Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 75
    i/e regjistruar Maska e JuliusB
    Anėtarėsuar
    06-08-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    620

Pėr: Batmani eshte i vertete !!!

Citim Postuar mė parė nga zANė Lexo Postimin
    Vetem nese je njeri i mire me plotkuptimin e fjales,nuk dua qe Goku im te kete pengesa gjat rrugetimit te tije prej shpetimtari,lol
    Dhe nese je vertet i mire ai do te mesoj edhe si ti menaxhosh dhe perdoresh energjit e tua,sepse secili kemi energji brenda vetes,por nuk dim ti perdorim aq sa duhet
    Sa inat ju kam kur e bastardoni temen fareee. Shiko Goku mund te jete por ai eshte i krijuat nga Batmani, i Vetmi dhe i Verteti. Krijuesi i cdo gjallese dhe cdo horizonti. Po deshe te shpetohesh me ndero mua profetin e Tij dhe une do te nderhyj qe ti te kesh nje vend ne destinacionin e perjetshem.

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Citim Postuar mė parė nga JuliusB Lexo Postimin
    Sa inat ju kam kur e bastardoni temen fareee. Shiko Goku mund te jete por ai eshte i krijuat nga Batmani, i Vetmi dhe i Verteti. Krijuesi i cdo gjallese dhe cdo horizonti. Po deshe te shpetohesh me ndero mua profetin e Tij dhe une do te nderhyj qe ti te kesh nje vend ne destinacionin e perjetshem.
    Nuk te ka mesuar Batmani si ta mbash dhe kontrollosh inatin?Sepse Goku na ka mesuar edhe si te mbijetojm nga inati dhe si ta kthejm ne dicka pozitive dhe produktive,lol
    Batmani nuk krijoj asgje nga keto qe thua ti,krijoj ca gjera tenike dhe ate me ndihmen e 'profeteve' te vete,dhe qellimi i tije per 'shpetimin' ishte e nxitur nga urrejtja jo nga deshira....Kurse ju 'profetet' skeni lidhje me perjetesin,thirreni ne emer te saj per perfitime materiale,as vet Batman pastaj nuk flet per perjetesin....
    Do qendroj me Gokun,nuk nxit lufta,as nuk shfrytezon njerezit e shkrete per te arritur te kontrolloj Jurizalemin,vatikanin,meken .... e ku di une cili vend mbledh para me shume nga viztoret...

3. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar zANė pėr postimin:

Gentian_gr (14-09-2013)

i/e regjistruar Maska e JuliusB
    Anėtarėsuar
    06-08-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    620

Nuk te ka mesuar Batmani si ta mbash dhe kontrollosh inatin?Sepse Goku na ka mesuar edhe si te mbijetojm nga inati dhe si ta kthejm ne dicka pozitive dhe produktive,lol
    Batmani nuk krijoj asgje nga keto qe thua ti,krijoj ca gjera tenike dhe ate me ndihmen e 'profeteve' te vete,dhe qellimi i tije per 'shpetimin' ishte e nxitur nga urrejtja jo nga deshira....Kurse ju 'profetet' skeni lidhje me perjetesin,thirreni ne emer te saj per perfitime materiale,as vet Batman pastaj nuk flet per perjetesin....
    Do qendroj me Gokun,nuk nxit lufta,as nuk shfrytezon njerezit e shkrete per te arritur te kontrolloj Jurizalemin,vatikanin,meken .... e ku di une cili vend mbledh para me shume nga viztoret...
    Ah moj e pafee u pervelofsh ne flaket e nentokes se GOTHAM-it perjetesisht e ta dish as dragoi sdo te jete i afte te te shpetoje ty prej atij vendi. Paqja dhe mbreteria e Batman ardhte mbi shpirtin tend.
    Ps. Nuk e di po... me duket sikur po e kthejme ne nje debat tipik midis nje te krishteri dhe nje myslimani.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681

Qe te gjithe jan te vertet dhe te fort,por une besoj te Goku !
    Vetem ai eshte krijues,vetem ai ka krijuar nje familje....per me teper nuk e ka diskriminuar gruan por ka mesuar dhe ate si te jete e fort dhe e fuqishme.
    Ai nuk eshte egoist,shpeton boten dhe ndihmone dhe njerezit e tjeter si ti dalin zot vetes....Dhe ju qe mallkoni e vrsini,ska gje se pasi Goku ti merr 7 sferat e Dragoit njera nga tre deshirat eshte ti ngjall te vdekurit e pafajshem....
    Edhe une jam me zotin tand zane, Goku eshte me i miri, por preferoj me shume Goanin
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dardajan : 15-09-2013 mė 12:09

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Seshte nevoja te mbrohesh me sulm e me mallkime
    Citim Postuar mė parė nga JuliusB Lexo Postimin
    Ah moj e pafee.
    Citim Postuar mė parė nga zANė
    Qe te gjithe jan te vertet dhe te fort,por une besoj te Goku !.
    Qe ne postimin e pare ju rrespektova te gjitheve zotat e juaj,gje qe nje i pa fe nuk e ben dhe asnje insekt fetar qe thumbon nuk e ben,sepse nuk e din tamam cfare do te thote te kesh besim ne dicka qe do te mund ta bente ta kuptoj dhe tjerin per besimin e vet.

u pervelofsh ne flaket e nentokes se GOTHAM-it perjetesisht e ta dish as dragoi sdo te jete i afte te te shpetoje ty prej atij vendi..
    Keto jan ne kontradit njera me tjetren...
    Paqja dhe mbreteria e Batman ardhte mbi shpirtin tend..
    Nuk mund te presim paqe nga Batmani nese profeti i tije ka plot urrejtje per te tjeret te cilet nuk besojn ne te,sic te thash me lart jeni te nxitur nga urrejtja prandaj beni dhe dallime mes njerezve,ku edhe egagjeroni me mallkime nese kta njerez nuk jan ne grupin tuaj,prandaj nuk eshte mire shpetim te ju besohet juve,sepse shpetimi eshte thjesht fasad....Goku nuk ben dallime shpeton te gjithe,nuk ka urrejtje per asnje ndjenjat negative i shendrron ne energji e me pastaj i perdor per shpetim....Eshte i vetmi qe shpresen per pafundesi e arsyeton me sferat,dhe nuk te ben te besosh ne te por thjesht te shpresosh,kurse te tjeret pvarsisht qe se arsyetojn pafundesin duan te bindin se mund ta bejne nje gje te till,dhe po su besove te mallkojn,por harrojn se mallkimet nuk na kapin te gjitheve,lol
    Keshtu qe pranoje ose jo,justifikoje ose jo Goku eshte me i miri!

Ps. Nuk e di po... me duket sikur po e kthejme ne nje debat tipik midis nje te krishteri dhe nje myslimani.
    Jo jo,me qe ishte nderthurje e te dyjave nga ana jote,qe se kam iden cfare i krishter apo mysliman je,dhe sme duhet at di ne fakt,thjesht po thosha mos te egzagjerohet me asnjeren se ne fund te fundit vetem nje zot ka,dhe ne thelb dallimi nuk eshte i madh,por besoni secili aty ku doni,pa e cenuar lirin e besimit te tjetri

P.S.Dardajan Gohan eshte i biri i Gokut dhe po u be me i mire se Goku do jete dhe deshira e Gokut
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga zANė : 15-09-2013 mė 12:53

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar mė parė nga Wordless Lexo Postimin
    Kjo po qė ėshtė temė ! Mjafton t'i lexosh titullin...! Shiko se si mblidhen "mizat ne mjaltė" duke i rrahur shpatullat njėri tjetrit O njerėz, mos e humbni rastin pėr t'u bėrė ateistė se do jeni shumė mbreslėnės, ka hyr dhe nė modė.. sidomos kėtu nė forum.

p.s se desh harrova.... ai antari " Fishtani" ėshtė antarsuar vetėm pėr tė shtypur butonin faleminderit antarit "Scion"
    Po mos te ishte Fishtani me shtyp opsionin 'faleminderit' Scionin do ta lente forca e do te 'evoluonte' 'by natural selection' nga ateisti ne agnostik. Ateistet na pyesin se perse nuk besoni Zeusin, Mithran, Aferditen, Asheran si zotera?! A jane duke u tallur a jo keta ateiste nuk jam i sigurte, ato perendi kurre nuk kane nderhyre ne historine njerezore dhe jane thjesht zotera pagane te shpikur nga njerezit ne kerkim te gjerave shpirterore. Kjo mund te argumentohet lehtesisht ne postimet ne vijim.

Vetem Perendia qe predikohet ne Bibel ka nderhyre ne historine njerezore, se fundi me Jezu Krishtin para 2000 viteve.

8. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar mesia4ever pėr postimin:

Scion (15-09-2013)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin

Vetem Perendia qe predikohet ne Bibel ka nderhyre ne historine njerezore, se fundi me Jezu Krishtin para 2000 viteve.
    Pashe Zotin njemend e beson kete qe ke shkruar?!!!

Ca flet ti?! C'jane keto budalliqe? Pordha e Shenjte pbuh na frymezon perdite! Shpresoj qe t'ju frymezoje edhe ju aq sa me ka frymezuar mua! Pastaj te gjithe do te besojme ne Zotin e vetem dhe te vertete, Siderman.

Po mos te ishte Fishtani me shtyp opsionin 'faleminderit' Scionin do ta lente forca e do te 'evoluonte' 'by natural selection' nga ateisti ne agnostik. Ateistet na pyesin se perse nuk besoni Zeusin, Mithran, Aferditen, Asheran si zotera?! A jane duke u tallur a jo keta ateiste nuk jam i sigurte, ato perendi kurre nuk kane nderhyre ne historine njerezore dhe jane thjesht zotera pagane te shpikur nga njerezit ne kerkim te gjerave shpirterore. Kjo mund te argumentohet lehtesisht ne postimet ne vijim.

"An Evil Spirit hath innoculated our race with the hideous gospel of submissiveness, of degeneracy"

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar mė parė nga Wordless Lexo Postimin
    Kjo po qė ėshtė temė ! Mjafton t'i lexosh titullin...! Shiko se si mblidhen "mizat ne mjaltė" duke i rrahur shpatullat njėri tjetrit O njerėz, mos e humbni rastin pėr t'u bėrė ateistė se do jeni shumė mbreslėnės, ka hyr dhe nė modė.. sidomos kėtu nė forum.

p.s se desh harrova.... ai antari " Fishtani" ėshtė antarsuar vetėm pėr tė shtypur butonin faleminderit antarit "Scion"
    Ta kam thene edhe nje here tjeter, nese nuk te pelqejme mund thjeshte te injorosh kete forum.
    Tjetra, nese vertet nuk e kupton qellimin e kesaj teme athere vertete me vjen keq shume!

Sa per falenderimet, do ishte mire te mos merreshe me antaret ne vete te trete . Gjithsesi, jashte konteksti, une e di qe ti vdes te me japesh nje falenderim sepse te parin dhe te vetmin qe ke, e ke prej meje.

Toc kuklle, vdiqe per nje falenderim. Ja te parin e ke nga nje Pafe, dhente zoti i Makaronave e digjesh ne ferr
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Scion : 15-09-2013 mė 14:37 Arsyeja: Estetike
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

12. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Scion pėr postimin:

hot_prinz (15-09-2013)

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Po Ben 10 ia vlen na i cik?
    U grime nga kancelarite me Ben10.Ate njoh une per momentin.
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •