Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 48
    i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anëtarësuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900

Për: Sekreti se për çfarë luftohen muslimanët

A thot gje kurani per felliqesin ne gjakun famiuljar,a thot kurani qe kusheriren sduhet te marresh per grua,a duhet ti thuhet thesar edhe martesave ne gjak,e cila eshte e etiketuar me emrin felliqesir ne gjak,mos ban dokrra peradhash me na tregu per fen e paster,feja e par me njerzore ne planet ishte eshte dhe ngelet ne kete planet vetem kristianizmi,ky bejn pjes tri fet kryesore e para dhe vet kryesorja eshte Katoliçizmi e dyta e cila u nda nga kisha romake dhe u quajt nga shqiptart dhe u mbrojt po nga shqiptart Ortodoksia,dhe e fundit Protestant te cilen e perfaqsojne GB.Qe mos te harroj Muslimant shqiptar jan te paster sepse rrjedhin nga kristjanizmi,ne t kunderto do u vinte era *** siç u vjen era muslimanizmit turk dhe harab,me teper ske çi shto kesaj teme,rrofshin shqiptart kombi yne.

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar mitjuk për postimin:

ane (08-09-2013)

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22

Malsori, fjala e Zotit nuk gjykohet nga njerezit, pasi sic te thashe, eshte vete e Verteta, edhe sikur njerezit te duan ta ndryshojne ate qe Ai thote, nuk e ndryshojne dot. Ti rendita ato me lart per te nxjerre ne pah VERTETESINE e atyre fjaleve pergjate historise e deri ne diten e sotme. Nuk me takon mua qe te them nese "eshte gje e mire apo e keqe" ajo qe Perendia thote, une e BESOJ ate qe Ai me thote si te vertete.

Muslimanet jane pasardhesit e Ismailit, djalit ilegjitim te Abrahamit me sherbetoren e tij, Agoren.

Ti si musliman qofsh shendoshe, nuk kam gje kunder teje apo muslimaneve. U solla nga Bibla qe te mesoni pergjigjen e pyetjes qe personi me lart ben dhe per te cilen ka hapur temen.

Albo

i/e regjistruar Maska e Ceni-1
    Anëtarësuar
    18-10-2012
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    832

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Muslimanet jane pasardhesit e Ismailit, djalit ilegjitim te Abrahamit me sherbetoren e tij, Agoren.
    A more Albo eshte per tu ardhur keq se si i besoni atyre fjaleve degraduese biblike ! Ja nje shkrim me burime Islame per Familjen e Profetit Ibrahim a.s : http://ardhmeriaonline.com/artikull/.../#.UiwV09KBlpU , ketu mund te lexojsh edhe per Profetin Ismail a.s .
    Kurani/Islami i ngrit shume larte Profetet e Zotit ne dallim me versionet e Biblave qe i posedoni sot ne duart e juaja ! Lexoje kete shkrim per Profetin Ibrahim a.s , dhe mundohu te nxjerresh nektarin e se vertetes , kur i krahason te vertetat dhe te thenat e dy Librave te Zotit(prej njeres kan mbetur vetem ''troshat'' e bukes , po ashtu ka mbete te thuhet fjale e Zotit Bibla , sepse asgje prej fjaleve te Zotit nuk ka mbetur aty !) .
    U solla nga Bibla qe te mesoni pergjigjen e pyetjes qe personi me lart ben dhe per te cilen ka hapur temen.
    Albo
    Ke sjellur vargje degraduese dhe te paverteta te Bibles asgje me shume !
    “Fe e vetme (e pranuar) tek Allahu është Islami” (Ali Imran, 19).

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Ceni-1

Pse muslimanet jane ne konflikt me gjithe boten dhe me veten e tyre?Kjo nuk eshte e re. Keshtu kan bere gjate gjithe ketyre shekujve. PSE?
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-11-2012
    Vendndodhja
    Vojnovc Shtime
    Postime
    412

Jane apo nuk jane muslimanet me shume femije e me shume gra? Po.
    Jane apo nuk jane muslimanet "vellezer" te medhenj me njeri-tjetrin? Po.
    Jane apo nuk jane muslimanet si "gomare te eger" qe edhe te mires i bien me shkelm? Po.
    Jane apo nuk jane ngritur muslimanet kunder gjithe botes jo-islame duke shkaterruar e vrare cfare te mundin? Po.
    Jane apo nuk jane gjithe vendet e botes te bashkuar kunder muslimaneve qe bejne akte te tilla? Po.

Ka te drejte Zoti ne ate qe lexove me siper apo jo? Jo vetem qe ka te drejte, por keshtu do te jete tani e pergjithmone pasi Fjala e Zotit nuk ndryshon dot.

Dhe lexoji postimet para se te komentosh, se nuk meson duke komentuar, meson duke lexuar.

