Close
Faqja 17 prej 17 FillimFillim ... 7151617
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 165 prej 165
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Pėr: Ndaloni Kendimet e Hoxhave ne Minare

Hoxha therret shqiptaret, ejani ne besimin qe garanton 72 gra ne xhenet. Ejani tek besimi ne Allahun qe therret per terrorizimin e njerezve qe nuk besojne Muhamedin si profet. Shqiptaret myslimane i kane thene jo ketij besimi, per kete eshte shpikur 'Islami tradicional' qe nuk ndjek as Hadithet e as Kuranin.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Emri:  Will-Smith-Inspired-By-5-Time-Prayers-404x330.jpg

Shikime: 218

Madhėsia:  48.0 KB

Isha ne Indi sefundmi dhe hoteli im ishte prane Taj Mahal. 5 here ne dite degjohej thirrja per tu falur, dhe ishte gjeja me e mahnitshme. Une isha shtrire ne krevat dhe po mendoja, pak rendesi ka c'fare feje eshte kjo , por eshte vertete dicka e madherishme te perkujtohesh 5 here ne dite per te kujtuar Zotin dhe shpetimtarin tend.

Will Smith
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

WOW Will Smith! Will Smith e pelqen une nuk e pelqej! Ai mundet ta rregjistroj e ta degjoj gjithe diten po deshi. Per mua eshte shume gje e bukur metali me ze te larte edhe do me pelqente te luhesh ne minare gjate disa oreve te caktuara por nuk domethene se mundet ta bej ate. Eshte gje egoiste!

Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Emri:  Will-Smith-Inspired-By-5-Time-Prayers-404x330.jpg

Shikime: 218

Madhėsia:  48.0 KB

Isha ne Indi sefundmi dhe hoteli im ishte prane Taj Mahal. 5 here ne dite degjohej thirrja per tu falur, dhe ishte gjeja me e mahnitshme. Une isha shtrire ne krevat dhe po mendoja, pak rendesi ka c'fare feje eshte kjo , por eshte vertete dicka e madherishme te perkujtohesh 5 here ne dite per te kujtuar Zotin dhe shpetimtarin tend.

Will Smith

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar mė parė nga hof Lexo Postimin
    WOW Will Smith! Will Smith e pelqen une nuk e pelqej! Ai mundet ta rregjistroj e ta degjoj gjithe diten po deshi. Per mua eshte shume gje e bukur metali me ze te larte edhe do me pelqente te luhesh ne minare gjate disa oreve te caktuara por nuk domethene se mundet ta bej ate. Eshte gje egoiste!
    Do isha dakort qe gjerat te funksiononin keshtu sic thua ti , qe gjerat te ndaloheshin apo lejoheshin me pelqimin individual te cdo personi. P.sh mua me shqeteson qe nje femer te dale gjysme lakuriq rrugeve. Nese e ngre kete shqetesim shume te tjere qe e perkrahin lakuriqesine do me thonin qe ''te mbyll syte'' po sme pelqeu. Por a mbyllen dot syte gjate gjithe kohes? Une do doja te te jepja po te njejten keshille. Para se te flesh merr pak dyll dhe fute tek veshet. Te siguroj qe dhe bomba sikur te bien nuk do degjosh gje.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Po mire shum opsion i bukur. Po sikure une te kisha shpine ngjitur me ty e te vija muzike metal apo elektronike me ze te larte gjithe kohen (edhe naten) e te thoja ty ver dyll se dhe bomba nuk te zgjon do ishe dakord ti? Nuk eshte pyetje retorike pres pergjigje.

Bring it on

Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Do isha dakort qe gjerat te funksiononin keshtu sic thua ti , qe gjerat te ndaloheshin apo lejoheshin me pelqimin individual te cdo personi. P.sh mua me shqeteson qe nje femer te dale gjysme lakuriq rrugeve. Nese e ngre kete shqetesim shume te tjere qe e perkrahin lakuriqesine do me thonin qe ''te mbyll syte'' po sme pelqeu. Por a mbyllen dot syte gjate gjithe kohes? Une do doja te te jepja po te njejten keshille. Para se te flesh merr pak dyll dhe fute tek veshet. Te siguroj qe dhe bomba sikur te bien nuk do degjosh gje.

Faqja 17 prej 17 FillimFillim ... 7151617

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •