Si me pak zhvillim? Nuk e kuptoj kete. Shpjegoje kete gje.
Postuar mė parė nga zANė
Te mos e perkrahesh homoseksualizmin nuk do te thote keqtrajtim ndaj tyre me domos.Edhe per kte "fenomen" si per shume gjera tjera njerezit qe jan kunder i kan arsyet e veta sikurse ata qe jan pro qe kan arsyet e veta,prandaj me e mira eshte te mesohet te rrespektohet menimi i then ndryshe.Boh!
Sa me shume martesa mes dy gjinive te njejta aq me pak zhvillim....ose then me fjale te tjera duke cituar Lexuesin..
Nuk jam kunder homoseksualeve anyway,jam kunder martesave mes tyre!
Te mos e perkrahesh homoseksualizmin nuk do te thote keqtrajtim ndaj tyre me domos.Edhe per kte "fenomen" si per shume gjera tjera njerezit qe jan kunder i kan arsyet e veta sikurse ata qe jan pro qe kan arsyet e veta,prandaj me e mira eshte te mesohet te rrespektohet menimi i then ndryshe.Boh!
Sa me shume martesa mes dy gjinive te njejta aq me pak zhvillim....ose then me fjale te tjera duke cituar Lexuesin..
Nuk jam kunder homoseksualeve anyway,jam kunder martesave mes tyre!
Edhe une ,le te bejne cte dojne brenda mureve te dhomave por marredhenia e tyre anormale te celebrohet me martese eshte pa kuptim e me shume pa kuptim e edhe kriminal eshte adoptimi i femijve !
Pse me shtatezani matt zhvillimi? Po ciftet qe nuk duan te bejne kalamaj (apo nuk kane mundesi) duhen lejuar te martohen? Sa kalamaj duhen per cift qe te jete cift i zhvilluar? p njerzit qe nuk duan mardhenje jane te pazhvilluar?
Postuar mė parė nga zANė
Pse ke pa ti qe nje cift homo i gjinis mashkullore mund te ngelet shtatezen,se po me habit,lol
Ka shume kafshe homoseksuale. Me thuaj ku qendron e keqja e homoseksualizmit? Eshte pyetje e thjeshte por nuk me ka dhene ndonje njeri pergjigje te pranueshme. Anormalitet? Po seks me prezervativ nuk eshte aanormalitiet? As se di se c'fare do te thuash me anormalitet apo normalitet. Po seks anal midis mashkullit dhe femres eshte me normale? Po seksi oral eshte me normal. C'pune ke ti me seksin e tjetrit? Si hyn ti ketu? C'pune ke ti? Kush te ftoi?
Pata nje shok homoseksual. Eshte shum njeri i mire. Burri 25 vjec dridhej nga frika se kishte frike mos e paragjykoja une dhe te tjeret per preferencat qe nuk i zgjodhi nuk kane asnje problem. Ka arsye pse te dridhet edhe pse s'i ka rene me qafe njeriu e s'ka bere asgje te keqe. Ka plot horra qe duan to keqtrajtojne e ta persendysin.
E kuptova mire kete une? Dmth ti dushke te beke seks me meshkuj dhe je kundra homoseksualizmit Apo e kuptova gabim?
Mire e ke kuptuar,sepse ty e atij shokut tend 25 vjecar homoseksual te dergoj andej nga ke dale qe me citon me shkrimin tend! ''OK?
Kopil homo me shoqerine tende!
Mire e ke kuptuar,sepse ty e atij shokut tend 25 vjecar homoseksual te dergoj andej nga ke dale qe me citon me shkrimin tend! ''OK?
Kopil homo me shoqerine tende!
Krijoni Kontakt