Albo
    Sa vende i kan pushtuar muslimanet sot ? e sa jomuslimanet ?
    sa bomba atomike kan leshu muslimanet ? e sa jomuslimanet ?
    Kush i mbyti me helme kimike muslimanet ne irak , afganistan e palestin ? mos vall kete e ben muslimanet ? kush e helmoj me uranium te gjith irakun muslimanet apo jomuslimanet ?
    sa njerz te pafajshum kan masakru amerikanet ne afganistan e irak ?
    e sa amerikan kan masakru muslimanet ne amerik ?

Muslimanet jan duke mbrojtur shtepit e tyre mor zotri ,ndersa bota e krishtere ju ka hyr ne shtepi dhe po i masakron edhe me bekimin e bibles ,nuk e di se si ju jan verbu keshtu syt dhe e shihni vetem ate qe keni ne imagjinaten tuaj

i/e regjistruar Maska e Ceni-1
    Anëtarësuar
    18-10-2012
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    832

Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Ceni-1

Pse muslimanet jane ne konflikt me gjithe boten dhe me veten e tyre?Kjo nuk eshte e re. Keshtu kan bere gjate gjithe ketyre shekujve. PSE?
    S'eshte e vertete qe muslimanet jane konflikt ne gjithe boten . Vetem ne Ballkan jemi aty dikund 10 milion muslimane , po ne konflikt nuk jemi me askend . Ne te vertete konflikt dhe te masakruar dhe te perdhunuar e te djegur kemi qene prej Ortodokeseve keto dekadat e fundit !

Pse muslimanet jane ne konflikt ndermjet vete , as ky qendrim s'eshte i drejte te thuhet , sepse muslimanet jane ne konflikt me diktatoret shiia , dhe diktatoret e krijuar nga pernendimoret qysh prej shperberjes se perandoris osmane . E te gjitha ato konflikte qe i shehe ti ne televizon jane vetem se tranziciione te shteteve Islame qe po ndodhine ! Populli arab eshte vetdijesuar dhe po i largon diktatoret dhe pushtuesit e huaj . E kuptove tani ceshtjen ?!
    Nese popullata muslimane po e perjeton kete gjendje tranzicioni , dikur kete gjendje e ka perjetuar edhe perendimi , dhe nese i peshojm demet e luftrave ndermjet perendimore ndermjet vete , eshte qesharake te krahasohen me diktatoret arab . Sepse diktatoret perendimor kane bere krime dhe gjenocide qe bota krime me te medha nuk njohur me pare . Po ja tani ne shek.21 , perendimoret e kane kaluar ate faze te konflikteve , dhe kane arritur nje mardhenie me te mire ndermjet e vete . Keshtu shpresojm edhe per popujt arab , se do te arrijn paqen ndermjet vete , dhe do ti kalojn keto vite dekadash ne konflikte qe jane . Dhe shpresojm se do to te vine dite te mira per shtetet e muslimaneve ne ato vende , ashtu si erdhen dite te mira per perndimoret , mbas luftrave dhe konfliketeve qe i paten .
    “Fe e vetme (e pranuar) tek Allahu është Islami” (Ali Imran, 19).

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Ceni-1 Lexo Postimin
    Sekreti se për çfarë luftohen muslimanët

Skedarët e Bashkëngjitur 162068
    Shumë e thjeshtë, çdoherë të rrezikuar janë pasanikët, intelektualët, thënë më shkurt njerëzit të cilët kanë vlera. Pasaniku luftohet për shkak te pasuris që ka, luftohet për ti’a marrur THESARIN e pasuris. Intelektët, njerëzit e mençur luftohen për shkak të urrejtjes dhe inatit në pamundesi për të arritur tek ta, luftohet për ti’u marrë THESARI i diturisë duke i mbytur.

Kush prej jush ka ndëgjuar se ndonjëherë eshtë bërë luftë për të arritur deri tek varfëria apo janë luftuar te çmendurit??? Nuk bëhet luftë për gjëra të tilla, të varfurin nuk ke për çfarë ta luftosh sepse ai nuk ka THESARE që ti mirren.
    Nga këta pak rreshta dhe historia mbarë kuptojmë se nuk luftohet dicka përderisa prapa saj nuk fshihet një THESARË i madhë.

Atëherë lindë pyetja, cili na qenka THESARI i muslimanëve të cilët vazhdimisht luftohen nga e tërë bota?
    THESARI i muslimanëve është ISLAMI (feja e pastër dhe e vetme e pranuar tek Zoti xh.sh.) e i cili ngërthen në vete THESARE të shumta si:

• NJERËZINË,
    • PAQËN,
    • MORALIN E LARTË,
    • VËLLËZËRINË NJERËZORE,
    • MËSHIRËN PËR INSAN (njeri) DHE HAJVAN (kafshë etj..),
    • DITURINË,
    • DURIMIN,
    • DASHURINË,
    • MENDJEPREHTËSINË etj..
    .

Këto pakë që u thanë dhe ato shumë që mbetën pa u thënë janë THESARE që i përmbanë ISLAMI. Andaj nga e gjithë kjo kuptojmë se muslimanët luftohen për shkak të vlërave të mëdha që kanë e asesi që ata janë TERRORISTA, luftohen për ti’a qrrënjosur nga zemrat dhe mendjet e tyre këto vlera sepse po ti linin të tillë bota nuk do ti takoj pervecse MUSLIMANËVE.
    Allahu na faltë për cdo lëshim, Ai e di më së miri.

Shkroi: Vezir Ademaj

RadioIslame/com
    Ceni ,e verteta eshte qe muslimanet pergjate historise se tij 1400 vjecare nuk jane shquar per asnjeren nga keto qe paska shkru ky Veziri .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Cfare ka thene Zoti i Bibles per muslimanet?

Zanafilla 16 - Dhiata e Vjeter

16 Por Sara, gruaja e Abramit, nuk i kishte dhënë asnjë fëmijë. Ajo kishte një shërbyese egjiptase që quhej Agar.
    2 Kështu Sara i tha Abramit: "Ja, Zoti më ka ndaluar të kem fëmijë; oh, futu te shërbysja ime, ndofta mund të kem fëmijë prej saj". Dhe Abrami dëgjoi zërin e Sares.
    3 Kështu pra Sara, gruaja e Abramit, mbasi ky i fundit kishte banuar dhjetë vjet në vendin e Kanaanëve, mori shërbyesen e saj Agarin, egjiptasen, dhe ia dha për grua burrit të saj Abramit.
    4 Dhe ai u fut tek Agari, që mbeti me barrë; por kur u bind se kishte mbetur me barrë, ajo e shikoi me përbuzje zonjën e saj.
    5 Atëherë Sara i tha Abramit: "Përgjegjësia për fyerjen që m’u bë le të bjerë mbi ty. Kam qënë unë që të hodha në krahët e shërbyeses sime; por që kur e mori vesh që është me barrë, ajo më shikon me përbuzje. Zoti le të jetë gjykatës midis meje dhe teje".
    6 Abrami iu përgjegj Sares: "Ja, shërbyesja jote është në dorën tënde; bëj me të ç’të duash". Atëherë Sara e trajtoi në mënyrë të ashpër dhe ajo iku nga prania e saj.
    7 Por Engjëlli i Zotit e gjeti pranë një burimi uji në shkretëtirë, pranë burimit në rrugën e Shurit,
    8 dhe i tha: "Agar, shërbyesja e Sara, nga vjen dhe ku po shkon?" Ajo u përgjigj: "Po iki nga prania e zonjës sime Sara".
    9 Atëherë Engjëlli i Zotit i tha: "Kthehu tek zonja jote dhe nënshtroju autoritetit të saj".
    10 Pastaj Engjëlli i Zotit shtoi: "Unë do t’i shumëzoj fort pasardhësit e tu aq sa të mos mund të llogariten për shkak të numrit të tyre të madh".
    11 Engjëlli i Zotit i tha akoma: "Ja, ti je me barrë dhe do të lindësh një djalë dhe do ta quash Ismael, sepse Zoti mori parasysh hidhërimin tënd;
    12 ai do të jetë ndërmjet njerëzve si një gomar i egër; dora e tij do të jetë kundër të gjithëve dhe dora e të gjithëve kundër tij; dhe do të banojë në prani të të gjithë vëllezërve të tij"
    .
    13 Atëherë Agari thirri emrin e Zotit që i kishte folur: "Ti je El-Roi," sepse tha: "A e pashë me të vërtetë atë që më shikon?".
    14 Prandaj ai pus u quajt "Pusi i Lahai-Roit". Ja, ai ndodhet midis Kadeshit dhe Beredit.
    15 Kështu Agari i lindi një djalë Abramit; dhe Abrami i vuri djalit që Agari kishte lindur emrin Ismael.
    16 Abrami ishte tetëdhjetë e gjashtë vjeç, kur Agari lindi Ismaelin për Abramin.
    Je i sigurt qe nuk eshte fjala per kinezet?

dEaD rAceR Maska e unreal
    Anëtarësuar
    02-04-2003
    Postime
    528

Citim Postuar më parë nga marlend Lexo Postimin
    Nuk ka lidhje ndryshimi i fjales Zotit te Dhjata e Re apo e Vjeter... lexo ma shum e mso se le nam...
    Edhe une them po te njejten.S'ka lidhje ndryshimi ne mes tyre (Dhjates se re apo te vjeter).Fjala e zotit eshte fjale e zotit.

"The Bible may, indeed does, contain a warrant for trafficking in humans, for ethnic cleansing, for slavery, for bride-price, and for indiscriminate massacre, but we are not bound by any of it because it was put together by crude, uncultured human mammals."
    Christopher Hitchens (god Is Not Great, 2007)

dEaD rAceR Maska e unreal
    Anëtarësuar
    02-04-2003
    Postime
    528

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Je i sigurt qe nuk eshte fjala per kinezet?
    lol
    Ka menduar per cifutet e Brooklyn-it me nga 8 femij dhe makina "station Wagon" ,po Albos i ngaterrohen.S'ka faj,vellezer jane.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •