Fjala me te zeze eshte blafsemi kunder Zotit, Bibles dhe Abrahamit.Ky eshte mendim satanik sikurse hebrenjte e mallkuar i thane Maries se Jezusi eshte femije ilegjitim.Vetem jobesimtaret i akuzojne profetet dhe njerzit e ndershem ne kete mynyre.Edhe Jezusi e permend kete ne bibel kur hebrejte pretendojne se Abrahami eshte ati i tyre.
Cdo te thuash ti me ilegjitim dhe ku e mbeshtet kete fakt?
merr meso biblen se po te lexoi ndonje prift keshtu te shkisheroi fare
Emri i Ismailit u vendos nga Engjelli i Zotit per te treguar se ai iste i bekuar dhe rendesishem ne jeten e Ibrahimit.
11 Engjëlli i Zotit i tha akoma: "Ja, ti je me barrë dhe do të lindësh një djalë dhe do ta quash Ismael, sepse Zoti mori parasysh hidhërimin tënd; (Zanafilla 16/11)
13 Edhe nga djali i kësaj shërbyeses unë do të bëj një komb, sepse është një pasardhës i yt".(Zanafilla 21/13)
20 Sa për Ismaelin, unë ta kam plotësuar dëshirën. Ja unë do ta bekoj, do ta bëj të frytshëm dhe do ta shumoj fort. Ai do të bëhet babai i dymbëdhjetë princërve, dhe unë do të bëj prej tij një komb të madh.(Zanafilla 17/20)
11 Dhe do të rrethpriteni në mishin e prepucit tuaj; dhe kjo do të jetë një shenjë e besëlidhjes midis meje dhe jush.(Zanafilla 17/9-11)26 Po atë ditë u rrethprenë Abrahami dhe Ismaeli, biri i tij.(Zanafilla /17/23-26)
Deuteronomi 21 ;15 17:"Nie burrë ka dy gra. Prej tyre ai do vetëm nieren, ndërsa tjetrën e urren . Me te dyja kanë lindur femiiet e tii (djem), por djalin e pare e ka me gruan te cilën ai nuk e do. Kur te viie puna për te ndare pasurinë te drejtën e te parelindurit nuk duhet t'ia jape djalit te gruas qe do por atij qe i takon, dialit tjetër.
Krijoni Kontakt