Postuar më parë nga Toffee Demtime gjenetike, inflamatore, arteroskleroz, rritjen e tensionit, uljen e kolesterolit te mire etj etj.. Do me per Belulin?? ti numeroi gjithesesi per cdo semundje egziston faktori duhanpirje pervec faktoreve te tjere qe ndikojne
Ndryshuar për herë të fundit nga arba.t : 27-07-2013 më 17:46
Let food be your medicine !
Postuar më parë nga broken_smile 20 vjet qe pi mbi 10 cigare ne dite dhe nuk ke fare kolle ne mengjes? i sigurt i sigurt? Fare, kur them fare, fare fare. As kur jam me grip nuk kollitem pothuajse fare dhe as sekrecione fyti nuk kam.
Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !
Postuar më parë nga broken_smile Toffee, edhe me te dredhme e pi nganjehere Te befte mire..
te pakten mos pini duhan ne forum se do ju vene gjoba....
Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!
Postuar më parë nga Wordless Fare, kur them fare, fare fare. As kur jam me grip nuk kollitem pothuajse fare dhe as sekrecione fyti nuk kam. qenke per ne guinness ti
Postuar më parë nga arba.t ti numeroi gjithesesi per cdo semundje egziston faktori duhanpirje pervec faktoreve te tjere qe ndikojne E pra eee..se tani keto i di i madh e i vogel
Ndryshuar për herë të fundit nga Toffee : 27-07-2013 më 17:50
ke pare doctor house me siguri
Postuar më parë nga broken_smile tani ne vere qe eshte vape njehere, s'e pi pothuajse fare... po vapa s'ka te bej fare.....
Postuar më parë nga arba.t ke pare doctor house me siguri As sezonin e pare se kam mbaruar
dr house di te thote vetem: it's never lupus
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt