Close
Faqja 2 prej 15 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 148

Pėr: Ruset u thone JO homoseksualeve..

Si me pak zhvillim? Nuk e kuptoj kete. Shpjegoje kete gje.

Citim Postuar mė parė nga zANė Lexo Postimin
    Te mos e perkrahesh homoseksualizmin nuk do te thote keqtrajtim ndaj tyre me domos.Edhe per kte "fenomen" si per shume gjera tjera njerezit qe jan kunder i kan arsyet e veta sikurse ata qe jan pro qe kan arsyet e veta,prandaj me e mira eshte te mesohet te rrespektohet menimi i then ndryshe.Boh!

Sa me shume martesa mes dy gjinive te njejta aq me pak zhvillim....ose then me fjale te tjera duke cituar Lexuesin..

Nuk jam kunder homoseksualeve anyway,jam kunder martesave mes tyre!

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Citim Postuar mė parė nga hof Lexo Postimin
    Si me pak zhvillim? Nuk e kuptoj kete. Shpjegoje kete gje.
    Zhvillim i njerzimit e kam llafin....

Aty e kam llafin une, si ul zhvilimin e njerzimit?

Zhvillim i njerzimit e kam llafin....

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Aty e kam llafin une, si ul zhvilimin e njerzimit?
    Pse ke pa ti qe nje cift homo i gjinis mashkullore mund te ngelet shtatezen,se po me habit,lol

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Te mos e perkrahesh homoseksualizmin nuk do te thote keqtrajtim ndaj tyre me domos.Edhe per kte "fenomen" si per shume gjera tjera njerezit qe jan kunder i kan arsyet e veta sikurse ata qe jan pro qe kan arsyet e veta,prandaj me e mira eshte te mesohet te rrespektohet menimi i then ndryshe.Boh!

Sa me shume martesa mes dy gjinive te njejta aq me pak zhvillim....ose then me fjale te tjera duke cituar Lexuesin..

Nuk jam kunder homoseksualeve anyway,jam kunder martesave mes tyre!
    Edhe une ,le te bejne cte dojne brenda mureve te dhomave por marredhenia e tyre anormale te celebrohet me martese eshte pa kuptim e me shume pa kuptim e edhe kriminal eshte adoptimi i femijve !

Pse me shtatezani matt zhvillimi? Po ciftet qe nuk duan te bejne kalamaj (apo nuk kane mundesi) duhen lejuar te martohen? Sa kalamaj duhen per cift qe te jete cift i zhvilluar? p njerzit qe nuk duan mardhenje jane te pazhvilluar?

Pse ke pa ti qe nje cift homo i gjinis mashkullore mund te ngelet shtatezen,se po me habit,lol

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anėtarėsuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520

Ka shume kafshe homoseksuale. Me thuaj ku qendron e keqja e homoseksualizmit? Eshte pyetje e thjeshte por nuk me ka dhene ndonje njeri pergjigje te pranueshme. Anormalitet? Po seks me prezervativ nuk eshte aanormalitiet? As se di se c'fare do te thuash me anormalitet apo normalitet. Po seks anal midis mashkullit dhe femres eshte me normale? Po seksi oral eshte me normal. C'pune ke ti me seksin e tjetrit? Si hyn ti ketu? C'pune ke ti? Kush te ftoi?

Pata nje shok homoseksual. Eshte shum njeri i mire. Burri 25 vjec dridhej nga frika se kishte frike mos e paragjykoja une dhe te tjeret per preferencat qe nuk i zgjodhi nuk kane asnje problem. Ka arsye pse te dridhet edhe pse s'i ka rene me qafe njeriu e s'ka bere asgje te keqe. Ka plot horra qe duan to keqtrajtojne e ta persendysin.

E kuptova mire kete une? Dmth ti dushke te beke seks me meshkuj dhe je kundra homoseksualizmit Apo e kuptova gabim?
    Mire e ke kuptuar,sepse ty e atij shokut tend 25 vjecar homoseksual te dergoj andej nga ke dale qe me citon me shkrimin tend! ''OK?
    Kopil homo me shoqerine tende!

Tung,e mos me cito shkrimet here tjeter!

Posaqi **********! Funderrine mu.ti!

Citim Postuar mė parė nga Gentian_gr Lexo Postimin
    Mire e ke kuptuar,sepse ty e atij shokut tend 25 vjecar homoseksual te dergoj andej nga ke dale qe me citon me shkrimin tend! ''OK?
    Kopil homo me shoqerine tende!

Tung,e mos me cito shkrimet here tjeter!

i/e regjistruar Maska e C.Jack Sparrow
    Anėtarėsuar
    07-12-2012
    Vendndodhja
    Everywhere
    Postime
    199

Ruseve ju lumte per kete gjest human
    Edhe ju te tjeret na felliqet me kete bisede, e thate keto mos e thoni gjekundi tjeter
    “Who’s to say I won’t live forever?”

i/e regjistruar Maska e Urimy-meraga
    Anėtarėsuar
    23-04-2011
    Vendndodhja
    Hijen e drites
    Postime
    223

Rusėt thone JO,homeseksualet thone PO

Faqja 2 prej 15 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •