Close
Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 75
    i/e regjistruar Maska e JuliusB
    Anėtarėsuar
    06-08-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    620

Batmani eshte i vertete !!!

Po po Batmani eshte i vertete, madje madje ai eshte Zoti yne Krijuesi yne ,cudiberesi , mrekulliberesi i Verteti dhe i Vetmi . Ai eshte koha dhe hapesira, Ai eshte gjithcka deri ne infinit. Ai eshte miresia dhe dashuria, luftuesi i se keqes dhe ruajtesi i se mires. Madje madje Ai as nuk e adhuron famen. Gjithe kete kohe Ai ka ndenjur i fshehur dhe ka krijuar zota te tjere si jehovai apo allahu ne menyre qe njerezit ta largonin mendjen nga Ai-i veteti. Une jam profeti i tij. Ai mu shfaq mua dhe me tha qe tere kete kohe kishte ndenjur i fshehur por kohet e fundit nje gazetar i quajtur Klark Kent kishte filluar te zbulonte pjese nga identiteti i tij dhe Ai (me ne fund) deshiron te jete i njohur nga ne, krijesat e tij. Per kete arsye Ai me beri mua profet. Duhet te me besoni. Madje Ai me dorezoi edhe disa libra me aventurat e Tij. Keta libra jane teper te vecante. Keta libra ruhen ne nje menyre qe Ai e quan dixhitale apo kompjuterike dhe ata shfaqen ne nje menyre te tille qe Ai i quan filma. Tani te krishtere dhe myslimane harrojini genjeshtrat qe keni besuar deri me tani dhe kthehuni tek Zoti i vertete. Mos me quani i cmendur . Un kam prova. Ndersa ju ateistat, ju kafshe te pavlera qe udhehiqeni nga arsyeja ,braktiseni kete te fundit dhe ndiqni Batmanin sepse do te shperbleheni e ai do te iu siguroje nje vend e do t iu ndertoje nje shtepi ne vendin e quajtur "XHEH-RAJSE". XHEH-RAJSA eshte deshira e fundit dhe destinacioni i fundit per besimtaret dhe te devotshmit e Batmanit prandaj besoni tek Ai. E nqs nuk besoni tek Ai, do te ndeshkoheni ne vendin e quajtur "FERR-NEM" e do te digjeni ne flaket e perjetshme.
    Besoni o ju kafshe te harruara ,besoni tek Batmani. Une jam profeti dhe kam librat qe Ai i quan "CD" dhe permbajne ato qe Ai i quan "FILMA" . Besoni neqoftese doni te kurseheni. Paqja e Tij qofte me ju, mbreteria e Tij ardhte mbi toke dhe ilae ilallah bla bla blaaaaaa kabadum. Pra me nderoni mua dhe keni nderuar Ate -te vertetin e te madherishmin.

Ps. Ai ka vetem nje urdherese. Seksi femer duhet te veshi sa me pak rroba ne prani te seksit mashkull.

2. 3 antarėt mė poshtė falenderuan JuliusB pėr mendimin e shprehur nė kėtė postim:

hof (13-09-2013),Scion (13-09-2013),xfiles (07-10-2013)

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296

Pėr: Batmani eshte i vertete !!!

Citim Postuar mė parė nga JuliusB Lexo Postimin
    Po po Batmani eshte i vertete, madje madje ai eshte Zoti yne Krijuesi yne ,cudiberesi , mrekulliberesi i Verteti dhe i Vetmi . Ai eshte koha dhe hapesira, Ai eshte gjithcka deri ne infinit. Ai eshte miresia dhe dashuria, luftuesi i se keqes dhe ruajtesi i se mires. Madje madje Ai as nuk e adhuron famen. Gjithe kete kohe Ai ka ndenjur i fshehur dhe ka krijuar zota te tjere si jehovai apo allahu ne menyre qe njerezit ta largonin mendjen nga Ai-i veteti. Une jam profeti i tij. Ai mu shfaq mua dhe me tha qe tere kete kohe kishte ndenjur i fshehur por kohet e fundit nje gazetar i quajtur Klark Kent kishte filluar te zbulonte pjese nga identiteti i tij dhe Ai (me ne fund) deshiron te jete i njohur nga ne, krijesat e tij. Per kete arsye Ai me beri mua profet. Duhet te me besoni. Madje Ai me dorezoi edhe disa libra me aventurat e Tij. Keta libra jane teper te vecante. Keta libra ruhen ne nje menyre qe Ai e quan dixhitale apo kompjuterike dhe ata shfaqen ne nje menyre te tille qe Ai i quan filma. Tani te krishtere dhe myslimane harrojini genjeshtrat qe keni besuar deri me tani dhe kthehuni tek Zoti i vertete. Mos me quani i cmendur . Un kam prova. Ndersa ju ateistat, ju kafshe te pavlera qe udhehiqeni nga arsyeja ,braktiseni kete te fundit dhe ndiqni Batmanin sepse do te shperbleheni e ai do te iu siguroje nje vend e do t iu ndertoje nje shtepi ne vendin e quajtur "XHEH-RAJSE". XHEH-RAJSA eshte deshira e fundit dhe destinacioni i fundit per besimtaret dhe te devotshmit e Batmanit prandaj besoni tek Ai. E nqs nuk besoni tek Ai, do te ndeshkoheni ne vendin e quajtur "FERR-NEM" e do te digjeni ne flaket e perjetshme.
    Besoni o ju kafshe te harruara ,besoni tek Batmani. Une jam profeti dhe kam librat qe Ai i quan "CD" dhe permbajne ato qe Ai i quan "FILMA" . Besoni neqoftese doni te kurseheni. Paqja e Tij qofte me ju, mbreteria e Tij ardhte mbi toke dhe ilae ilallah bla bla blaaaaaa kabadum. Pra me nderoni mua dhe keni nderuar Ate -te vertetin e te madherishmin.

