Supermeni o ma i forte se Batmeni.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Qe te gjithe jan te vertet dhe te fort,por une besoj te Goku !
Vetem ai eshte krijues,vetem ai ka krijuar nje familje....per me teper nuk e ka diskriminuar gruan por ka mesuar dhe ate si te jete e fort dhe e fuqishme.
Ai nuk eshte egoist,shpeton boten dhe ndihmone dhe njerezit e tjeter si ti dalin zot vetes....Dhe ju qe mallkoni e vrsini,ska gje se pasi Goku ti merr 7 sferat e Dragoit njera nga tre deshirat eshte ti ngjall te vdekurit e pafajshem....![]()
teme vertete interesante![]()
Just me!
I nderuar zoti jezukrishtmesia logjika e zbatuar prej meje esht shume e bukur. Nderthur elemente 10-vjecareske me elemente te logjikes kristiane dhe myslimane. Perfundimi ? Nje kombinim i frikshem qe provon se Batmani eshte Zoti i Verteteeeeee.
Problemi eshte po asaj logjikes tende cti bejme ? A nuk eshte ajo njisoj me logjiken qe po perdor une ?
Vetem nese je njeri i mire me plotkuptimin e fjales,nuk dua qe Goku im te kete pengesa gjat rrugetimit te tije prej shpetimtari,lol
Dhe nese je vertet i mire ai do te mesoj edhe si ti menaxhosh dhe perdoresh energjit e tua,sepse secili kemi energji brenda vetes,por nuk dim ti perdorim aq sa duhet![]()
Krijoni Kontakt