Po po Batmani eshte i vertete, madje madje ai eshte Zoti yne Krijuesi yne ,cudiberesi , mrekulliberesi i Verteti dhe i Vetmi . Ai eshte koha dhe hapesira, Ai eshte gjithcka deri ne infinit. Ai eshte miresia dhe dashuria, luftuesi i se keqes dhe ruajtesi i se mires. Madje madje Ai as nuk e adhuron famen. Gjithe kete kohe Ai ka ndenjur i fshehur dhe ka krijuar zota te tjere si jehovai apo allahu ne menyre qe njerezit ta largonin mendjen nga Ai-i veteti. Une jam profeti i tij. Ai mu shfaq mua dhe me tha qe tere kete kohe kishte ndenjur i fshehur por kohet e fundit nje gazetar i quajtur Klark Kent kishte filluar te zbulonte pjese nga identiteti i tij dhe Ai (me ne fund) deshiron te jete i njohur nga ne, krijesat e tij. Per kete arsye Ai me beri mua profet. Duhet te me besoni. Madje Ai me dorezoi edhe disa libra me aventurat e Tij. Keta libra jane teper te vecante. Keta libra ruhen ne nje menyre qe Ai e quan dixhitale apo kompjuterike dhe ata shfaqen ne nje menyre te tille qe Ai i quan filma. Tani te krishtere dhe myslimane harrojini genjeshtrat qe keni besuar deri me tani dhe kthehuni tek Zoti i vertete. Mos me quani i cmendur . Un kam prova. Ndersa ju ateistat, ju kafshe te pavlera qe udhehiqeni nga arsyeja ,braktiseni kete te fundit dhe ndiqni Batmanin sepse do te shperbleheni e ai do te iu siguroje nje vend e do t iu ndertoje nje shtepi ne vendin e quajtur "XHEH-RAJSE". XHEH-RAJSA eshte deshira e fundit dhe destinacioni i fundit per besimtaret dhe te devotshmit e Batmanit prandaj besoni tek Ai. E nqs nuk besoni tek Ai, do te ndeshkoheni ne vendin e quajtur "FERR-NEM" e do te digjeni ne flaket e perjetshme.
Besoni o ju kafshe te harruara ,besoni tek Batmani. Une jam profeti dhe kam librat qe Ai i quan "CD" dhe permbajne ato qe Ai i quan "FILMA" . Besoni neqoftese doni te kurseheni. Paqja e Tij qofte me ju, mbreteria e Tij ardhte mbi toke dhe ilae ilallah bla bla blaaaaaa kabadum. Pra me nderoni mua dhe keni nderuar Ate -te vertetin e te madherishmin.
Ps. Ai ka vetem nje urdherese. Seksi femer duhet te veshi sa me pak rroba ne prani te seksit mashkull.
Krijoni Kontakt