Ps. Ai ka vetem nje urdherese. Seksi femer duhet te veshi sa me pak rroba ne prani te seksit mashkull.
    Fantastike
    C'te bej une qe besoj tek zoti "Monstra e Spagettive", Per kete kam dhe fakte! Bat-i yt mund ti rruj bishtin zotit tim.
    Te pershendes
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Scion : 13-09-2013 mė 17:03
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Te gjith e dine se Perendia e vertete dhe e vetme eshte Spiderman! Ju mallkoj juve ndjeksit e Batmanit! Juve qe keni rene ne kurthin e ketij demoni te korruptuar qe do t'ju korrupoje edhe ju! Ju jeni mostra dhe ne te fese se vertete dhe te vetme do t'ju zhdukim nga faqja e botes. Perpara trimat e Spidermanit, pa lufte nuk ka shpetim. Juve qe thone se ndiqni Spiderman por nuk luftoni per te do pesoni me keq nga te paudhet e Batman! Do t'ju shkaterrojme, do t'ju presim, do t'ju c'farrosim, do t'ju bejme njemije e nji te keqija! Nuk do gjeni vrime ku te futeni, nuk do kete meshire per ju, te tere e keni mbrapa shpaten dhe nuk keni shpetim. Rrofte Spiderman dhe paqja e perhereshme qe ai sjell per te tere!
    "An Evil Spirit hath innoculated our race with the hideous gospel of submissiveness, of degeneracy"

dEaD rAceR Maska e unreal
    Anėtarėsuar
    02-04-2003
    Postime
    528

Me ndegjo populli im.Batman dhe Spiderman jan mashtrues.Zota te vertete jane Tom & Jerry.
    Mos shkoni rruges se tyre se do te perfundoni ne humnere.Do te digjeni ne flake.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Vellezer perse nuk po e futni trurin ne perdorim, bile per nje moment te shkurter, sa isha ne Kosove e kam njohur nje njeri qe ia donte te keqen vetes gjithmone me kryeneqesi, tani ai njeri shkon ne seanca te psikiatrise, me vjen keq per te, por do te me vinte edhe per ju keq po te ju shihja te perfundoni aty. A do te mbledhim mend ndonjehere o njerez, Perendia eshte i vertete nuk eshte 'zot i shpikur'. Te besosh se dikush te ka krijuar eshte shume e logjikshme.

Rush Rush...

Spiderman nuk ka meshire per ju mosbesuesit e ndyre! Ju te gjithe do t'ju hane krimdat te gjalle. Do te pendoheni per keto mekate qe beni kundra Spidermanit por do te jete shume vone e do t'ju helmoje Pordha e Shenjte (peace be upon him)! Nje qe njoh une qe nuk beson ne Spiderman perfundoi ne rruge! Nuk dua t'ju shoh edhe juve te perfundoni keshtu, prandaj vini mend se ne hale do te vini. Pordha e Shenjte (peace be upon Him) as nuk harron e as nuk fal! Neve na ka krijuar Spiderman dhe jemi pergjithmone ne borxh te tij, c'fare lloj ndyresire nuk do krijuesin qe ju solli ne drite!

Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Vellezer perse nuk po e futni trurin ne perdorim, bile per nje moment te shkurter, sa isha ne Kosove e kam njohur nje njeri qe ia donte te keqen vetes gjithmone me kryeneqesi, tani ai njeri shkon ne seanca te psikiatrise, me vjen keq per te, por do te me vinte edhe per ju keq po te ju shihja te perfundoni aty. A do te mbledhim mend ndonjehere o njerez, Perendia eshte i vertete nuk eshte 'zot i shpikur'. Te besosh se dikush te ka krijuar eshte shume e logjikshme.

Rush Rush...
    "An Evil Spirit hath innoculated our race with the hideous gospel of submissiveness, of degeneracy"

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296

Rush Rush...
    Mua me ka krijuar Zoti i Spagetive, sepse ti e the vete, eshte e llogjikshme te besosh se dikush te ka krijuar.
    Ju te gjith qe besoni ne zoterat fallco do mbyteni ne Ferr te Makaronave perjetesisht.
    Qafira
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Ska mbetur te debatoj me disa forumista ketu, kur te beheni serioze me qoni nje mesazh ne privat.
    Ty bile Scion ste ka hije te biesh ne kesi niveli.

Naten e mire

Updating.... Maska e Wordless
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Kjo po qė ėshtė temė ! Mjafton t'i lexosh titullin...! Shiko se si mblidhen "mizat ne mjaltė" duke i rrahur shpatullat njėri tjetrit O njerėz, mos e humbni rastin pėr t'u bėrė ateistė se do jeni shumė mbreslėnės, ka hyr dhe nė modė.. sidomos kėtu nė forum.

p.s se desh harrova.... ai antari " Fishtani" ėshtė antarsuar vetėm pėr tė shtypur butonin faleminderit antarit "Scion"
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Wordless : 14-09-2013 mė 15:32
    Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !

i/e regjistruar Maska e JuliusB
    Anėtarėsuar
    06-08-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    620

Ska mbetur te debatoj me disa forumista ketu, kur te beheni serioze me qoni nje mesazh ne privat.
    Ty bile Scion ste ka hije te biesh ne kesi niveli.

Naten e mire
    Scion qe ta dish: Nese deshiron te "ngrihesh" nje nivel me "poshte" harroji sphagetit dhe batmanin...Ndersa per ty Mesia4ever neqoftese ti nuk e beson zotin tim pse duhet ta besoj une tendin ?

Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •