TË gjith janë për të qarë hallin pasi na kan shkatërruar çdo gjë,sepse kërkush nuk lishon vendlindjen dhe të afërmit e tij për pikë qefi,por sebeb kushteve të rënda ekonomike dhe embargove që i kan qitur ato perëndimorët kundra popujve,duke ua marrë të tërë mirëqenien e tyre dhe i kan lënë në mes të embargove dhe luftrave fetaro-civile..Shuqur endej po ha bukën time dhe rri në shtëpin time.
Pra nuk rrojnë ata se janë njerëz të civilizuar por përkundrazi se janë ujqër dhe më të këqin sepse sot rrojnë të poshtërit,hajdutët,mashtruesit,vrastarët,kriminelë t.Pastaj nga perëndimi vijnë vetëm se bombat atomike,embargot dhe luftërat,kurse nga lindja kan ardhur drita dhe fetë udhëzime për njeriun.Por kështu kur sot i ndershmi nuk ka respekt por ka hajduti dhe katili.
Sot kështu ka ardhur koha që ujkut ti thuash qengj kurse qengjit ujk.
Kur njeriu e ka jetën në rrezik mund të haj edhe mish thivi,mund të pij edhe alkohol,mund të shaj fenë..etj.Vetëm disa gjëra i ka të ndaluara :
- Nën dhunë nuk guxon të vrasë njeri tjetër,më mirë është të vritet vetë ose ta lejojnë ta vrasin.
- Nuk guxon të bëj vepër imorale,ma mir e ka të vritet.
Përkundrazi ne jemi njerëz me regulla sikur në lojë edhe atë me rregulla precize.E jo sikur ju keni hyr në fushë të pelivanit pa i ditur rregullat.
Pra nuk na thotë feja se nuk duhet ta shoh gjinekologu mashkull nëse jeta e saj është në rrezik,sepse në islam ma shum çmohet jeta e njeriut se çdo gjë tjetër në botë.Qëllimi është kur ka mundësi.
NEve nuk do të linim kështu qofshun edhe armiqt tanë të përbetuar,sepse ndihmesa e njerëzve është virtyt.Tek e fundit më mirë ti lësh kështu sesa ti shkatërrosh psiqikisht dhe ti marrish njerëzit në qafë.
Ti nuk je zoti i tyre dhe nuk i ke krijuar ato dhe ti nuk mundesh ti duash ma shum se çi don krijuesi i tyre

he ai për këtë shkak ka krijuar rregulla morale për sigurin e tyre,për tua ruajtur nderin,gjakun (shëndetin) dhe pasurinë.Kurse ti me teket e tua vetëm se dëm mundet tju bësh,sepse ti nuk din se çka është mirë dhe çka është keq për ta.Por juve gjithmon jetën e shikoni ashtu sipas prizmmit darvino-ateist pseudo krishterë.
Këta janë të njëjtit ujqër që ishin dje,poashtu janë edhe sot,si i thonë shqiptarët ujku qimen e ndërron por tabijatin jo.Dhe mjaft më me ato pallavra dhe lotë krokodili duke luajtur këtu viktimën..
Krijoni Kontakt