Close
Faqja 9 prej 17 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 165

Pėr: Ndaloni Kendimet e Hoxhave ne Minare

Edhe keto i kisha dhe prap ishte bezdisje. Po sikur komshiu jot ti binte daulles gjithe nates, do te dukesh e drejte se ti mundet ti veshe tapa veshit.

Citim Postuar mė parė nga klajdi wolf Lexo Postimin
    Ja zgjidhja me e efektive per tipa si puna jote,qe te mos te zgjohen lehte nga zhurmat e makinave apo nga ezani.

Kur te shkosh perseri ne Shqiperi apo ne nje vend tjeter mund ta perdoresh.

Gomeret i kam qef une. Gomarin e toleroja e jo hoxhen

Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin

Kjo ishte me muzike.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Cka me ba o Refet ,e ka shkru allahu keshtu
    A me gjeni adresen t'ja shkruej edhe une atij nje leter?
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334

Citim Postuar mė parė nga Xhemis Lexo Postimin
    Je i sigurte qe si ka, por nese i ka do e pranosh Kuranin si Liber te Zotit?
    Ouu , pse sa dite duhet t'i kete? nese do me sakte Toka mbaron ciklin rrreth diellit per 365.25 dite.

Po jam dakort per oferten tende, por nqs del gabim ti atehere duhet pranosh qe Kurani nuk eshte liber i Zotit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-05-2013
    Postime
    14

po kush e kthyn Kuranin ne gjuhen shqipe nje here? eshte mekati me i madh, un se di se cfare ka Kurani te shkruar, as se kuptoj se cfare ka te beje me nje vit qe jemi ne? por e di se ne jemi te nje Zoti Muslimanet Ortodokset dhe te Krishteret,,, ndersa kemi gjera te perbashkete... une kam pare Jezusin ne enderr... dhe e kam thirrur ne makthet e keqija ne gjume, dhe stuhia pushinte pa u bere nje sekonte. Amen
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ujka Pjetracaj : 25-08-2013 mė 10:46

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-05-2013
    Postime
    14

nje Zot ka, nje i derguar eshte biri i tije, ai do te vije nje dite, drejtesia e tij mos rente mbi ne... hoxha me ate kaseten Arabisht duhet te ndalohet. per hir te qytetareve, nuk eshte mekat, Zoti thote mos u lutni neper rruge, qe tju shohin te gjithe, mos beni si shtiracaket, kur te lutesh hyr ne dhomen tende e mbylle mire deren dhe lutu me ze te ulet,,,, e jo me nie tan ai ven se kur ja fillon nje Xhami fillojne edhe tjerat, ne bashke punim e jo kufje si thote ai zotnia po, po edhe me i pre vesht krejt hin zani per hunet hahahaa

i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430

Citim Postuar mė parė nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Ouu , pse sa dite duhet t'i kete? nese do me sakte Toka mbaron ciklin rrreth diellit per 365.25 dite.

Po jam dakort per oferten tende, por nqs del gabim ti atehere duhet pranosh qe Kurani nuk eshte liber i Zotit
    Zoti thote ne Kuran

18:25.
    Ata qėndruan nė shpellėn e tyre treqind vjet (diellorė), duke shtuar nėntė vite(pėr llogaritjen e viteve hėnore).

Ne ajet tregohet se ndejtja ne shpelle e djelmosha ishte 300 vite diellore ose 300 vite henore + 9 vite henore=309 vite henore

atehere viti henor ka 354.5 dite afersisht dhe 309 vjet x354.5 diter=109541 dite dhe keto ishin te barabarta me 300 vite diellore qe i bie qe nje vit diello ka 109541 dite :300 vite = 365 dite ka nje vit diellor.

Se beson ti apo e besoj une Kurani ngelet libri i Zotit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhemis : 25-08-2013 mė 11:30
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Zoti thote ne Kuran

18:25.
    Ata qėndruan nė shpellėn e tyre treqind vjet (diellorė), duke shtuar nėntė vite(pėr llogaritjen e viteve hėnore).

Ne ajet tregohet se ndejtja ne shpelle e djelmosha ishte 300 vite diellore ose 300 vite henore + 9 vite henore=309 vite henore

atehere viti henor ka 354.5 dite afersisht dhe 309 vjet x354.5 diter=109541 dite dhe keto ishin te barabarta me 300 vite diellore qe i bie qe nje vit diello ka 109541 dite :300 vite = 365 dite ka nje vit diellor.

Se beson ti apo e besoj une Kurani ngelet libri i Zotit.
    Vazhdo beso ,besimi dhe realiteti jane gjera te ndryshme

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    A me gjeni adresen t'ja shkruej edhe une atij nje leter?
    Me deshire por se di adresen ,allahu e din mas miri

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Po pra THIRRJE (εκκλησια, ekklisģa - bashkėsi) ndaj bashkesise njerzore, me cfare do e besh kete thirrje me kumbone e kishes apo me bririn e Sinangoges apo me zerin e njeriut prej xhamise.

Ezani ben thirrje , hajdeni ne Falje, hajdeni ne shpetim. Kshuqe xhamia therret Njerzit me zerin e njeriut, Kisha theret delet e Perendise me kumbone, ndersa briri i hebrenjve therret ... .
    Po XHAMI cdo te thote ne gjuhen SHqipe ?

Faqja 9 prej 17 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •