Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 75
    i/e regjistruar Maska e JuliusB
    Anėtarėsuar
    06-08-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    620

Pėr: Batmani eshte i vertete !!!

Citim Postuar mė parė nga Wordless Lexo Postimin
    Kjo po qė ėshtė temė ! Mjafton t'i lexosh titullin...! Shiko se si mblidhen "mizat ne mjaltė" duke i rrahur shpatullat njėri tjetrit O njerėz, mos e humbni rastin pėr t'u bėrė ateistė se do jeni shumė mbreslėnės, ka hyr dhe nė modė.. sidomos kėtu nė forum.

p.s se desh harrova.... ai antari " Fishtani" ėshtė antarsuar vetėm pėr tė shtypur butonin faleminderit antarit "Scion"
    I dashur i Pafjale (sa fjale qe paske). Shiko qellimi i kesaj teme nuk ishte te qenurit cool dhe ne mode, thjesht un po predikoj zotin tim dhe neqoftese ti nuk beson tek zoti im ateher shporruuuu...Une te denoj me djegje te perjetshme.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar mė parė nga JuliusB Lexo Postimin
    Scion qe ta dish: Nese deshiron te "ngrihesh" nje nivel me "poshte" harroji sphagetit dhe batmanin...Ndersa per ty Mesia4ever neqoftese ti nuk e beson zotin tim pse duhet ta besoj une tendin ?
    zoteri i nderuar Julius, Batmani eshte personash i filmave vizatimore... Eshte e kote te humbasim kohe ne forum me keto tema nese debatojme me kete logjike te femijes 10 vjecar. Te pershendes

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Supermeni o ma i forte se Batmeni.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Qe te gjithe jan te vertet dhe te fort,por une besoj te Goku !
    Vetem ai eshte krijues,vetem ai ka krijuar nje familje....per me teper nuk e ka diskriminuar gruan por ka mesuar dhe ate si te jete e fort dhe e fuqishme.
    Ai nuk eshte egoist,shpeton boten dhe ndihmone dhe njerezit e tjeter si ti dalin zot vetes....Dhe ju qe mallkoni e vrsini,ska gje se pasi Goku ti merr 7 sferat e Dragoit njera nga tre deshirat eshte ti ngjall te vdekurit e pafajshem....

dEaD rAceR Maska e unreal
    Anėtarėsuar
    02-04-2003
    Postime
    528

Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    zoteri i nderuar Julius, Batmani eshte personash i filmave vizatimore... Eshte e kote te humbasim kohe ne forum me keto tema nese debatojme me kete logjike te femijes 10 vjecar. Te pershendes
    Zoti abrahamik eshte personazh i cmendurise njerzore.Perse per kete duhet te flasim me logjike kurse per zotat tjere jo?

Just Me!
    Anėtarėsuar
    17-02-2013
    Vendndodhja
    Who
    Postime
    439

teme vertete interesante
    Just me!

i/e regjistruar Maska e JuliusB
    Anėtarėsuar
    06-08-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    620

Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    I nderuar zoti jezukrishtmesia logjika e zbatuar prej meje esht shume e bukur. Nderthur elemente 10-vjecareske me elemente te logjikes kristiane dhe myslimane. Perfundimi ? Nje kombinim i frikshem qe provon se Batmani eshte Zoti i Verteteeeeee.
    Problemi eshte po asaj logjikes tende cti bejme ? A nuk eshte ajo njisoj me logjiken qe po perdor une ?

Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Citim Postuar mė parė nga zANė Lexo Postimin
    Qe te gjithe jan te vertet dhe te fort,por une besoj te Goku !
    Vetem ai eshte krijues,vetem ai ka krijuar nje familje....per me teper nuk e ka diskriminuar gruan por ka mesuar dhe ate si te jete e fort dhe e fuqishme.
    Ai nuk eshte egoist,shpeton boten dhe ndihmone dhe njerezit e tjeter si ti dalin zot vetes....Dhe ju qe mallkoni e vrsini,ska gje se pasi Goku ti merr 7 sferat e Dragoit njera nga tre deshirat eshte ti ngjall te vdekurit e pafajshem....
    Zane, kete Gokun nuk e njoh, do ma prezantosh?

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Citim Postuar mė parė nga hot_prinz Lexo Postimin
    Zane, kete Gokun nuk e njoh, do ma prezantosh?
    Vetem nese je njeri i mire me plotkuptimin e fjales,nuk dua qe Goku im te kete pengesa gjat rrugetimit te tije prej shpetimtari,lol
    Dhe nese je vertet i mire ai do te mesoj edhe si ti menaxhosh dhe perdoresh energjit e tua,sepse secili kemi energji brenda vetes,por nuk dim ti perdorim aq sa duhet

Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Citim Postuar mė parė nga zANė Lexo Postimin
    Vetem nese je njeri i mire me plotkuptimin e fjales,nuk dua qe Goku im te kete pengesa gjat rrugetimit te tije prej shpetimtari,lol
    Dhe nese je vertet i mire ai do te mesoj edhe si ti menaxhosh dhe perdoresh energjit e tua,sepse secili kemi energji brenda vetes,por nuk dim ti perdorim aq sa duhet
    Ku ta di moj una, a jam njeri i mire.
    Una mendova qe Goku e di.

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •