po kush e kthyn Kuranin ne gjuhen shqipe nje here? eshte mekati me i madh, un se di se cfare ka Kurani te shkruar, as se kuptoj se cfare ka te beje me nje vit qe jemi ne? por e di se ne jemi te nje Zoti Muslimanet Ortodokset dhe te Krishteret,,, ndersa kemi gjera te perbashkete... une kam pare Jezusin ne enderr... dhe e kam thirrur ne makthet e keqija ne gjume, dhe stuhia pushinte pa u bere nje sekonte. Amen
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ujka Pjetracaj : 25-08-2013 mė 10:46
nje Zot ka, nje i derguar eshte biri i tije, ai do te vije nje dite, drejtesia e tij mos rente mbi ne... hoxha me ate kaseten Arabisht duhet te ndalohet. per hir te qytetareve, nuk eshte mekat, Zoti thote mos u lutni neper rruge, qe tju shohin te gjithe, mos beni si shtiracaket, kur te lutesh hyr ne dhomen tende e mbylle mire deren dhe lutu me ze te ulet,,,, e jo me nie tan ai ven se kur ja fillon nje Xhami fillojne edhe tjerat, ne bashke punim e jo kufje si thote ai zotnia po, po edhe me i pre vesht krejt hin zani per hunet hahahaa
Zoti thote ne Kuran
18:25.
Ata qėndruan nė shpellėn e tyre treqind vjet (diellorė), duke shtuar nėntė vite(pėr llogaritjen e viteve hėnore).
Ne ajet tregohet se ndejtja ne shpelle e djelmosha ishte 300 vite diellore ose 300 vite henore + 9 vite henore=309 vite henore
atehere viti henor ka 354.5 dite afersisht dhe 309 vjet x354.5 diter=109541 dite dhe keto ishin te barabarta me 300 vite diellore qe i bie qe nje vit diello ka 109541 dite :300 vite = 365 dite ka nje vit diellor.
Se beson ti apo e besoj une Kurani ngelet libri i Zotit.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhemis : 25-08-2013 mė 11:30
Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.
Krijoni Kontakt