Postuar mė parė nga
NaMe
Nese qenka vertete keshtu, atehere ne kete pike ne te dy paskemi pak a shume ngjashmeri!
E cili na qenka ai kombi yt o i uruar, pasi na qenke e kunderta e asaj qe kam thene une?! Une e kam thene miliona here se i takoj kombit shqiptar, kurse ti nuk e ke potencuar asnje here kete.. Atehere si mund te jete e kunderta?!
Kaq e lehte, Vetem te nevojitet ta kthesh medaljen ne anen tjeter.
Ja, kjo eshte mendesia prej shpellari para historik! E ti dhe shoket e tu vini ketu e na shisni mend per 'civilizim'!! Po si more njerez, a nuk e shikoni veten per te pare sa kontradiktor jeni?! Edhe perandoria osmane nuk ka qene komb, por nje perandori e tere me shume sadriazema shqiptar, e cila eshte udhehequr nga ligji islam, megjithate, te me quash mua tani ne shekullin XXI 'osmanli', aspak nuk do ta quaja vleresim!.
Po kritikat e hedhura nga ju kunder shqiptareve te fshatit Martinaj ne Mal te Zi dhe perkrahja e policise malazeze, e cila veproi ne menyre te dhunshme duke rrahur shqiptaret, per arsyen se ata nuk donin te kene nje kishe ne fshatin e vet, e aq me pak ne nje prone private te uzurpuar me urdher te pushtetit malazez, a jane edhe keto detyre e juaja karshi 'Zotit Krisht' dhe te se tereshenjtes Mari?! Me sa e di une, Jezusi nuk ka mesuar menyren e uzurpimit te pronave apo jo ilia?!
Jeni ju ata qe keni bere skandal dhe sakrilegj ne Permet, duke uzurpuar nje Shtepi te Kultures me gjithe oborrin e saj me siperfaqe prej 6000 m². Jeni ju ata qe duhet te ndricoheni dhe te kuptoni se po nxisni tensione nder shqiptare dhe nder fetare duke shpallur si kriminel nje shtet te tere sic eshte Shqiperia.
Shiko ilia, se ti kete pune e ke, pra te merresh vetem me mercenarizem nate e dite, madje merresh me dy lloje mercenarizmash, me mercenarizmin fetar dhe ate kombetar. Qellimi i juaj tashme eshte i ditur.. perhapjen e ortodoksizmit ne te gjitha trojet shqiptare step by step, pastaj greqizimin e popullates shqiptare ne emer te 'Zotit Krisht'. Por kujdes, se nuk ju ecen gjate juve me mercenarizem duke mallkuar nje popullsi me perkatesi fetare ndryshe nga ju. Pra ju rrini dhe mallkoni ore e caste shqiptaret e besimit islam duke i emertuar ata si satanista, qelbesira islamike, shqipfoles turq, shqipfoles arab, shpellare, te prapambetur etj., etj. Ruajuni se nje dite do te mbushet kupa me servilizim dhe dyfytyresi nga ana juaj, por pas mbushjes se kupes, verte do te shkoj puna keq per ju.
Krijoni Kontakt