte qe nga telefoni te i jepja sigurin se nuk do ti ndodh asigje,heyy ishin ne pyetje investim 10 eurshoje,mbase do i shkonin huq ,se ka rrezik se e ka hudh...per zotin jemi popull sue generis

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Mesia :
    Kjo është sistem i djallit pasi e din djalli se populli si popull i paedukatë munde t secili ta mashtron me nji pije.Pra kjo me fjalë popullore don të thotë kur dy budallenj të mbivotojnë dhe kështu fiton krimineli dhe haduti dhe ta lejojnë 99 të këqia sikur homoseksualitetin në emër të demonkracisë.
    Në islam ligjvënësi suprem është Allahu,sepse Ai ka krijuar njerëzimin dhe ai e din se çka është mirë dhe çka është keq për natyrën e tij e jo budallenj dhe ahmakët të vëndosin për fatin e njerëzve që sot erdhën në dunja dhe ju duket vetja se kushedi sa kan jetuar dhe se ata i din fshehtësit e botës..
    .
    "Rrofte" sheriati dhe morali i tij :

Abdullah of Saudi Arabia

King of Saudi Arabia
    Abdullah bin Abdulaziz bin Abdulrahman bin Faisal bin Turki bin Abdullah bin Muhammad bin Saud, Custodian of the Two Holy Mosques is the King of Saudi Arabia. He ascended to the throne on 1 August 2005 upon the death of his half-brother, King Fahd. Wikipedia
    Born: August 1, 1924 (age 89), Riyadh, Saudi Arabia
    Office: King of Saudi Arabia since 2005
    Parents: Ibn Saud, Fahda bint Asi Al Shuraim
    Siblings: Fahd of Saudi Arabia, Sultan bin Abdulaziz, Salman bin Abdulaziz Al Saud, Nayef bin Abdul-Aziz Al Saud, Faisal of Saudi Arabia, Khalid of Saudi Arabia, Saud of Saudi Arabia, Muqrin bin Abdulaziz Al Saud, Mishaal bin Abdul Aziz, Ahmed bin Abdulaziz Al Saud, Bandar bin Abdulaziz Al Saud, Muhammad bin Abdulaziz Al Saud, Talal bin Abdulaziz Al Saud, Saad bin Abdulaziz, Badr bin Abdulaziz Al Saud, Sattam bin Abdulaziz Al Saud, Mutaib bin Abdulaziz Al Saud, Majid bin Abdulaziz Al Saud, Abdul-Rahman bin Abdulaziz Al Saud, Mashhur bin Abdulaziz Al Saud, Mansour bin Abdulaziz Al Saud, Abdul Majeed bin Abdulaziz Al Saud, Nasser bin Abdulaziz, Fawwaz bin Abdulaziz Al Saud, Mamdouh bin Abdulaziz, Nawwaf bin Abdulaziz Al Saud, Abdul Elah bin Abdulaziz Al Saud, Hathloul bin Abdulaziz Al Saud, Sultana bint Abdulaziz Al Saud, Al Jawhara bint Abdulaziz Al Saud, Nuf bin Abdulaziz, Latifa bint Abdulaziz, Al Bandari bint Abdulaziz Al Saud, Seeta bint Abdulaziz Al Saud, Madawi bint Abdulaziz, Al Anoud bint Abdulaziz, Luluwah bint Abdulaziz Al Saud, Nura III bint Abdulaziz, Qumash bint Abdulaziz, Sara bint Abdulaziz, Jawaher bint Abdulaziz, Mishail bint Abdulaziz, Haya bint Abdulaziz Al Saud, Fahd I bin Abdulaziz, Abdul Mohsin bin Abdulaziz Al saud, Mishari bin Abdulaziz, Shaikha bint Abdulaziz, Turki I bin Abdulaziz Al Saud, Turki II bin Abdulaziz Al Saud, Musa'id bin Abdulaziz, …
    Spouse: Jawahir bint Ali Hussein, Munira bint Abdullah Al Al Shaykh, Hessa bint Abdullah bin Abel-Rahman Al Saud, Mounira bint Mohammed bin Abdullah Al-Otaishan, Norah bint Agamy Al-Mnekhar, Sultana bint Abdel-Aziz Al-Ahmad Al-Sidiri, Aida Fistak, Hessa bint Tarad Al-Shaalan, Mashaael bint Bandar Bin Faysal Al-Dawish, Tadei bint Mashaan Al-Faysal Al-Garba, Malika bint Saud bin Zied Al-Garba, Tarifa Al-Faysal Al-Hamood Al-Ebied Al Rasheed, Hayfaa bint Mhana bin Abdel-Rahman Al Mhana, Hessa bint Maniaa bin Jumaah, Al-Anoud Daham Al-Bakheet Al-Fayez, Bayena bint Mohammed bin Nayef Al-hathlen, Amsha' bint Khalil bint Karmalah, Norah bint Lafy Bin Al-Shareem, Moda bint Mohammed bin Falah Al Magfa, Sheikha bint Fahd Al-Abod
    Children: Mutaib bin Abdullah, Abdulaziz bin Abdullah, Khaled bin Abdullah, Adila bint Abdulla Al Saud, Turki bin Abdullah Al Saud, Mishaal bin Abdullah Al Saud, Faisal bin Abdullah, Sahab Bint Abdullah Al-Sa'ud, Mansour bin Abdullah, Mashhor ibn Abullah, Badr bin Abdullah, Fahda bint Abdullah, Saud Al Saud, Mohammed ibn abdullah, Nof bint Abdullah, Saad ibn Abdullah, Sarah bint Abdullah, Maged ibn Abdullah, Sultan ibn Abdullah, Sayta bint Abdullah, Al-Hnof bint Abdullah, Haifaa bint Abdullah, Sahar bint Abdullah, Aliya bint Abdullah, Anoud Al Saud, Jawahir bint Abdullah, Maha bint Abdullah, Maryam bint Abdullah, Madawi bint Abdullah, Sehab bint Abdullah, Abeer bint Abdullah, Oraib bin Abullah, Nayfa bint Abdullah, Basma bint Abdullah, Rima bint Abdullah, Hala bint Abdullah

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Nje 1999, erdhen ne Amerike refugjate nga Kosova. Mes tyre edhe nje familje nga Presheva. Burre, grua dhe tre femije. Gruaja ishte shtatzene dhe kish nevoje per kujdes mjekesor.

E shpien tek gjinekologu ne Amerike, burri para, gruaja nga pas burrit dhe ne krah te burrit perkthyesi shqiptar, qe qelloi te ishte nje miku im.

Doktoresha i kerkon te shtrihet ne krevat gruas.

- Zhvishu grua e shtriu aty, - perseriti burri fjalet qe perkthyesi sapo i tha.

- Si ndiheni ne pergjithesi? - pyet doktoresha.

- Gruaja ndihet mire fare - pergjigjet burri.

- Kur ka qene hera e fundit qe keni patur periodat para shtatzanise?

- 23 mars, - pergjigjet burri.

Doktoresha e merr perkthyesin shqiptar prej krahu, dalin te dy jashte dhomes dhe i thote:

- Me fal, por gruaja mos eshte gje memece apo ka ndonje problem qe nuk flet?

- Jo, gruaja eshte ne rregull - i thote perkthyesi.

- Po si shpjegohet atehere qe cdo pyetje qe une i bej asaj, ne vend qe ajo te pergjigjet, pergjigjet burri i saj?

Ne ate pike mikut tim, zere se i ra pika ne koke, dhe tha se ishte mbase momenti ku eshte ndier me keq ne jeten e tij. I turperuar e skuqur ne fytyre i thote:

- Nuk di cite them, mbase kjo eshte dicka kulturore apo ne traditen e tyre.

Doktoresha mbaroi viziten dhe ne fund te vizites, pasi pacientja po dilte nga dhoma, leshon fjalet:

"Edhe kjo gje, ne 20 vjetet e eksperiences sime si gjinekologe, nuk me kish bere vaki!"

Kurse burri nga Presheva e Kosoves doli e i thosh perkthyesit te tij shqiptar:

- "Cfare spitale jane keto ne Amerike! Spitale te mira kena vete ne Presheve!"

Kur lexova kete lajmin e sotem, mu kujtua ajo histori, dhe me duhet ti them mikut tim:

- "Lavdi Zotit qe qelloi gjinekologia femer e jo mashkull, se paska edhe me keq!"

Albo
    Albo !

Ne nje shtet Ortodoks, sic eshte Serbia ! Dhe ku nuk skuqën femrat por u skuqën femrave, kemi te bejm me kesi lloj monstrash : http://www.shekulli.com.al/web/p.php?id=33414&kat=91

Presheva me gjithe lugine, gati-gati e perben 1 të 3-tën e popullësis në Sërbi ! Dhe fal Zotit, fal kësaj një të trete që s'jan te sojit ortodoks, dalin te jene me besnik ndaj bashkshortit/shortës së vet !!

Nese ju jeni kaq naiv, sa qe t'besoni se gjinekologu nuk eshte "pisë" ! Atehere e drejta juaj.

Ky tipi ne zvicerr eshte dashur t'i ve kriteret para se t'i shiqohet gruaja krejtesisht nudo !
    … ///

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Ska ndonje gje qe ska dash burre aty afer nruse, po ku e kish gojen ne ate moment?!! Pse nuk e hapi e te thoshte dicka, psh nuk do meshkuj te tjere aty?!! Po injorantit I ka click ne tru me vonese. Mire qe u ankua ( normale) po pse kercenon? Taliban hesapi.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Hahahahaaaaa

mire e ka pasur talebani per te ja pare jam une e jo doktori ... e paska zgjatur qe nuk i ka goditur Spitalin me bombe deri tani
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

Pse po talleni kur e dimë të gjithë se këshu ka qenë tradita e shqiptarit denbabaden.Por ky shqipja është ngutur dhe ësht dashur ti tregon personelit se nuk ka dëshir që gruan e tij ta kontrollon nji mashkull,duke e ditur fort mirë se nuk është në Kosovë.Sepse evropjanët janë kafshë dhe për ta është njisoj dhe skan ndjenja dhe xhelozi për kësi punë.
    Si eshte tradita e shqiptarit, qe shef burrin e huaj qe te shef gruan me kembe hapur, dhe kujtohesh te ankohesh pas 2 ditesh?

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Wink Për: Kërcënon me bombë spitalin: Gjinekologu më pa gruan lakuriq

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin

Ne nje shtet Ortodoks, sic eshte Serbia ! Dhe ku nuk skuqën femrat por u skuqën femrave, kemi te bejm me kesi lloj monstrash : http://www.shekulli.com.al/web/p.php?id=33414&kat=91

Presheva me gjithe lugine, gati-gati e perben 1 të 3-tën e popullësis në Sërbi ! Dhe fal Zotit, fal kësaj një të trete që s'jan te sojit ortodoks, dalin te jene me besnik ndaj bashkshortit/shortës së vet !!

Nese ju jeni kaq naiv, sa qe t'besoni se gjinekologu nuk eshte "pisë" ! Atehere e drejta juaj.

Ky tipi ne zvicerr eshte dashur t'i ve kriteret para se t'i shiqohet gruaja krejtesisht nudo !
    i mençur ai tipi made in Lugina nuk ka aty , do kthehem pastaj me vone me bombe e me gulinov, ua çoj repartin ne ajer, po doktorrke ta kallezoj une ty. Hahahaha çfare daktorrke ajo, pse pergjigjet burri, pse mos deshi ajo te vie komshiu i saj, e ti tregoje ?
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •