E shoh që nuk po më beson, por siç të thashë në fillim, i kam pirë gjithnjë të buta dhe nuk e kam kaluar asnjëherë 1 paket në ditë dhe 2 vitet e fundit po pi 10 cigare në ditë. Dalë ngadalë do të mundohem vitin tjetër ta ul në 5 cigare në ditë. Pastaj të shohim si ti vijë lol
Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !
Te ka bere qejfin mjeku,asgje me teper.Nga zona ime i thone ''krihe dhe lerja morrat brenda''.
Nuk eshte sasia e nikotines ajo me e demshmja te cigaret,jane produktet e tjera qe perdoren per te prodhuar cigaren ato qe demtojne.
Meqenese ke vullnetin e mire per ta rralluar dhe deri diku ia ke dale ne krye e mira do ishte qe kete vullnet ta perdoresh per ta lene fare duhanin.
MOS I NDY TEMAT no name
edhe un i till jam kam shume vjet qe pi cigare kurr jo me shume se nnje pakete ne dite,dmth e hapa sot masdite dhe me mban gjer te nesermen ne mbremje,dhe kurr nuk kam pas problem me koll as ne mengjes as ne dark,vetem kur jam ftohur gje qe ndodh tek te gjith njerzit
un per nje fare kohe perdora dhe cigare electronike,me qellim per ta lene,por zberi gje kot fare............me keq me beri hahahha
wordless-->mjeku shqiptar ishte?????
Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!
jo jo ne asnje menyre kishte thasheme te tilla atehere kur dolen ne fillim..por u zhduken dhe ata lajme dolen bga fabrikat e medha te duhamit,per panik se mos humbnin klientat,,por vitet e fundit kane shume universitete dhe studime serioze qe hedhin poshte katigorimatikisht nje gje te tille,madje un e bleva ne faramaci sepse tani shesin dhe farmacite,un e bera kete prove 2-3 muaj me pare
Krijoni Kontakt