Close
Faqja 7 prej 17 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 165
    Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Pėr: Ndaloni Kendimet e Hoxhave ne Minare

Citim Postuar mė parė nga hof Lexo Postimin
    Ca te bej me kufje?
    futi ne vesh ne cdo kohe kur thirret eZani dhe ja shpeton 2 minuta kohe

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-05-2013
    Postime
    14

jam dakort per ndalimin e hoxhes qe kendon aq heret... ''edhe pse une se degjoj as nje here se jam ne fshat une jam katolik'' le te kendoje hoxha ne nje ore te caktuar dhe me ze te ulet qe ta degjojne vetem besimtaret muslimane ''qe jane te pranishem ne Xhami'' ashtu edhe Kumbona le te bjere vetem nje here ne jave te dielen... ''jo te kete nje zhurme te madhe'' gjithkush ka besimin e vet, por ai qe nuk beson ne Jezusin BIRIN E ZOTIT dhe ne kalendare ka te njejten date me kristianet, ajo fe asht e kthyeme kur Turqia sundonte ne Shqiperi i ktheu ''keta qe jane sot Muslimane'' ne fene e vet se ju jepte toke ose kush martohej me ta, edhe sot ka njerez qe po ti japesh nje pasuri te madhe do ta nryshonte fene, por vitin dhe daten se ndryshuan dot, se Zoti e deboi Kainin dhe i vuri nje shenje ne balla, qe te njihej, dhe keta e kane nje shenje ne balle se para 2013 viteve Jezusi erdhi ne toke ''si njeri se ai ishte Biri i Zotit perpara se te krijohej Universi ai ishte me te...'' po cfare ka kjo fe ne lidhje me Jezusin qe po e shenon kete date, une nuk jam kunder askujt, por kam frige per njerezit se po genjejne veten e tyre... kaloshi mire Djali i Malsise.

i/e regjistruar Maska e klajdi wolf
    Anėtarėsuar
    14-09-2012
    Postime
    591

Citim Postuar mė parė nga hof Lexo Postimin
    Kur vajta ne Shqiperi me besdisi shum kjo zhurme e padrejte dhe e shemtuar. Ne oren 4 te mengjesit fillonte autopolanti i minares e zgjonte njerzit. Kjo eshte padrejtesi, injorance, dhe shemtire ne kulmit. Nje njeri i ndergjegjshem do ta shikonte sa gje e shemtuar eshte kjo dhe do donte pa dyshim te ndalonte. C'fare faji kam une te duroj zhurmat e ketij gomari qe pellet ne gjuhe te huaj per perendi te lashta te huaja ne mes te nates? Po sikur te benin te gjithe zhurma te tilla? Po sikur une te vija muzike metal gjithe naten e mos te fleje asnjeri? Pse hoxhes i lejohet e jo mua? Eshte siper ligjit hoxha? Shteti duhet te beje dhe te nenshtroje lighe te barabarta dhe te drejta. Qysh pa piken e turpit mundet nje organizate e madhe te bezdisi njerzit ne menyre te tille pa e kapur ligji? C'fare vlere ka kjo bezdisje? Asnje vlere! Supersticion i shemtuar!

Behuni njerez te ndergjegjshem dhe kerkoni ndalesen e ketyre akteve imorale dhe te shemtuara!
    Ja zgjidhja me e efektive per tipa si puna jote,qe te mos te zgjohen lehte nga zhurmat e makinave apo nga ezani.

Kur te shkosh perseri ne Shqiperi apo ne nje vend tjeter mund ta perdoresh.

i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430

Citim Postuar mė parė nga Elian70 Lexo Postimin
    mire e ke ti, opo sa "pellasin" hoxhallaret more aaaaaaaauaaaaaaauaaaaaaaaiaaaaaa si tarzani ne pyll e su merret vesh asnje llaf. kur vete ne kishe prifterinjte te vene ne gjume nina nana e nana e nines
    Pse ju katoliket e quani veten delet e perendise dhe pastaj shkoni ne kishe kur bie kembona?Cdomethenie ka kembona?ciftutet e kane me bri me duket nuk e di bri dashi apo demi po e di qe i fryejne bririt te nje kafshe.Cdo te thote fjala Kishe ne gjuhen shqipe kush e di?

Me duket relativisht absurde te thirresh ezanin dhe ti mbyllesh veshet, sic ben ky hoxha...
    NUk mbyll veshet thjesht vendos duart ne vesh si puna malesoreve tone ne bjeshke

Emri:  MalesGju.gif

Shikime: 382

Madhėsia:  34.4 KB
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-05-2013
    Postime
    14

hahahah blej kufje dhe e shkarkon nga interneti dhe e degjon sa here te duash.. phuuu po kur degjova njerin qe e kishte lene per zile telefonit!!! ti qe pyet ca don me thane Kishe ne shqip, me thuj nje here ca don me thane 2013 per muslimanet

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

Citim Postuar mė parė nga Xhemis Lexo Postimin
    Pse ju katoliket e quani veten delet e perendise dhe pastaj shkoni ne kishe kur bie kembona?Cdomethenie ka kembona?ciftutet e kane me bri me duket nuk e di bri dashi apo demi po e di qe i fryejne bririt te nje kafshe.Cdo te thote fjala Kishe ne gjuhen shqipe kush e di?
    Krishti ka thene: "Une jam pastori juaj dhe nje pastor i mire jep jeten per delet i Tij" nga prej rrjedh edhe kenga: Zoti eshte pastori im / s'me mungon asgje.
    Pastori eshte Krishti dhe keshtu eshte mire te jemi nje tufe dhe kur ne vend te Tij duan te jene njerez te tjere, atehere te largohesh nga tufa eshte detyra e katolikeve. Ky eshte motivi qe ndihemi te lumtur te ndihemi dele per te qene kristiane te mire duke ndjekur Krishtin dhe pa bere pyetje. Dhe te mbrojtur ne kete menyre i shpetojme dhembeve te ujkut qe ha gjithmone delet e qengjat qe largohen nga tufa.... Fjala dele eshte perdorur jo si kafshe, por ne kuptim te figurshem...

Sa per kembanen une e quaj harmonika ne gojen e uraganit. Eshte mjet komunikimi, nje lloj sinjali, nje ore e komunitetit kristian.

Kisha = Thirrje --> po ta shpjegoj me nje fjale te vetme

p.s. nuk besoj se kafsheve te tjera t'u kete mbetur qejfi pasi edhe ato vete Zoti i ka krijuar.... edhe mushkonjen per fat te keq.
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430

Citim Postuar mė parė nga Elian70 Lexo Postimin
    Krishti ka thene: "Une jam pastori juaj dhe nje pastor i mire jep jeten per delet i Tij" nga prej rrjedh edhe kenga: Zoti eshte pastori im / s'me mungon asgje.
    Pastori eshte Krishti dhe keshtu eshte mire te jemi nje tufe dhe kur ne vend te Tij duan te jene njerez te tjere, atehere te largohesh nga tufa eshte detyra e katolikeve. Ky eshte motivi qe ndihemi te lumtur te ndihemi dele per te qene kristiane te mire duke ndjekur Krishtin dhe pa bere pyetje. Dhe te mbrojtur ne kete menyre i shpetojme dhembeve te ujkut qe ha gjithmone delet e qengjat qe largohen nga tufa.... Fjala dele eshte perdorur jo si kafshe, por ne kuptim te figurshem...

Sa per kembanen une e quaj harmonika ne gojen e uraganit. Eshte mjet komunikimi, nje lloj sinjali, nje ore e komunitetit kristian.

Kisha = Thirrje --> po ta shpjegoj me nje fjale te vetme

p.s. nuk besoj se kafsheve te tjera t'u kete mbetur qejfi pasi edhe ato vete Zoti i ka krijuar.... edhe mushkonjen per fat te keq.
    Po pra THIRRJE (εκκλησια, ekklisģa - bashkėsi) ndaj bashkesise njerzore, me cfare do e besh kete thirrje me kumbone e kishes apo me bririn e Sinangoges apo me zerin e njeriut prej xhamise.

Ezani ben thirrje , hajdeni ne Falje, hajdeni ne shpetim. Kshuqe xhamia therret Njerzit me zerin e njeriut, Kisha theret delet e Perendise me kumbone, ndersa briri i hebrenjve therret ... .
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430

Citim Postuar mė parė nga Ujka Pjetracaj Lexo Postimin
    hahahah blej kufje dhe e shkarkon nga interneti dhe e degjon sa here te duash.. phuuu po kur degjova njerin qe e kishte lene per zile telefonit!!! ti qe pyet ca don me thane Kishe ne shqip, me thuj nje here ca don me thane 2013 per muslimanet
    2013 dmth numer rendor i viteve te kalendari pagan te Julius Cezarit qe me vone o modifikua nga papa gregori per vitet e brishta.Cfare problemi ka?

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

Po pra THIRRJE (εκκλησια, ekklisģa - bashkėsi) ndaj bashkesise njerzore, me cfare do e besh kete thirrje me kumbone e kishes apo me bririn e Sinangoges apo me zerin e njeriut prej xhamise.
    Ezani ben thirrje , hajdeni ne Falje, hajdeni ne shpetim. Kshuqe xhamia therret Njerzit me zerin e njeriut, Kisha theret delet e Perendise me kumbone, ndersa briri i hebrenjve therret ... .
    O Xhemis, uroj te jini mire me shendet se u preokupova ca pasi lexova se c'kini shkruar dhe ku doni te dilni. Ta kam shpjeguar aq mire sa u cudita qe me perdore greqishten(pse se thua ne arabisht???) per te me bindur se cfare domethenie ka. E para ajo qe ju faleni quhet XHAMI dhe kur ju therrasin(hoxha) veni vetem kurse grate i lini te falen ne shtepi (leri pastaj femijet). Ne kisha shkojne e luten te gjithe pa dallim gjinie, pa ndarje dhe ne fund japin edhe doren ne shenje paqe. Pra kete mrekulli ben KAMBANA qe nuk i percan njerezit dhe per kete konsiderohemi dele te Zotit. Biles me cudit edhe fakti se pse nuk pranohen ne xhami femrat me menstruacione. Edhe prifti ben ftesa kur vjen puna dhe nuk pellet ta degjojne te gjithe gje qe ka lidhje me normat e protokollit. Kambana ka te beje dhe me qyteterimet, ndertesat e larta, kohen e keqe kur bubullin e vetetin etj. gje qe po te ulerinte prifti asnje s'do merrte vesh qe Fiqua kishte ngritur patkonjte perpjete)))
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-06-2005
    Postime
    360

Je semure ti vlla, ke nevoje per psikiater .Me cfare te drejte ofendon hoxhen, me te drejten se je ne internet, apo akoma se ke kaluar adoleshencen.Carls Baroni kur erdhi ne shqiperi u kenaq me ezanin kurse ti se ke qejf.Ok bli shtepi ne mal se Tirana eshte qytet qe u themelua prej xhamive.

http://www.dritaislame.al/tirana-qyt...r-nga-xhamite/

Edhe une kam qejf qe mos shof vesh gomar si puna jote ne rruge, ka mundesi shteti me nxjerr nje ligj me ti pre veshet edhe ne bime rehat nga veshet e tu edhe ti bie rehat nga ezani.O Zot udhezoje kete popull qe e mira te jete me shume se e keqa qe i ka ngrit veshet perpjete.
    cfar hoxhet, hoxha ashte ne ma tmirin gjum, i fut nje cd arabisht dhe e programon,
    askush skupton cka thote, duhet me i cua ne gjygj, se Na prish qetesin.

Faqja 7 prej 17 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •