Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 56
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Për: Kërcënon me bombë spitalin: Gjinekologu më pa gruan lakuriq

Njeri me probleme psiqike ,kaq ,cdo popull ka te tille!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Nje 1999, erdhen ne Amerike refugjate nga Kosova. Mes tyre edhe nje familje nga Presheva. Burre, grua dhe tre femije. Gruaja ishte shtatzene dhe kish nevoje per kujdes mjekesor.

E shpien tek gjinekologu ne Amerike, burri para, gruaja nga pas burrit dhe ne krah te burrit perkthyesi shqiptar, qe qelloi te ishte nje miku im.

Doktoresha i kerkon te shtrihet ne krevat gruas.

- Zhvishu grua e shtriu aty, - perseriti burri fjalet qe perkthyesi sapo i tha.

- Si ndiheni ne pergjithesi? - pyet doktoresha.

- Gruaja ndihet mire fare - pergjigjet burri.

- Kur ka qene hera e fundit qe keni patur periodat para shtatzanise?

- 23 mars, - pergjigjet burri.

Doktoresha e merr perkthyesin shqiptar prej krahu, dalin te dy jashte dhomes dhe i thote:

- Me fal, por gruaja mos eshte gje memece apo ka ndonje problem qe nuk flet?

- Jo, gruaja eshte ne rregull - i thote perkthyesi.

- Po si shpjegohet atehere qe cdo pyetje qe une i bej asaj, ne vend qe ajo te pergjigjet, pergjigjet burri i saj?

Ne ate pike mikut tim, zere se i ra pika ne koke, dhe tha se ishte mbase momenti ku eshte ndier me keq ne jeten e tij. I turperuar e skuqur ne fytyre i thote:

- Nuk di cite them, mbase kjo eshte dicka kulturore apo ne traditen e tyre.

Doktoresha mbaroi viziten dhe ne fund te vizites, pasi pacientja po dilte nga dhoma, leshon fjalet:

"Edhe kjo gje, ne 20 vjetet e eksperiences sime si gjinekologe, nuk me kish bere vaki!"

Kurse burri nga Presheva e Kosoves doli e i thosh perkthyesit te tij shqiptar:

- "Cfare spitale jane keto ne Amerike! Spitale te mira kena vete ne Presheve!"

Kur lexova kete lajmin e sotem, mu kujtua ajo histori, dhe me duhet ti them mikut tim:

- "Lavdi Zotit qe qelloi gjinekologia femer e jo mashkull, se paska edhe me keq!"

Albo
    Legjende urbane ..ku ka burre qe din daten e periodave te gruas e aq me pak nje primitiv si ky personazhi fiktiv i ketij tregimi po fiktiv!!!!

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793

c'fare psikopati !
    Paska kaq vjet qe jeton ne zvicer dhe dru nga trute .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Kushedi sa dru ha tani ne shtepi ajo e mjera nga ai! Ta mbyllin ne cmendine , nuk behet me ai. Tere jeten mendja aty do i rri. Pse ja paaaaaaaaaaaaaane! LOL Ta mbyllin qe te pakten pakten te mos cmendi familjaret me cmendurine e tij.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga referi_1 Lexo Postimin
    Pse po talleni kur e dimë të gjithë se këshu ka qenë tradita e shqiptarit denbabaden.Por ky shqipja është ngutur dhe ësht dashur ti tregon personelit se nuk ka dëshir që gruan e tij ta kontrollon nji mashkull,duke e ditur fort mirë se nuk është në Kosovë.Sepse evropjanët janë kafshë dhe për ta është njisoj dhe skan ndjenja dhe xhelozi për kësi punë.
    .
    Refer ,me merite te plote te takon cmimi "budalla" i forumit !

Ku me marr mjeke femra ..nuk je ti qe je kunder shkollimit ne pergjithesi e vecanarisht kunder shkollimit te femrave?
    Cka thote ai profeti yt budalla ne librin e tij idiot per kurimin e femrave kur femrat i ka porosit me nejt ne shtepi,kush duhet te kujdeset per shendetin e tyre ?

6. 4 antarët më poshtë falenderuan ane për mendimin e shprehur në këtë postim:

*~Rexhina~* (30-10-2013),iliria e para (04-11-2013),loneeagle (31-10-2013),mesia4ever (31-10-2013)

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Pse po talleni kur e dimë të gjithë se këshu ka qenë tradita e shqiptarit denbabaden.Por ky shqipja është ngutur dhe ësht dashur ti tregon personelit se nuk ka dëshir që gruan e tij ta kontrollon nji mashkull,duke e ditur fort mirë se nuk është në Kosovë.Sepse evropjanët janë kafshë dhe për ta është njisoj dhe skan ndjenja dhe xhelozi për kësi punë.
    Cdo evropian eshte njeri, sikur ti e une. E a eshte tradite e shqiptarit me jetu ne Zvicer apo USA apo Gjermani 20 vjet e pastaj te behet per cmendine duke dale e duke kercenuar me bomba. Jo vella nuk eshte tradite e shqiptarit me i shku ne nje vend te huaj qe te ofron pune, arsimim per femijen tend, te ofron sigurim social e me dal me i kercenu me bomba. Ky eshte krim ndaj tradites se shqiptarit se pari pastaj eshte krim ndaj atij vendi, ne kete rast tere Zvicrres.

Mesia4ever :
    Demonkracia është traditë e grekëve të lashtë para 2000 v. dhe jo e shqiptarëve që duajnë me zorr të na bëjnë sikur ata.Lereni këto pallavrat e dreqit.
    Demokracia eshte sistem politik i dalur nga nje shoqeri e pergjegjshme ku nuk i lihet krejt pushteti vetem nje personi ku ai vendose vet arbitrarisht vetem per te miren e nje klani partiak, por i lejohet popullit qe te vendose. Tjeter gje eshte qe tek ne nuk funksionon sic duhet, nuk eshte faji i demokracise, eshte faji i Kosoves si shoqeri.

Dhe nuk i mësojmë kurrë sepse krejt janë të huaja për shqiptarët dhe për natyrën tonë dhe kundra traditës shqiptare. Përkundrazi kësaj demonkracisë po ja shohin sherrin më së pari mu ata që e kan përqafuar dhe tani dreqi don që edhe ti ta përqafoshë dhe të bëhesh si ata.
    Une marr te mirat e shtetit ku jetoj, une nuk marr jeten materialiste te perendimit pasi kjo bie ndesh me ate cka ndiej ne zemer dhe e di qe ajo jete nuk me kenaq dhe nuk me ben te lumtur. Une nuk behem si askush perpos si mesia4ever, 500 vjet lejome te jetoj midis Berlinit, Tokios, Abu Dhabit une nuk marr te keqijat qe t'i ofron ai sistem i jetes, une mbes per gjithmone mesia4ever.

Ata poppujt lirisht le të shkojnë në hënë e në marsë dhe në djall vafshin,por le të na lënë neve njerëzve dhe botën rehat sepse po vuajmë nga marrëzit e tyre të pafundme,dhe a tërë bota është në siklet të madh prej tyre.

Asgje spo vuan ti ne Kosove, nese vuan eshte per shkak te injorances ose per shkak te keqmenagjimit te shtetit nga partia ne pushtet. Ku nuk ka organizim ka deshtim. Kush eshte me i pasuri e me i perparuari? Eshte ajo shoqeri qe din te organizohet dhe te mobilizohet per te miren e saj.
    Ende ligj te punes nuk ka ne Kosove, shefi mund te te mbaje ne pune sa te doje dhe kur te doje te te largoje nga puna, qe me ka rene rasti te shoh kesi raste ne Kosove. Ose ekziston ligji por vetem ne leter. Nese eshte vetem i shkruar vetem ne leter atehere eshte njejte sikur ta shkruash ate ligj ne kete forum apo ne nje veb faqe.
    Nuk i ka fajet Amerika apo Evropa per kete, keto probleme duhet t'i zgjedhin vet shqiptaret e jo te presim gjithmone nga Amerika kur ne ta bejme 'mess'.

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    c'fare psikopati !
    Paska kaq vjet qe jeton ne zvicer dhe dru nga trute .
    Cdhlije ka zvicra me trute?

Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Ti je me te vertete per tu qare halli...!
    Po si deshe ti, te lindte vete, at'here keq ti jipet ndihme mjeksore, keq ti ndihmojne..., keq kur vijne keta njerezoret afrikanet dhe aziatiket qe
    ja mbathin nga syte kembet nga vendet e tyre te lindjes, vijne ne Evrope dhe pastaj kerkojne te japin leksion humanitar dhe gjykojne si kafshe popujt
    evropian..., une do ti lija te pillnin si lopet neper fusha...! Kete meritojne disa debila ( burra fanatike fetar ), por me vjen keq per grate, qe s'kane faj!
    Si mundet te gjykohet per kafshe nje evropian, kur eksodi i jevgjiteve fillon me pajisjen me dokumente humanitare dhe mbaron me foshnjat qe jane
    ne lindje e siper ne Jevgjitostan,qe ende s'kan hapur syte te shohin driten....., por qe idete i kane te qarta; evropianet jane kafshe!- pasi jane bamires dhe zemergjere.
    Te etiketosh nje evropian si "kafshe" eshte njelloj sikur te beshtysh per siper kokes..., dihet ku do te bjere!
    Ti je me te vertete per tu qare halli...!
    TË gjith janë për të qarë hallin pasi na kan shkatërruar çdo gjë,sepse kërkush nuk lishon vendlindjen dhe të afërmit e tij për pikë qefi,por sebeb kushteve të rënda ekonomike dhe embargove që i kan qitur ato perëndimorët kundra popujve,duke ua marrë të tërë mirëqenien e tyre dhe i kan lënë në mes të embargove dhe luftrave fetaro-civile..Shuqur endej po ha bukën time dhe rri në shtëpin time.
    Pra nuk rrojnë ata se janë njerëz të civilizuar por përkundrazi se janë ujqër dhe më të këqin sepse sot rrojnë të poshtërit,hajdutët,mashtruesit,vrastarët,kriminelë t.Pastaj nga perëndimi vijnë vetëm se bombat atomike,embargot dhe luftërat,kurse nga lindja kan ardhur drita dhe fetë udhëzime për njeriun.Por kështu kur sot i ndershmi nuk ka respekt por ka hajduti dhe katili.
    Sot kështu ka ardhur koha që ujkut ti thuash qengj kurse qengjit ujk.
    Po si deshe ti, te lindte vete, at'here keq ti jipet ndihme mjeksore, keq ti ndihmojne..
    Kur njeriu e ka jetën në rrezik mund të haj edhe mish thivi,mund të pij edhe alkohol,mund të shaj fenë..etj.Vetëm disa gjëra i ka të ndaluara :
    - Nën dhunë nuk guxon të vrasë njeri tjetër,më mirë është të vritet vetë ose ta lejojnë ta vrasin.
    - Nuk guxon të bëj vepër imorale,ma mir e ka të vritet.
    Përkundrazi ne jemi njerëz me regulla sikur në lojë edhe atë me rregulla precize.E jo sikur ju keni hyr në fushë të pelivanit pa i ditur rregullat.
    Pra nuk na thotë feja se nuk duhet ta shoh gjinekologu mashkull nëse jeta e saj është në rrezik,sepse në islam ma shum çmohet jeta e njeriut se çdo gjë tjetër në botë.Qëllimi është kur ka mundësi.
    une do ti lija te pillnin si lopet neper fusha...! Kete meritojne disa debila ( burra fanatike fetar )
    NEve nuk do të linim kështu qofshun edhe armiqt tanë të përbetuar,sepse ndihmesa e njerëzve është virtyt.Tek e fundit më mirë ti lësh kështu sesa ti shkatërrosh psiqikisht dhe ti marrish njerëzit në qafë.
    por me vjen keq per grate, qe s'kane faj!
    Ti nuk je zoti i tyre dhe nuk i ke krijuar ato dhe ti nuk mundesh ti duash ma shum se çi don krijuesi i tyrehe ai për këtë shkak ka krijuar rregulla morale për sigurin e tyre,për tua ruajtur nderin,gjakun (shëndetin) dhe pasurinë.Kurse ti me teket e tua vetëm se dëm mundet tju bësh,sepse ti nuk din se çka është mirë dhe çka është keq për ta.Por juve gjithmon jetën e shikoni ashtu sipas prizmmit darvino-ateist pseudo krishterë.
    evropianet jane kafshe!- pasi jane bamires dhe zemergjere.
    Këta janë të njëjtit ujqër që ishin dje,poashtu janë edhe sot,si i thonë shqiptarët ujku qimen e ndërron por tabijatin jo.Dhe mjaft më me ato pallavra dhe lotë krokodili duke luajtur këtu viktimën..
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681

burri para, gruaja nga pas burrit
    Kurse në kosovë gjatë luftës E kishin prish këtë zakon dhe i bëri përshtypje dikujt dhe pyeti.

Pse ju kosovart i keni prish zakonet qysh kur del gruja para burrit me ec në rrugë.

Eh vëlla ju përgjigj burri është zonë e minuar kjo të fluturon koka për 2 seconda.

A nuk ishin ato gjerman dje që vranë dhe prenë me miliona njerëz të pafajshëm sebeb rracës së ndyrë superiore?
    A nuk ishin ato francesë që rrobëruan,kolonizuan në mënyrë barbare nji pjesë të botës së tretë,të katërt e të pestë 6,7,8...
    A nuk ishin po ato anglezë të njëjtit bile edhe më të këqinj?
    A nuk u bënë dje masakra të papara nga serbët mu në mes të evropës demonkratike?
    A nuk janë sot këto vendet e perëndimit që po sundojnë sot botën dhe gjysma e dunjasë kan embargo ekonomike ku vdesin me miliona fëmij?
    A nuk janë këto perëndimotër që invaduan shetet aziatike në emër të terrorizmit që ata vetë i shpifën për të justifikuar veprimet e tyre?I bombarduan vendet e tyre me llojlloj bomba radioaktive duke shkatërruar jo vetëm jetën e njrëzve por edhe natyrën?
    A nuk janë këto vendet perëndimore që po shkatërrojnë moralin e shoqëris njeerëzore në emër të demonkracisë?Bile këto i keni kushte për tu evropianizuar përndryshe do të mbeteni me botën e 10..
    A nuk janë këto vende perëndimore që çdo ditë bëjnë prova nukleare?
    Kushe ndoti dhe po e shkatërron ambientin,ekonominë me ineterese të larta?
    Çfarë shtete jeni juve kur ato i dinë tërë strategjit e juaja,e dinë se sa lekë keni në xhep,se çfarë ekonomie keni..etj?
    Kush i krijoj borxhet e mëdha të shteteve që pastaj të mvaren prej tyre totalisht?
    Apo krejt këta i kan bërë talibanët???????
    Nuk e di se si keni fytyre morale të mbroni të keqen..
    Ndryshuar për herë të fundit nga referi_1 : 30-10-2013 më 19:05
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •