Close
Faqja 0 prej 17 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 165

Ndaloni Kendimet e Hoxhave ne Minare

Kur vajta ne Shqiperi me besdisi shum kjo zhurme e padrejte dhe e shemtuar. Ne oren 4 te mengjesit fillonte autopolanti i minares e zgjonte njerzit. Kjo eshte padrejtesi, injorance, dhe shemtire ne kulmit. Nje njeri i ndergjegjshem do ta shikonte sa gje e shemtuar eshte kjo dhe do donte pa dyshim te ndalonte. C'fare faji kam une te duroj zhurmat e ketij gomari qe pellet ne gjuhe te huaj per perendi te lashta te huaja ne mes te nates? Po sikur te benin te gjithe zhurma te tilla? Po sikur une te vija muzike metal gjithe naten e mos te fleje asnjeri? Pse hoxhes i lejohet e jo mua? Eshte siper ligjit hoxha? Shteti duhet te beje dhe te nenshtroje lighe te barabarta dhe te drejta. Qysh pa piken e turpit mundet nje organizate e madhe te bezdisi njerzit ne menyre te tille pa e kapur ligji? C'fare vlere ka kjo bezdisje? Asnje vlere! Supersticion i shemtuar!

Behuni njerez te ndergjegjshem dhe kerkoni ndalesen e ketyre akteve imorale dhe te shemtuara!

Pėr: Ndaloni Kendimet e Hoxhave ne Minare

po kambanat e kishes qe bie 12 here ne ora 00:00 dhe 13 here ne ora 00:30 dhe pastaj ēdo ore bie aq here sa eshte ora nuk te pengon?
    Nėse dėshiron ta dish tė vėrtetėn duhet tė jesh i gatshėm ta pranosh.

Edhe ate hiqe! Por kur isha ne Shqiperi nuk e degjova kete gje edhe se ishte kisha afer.

Citim Postuar mė parė nga optimus.prime Lexo Postimin
    po kambanat e kishes qe bie 12 here ne ora 00:00 dhe 13 here ne ora 00:30 dhe pastaj ēdo ore bie aq here sa eshte ora nuk te pengon?

Citim Postuar mė parė nga hof Lexo Postimin
    Edhe ate hiqe! Por kur isha ne Shqiperi nuk e degjova kete gje edhe se ishte kisha afer.
    ndoshta sepse kristianet ia kishin futur gjume, si atehere kur Zoti shperndau mendet...
    Nėse dėshiron ta dish tė vėrtetėn duhet tė jesh i gatshėm ta pranosh.

C'fare do me thene 'mendet'?

Citim Postuar mė parė nga optimus.prime Lexo Postimin
    ndoshta sepse kristianet ia kishin futur gjume, si atehere kur Zoti shperndau mendet...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Kur vajta ne Shqiperi me besdisi shum kjo zhurme e padrejte dhe e shemtuar. Ne oren 4 te mengjesit fillonte autopolanti i minares e zgjonte njerzit. Kjo eshte padrejtesi, injorance, dhe shemtire ne kulmit. Nje njeri i ndergjegjshem do ta shikonte sa gje e shemtuar eshte kjo dhe do donte pa dyshim te ndalonte. C'fare faji kam une te duroj zhurmat e ketij gomari qe pellet ne gjuhe te huaj per perendi te lashta te huaja ne mes te nates? Po sikur te benin te gjithe zhurma te tilla? Po sikur une te vija muzike metal gjithe naten e mos te fleje asnjeri? Pse hoxhes i lejohet e jo mua? Eshte siper ligjit hoxha? Shteti duhet te beje dhe te nenshtroje lighe te barabarta dhe te drejta. Qysh pa piken e turpit mundet nje organizate e madhe te bezdisi njerzit ne menyre te tille pa e kapur ligji? C'fare vlere ka kjo bezdisje? Asnje vlere! Supersticion i shemtuar!

Behuni njerez te ndergjegjshem dhe kerkoni ndalesen e ketyre akteve imorale dhe te shemtuara!
    Teme e qelluar ,zakonisht e kam gjumin e rende por gjate kesaj vere te nxehte me ka rastisur te degjoj ezanin ne oret e para te mengjesit(03:00-04:OO ne ramazan ) ,te them te verteten ,tingull me te shemtua nuk besoj se ka mos te permendi edhe qellimin primitiv .Per ke thirret namazi ne ditet e sotme kur secili ka ore ,sa % e besimtarve shkojne ne ate kohe ne xhami ,pse ne ate gjuhe gabelqe ku askush se kupton ?
    Merreni me mend ,te lejohet te pellitet arabisht(ne gjuhe te huaj) midis tokes tone ,une skam koment ,cdo popull meriton fatin qe ka!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-08-2013
    Postime
    55

Hof kot iu fute ksaj pune se jemi edhe ne seksionin e tolerances fetare.
    Mos u bej edhe ti si ata fetare qe nuk durojn dot njeri tjetrin.

N.q.s. e ke kaq problem hoxhen, injoroje per hir te tolerances se nuk esht aq bezdises sa e pershkrove.

i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430

Je semure ti vlla, ke nevoje per psikiater .Me cfare te drejte ofendon hoxhen, me te drejten se je ne internet, apo akoma se ke kaluar adoleshencen.Carls Baroni kur erdhi ne shqiperi u kenaq me ezanin kurse ti se ke qejf.Ok bli shtepi ne mal se Tirana eshte qytet qe u themelua prej xhamive.

http://www.dritaislame.al/tirana-qyt...r-nga-xhamite/

Edhe une kam qejf qe mos shof vesh gomar si puna jote ne rruge, ka mundesi shteti me nxjerr nje ligj me ti pre veshet edhe ne bime rehat nga veshet e tu edhe ti bie rehat nga ezani.O Zot udhezoje kete popull qe e mira te jete me shume se e keqa qe i ka ngrit veshet perpjete.
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

Pervec zhurmes edhe fakti qe eshte gjuhe Arabe duke perhapur shovinizmin Arab me bezdis.

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Teme e qelluar ,zakonisht e kam gjumin e rende por gjate kesaj vere te nxehte me ka rastisur te degjoj ezanin ne oret e para te mengjesit(03:00-04:OO ne ramazan ) ,te them te verteten ,tingull me te shemtua nuk besoj se ka mos te permendi edhe qellimin primitiv .Per ke thirret namazi ne ditet e sotme kur secili ka ore ,sa % e besimtarve shkojne ne ate kohe ne xhami ,pse ne ate gjuhe gabelqe ku askush se kupton ?
    Merreni me mend ,te lejohet te pellitet arabisht(ne gjuhe te huaj) midis tokes tone ,une skam koment ,cdo popull meriton fatin qe ka!
    Toleranca per padrejtesite nuk eshte gje e mire. Une edhe temat e para qe hapa i vura tek forumi ateist dhe mi sollen ketu prandaj kete teme e hapa ketu.

Per punen e zhurmes ishte shume e bezdisshme. Edhe une edhe te tjeret bezdiseshin nga kjo gje. Ti thua toleroje. Po mire po sikur ne oren 1 te nates te dali Jorgaqi me manjetofon te veje muzie me ze te larte te zgjoj gjithe lagjen per 10 minuta. Pasi mbaron kjo dhe del Murati dhe ben te njenjten gje. Pastaj del Bedriu e pastaj Saliu... Sipas teje keto zhurma duhen toleruar si puna e hoxhes? Po qe se jo, pse hoxha duhet toleruar e jo keta?

Citim Postuar mė parė nga Deluvian Lexo Postimin
    Hof kot iu fute ksaj pune se jemi edhe ne seksionin e tolerances fetare.
    Mos u bej edhe ti si ata fetare qe nuk durojn dot njeri tjetrin.

N.q.s. e ke kaq problem hoxhen, injoroje per hir te tolerances se nuk esht aq bezdises sa e pershkrove.

Hoxha qe perhap ide te padrejta (plerat e lashtesise) nuk merriton respekt per padrejtesite qe ben. Po i shplajne mendjen kalamjve me idiotlliqe te tilla. Keto i kam thene sy er sy e jo vetem ne internet (edhe me shume se kaq).

Ti qe do te heqesh lirine e fjales je karagjoz dhe njerzit si ti jane problem i madh per Shqiperine.

Citim Postuar mė parė nga Xhemis Lexo Postimin
    Je semure ti vlla, ke nevoje per psikiater .Me cfare te drejte ofendon hoxhen, me te drejten se je ne internet, apo akoma se ke kaluar adoleshencen.Carls Baroni kur erdhi ne shqiperi u kenaq me ezanin kurse ti se ke qejf.Ok bli shtepi ne mal se Tirana eshte qytet qe u themelua prej xhamive.

http://www.dritaislame.al/tirana-qyt...r-nga-xhamite/

Edhe une kam qejf qe mos shof vesh gomar si puna jote ne rruge, ka mundesi shteti me nxjerr nje ligj me ti pre veshet edhe ne bime rehat nga veshet e tu edhe ti bie rehat nga ezani.O Zot udhezoje kete popull qe e mira te jete me shume se e keqa qe i ka ngrit veshet perpjete.

Faqja 0 prej 17 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •